GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζεύει τα πράγματά της η Τ. Μπιρμπίλη...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη Είναι άγνωστο αν θα παραμείνει ή όχι στην κυβέρνηση και σε ποιο πόστο, τελικά, η Τίνα Μπιρμπίλη. Σύμφωνα με π...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη

Είναι άγνωστο αν θα παραμείνει ή όχι στην κυβέρνηση και σε ποιο πόστο, τελικά, η Τίνα Μπιρμπίλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι συνεργάτες της έχουν αρχίσει ήδη να...
 μαζεύουν τα πράγματά τους από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

23 σχόλια

  1. ΧΥΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΟΥΖΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα χασει η Βενετιά βελόνι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ 200 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΑΔΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΙΠΛΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΞΕΡΝΑΝΕ ΤΑ - ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ - ΣΚΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΛΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΔΝΤ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΛΕΕΙ κτλ. ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΤΙ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ, ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ, ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΧΡΕΟΣ; ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ; ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ;

    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ - ΜΑΡΙΑ - ΚΑΝΕΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Εχει να μεγαλώσει και παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΠΕ ΚΙ΄Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΕ!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΙΡΠΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΥΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΔΙΚΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΡ..Δ.Α ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΤΑΜΑ" ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ ΧΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΖΗΤΩ Ο ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΖΗΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΖΗΤΩ Η ΜΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΤΙΜΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ. ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΑΝ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΜΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΧΡΕΟΣ?? ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΑΝΕ??? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΗΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΙΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΥΡΗΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι φανερό οτι ο Σαμαράς, αφου άκουσε έκπληκτος τον ΓΑΠ να δέχεται να παραιτηθεί απο τη θέση του (αδιανόητο για τον Αντώνη και καθένα με τα μυαλά του Αντώνη) έψαχνε τρόπο να δυναμιτισει την οικουμενική. Και τον βρήκε ζητωντας βραχύβεια κυβέρνηση επαναδιαπραγματευσης. Οτι απορίπτει και ο ΓΑΠ και οι Ευρωπαιοι. Και αν γινονταν και αυτά δεκτά θα ζητουσε και τρια αυγα Τουρκίας. Κατα τα άλλα τα παπαγαλάκια μιλάνε για υπαναχωρηση ΓΑΠ... Κακώς σκεφτηκε εξαρχής οτι αυτός ο ανθρωπος βαζει πρωτο το συμφέρον της πατριδας αυτες τις κρισιμες ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είδαμε και το επίπεδο των προσωπικοτήτων που πλαισιώνουν τον Αντωνάκη και πρόκειται να συμμετάσχουν στην Κυβέρνηση του:
    Μανώλης,Πιπιλή, Καράογλου, Νικολόπουλος, Τασούλας, Αβραμόπουλος.
    Ε ρε γλέντια...

    Ο δε τρελαντώνης είναι χειρότερος και από χρεοκοπία. Φόρτωσε στη χώρα ένα πρόβλημα που το κουβαλάμε ακόμη, Σκοπιανό. Και στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε πάει εκβιαστικά με επτά προτάσεις και ο Καραμανλής τον πέταξε έξω κακήν κακώς. Ερευνήστε τα γεγονότα τότε και θα δείτε. Πριν λίγο καιρό μίλησε για τα δάκρυα του Καραμανλή και "δάκρυσε".
    Τόσο ψεύτης, υποκριτής, τυχάρπαστος και επικίνδυνος.

    Οι δε γλοιώδεις υπουργοί του Κουρασμένου πήραν σβάρνα τα κανάλια προκειμένου να κάνουν καλλιστεία για το μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο. Φρέσκαραν την καραμπογιά στο μαλλί και βγήκαν με το καλό τους χαμόγελο πεπεισμένοι πως έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στις καρέκλες τους. Βλέπε Παναγιωτόπουλο και λοιπούς.

    Ανθρωπάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΔΙΚΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΡ..Δ.Α ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ?????????????

    Παιδί μου δε σου έλεγαν από μικρός "Μακρυά από τα drugs"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαζεύει τα πράγματά της η Τ. Μπιρμπίλη...
    /////////////////////////////////////////////
    Στή θλίψη κάποιοι τραγουδούν Διονυσίου:
    "Τά μάζεψα τά πράγματα κι΄έφυγα από τό σπίτι,
    καλύτερα...κλπ...ελεύθερο σπουργίτι".
    Άλλοι έχουν πολλά πράγματα νά πάρουν,
    όπως Βολευτές καί Υπουργοί συνταξιοδοτούμενοι
    μετά 2 θητείες καί άααααλλοι είναι σπουργίτια
    (ή θά γίνουν) ψάχνοντας ψίχουλα.
    Ικανότεροι όντες από κάθε κομματογαβγάβ
    διορισμένο,αιρετό,συνδικαλισμένο,τρουπόσαντα.
    Εγώ γράφω γιά σένα νέε πολιτικοποιημένε,
    αλλά όχι κομματικοποιημένε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΔΗΔΗ

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ πΑΙΔΕΙΑς ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!!

    ΧΑ ΧΑ ΜΕΝΤΕΣ ?

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΤΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ!!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγω

    θα προτεινα για το παιδειας τον δρ κουτσουκο τον εντιμο αγωνιστη που πρωτος απο ολους εθεσε θεμα ανασχηματισμου εκανε μηνυση στον υπουργο οικονομικων και στηριξε τον γιωργο στα δυσκολα...

    16 Ιουν 2011 11:12:00 π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος είπε...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΙΡΠΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΥΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΔΙΚΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΡ..Δ.Α ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ?????????????
    16 Ιουν 2011 9:59:00 π.μ.
    Βλαμένε πασόκε δεν αφήνεις τη μάσα με τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι θα γινη τωρα με τον πατερα του παιδιου;Η προεργασια που ειχε κανει για να εξασφαλιση το μελλον της "οικογενειας" θα πανε χαμενες επειδη ο αδελφος αποδειχθηκε "λιγος";
    Tελικα το λαθος της "οικογενειας"ηταν οτι πονταρανε στο κουτσο αλογο πιστευοντας οτι θα μπορουσαν να το ειχαν συνεχως ελεγχομενο και να το οδηγουν οπου ηθελαν.Δεν περιμεναν οτι τα κουτσα αλογα ειναι απροβλεπτα.
    Οσο για τους φιλους του πατερα του "παιδιου"δεν χανονται.Θα βρουν αλλους "συνεργατες".Δεν θα ειναι της "οικογενειας",αλλα του ιδιου σταβλου με το κουτσο αλογο.Αυτος ηταν ο λογος που εδω και πολλα χρονια τα φροντιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΔΙΚΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΡ..Δ.Α ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ?????????????

    Παιδί μου δε σου έλεγαν από μικρός "Μακρυά από τα drugs"?
    16 Ιουν 2011 10:44:00 π.μ.

    ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ??
    ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ...

    ΜΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ,
    ΑΠΛΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ,
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΟΧΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΙΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΛΟΜΒΕΡΔΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 13%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση