GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μην κηρύξετε στάση πληρωμών σαν εμάς!" προειδοποιεί ο Ισλανδός υπ. Οικονομικών...

Αρνητική απάντηση σε όσους προτείνουν στην Ελλάδα και στις άλλες υπαχθείσες στη δικαιοδοσία της τρόικας υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνη...

Αρνητική απάντηση σε όσους προτείνουν στην Ελλάδα και στις άλλες υπαχθείσες στη δικαιοδοσία της τρόικας υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ισλανδίας και να κηρύξουν στάση πληρωμών δίνει - ίσως όχι τυχαία στη συγκεκριμένη κρίσιμη για την Ελλάδα και το σύνολο της ευρωζώνης συγκυρία - ο ισλανδός υπουργός Οικονομικών Στεϊνγκριμούρ Σίγκφουσον.
Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Αριστερού-Πράσινου Κινήματος της Ισλανδίας, που συνεργάζεται με τη σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση της Τζοάνα Σιγκουρνταρντοτίρ, προειδοποιεί την Ελλάδα και την Ιρλανδία να...
 μην αντιγράψουν το ισλανδικό μοντέλο υπέρβασης της κρίσης.
«Οι αναλυτές πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν παραλληλίζουν την Ισλανδία, από τη μια πλευρά και την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιρλανδία από την άλλη», δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Ρέικιαβικ ο Σίγκφουσον, εξηγώντας ότι «η Ισλανδία δεν είχε τη δυνατότητα να σώσει τις τράπεζές της». Ο ισλανδός πολιτικός προειδοποίησε ότι «είναι ανευθυνότητα το να προσπαθεί κάποιος να αντιγράψει τα γεγονότα που οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα σαν να πρόκειται για ένα εξαγώγιμο προϊόν».
Το 2008 η Ισλανδία άφησε τις τράπεζές της να καταρρεύσουν, καθώς «έσκασαν» κάτω από το βάρος των τοξικών δανείων που είχαν χορηγήσει - είναι χαρακτηριστικό ότι το ενεργητικό των ισλανδικών τραπεζών είχε φθάσει στα 85 δισ. δολάρια, που αντιστοιχούσαν στο... 10πλάσιο του ΑΕΠ της μικρής νησιωτικής χώρας.
Μέσα σε δυόμιση χρόνια η χώρα επανήλθε στις διεθνείς αγορές, δανειζόμενη 1 δισ. δολάρια τις προηγούμενες ημέρες για πρώτη φορά από το 2006. Η δημόσια προσφορά υπερκαλύφθηκε δύο φορές και «η χώρα απολαμβάνει την ανάκτηση της εμπιστοσύνης και του σεβασμού των αγορών», όπως σημείωσε ο Σίγκφουσον.
Να σημειωθεί ότι το επιτόκιο του πενταετούς ισλανδικού ομολόγου έχει πέσει στο 5%, παρά το ότι οι οίκοι εξακολουθούν να αξιολογούν τα ισλανδικά ομόλογα ως σκουπίδια.
Εν πάση περιπτώσει, η χώρα ανακάμπτει δυναμικά - ο ΟΟΣΑ προβλέπει ανάπτυξη της ισλανδικής οικονομίας κατά 2,2% εφέτος και κατά 2,9% το 2011. Προτού συμβούν αυτά τα θαυμαστά, βεβαίως, μεσολάβησε μια υποτίμηση της ισλανδικής κορόνας κατά... 80%, έστειλε τον πληθωρισμό στο 20% και την ανεργία στο 10% από... 1% που ήταν προτού ξεσπάσει η κρίση. Η υποτίμηση, βεβαίως, βοήθησε τη χώρα να εμφανίσει εμπορικό πλεόνασμα μέσα σε λίγους μήνες.
Προτού συμβεί το «ισλανδικό θαύμα», που γοήτευσε ακόμη και το διάσημο νομπελίστα οικονομολόγο του Πρίνστον Πολ Κρούγκμαν, που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ εκείνων που πρότειναν μεταξύ άλλων και την ισλανδική συνταγή στην Ελλάδα και στις άλλες υπερχρεωμένες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας, μεσολάβησε επίσης μια συρρίκνωση των εισοδημάτων των Ισλανδών κατά 18% το 2009 - πρόκειται για ποσοστό αποπληθωρισμένο.
Δεν χωρεί αμφιβολία ότι οι θυσίες των Ισλανδών απέδωσαν. Και όμως, ο αριστερο-πράσινος υπουργός Οικονομικών της χώρας παραδέχεται ότι η εφαρμογή της συνταγής αυτής δεν ήταν ελεύθερη επιλογή της χώρας. «Αν δεν εφαρμόζαμε τα μέτρα αυτά η οικονομία της χώρας θα κατέρρεε τελείως.
Ωστόσο, δεν έχει δίκιο ο Πολ Κρούγκμαν «να μας προβάλλει ως παράδειγμα προς μίμηση». Παρά την επαναφορά της οικονομίας στο δρόμο της ανάπτυξης, «ο τρόπος με τον οποίο η διεθνής κοινότητα και οι επενδυτές αντιμετωπίζουν την Ισλανδία έχει αλλάξει δραματικά», παραδέχεται ο Σίγκφουσον.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η κυβέρνηση της Σιγκουρνταρντοτίρ εξελέγη τον Απρίλιο του 2009 επαγγελλόμενη την ένταξη της χώρας της στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Τον Ιούνιο του 2010 στις Βρυξέλλες οι ηγέτες των «27» έδωσαν το πράσινο φως για την έναρξη των διαπραγματεύσεων που θα φέρουν το μικρό νησί του Ατλαντικού στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Διότι όσο οι ισλανδικές τράπεζες εξασφάλιζαν στους μόλις 318.000 κατοίκους της χώρας μια πλούσια ζωή, ουδείς διενοείτο να μπλέξει την Ισλανδία στη γραφειοκρατική μιζέρια των Βρυξελλών. Τώρα που η τραπεζική κρίση απέδειξε πόσο ευάλωτη είναι μια χώρα μόνη της στους ταραγμένους ωκεανούς των παγκοσμιοποιημένων αγορών, η ΕΕ φαντάζει στους πρώην ψαράδες Ισλανδούς σαν υπήνεμο λιμάνι.
Πηγή: http://www.tovima.gr/

27 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι φανερό οτι ο Σαμαράς, αφου άκουσε έκπληκτος τον ΓΑΠ να δέχεται να παραιτηθεί απο τη θέση του (αδιανόητο για τον Αντώνη και καθένα με τα μυαλά του Αντώνη) έψαχνε τρόπο να δυναμιτισει την οικουμενική. Και τον βρήκε ζητωντας βραχύβεια κυβέρνηση επαναδιαπραγματευσης. Οτι απορίπτει και ο ΓΑΠ και οι Ευρωπαιοι. Και αν γινονταν και αυτά δεκτά θα ζητουσε και τρια αυγα Τουρκίας. Κατα τα άλλα τα παπαγαλάκια μιλάνε για υπαναχωρηση ΓΑΠ... Κακώς σκεφτηκε εξαρχής οτι αυτός ο ανθρωπος βαζει πρωτο το συμφέρον της πατριδας αυτες τις κρισιμες ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποτε ρε ανωνυμε θα σταματησεις να εισαι οπαδος
    και υπηκοος και να κανεις το βημα να προσπαθησεις
    να γινεις πολιτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΩς ΕΒΑΖΕ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 10.25 ΩΡΑΣ ΚΑΠΟΙΑ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΙΣΩΣ
    ΣΟΥ ΑΠΟΒΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ. ΚΟΙΝΗ ΓΑΡ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΟΡΑΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ,ΜΟΝΟ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ.ΛΥΣΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΡΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ. ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΡΑ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΤΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΤΣΑΜΑΡΑ. Η ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΥΟΝΤΑΙ .Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΗ ΑΦΩΝΟΥΣ.ΔΙΩΞΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ζηλιαρικα λαμογια παλι κουστουματους αγραμματους γιαπηδες θα ψηφισετε
    που παλι θα σας κοροιδεψουν με το παραμυθακι
    της ευρωπαικης οικογενειας
    της αγορας
    του πτυχιου αλλοδαπης
    της καταναλωσης
    της καταξιωσης
    της ισχυρης ελλαδας στον πυρηνα της ευρωπης

    ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΓΟΥΡΙΚΗ,ΦΤΗΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδαμε και το επίπεδο των προσωπικοτήτων που πλαισιώνουν τον Αντωνάκη και πρόκειται να συμμετάσχουν στην Κυβέρνηση του:
    Μανώλης,Πιπιλή, Καράογλου, Νικολόπουλος, Τασούλας, Αβραμόπουλος.
    Ε ρε γλέντια...

    Ο δε τρελαντώνης είναι χειρότερος και από χρεοκοπία. Φόρτωσε στη χώρα ένα πρόβλημα που το κουβαλάμε ακόμη, Σκοπιανό. Και στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε πάει εκβιαστικά με επτά προτάσεις και ο Καραμανλής τον πέταξε έξω κακήν κακώς. Ερευνήστε τα γεγονότα τότε και θα δείτε. Πριν λίγο καιρό μίλησε για τα δάκρυα του Καραμανλή και "δάκρυσε".
    Τόσο ψεύτης, υποκριτής, τυχάρπαστος και επικίνδυνος.

    Οι δε γλοιώδεις υπουργοί του Κουρασμένου πήραν σβάρνα τα κανάλια προκειμένου να κάνουν καλλιστεία για το μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο. Φρέσκαραν την καραμπογιά στο μαλλί και βγήκαν με το καλό τους χαμόγελο πεπεισμένοι πως έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στις καρέκλες τους. Βλέπε Παναγιωτόπουλο και λοιπούς.

    Ανθρωπάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οί κομματικοί μάς επανέφεραν στό "καρεκλάτο"
    γιά αυτούς καί στό doggy styl γιά πολλούς πολίτες
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σαμαράς πάγωσε!!!! Του είπε ο Παπανδρέου ιδού η Ρόδος, κάνε το πήδημα. Και εκείνος με τις 'προϋποθέσεις' του την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια!!!! Θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που δεν θέλει να αναλάβει ευθύνες. Περιμένει:

    1. Να φτιάξει το μααγαζί το ΠΑΣΟΚ για να μπορεί να υποσχεθεί κάποιους λίγους διορισμούς σαν προκαταβολή σε ημετέρους
    2. Να υπενθυμίζει τις θυσίες του λαού για το φτιάξιμο ώστε να λέει δεν τά κατάφερε ο ΠΑπανδρέου αλλά ο λαός
    3. Να μην κουραστεί και κάποια συγκυρία τον ξεπεράσει αλλά να εμφανίζεται ως φρέσκος που αξίζει μια ευκαιρία δοκιμής

    Ο ψύχραιμος πολίτης και όχι οι πληρωμένοι υβριστές στο σχολιασμό στο διαδικτυο τα κατανοεί όλα αυτά. Και θα αποδώσει τα του καίσαρος τω καίσαρι.

    πάντως τα ματάκια μας με τα χεράκια μας δεν θα τα βγάλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Ποιος ειναι ο εγκεφαλος της στροφης Γιωργου και της "χυλόπιτσας στον Σαμαρα"?

    Μα ο δρ Κουτσουκος φυσικα!

    Ο δρ κουτσουκος οταν αντιληφθηκε οτι οι δεξιοστροφοι στελνουν τον Γιωργο στην συνταξη εβαλε κατω το κινητο και κομπιουτερ και εστειλε τα μηνυματα που επρεπε να στειλει σε καποιους...

    Εστι ο Γιωργος

    πηρε στροφη 180 μοιρων και το πασοκ θα ανακαμψει πληρως αν αλλαξει τον Παπακωνσταντινου, Μπιρμπιλη Νταλαρα Γερουλανο Τσοκλη Ραγκουση Δρουτσα κλπ...

    ΤΟ "ΠΑΘΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ"


    ειναι ενα δημιουργημα του εντιμου Πασοκ!

    Ο Γιωργος μπορει να βρει την χαμενη του δημοτικοτητα αφου διωξει τους γξευ και πορνες που εχει διπλα του και πρεπει να ωριμαστε!

    τελος τα ποδηλατα και τα κολλαν!!!

    Νασος πασοκ

    16 Ιουν 2011 12:07:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10.39 ΤΑΧΑ Η ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΛΙΓΗ, ΤΑΧΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΖΥΓΙ, ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, Ω ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ λαμογιο Ανωνυμε [ο ιδιος εισαι σε ολα αυτα τα μυνηματα] δεν πας να μιλησεις ετσι στους ομοιδεατες σου [κοκκινα σκατα ειστε]
    σας εχουμε βαρεθει να μιλάτε και να γραφετε χωρις ουτε οι ιδιοι να βγαζετε νοημα.
    Σαπούνιααααααα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Γιωργος ειναι πονηρος και αυτα που λέει μη τα τρώς. Για αποφυγή παρεξήγησης : πονηρός οχι έξυπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Νέα Τάξη θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή μας, με κάθε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας ψάξει να μάθει ο Λαός γιά το RFID, λένε ότι ήδη το έβαλαν στην Γερμανία σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να κάνετε όλοι μετάγγιση γιά να φύγει από το αίμα σας η κομματίλα, και οι ΝΔ και οι ΠΑΣΟΚ. Ότι φάγατε φάγατε, όσοι φάγατε από ΝΔ και από ΠΑΣΟΚ. Να ξεχάσετε όλοι όλα όσα ξέρατε. Κομένα πιά τα δανεικά, αν θες να ζήσεις ζήσε με τα αληθινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας ανοίξει τα μάτια του ο Λαός επιτέλους και ας ψάξει να μάθει γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν πολιτικοί από την ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και από το νέο κόμμα τής Δημοκρατικής Συμμαχίας. Λαέ πάψε να είσαι ανεγκέφαλος τώρα πιά. Η γραμμή είναι κοινή, μη ονειρεύεστε ότι θα βρεθεί κόμμα που θα μοιράζει χρήμα τώρα πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ηρθε η ωρα να γίνουμε πάλι ΕΛΛΗΝΕΣ : Μιλάω, Γράφω, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Σύστημα σάς είχε ρίξει στην Ξενομανία και στον Νεο-πλουτισμό τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λαλάκες Έλληνες : τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας μιλούν σωστά Ελληνικά και τα δικά μας τα Ελληνόπουλα δεν ξέρουν να μιλήσουν και γράφουν με Γκρήκλις. Τόσο πάτο έχει πιάσει ο Λαός μας, τόση ξεφτίλα. Ξυπνήστε και δείτε σοβαρά θέματα και αφήστε το πάθος τού ποδοσφαίρου και τον κομμάτων, με αυτά το Σύστημα διχάζει τον Λαό τόσα χρόνια. Δεν θέλουν ποτέ ενωμένο τον Λαό σε μία γροθιά. Ξύπνα ανεγκέφαλε Λαέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το Δόγμα τού Σόκ. Ένα βιβλίο που μάλλον πρέπει να διαβάσουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το Κεφάλαιο σε λίγο θα γεμίσει την Χώρα με μηχανάκια φρουτάκια και θα σάς πάρει ακόμη και το 1 Ευρώ που θα έχετε στην τσέπη σας. Πολλοί Λαλάκες θα την πάθουν. Κανένας δεν χαρίζει χρήμα. Αφήστε τα μηχανάκια στα μαγαζιά να τα έχουν και να τα βλέπουν. Μη είστε Λαλάκες, μετά θα κλαψουρίζετε στα τηλεοπτικά κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όποιος σκέπτεται και αντέχει να ακούει αλήθειες ας ακούει ραδιόφωνο στην Αθήνα ή μέσα από το Διαδίκτυο 97,8 FM από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί. Ήρθε ο καιρός που πρέπει να μάθουμε να σκεπτόμαστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρόβατα τών κομμάτων σοβαρευτείτε τώρα πιά, αφήστε το πάθος γιά το κάθε κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση