GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ;...

Να σώσει το ευρώ ή την Ελλάδα; Του Νάσου Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Ο γαλλογερμανικό άξονας επέλεξε χθες στο Βερ...

Να σώσει το ευρώ ή την Ελλάδα;

Του Νάσου Τσαγκανέλη

Ο γαλλογερμανικό άξονας επέλεξε χθες στο Βερολίνο να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στις αγορές δηλώνοντας ότι ένα νέο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα πρέπει να αποφασιστεί και να δοθεί το γρηγορότερο.
Η καγκελάριος Μέρκελ και ο πρόεδρος Σαρκοζί –παρά τις επιμέρους διαφωνίες που είχαν- φαίνεται να συμφωνήσαν ότι για χάρη του ευρώ, η σωτηρία της Ελλάδας με ένα νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας είναι αναγκαία.
Η Μέρκελ ανέφερε ό,τι επιθυμεί μία γρήγορη λύση για το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα και πως θα επιβεβαιώσει προσωπικά στους κόλπους της ΕΕ ότι οποιαδήποτε εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα θα...
 είναι σύμφωνη με τις οδηγίες της ΕΚΤ και εθελοντική. Ακριβώς αυτό το σημείο –δηλαδή η εθελοντική συμμετοχή ιδιωτών σε ένα νέο πακέτο βοήθειας- είναι που έφερε πολύ κοντά τους Σαρκοζί και Μέρκελ, καθώς με τη φράση αυτή φαίνεται να ξεπερνιούνται οι δυσκολίες τους.
«Είμαστε αποφασισμένοι να λύσουμε το πρόβλημα το γρηγορότερο», είπε η Μέρκελ για να συμπληρώσει ο Σαρκοζί ότι «όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο. Μπορεί να είναι  και μέσα στον Αύγουστο».
«Θα κάνουμε το παν για να σωθεί το ευρώ», κατέληξαν Μέρκελ και Σαρκοζί.
Στο κρίσιμο δίμηνο που πέρασε και που οι πάντες «σιγανοτηγάνιζαν» την Ελλάδα ο Σαρκοζί ήταν ένα «βροντερό απόν»!..
Ξέχασε, τα μεγάλα λόγια αγάπης που είχε πει μέσα στην ελληνική Βουλή όταν είχε έρθει στην Αθήνα. Το «Ελλάς-Γαλλία Συμμαχία» στην πράξη επί των ημερών του έγινε «Ελλάς-Γαλλία Αφασία» (ίσως, γιατί δεν υπάρχει «μία» για Ραφάλ ή Μιράζ).
Δεν θυμήθηκε με τη Μέρκελ ξαφνικά την Ελλάδα ο Σαρκοζί…
Θυμήθηκαν και οι δύο τους –«υπαινιγμοί ηγέτες», για το ανάστημα της Ευρώπης- τη νίλα που έχει να πάθει το ευρώ αν αφήσουν μόνη της την Ελλάδα.
Υ.Γ. Διέπραξε και μία βαρύτατη πολιτική απρέπεια ο σύζυγος της Κάρλα Μπρούνι απέναντι στη μακροχρόνια συμμαχία της Ελλάδας με τη χώρα του.
Αντί, να δει ο ίδιος τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, σε κρίσιμες στιγμές για το ευρώ και  την Ελλάδα, τον παρέπεμψε στο γάλλο πρωθυπουργό περιορισμένης ευθύνης…
Λάθος διέπραξε και ο εδώ που δέχθηκε την προσβλητική υποβάθμιση.

3 σχόλια

  1. ΔΗΜΑΡΑΣ: TO ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ

    (ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκαλυψη

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ δηθεν διωκτης των παρανομων απομακρυνθηκε γιατι καλυπτε τις δεξιες στο τελος, παρανομιες οπως αυτες της Ασπαιτε Ευανθιας Μακρη Μποτσαρη, προγραμματα κλπ...

    η απομακρυνση εγινε από τον ιδιον τον Πρωθυπουργο κατοπιν καταγγελιων που εκανε γνωστος πολιτευτης Πασοκ
    Την ιδια τυχη θα εχουν οσοι καλυπτουν τις δεξιες παρανομιες

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας.

    Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΓΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ...

    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΧΥΤΗΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Ή ΣΕΞ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΔΕΞΙΕΣ "ΛΟΛΛΕΣ"...

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΗΔΑΝΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    Σε απομάκρυνση από το υπ. Παιδείας του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου προχώρησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ενώ παραμένουν υπουργός η Αννα Διαμαντοπούλου, Αναπληρώτρια υπουργός η Φώφη Γεννηματά και υφυπουργός η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

    Στην απομάκρυνση του Γ. Πανάρετου από το υπ. Παιδείας έπαιξαν ρόλο
    οι αντιδράσεις των καταγγελιων του πολιτευτη και των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ ειδικά στο πρόσωπο του στενού φίλου του Γ. Παπανδρέου.

    Οι αρμοδιότητες του κ. Πανάρετου (τριτοβάθμια και πανελλαδικές) αναμένεται να περάσουν στην Αν. υπουργό Φ. Γεννηματά.

    Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
    ΠΑΣΟΚΟΚΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση