GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ»...

Εκδήλωση του περιοδικού « Μεταρρύθμιση » « ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ » Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 στις 7.30 το βράδυ Αίθουσα « Άγγελος Σικ...

Εκδήλωση του περιοδικού «Μεταρρύθμιση»
«ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ»
Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 στις 7.30 το βράδυ
Αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός» 
Τεχνόπολις – Γκάζι, δίπλα από το κτίριο του «Αθήνα 9.84» Πειραιώς 100
Είσοδος από την οδό Πειραιώς
Ομιλητές:
Σταύρος Λιβαδάς
μέλος της ΕΕ της Δημοκρατικής Αριστεράς
Ηλίας Μόσιαλος
Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, 
καθηγητής Πολιτικής της Υγείας  στη London School of Εconomics.
Νίκος Μπίστης
μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Χριστοδουλάκης
καθηγητής Οικονομικών, πρώην υπουργός Οικονομίας
Συντονίζει, ο...
εκδότης της «Μεταρρύθμισης» Γιάννης Μεϊμάρογλου

10 σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
    Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα τεως λεφτα του ΚΚΕ χρηματοδοτειται η παρουσια του υπαλληλου της Τραπρζας Πειραιως Ν Χριστοδουλακη,η οποια τον προσελαβε αφου ολοκληρωθηκε η μεταβιβαση της ΕΤΒΑ την οποια εποπτευε ο νυν υπαλληλος...ΜΥΛΟΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΩΝ.Για τα οικονομικα επιτευγματα Μειμαρογλου και μεντορα των υποψηφιοτητων του Ν Μπιστη τα ξερουν οι παροικουντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει γεμισει ο τοπος e.coli.Προσοχη μη coliσετε.Μοσιαλος ειπατε?Του Γεωργιου?Θα παμε να τον ακουσουμε ,οχι να τον μυρισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΙ,ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΕΡΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΝΕΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 2800 ΒΑΘΜΟΥΣ .ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΑΜΠΤΟ .ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι εξω απο το Γκαζι.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1821 ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΤΟΥ 1950 ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρόικα: ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ
    Ξέφυγε πάλι το έλλειμμα, αργεί η ανάπτυξη, η Τρόικα απειλεί να διακοπεί η χρηματοδότηση και ο κόσμος αναρωτιέται τι έγιναν οι θυσίες του...
    ________________________________________________
    πίκρα

    μεγάλη
    ο Πράσινος ΔοΝηΤής τους μπήκε
    ολόκληρος και επιμηνυμένος
    στους ίδιους τους,
    τους κώλους.
    Βοήθειά σας παιδάκια.

    Τώρα αντί για φόντο Καστελόριζο
    Πρώτο Νεκτοτσφείο +
    και ανακοινώστε και επίσημα
    την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΑΣ.

    Οχι της χώρας, το ξέρουμε καλά ΟΛΟΙ
    οτί αυτήν την χρεοκοπήσατε απο πέρυσι.

    Οπα...ακούω...ελικόπτερα.....Λες !
    Προσοχή έλληνες πιλότοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι και η Σενεγάλη διαπραγματεύθηκε με αξιοπρέπεια το μνημόνιο

    Να πάτε στην Σενεγάλη κ. Παπακωνσταντίνου, να δείτε πως φτιάχνουν μνημόνια ..

    Έχει δανειστεί και η Σενεγάλη από το ΔΝΤ και φυσικά έχει υπογράψει μνημόνια, όπως και εμείς...
    Διαβάστε τι αναφέρει το πρόσφατο μνημόνιο της Σενεγάλης με το ΔΝΤ (19/5/2011) για το χρέος..
    Ορισμός χρέους:
    Το χρέος μπορεί να λάβει διάφορες μορφές, κυριότερες των οποίων είναι οι εξής:



    iii. Mισθώσεις, δηλαδή, ρυθμίσεις βάσει των οποίων η ιδιοκτησία-περιουσία παρέχεται για την οποία ο μισθωτής έχει το δικαίωμα χρήσης για ένα ή περισσότερα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, που είναι συνήθως μικρότερα από την
    αναμενόμενη συνολική διάρκεια ζωής της ιδιοκτησίας, ενώ ο εκμισθωτής διατηρεί τον τίτλο της ιδιοκτησίας. Για τους σκοπούς των κατευθυντήριων γραμμών, το χρέος είναι η παρούσα αξία (με την έναρξη της μίσθωσης) όλων των αναμενόμενων μισθωμάτων που αναμένεται να γίνουν κατά τη διάρκεια της περιόδου της συμφωνίας, με εξαίρεση τις πληρωμές που καλύπτει τη λειτουργία, την επισκευή ή τη συντήρηση του περιουσιακού στοιχείου.
    Προσέξτε το Μνημόνιο της Σενεγάλης προβλέπει προσωρινό, για συγκεκριμένο διάστημα, δικαίωμα χρήσης περιουσιακών στοιχείων του...
    Αλλά η Σενεγάλη κατά το διάστημα αυτό θα διατηρεί τον τίτλο της ιδιοκτησίας !!
    Φυσικά και δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση-πρόβλεψη στο δικό μας αποικιοκρατικό μνημόνιο.
    "Ο οφειλέτης δια της παρούσης αμετακλήτως και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία τίτλων που έχει ή μπορεί να αποκτήσει, σε σχέση με τον ίδιο ή στοιχείων του ενεργητικού του, από κάθε νομική διαδικασία σε σχέση με την παρούσα συμφωνία.."
    Υπάρχουν όμως για να σας θυμίσουμε αυτές οι απίστευτες και προδοτικές προβλέψεις.

    "Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος"

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/blog-post_5449.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση