GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπες - βγες σαν να 'ναι καμπινές...

Από τον Παναγιώτη Tριανταφυλλίδη Ασφαλώς δεν περίμενε κανείς τα χθεσινοβραδινά ευτράπελα στη Βουλή για να διαπιστώσει την κατρακύλα τ...

Από τον Παναγιώτη Tριανταφυλλίδη

Ασφαλώς δεν περίμενε κανείς τα χθεσινοβραδινά ευτράπελα στη Βουλή για να διαπιστώσει την κατρακύλα του ανώριμου και ανεπαρκούς πολιτικού συστήματος.
Τόσο η αναδρομή στο παρελθόν διά στόματος Πάγκαλου όσο και το, μπες-βγες σαν να 'ναι καμπινές, των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, έβαλαν απλώς ένα παραπάνω λιθαράκι στο ήδη "σκωροφαγωμένο" πολιτικό σκηνικό.
Πάντως, ως προς την πολιτική ανωριμότητα, υπάρχει...
 απόλυτη συναίνεση... 


2 σχόλια

  1. ΦΡΙΞΤΕ....
    ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ....ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    A. Ποδηματά: Θέλετε δεν θέλετε ρε κερατάδες θα επιδοτήσετε τα φωτοβολταϊκά ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Η ανάπτυξη των ΑΠΕ και ειδικά των φωτοβολταϊκών είναι σημείο-κλειδί για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση» τόνισε [στη λογική λέμ και καμιά παπαριά προκειμένου να βγάλουν οι φίλοι μας χρήμα] η ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Άννυ Ποδηματά σε ομιλία της σε εκδήλωση με θέμα την προσαρμογή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στις ανάγκες των φωτοβολταϊκών που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Βιομηχανίας Φωτοβολταικών (European Photovoltaic Industry Association- ΕΡΙΑ) υπό την αιγίδα της κ. Ποδηματά.
    ____________________________________
    Δηλ. η κ. Ποδηματά ανέλαβε να διαφημίσει την βιομηχανία φωτοβολταϊκών... αφιλοκερδώς εννοείται και μην πάει το μυαλό σας στο κακό.
    ____________________________________
    Απείλεισε μάλιστα, σαν καλός εκπρόσωπος της βιοηχανίας φωτοβολταϊκών, τα Κράτη που περικόπτουν την επιδότηση για εγκατάσταση φοτοβολταϊκών, γιατί ξέρει ότι αν το σύστημα δεν τροφοδοτηθεί θα καταρρεύσει μιας και η εγκατάσταση είναι πανάκριβη και αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται όλος ο ντόρος: Να βγάλουν κάποιοι γρήγορα χρήμα με κρατικές επιδοτήσεις.

    Ειδικότερα, στην ομιλία της η κ. Ποδηματά τόνισε ότι η διατήρηση της ισχυρής ανάπτυξης των ΑΠΕ που παρατηρείται τα τελευταία δύο χρόνια προϋποθέτει την διασφάλιση ισχυρών και σταθερών κινήτρων, όπως οι εγγυημένες τιμές αγοράς (feed-in tariffs). Οι αποφάσεις ορισμένων Κρατών Μελών να αναθεωρήσουν δραστικά τα καθεστώτα στήριξης - ακόμα και με αναδρομική ισχύ σε κάποιες περιπτώσεις - θέτουν σε κίνδυνο την μελλοντική ανάπτυξη των ΑΠΕ.
    Η κ. Ποδηματά προσέθεσε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αυτές και εξέφρασε την ανησυχία της για τις πιέσεις που δέχεται η Πορτογαλία για την αναθεώρηση των κινήτρων ανάπτυξης ΑΠΕ στο πλαίσιο του πρόσφατου πακέτου στήριξης και του σχετικού μνημονίου. Η κ. Ποδηματά ανακοίνωσε ότι θα φέρει το θέμα αυτό προς συζήτηση στην επόμενη ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούλιο...
    ____________________________________
    Πωπω ένα σοσιαλΗστικό ζόρι που τραβάει η κυρία για να εξυπηρετήσει τη βιομηχανία !!!
    Ούτε υπάλληλός τους να ήτανε... λέω εγώ τώρα..

    ΝΑ ΧΕΣΩ... ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ
    ( ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ )
    ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΛΗΤΕΙΑΣ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ
    ΕΠΙΠΕΔΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ήταν και καλή η παράσταση,άντε και να χειροκροτήσεις.
    Αλλά οταν η όλη υπόθεση στηρίζεται σε άτυπο ανταγωνισμό για τα πιό επιτυχημένα ευφυολογήματα και χειροκροτηματική επιβράβευση για τις καλύτερες ατάκες,ούτε να βρίσεις δεν σούρχεται.
    Ο ως συνήθως αψόγως χειριζόμενος τον λόγον νυν τσάρος μια χαρά έκθεση ιδεών εκφώνησε χθές ,για να ρθει σήμερα η σκληρή πραγματικότητα να διαψεύσει το περιεχόμενο αυτής με τις προτάσεις του για ακόμη σκληρότερα μέτρα από αυτά που προβλέπονταν από τον προκάτοχό του.
    Να τραβήξω τα μαλλιά μου,να μην τα τραβήξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση