GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το λένε φιλέλληνες ελληνιστές‏...

Στη χώρα των αρουραίων Φταίνε τα κουσούρια μας Δεν αντέχω άλλο τους πολιτικούς  αρουραίους και τους κολλητούς τους που  καταφάγ...

Φταίνε τα κουσούρια μας
Δεν αντέχω άλλο τους πολιτικούς  αρουραίους και τους κολλητούς τους που  καταφάγανε τις αποθήκες και τα κελάρια του δημοσίου, που ρουφήξανε λάδια και σιρόπια από τα πιθάρια και τώρα εγώ ο πόντικας δεν βρίσκω ούτε ψίχουλα να θρέψω τη φαμελιά μου... Είναι κι΄ αυτοί οι εκπρόθεσμοι αγανακτισμένοι που διαμαρτύρονται στη πλατεία... Δεν πάτε στο Διάτανο, γιατί εμένα δεν με ξεγελάτε, όλοι σας πήρατε μέρος στο τσιμπούσι και στο φαγοπότι, άλλοι με κουτάλες και κουτάλια κι΄άλλοι με ψίχουλα, χαχανίζατε... Και για να σας το αποδείξω, απευθύνομαι  στο καθένα σας και του αποδίδω το κουσούρι που του αρμόζει, με αλφαβητική σειρά:
 
Ανευθυνιά Απαιδευσιά Αμορφωσιά Απληστιά Απολαυσιά Αχορτασιά Επιτηδευσιά Καθοδηγησιά Καμποσιά Κερδοσκοπιά Κομματησιά Μικροψυχιά  Μπαμπεσιά Νοθευσιά Νταβατζηδιά Ντοπαρισιά Ξεροκεφαλιά Πολυθεσιά  Πονηριά Φθονεσιά και και και...
Δεν τα λέω εγώ, αλλά ο Ταχήρ Αμπντούλ διάσημος  ελληνιστής και φιλέλληνας, που λέει  ότι οι πολιτισμοί που έσβησαν και οι αυτοκρατορίες που έπεσαν, είχαν πολίτες  με τα ίδια κουσούρια με εμάς τους Έλληνες... Ναι με εμάς, γιατί όποιο δίποδο και τετράποδο γεννιέται σ΄αυτό το τόπο, Έλληνας είναι, όπως και η  ταλαιπωρημένη αφεντομουτσουνάρα μου... 
 Και μιά αποκλειστικότηταΟ Καρβέλας γράφει ροκ μιούζικαλ για το χειμώνα (αν δεν έχουν κλείσει όλα τα θέατρα ως τότε) με τίτλο  «Λεφτά-φαί-ηδονή, ο Φούστης δεν μπορεί ν΄αντισταθεί...»        ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

3 σχόλια

  1. Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα καλό δεν έχουμε?
    Καταδικασμένοι εις θάνατον είμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ,ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΛΟΣ,ΧΕΣΤΗΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑ,ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση