GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Στα πρωτα βηματα της νεας διακυβερνησης ειμαστε ακομα, και βιαζονται να προχωρησουν, το  βλεπ...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Στα πρωτα βηματα της νεας διακυβερνησης ειμαστε ακομα, και βιαζονται να προχωρησουν, το  βλεπουμε, ολα γινονται τοσο βιαστικα για να μας πιανουν απροετοιμαστους και να κανουν οτι θελουν.
Δεν εχετε σκεφτει... γιατι μενουν απραγοι επι μηνες και μετα ξαφνικα με εκβιασμους μας πανε σε νεα μνημονια;
Αυτο εγινε και την πρωτη φορα, μετα απο λεφτα υπαρχουν και 6 μηνες απραγια ξαφνικα και...
 αποτομα μπηκαμε στο ΔΝΤ,τωρα επι ενα εξαμηνο νικαμε παντου,πηγαμε στις 25 Μαρτιου και τους κατατροπωσαμε...και αποτομα μας πανε στο δευτερο;
Αληθεια,τι θα κανουν πριν μας πανε στο τριτο;
Ξεχαρβαλωθηκαν ολα,ολα πουλιουνται,καθε δικαιωμα εγινε μονο μια αναμνηση,οι εργαζομενοι φιλοι μου ζουν με την αγωνια του αυριο και υπομενοντας τους εκβιασμους των εργοδοτων τους,εμεις οι ανεργοι ζουμε το δικο μας δραμα ακουγοντας τον διαχειριστη της καταστροφης να μιλαει για ακομα μια φορα για προστασια των ανεργων και για κατωτατο εγγυημενο εισοδημα.
Σε ποιους απευθυνετε στ'αληθεια;
Εμεις τα εχουμε ακουσει και παλαιοτερα αυτα,δεν μας πειθουν.
Οι κυβερνητες μας εκ του εξωτερικου κτυπανε τα χερια τους στο τραπεζι και εμεις χορευουμε σαν μαιμουδες τον χορο της κοιλιας,επομενο σταδιο να διοριζουν εκεινοι τους τοπικους μας αρχοντες οι οποιοι θα μας λενε οτι δεν ειμαστε ικανοι πλεον ουτε για να ψηφιζουμε.
Και ενω ολη η χωρα ειναι υπο διαλυση εκεινοι σχεδιαζουν το πρωτο απο τα βηματα της νεας ταξης,την κοινη ευρωπαικη οικονομικη διακυβερνηση,ωραια διατυπωση αλλα θα ειναι το τελος της ευρωπης των λαων και η αρχη της χουντας των τραπεζων,οσοι αυτη την στιγμη ειναι επικεφαλεις στις ευρωπαικες χωρες διαπρατουν εγκληματα κατα των λαων τους με οσα σχεδιαζουν.
Εμεις σαν πειραματοζωο θα υποστουμε πρωτοι ολες αυτες τις μεταλλαξεις,ακομη δεν εχουμε δει τιποτα απο οσα εχει σχεδιασει το αρρωστημενο τους μυαλο.
Εκτος αν πρωτοι εμεις τους δειξουμε οτι δεν ειμαστε διατεθειμενοι να τα υποστουμε ολα αυτα.

13 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνική γλώσσα
    Από εδώ και πέρα όταν κοιτάμε το λεξικό τις λέξεις απατεώνας και πατριδοκάπηλος , θα βλέπουμε ότι είναι ταυτόσημες με τις λέξεις ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.23, ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΟΥ Η ΕΕ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Ή ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΠΌΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΕΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΘΡΓΕΙΟ ΤΟΥ?? ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΕΤΟΙΜΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑ΄. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ, ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ Ή ΜΕΤΑ??? ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγανακτισμένοι κοπρίτες του Πάγκαλου , που αποτελούν την ασπίδα προστασίας για το κοινοβούλιο της αμαρτίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.ΟΟΟΕΥΡΩ (ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ) ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .

    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Διαβάστε την αληθινή ιστορία του δρόμου του ΣΕΞ για την νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .
    (τα στοιχεία μου τα έδωσε μια πατριώτισσα καθαρίστρια που καθάριζε το υπουργικό γραφείο . )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ (ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!!!), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΗΦΗΣΗ ΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΦΕΡΕΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΛΑΧΕΙ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ!! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ??? ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΟΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΑ ΤΙ ΣΤΕΚΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ..ΠΑΣΟΚΕ

    Λοιπόν τέρμα η πλάκα φίλε ΠΑΣΟΚΕ. Σε ξέρω και με ξέρεις 30 χρόνια. Φανατιζόμασταν πάντα πριν από τις εκλογές και με μικρά διαστήματα κατά την διάρκεια της εκάστοτε τετραετίας. Αλλά πάντοτε τα ξεχνάγαμε και πάντοτε λέγαμε ότι η φιλία μας θα είναι πάνω από κόμματα και ιδέες. Πίστευα ότι ήσουν ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ και ότι πίστευες στον σοσιαλισμό.
    Αυτά μέχρι τώρα.

    Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι είσαι ένας κοινός παρτάκιας.
    Κατάλαβα ότι για σένα ο διορισμός σου στο δημόσιο ήταν ένα συμβόλαιο με το κόμμα σου που θα το τηρούσες με όρους ΜΑΦΙΑΣ.
    Όπου διορισμός δικός σου βάλε διορισμό γυναίκας,παιδιών,συγγενών.

    Να σου πω κάτι.Πάντοτε ζήλευα γιατί το ΚΟΜΜΑ σου σε πρόσεχε και σε βόλευε.Αλλά ένιωθα ότι το δικό μου κόμμα μου άφηνε περισσότερη ελευθερία σκέψης, πράγμα που με έκανε να νιώθω πιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
    Δεν χρωστούσα και δεν χρωστάω σε κανένα κερατά. Όχι ότι δεν διόρισε και το δικό μου κόμμα,αλλά εκ των υστέρων ρε φίλε αυτό αποδείχθηκε ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ.

    Ανέχθηκα τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ σου,ανέχθηκα τα καταπράσινα παπαγαλάκια σου,ανέχθηκα τα ΛΑΜΟΓΙΑ τους συνδικαλιστές σου,ανέχθηκα το ότι με πήγες σε 3 απανωτές εκλογές το 1989 καταστρέφοντας την οικονομία,ανέχθηκα να ξεγυμνώνουν τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ οι ΣΤΑΜΟΥΛΟΚΟΛΛΑΔΕΣ, ανέχθηκα την ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2000 με τους ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ, ανέχθηκα τα κόλπα με τα δαχτυλίδια του ΣΗΜΙΤΗ και του ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ανέχθηκα τις πυρκαϊές του 2007,ανέχθηκα την καταστροφή της Αθήνας, ανέχθηκα τα ΨΕΥΤΟΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ανέχθηκα, ανέχθηκα..........

    Δεν θα ανεχθώ όμως παλιόφιλε,το ξεπούλημα της πατρίδος μου,
    δεν θα ανεχθώ το κόψιμο της σύνταξής μου, γιατί ρε φίλε όταν εσύ κοπροσκύλιαζες δεξιά και αριστερά,εγώ ξεστραβωνόμουν στο διάβασμα για κάτι καλύτερο στη ΖΩΗ.

    Δεν θα με αναγκάσεις να παίρνω σύνταξη ανειδίκευτου εργάτη.

    Δεν θα μου πάρεις το πατρικό μου σπίτι,με την επιβολή τεράστιων φόρων,για να το εκποιήσουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ για ένα πιάτο φαι.

    Δεν θα μου στείλεις το παιδί στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για να βρει δουλειά,την στιγμή που το ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ
    ο υιός σου διορίστηκε από τον ξάδελφό σου
    τον ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ.

    Δεν θα με κάνεις να πουλήσω το 1600 κυβικών αμάξι μου βάζοντας μου τρελούς φόρους.

    Ως εδώ και μη παρέκει.
    Τέρμα οι πλακίτσες και οι αγκαλιές και τα φιλιά. Με πήρες τηλέφωνο χθες για να μου πεις να κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ και ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ξέρει τι κάνει.

    Μετά από 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ γύρισα και σου είπα ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥ.
    Εκεί με έφτασες ρε παλιόφιλε.

    Το χειρότερο δε είναι πως ΣΕ ΜΙΣΩ.
    Πως θέλω ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.
    Πως νιώθω όπως ένιωθαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας στον ΕΜΦΥΛΙΟ.

    Γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει φίλε,εκεί μας οδηγεί το κόμμα σου.
    Αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Από την στιγμή δε που χλευάζετε τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ δείχνοντας μια συμπεριφορά ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

    Επειδή δε ένιωθα και τύψεις που σε έβρισα,στην τελευταία συγκέντρωση έξω από την βουλή,στις 15-6, δυστυχώς για σένα είδα για πρώτη φορά πολύ κόσμο σε χειρότερη κατάσταση από μένα.

    Δυστυχώς εκεί που φέρατε τα πράγματα ΦΙΛΕ,
    η εσύ θα επιβιώσεις, η, εγώ.

    Προκειμένου δε να πεινάσει η οικογένειά μου,ας πεινάσεις εσύ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ....ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ.
    ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βάζε και κανα τόνο ρε βοϊδομούσχαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 23 Ιουν 2011 9:28:00 π.μ.
    Κι εσενα θα σε βαλουν στη λεξη μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3.58 οποιος ξερει να διαβαζει καταλαβαινει που μπαινει ο τονος,εσυ που ψαχνεις αναρτησεις με τονο να μπαινεις αλλου,το βοιδομοσχαρο στο επιστρεφω διοτι εισαι ανοητος εκτος των αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση