GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χάος της οικονομίας στον κυριακάτικο Τύπο‏...

Από το http://www.greekmme.gr/ @ ΜΕ την κοινωνία στο κόκκινο και την Ελλάδα να παραπαίει ασχολείται ο Κυριακάτικος Τύπος σύμφωνα με το...

Από το http://www.greekmme.gr/
@ΜΕ την κοινωνία στο κόκκινο και την Ελλάδα να παραπαίει ασχολείται ο Κυριακάτικος Τύπος σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ δεδομένου ότι τα οικονομικά αλλά και η παράγκα του ποδοσφαίρου κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα. Αρχικά το 'Βήμα της Κυριακής' γράφει ότι "Οδηγός και πόσο χάνουμε απο τους φόρους και τα μέτρα- Πανάκριβη διάσωση- Ενας μισθός υπερ..τρόικας και πατρίδος- Αγωνία στην Κυβέρνηση για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου'. Η 'Καθημερινή' δείχνει τον εκβιασμό γράφοντας ότι "Προβόπουλος με δήλωση Τέλος χρόνου- Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναφέρει στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εκτός...
 Μνημονίου".
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' αποκαλύπτει ότι "Ψήφος δοκιμασία με τη Βουλή σε ασφυκτικό κλοιό την Τετάρτη και Πέμπτη- Στη κόψη του μεσοπρόθεσμου-Ετήσιο ψαλίδισμα ως 805 ευρώ στο ΕΚΑΣ, στο μισό τώρα οι φοροαπαλλαγές". Το 'Εθνος της κυριακής' επιβεβαιώνει ότι "Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγει τα χαρτιά του πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου- Αρση τραπεζικού απορρήτου χωρίς εισαγγελική άδεια- Στη διάθεση των φορολογικών αρχών όλα τα στοιχεία για τις καταθέσεις και τις τραπεζικές συναλλαγές".
@Το 'Παρόν της Κυριακής' προβλέπει ότι 'Τα νέα μέτρα το μόνο που εγγυώνται είναι η χρεωκοπία του λαού- Η μεγάλη ληστεία- 5.000 ευρώ ο κάθε κεφαλικός φόρος κάθε οικογένειας μόνο για το Μνημόνιο 2-Πήγαν να δεσμεύσουν την επιστροφή φόρου απο τις αποδείξεις- Τα μυστικά του μεγάλου πακέτου ιδιωτικοποιήσεων και τα 198 δις ευρω τόκους πληρώσαμε στους δανειστές μας και έπεται συνέχεια" όπως καταλήγει η εφημερίδα.....
'Ελεύθερος Τύπος' αποκαλύπτει με τη σειρα του ότι "Νέα λαθροχειρία Βενιζέλου μετά την απόσυρση της απάτης με τις αποδείξεις- Βάζει φόρο με διάταξη βόμβα ακόμα και στις εισφορές-Για 1 εκ επαγγελματίες οι ασφαλιστικές εισφορές δεν θα αφαιρούνται απο το φορολογητεο εισόδημα". Η 'Real News' προσθέτει ότι "Κραυγή αγωνίας απο βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Μπένι, δεν βγαίνει- Ο λογαριασμός του μεσοπρόθεσμου δεν οδηγεί σε μείωση του χρέους- Το Μέγαρο Μαξίμου φοβάται του αντάρτες βουλευτές...."
@Το 'Πρώτο Θέμα' συμπληρώνει ότι "Τι κρύβει η ντρίπλα της τρόικαςμε την 5η δόση αλλά και το δάνειο Νο2- Στημένο παιχνίδι σε βάρος όλων των Ελλήνων- Απο δόση σε δόση με νέους φόρους επι φόρων και το απίστευτο ότι έρχονται νέα μέτρα με αντικειμενικά κριτήρια για δικηγόρους και λοιπά....". Το 'Αρθρο' υποστηρίζει ότι "Σφοδρές καταγγελίες κατά Σαμαρά από Ευρωπαίους ηγέτες και διεθνή τύπο- Ανίατη περίπτωση ο Σαμαράς;- Νεκροθάφτης της Ελλάδος και του Ευρώ τον χαρακτηρίζουν ορισμένοι..."

4 σχόλια

  1. O Προβόπουλος ως γνήσιος εκπρόσωπος του εσμού του, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Σε χώρες που πήγε το ΔΝΤ εκπαίδευαν δημοσιογράφους κεντρικών δελτίων ειδήσεων να υποστηρίζουν πως είναι ένοχος ο λαός..."

    Μια εξαιρετική ανάλυση του Συγγραφέα - ερευνιητή, στο πως λειτουργούν σήμερα οι δημοσιογράφοι ως προς την πληροφορία που μεταφέρουν και την ποιότητά της. Οι λεγόμενοι "παπαγάλοι" εμφυτεύουν γνώμες και χειραγωγούν την κοινή γνώμη χωρίς να ελέγχουν την ποιότητα της πληροφορίας.

    Δείτε το βίντεο...
    "παπαγάλοι" (repeaters) του συστήματος, από τον David icke
    aitherovamones


    http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_4255.htmlοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και πουστε ακομα!!!!

    διαβαστε να φριξετε:
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/3000000_26.html#more





    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. __________________________________________
    βέβαια...
    Το «Έθνος»… εξαφάνισε τη δημοσκόπηση που κατρακυλά η κυβέρνηση..

    Το Έθνος του Γιώργου Μπόμπολα σχεδόν εξαφάνισε το γκάλοπ που είχε παραγγείλει και πληρώσει, από την πρώτη του σελίδα. Κι αυτό γιατί η έρευνα δείχνει την κατρακύλα της κυβέρνησης του μνημονίου.

    Που οι καλές εποχές με τα πρωτοσέλιδα με την ισχυρή» κυβέρνηση και τον ¨»σωτήρα» πρωθυπουργό.

    Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις, μονολογούν στη Μεταμόρφωση στα γραφεία του Πήγασου…

    http://www.kentrinews.gr/?p=21992
    ______________________________________________
    KAI ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΕΖΕΙΣ...
    ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ ++++ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση