GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατώτερος των περιστάσεων...

Του Αντώνη-Mάριου Παπαγιώτη Αφού επέβαλε ανθρώπους αμφιβόλου πολιτικής και επαγγελματικής προελεύσεως στο κόμμα του, επειδή του έκαναν παρ...

Του Αντώνη-Mάριου Παπαγιώτη
Αφού επέβαλε ανθρώπους αμφιβόλου πολιτικής και επαγγελματικής προελεύσεως στο κόμμα του, επειδή του έκαναν παρέα κατά τη διαμονή του στην έπαυλή του εν Κηφισία την περίοδο που ζούσε σε πολιτική έρημο, τώρα διαπραγματεύεται και τη διαφύλαξη του προσωπικού του πολιτικού μέλλοντος.
Αφού περιχαράκωσε και απομόνωσε το κόμμα του από τα ευρωπαϊκά αυτάδελφα, τώρα παίζει τα τελευταία χαρτιά της πολιτικής του καριέρας πάνω σε τσόχα που μυρίζει φορμόλη. Ξέρει πια, ότι η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι, κατάλαβε ότι ο ιστορικός και ο ποιητής του μέλλοντος θα τον αναφέρουν ως τη μοιραία φιγούρα. Ως εκείνο τον καταραμένο πρίγκιπα, που χρόνια περίμενε απομονωμένος και σιωπηλός την ώρα που οι πλανητικές συγκυρίες θα του επιτρέψουν να κυβερνήσει, αλλά η Κλωθώ του έδειχνε έναν θρόνο με πτωχευμένους υπηκόους. Στη σκέψη αυτή τα χάνει. Θολώνει. Μοιάζει...
μουδιασμένος. Μονίμως φαίνεται ετεροχρονισμένος. Δια βίου δεύτερος. Επαναλαμβανόμενα καθυστερημένος στα πολιτικά αντανακλαστικά του. Εκ του αποτελέσματος, κατώτερος να διαχειριστεί τις κρίσιμες στιγμές που ζει η χώρα. Φοβικός και καταγεγραμμένα αχάριστος. Οφείλει, όμως τώρα, να δει ότι οι στιγμές είναι πιο σημαντικές από το "όχι" που είπε κάποτε για μιαν Μακεδονία. Πρέπει να ξεπεράσει τη στιγμή εκείνη που θεωρεί παρακαταθήκη του στην ιστορία και τώρα -εν μέσω έκλειψης Σελήνης και έλλειψης ηγετών- να λάβει μιαν απόφαση που θα τον ανασύρει από τα γκρίζα της πολιτικής ιστορίας του τόπου. Η ιστορία ακόμα γράφεται. Η ιστορία τώρα γράφεται...

29 σχόλια

  1. Όταν κάποιοι στο παρελθόν κατηγορούνταν εύκολα και στέλνονταν στο πυρ το εξώτερον από την πλειοψηφία των βολεμένων Ελληναράδων τύπου «Πέρα-Βρέχει» και «Δε Βαριέσαι, μωρέ», ως νεο-φιλελεύθεροι (βλέπε Μάνος, Ανδριανόπουλος, Αλέκος Παπαδόπουλος, διαπρεπείς οικονομολόγοι, τραπεζίτες κ.ά.), ενώ οι ίδιοι, ζητούσαν απλώς την οικοδόμηση μιας κανονικής και βιώσιμης οικονομίας της αγοράς δυτικού τύπου, που να παράγει κι όχι μόνο να καταναλώνει τα «ξένα» (βλέπε πλάνο Μάρσαλ στον Ψυχρό πόλεμο και αργότερα ΕΟΚικά φράγκα...), ήταν οι μόνοι, που επεσήμαιναν τον κίνδυνο της κρίσης που βιώνουμε σήμερα.

    Μην αυταπατάστε μερικοί, ότι αν σήμερα ήταν (οι …«τσαμπουκάδες» πολιτικοί του παρελθόντος) τύπου Ανδρέα ή «εθνάρχη» Καραμανλή (και ενώ ο κρατισμός και ο κρατικοδίαιτος «καπιταλισμός», που είχαμε, διαπερνούσε όλο το πολιτικό φάσμα- είχαμε την πιο κρατικίστικη Δεξιά, για τους γνωστούς «ελληνικούς» λόγους: να μπορεί να κάνει πολιτικό παιχνίδι με τα ρουσφέτια και τις προμήθειες…), ότι με την «πυγμή» τους θα έκαναν κάτι διαφορετικό (αυτό που προσπαθεί να πείσει κι ο Σαμαράς ότι μπορεί να κάνει σήμερα...)!

    Απλά σε εκείνες τις εποχές του διπολικού κόσμου (ψυχρού πολέμου ΕΣΣΔ-ΗΠΑ) και ενώ ήμασταν το ΙΔΙΟ ζήτουλες όπως και τώρα (πάλι δεν παράγαμε τίποτα και μόνο καταναλώναμε) , επιβιώναμε και περνάγαμε καλά για καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ο Α. Παπανδρέου ΚΑΙ ο Κ. Καραμανλής (αλλά και γενικά όλο το μεταπολεμικό ελληνικό πολιτικό σύστημα), ήξεραν να παίζουν καλά το χαρτί του εκβιασμού- κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στη Δύση (ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΗΠΑ) λέγοντας τους ότι «εάν δεν μας δέχεστε με τα προβλήματα μας, τα χρέη μας και πριν απ' όλα ΕΑΝ ΔΕΝ τσοντάρετε, θα στραφούμε αλλού...υπάρχουν κι αλλού «πορτοκαλιές». Εξού και το παιχνίδι που έκαναν και ο Α. Παπανδρέου και ο Κων. Καραμανλής με αδεσμεύτους του τρίτου κόσμου, Άραβες, Σοβιετικούς κλπ.
    Και η απειλή τους ενίοτε έπιανε τόπο...

    Οι δυτικοί τί κάνανε, μέχρι το 1989??
    Κλείνανε τα μάτια και τσοντάρανε, συντηρώντας το μύθο της «Ισχυρής Ελλάδας» που καταναλώνει, αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια (ούτε οι Γερμανοί δεν το κάνανε αυτό!!) και «ώπα-ώπα στα μπουζούκια» , «δε βαριέσαι μωρέ», «οι Βόρειοι ασπροκώληδες νά'ναι καλά, να μας πληρώνουν τα κορόιδα», για να περνάμε καλά εμείς οι εξυπνάκηδες οι Ελληναράδες!!!

    Δυστυχώς σε αυτήν την Μπανανία Ελλάδα ζούμε- των αεριτζήδων, των απατεώνων, του… «δε βαριέσαι» και του… «έχει ο Θεός».

    Δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Καπιταλιστική χώρα!!!
    Ήμασταν και είμαστε μια αεριτζίδικη οικονομία «Τύπου» «οικονομίας της αγοράς», με 70% δημόσιο τομέα, με κρατικοδίαιτους απατεώνες επιχειρηματίες στραμμένους εξολοκλήρου στην εσωτερική αγορά (βλέπε Κράτος), αερολόγους πολιτικάντηδες με κύριο εργαλείο το ρουσφέτι και συντηρούμενοι εξολοκλήρου από τη Δύση εδώ και 60 χρόνια (κι όχι με δικές μας δυνάμεις), μην τυχόν και τους φύγουμε κι αλλάξουμε «στρατόπεδο»!!

    Το παραμύθι όμως τελείωσε, όταν ο διπολικός κόσμος γκρεμίστηκε και πήρε τη θέση του η παγκοσμιοποίηση!
    Τότε πια εξέλειπαν οι λόγοι που μας συντηρούσαν επί 60 χρόνια!!!
    Τώρα πλέον δεν τους είμαστε τόσο σημαντικοί και πρέπει να κολυμπήσουμε μόνοι μας!!!
    Δεν παίζουμε πλέον κανένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο στο νέο περιβάλλον, σε αντίθεση με τον Ψυχρό Πόλεμο, που συνορεύαμε με τον «από Βορράν κίνδυνο» (και μην ακούτε τις γελοιότητες εκπομπών, τύπου Χαρδαβέλλα, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε σημαντικοί…, έχουμε πετρέλαιο… κι άλλες μπούρδες!!!).

    Σήμερα κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί μας, ΕΑΝ δεν ήμασταν στο Ευρώ!!!
    Θα είχαμε την τύχη της Αργεντινής και άλλων χωρών και δεν θα ακουγόταν τίποτα για μας. Θα τραβούσαμε μόνοι μας το Γολγοθά μας!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    The Party Is Over, Ladies and Gentlemen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5:20, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνες της παρακμης η χωρα βυθιζεται στην χρεωκοπια και αυτοι κοιταζουν πως να παρουν να παρουν να παρουν.Δεν υπαρχει φιλοτιμο που εχει ξεφτιλιστει η Ελλαδα μας.Που ειναι η υπερηφανεια των Ελληνων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΜΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΠΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και του τα κάνουν όλα αυτά του "γιωρικα" μια μέρα πριν τα γενέθλια του (16 Ιουνίου ) φαντάσου !! Πολύ κρίμα βρε παιδιά ! Κανένα ίχνος ευγνωμοσύνης για το παιντί ! Ήμαρτον ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι οι ανοησίες περί εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας κλπ (των δεξιών βαμπίρ). Εύκολα και απλά κάθεσαι σε ένα πληκτρολόγιο και γράφεις όλες τις σαχλαμάρες τις οποίες μέχρι πριν λίγο τις άκουγαν μόνο οι φίλοι σου. Αυτοί οι φοβεροί εθναμύντορες δε μας λένε πώς ζει τους τελευταίους 18 μήνες η Ελλάδα, ποιός πληρώνει τους μισθούς τους, τις συντάξεις, τα τοκοχρεολύσια. Άλλά βέβαια, εθνική κυριαρχία γι΄αυτούς σημαίνει σύνταξη στα 50, 17 μισθοί, 100.000 νέοι δημ. υπάλληλοι μεταξύ ΄04-΄09, υπερτιμολογήσεις στα νοσοκομεία, 200 προσλήψεις στο Μετρό σε ένα Σ/Κ με σημειώματα των αρμοδίων υπουργών, σχολεία με 13 μαθητές και 12 δασκάλους, 4000 καθηγητές αποσπασμένοι σε άλλες θέσεις, 6μηνα stage που κράταγαν 5 χρόνια, μεταφορές αρχαιολογικών χώρων από τον ένα νομό στον άλλο, αναθέσεις εκπομπών χωρίς καμμία διαδικασία στους αγανακτισμένους Κραουνάκηδες, πτώση ανταγωνιστικότητας 13 θέσεις σε 4 χρόνια, μείωση φορολογίας και μείωση φορολογικών εσόδων κλπ.κλπ. Φοβερή δεν ήταν τότε η "εθνική κυριαρχία" του κάθε δεξιού φαντάσματος; Καλά δεν περνάγαμε με τα φέσια και τα δανεικά; Και τι θέλουν τώρα τα κοροϊδα οι ξένοι που μας τα ζητάνε πίσω; Προφανώς επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία, γιατί πού αλλού θα βρουν τέτοιο κελεπούρι;Και μετά μου λέτε περί λαού και αγανακτισμένων.Δυστυχώς, είμαστε άξιοι της μοίρας μας όσο ακούμε φωνές τζαμπατζήδων, τρακαδόρων, κρατικοδίαιτων και αγράμματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είαι καλός ο Σαμαράς έτσι;
    Βέβαια, αφού δεν στηρίζει την φασιστική κυβέρνηση.
    Τουλάχιστον αυτός είχε το θάρρος να παραιτηθεί...
    Ο Γιωργάκης παλεύει και ξεφτυλίζεται με κινήσεις εντυπωσιασμού...
    Όλοι εσείς που βολευτήκατε και κλέβετε το δημόσιο, διότι πρέπει να βγει η δόση του Cayenne, τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής. Ένα πόθεν έσχες και τελειώσατε όλοι.
    Μετά θα δούμε ποιος θα τολμήσει να ξαναγλύψει επί πληρωμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ύστερα απο το σημερινό που αποδείχθηκε οτι ο ίδιος ο Γιωργάκης είναι αρχηγός των κουκουλοφόρων να δούμε πού θα βρεί μέρος Πασόκος να σταθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα Θέλω εγώ τους ειδήμονες να δω τι θα κάνουν θα μας3 σώσουν ? ερωτηση κανω ο Γιωργος δεν φευγει οπως ο Καραμανλής λεει δεν με θελει ο Κόσμος φευγω αρκει να σωθει η Ελλάδα αυτο θα πι πατριωτης το συμφερον της ελλαδας πάνω απο το προσωπικο βλακες ε βλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ante gamhsoy karagkiozhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλοιμονο και τρις αλοιμονο, την καταστρεψατε την ελλαδα δεξιοαριστερα καθαρματα αλλα εσας στα αποκατωσας αλλα δεν ειναι το ιδιο και για μας που μενουμε στο εξωτερικο. Κοσμος, γνωστοι μας ρωτανε με ενα ιχνος ειρωνειας τι γινεται στν Ελλαδα.
    Τι να τους πεις...
    Σα δεν ντρεπεστε τεμπεληδες χαραμοφα`ι`δες φοροκλεφτες , αχαρακτηριστοι
    Στο διαολο μια για παντα που εχετε και το θρασος να πατε να βγειτε και απο πανω.
    Λωποδητες, ψευτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος είπε...
    Τώρα Θέλω εγώ τους ειδήμονες να δω τι θα κάνουν θα μας3 σώσουν ? ερωτηση κανω ο Γιωργος δεν φευγει οπως ο Καραμανλής λεει δεν με θελει ο Κόσμος φευγω αρκει να σωθει η Ελλάδα αυτο θα πι πατριωτης το συμφερον της ελλαδας πάνω απο το προσωπικο βλακες ε βλακες
    15 Ιουν 2011 5:50:00 μ.μ.

    Πόσο βλαμένος πασόκος είσαι ρε μεγάλε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι οτι ο Σαμαράς είναι τίποτα το τέλειο αλλά τουλάχιστον αυτός
    Δέν λέει κάντε με αμέσως πρωθυπουργό να σας κάνω πλούσιους, εκλογές εδώ και τώρα
    Δέν λέει λεφτά υπάρχουν
    Δέν λέει αλλάζουμε ή βουλιάζουμε
    Δέν λέει σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελληνες της παρακμης η χωρα βυθιζεται στην χρεωκοπια και αυτοι κοιταζουν πως να παρουν να παρουν να παρουν.Δεν υπαρχει φιλοτιμο που εχει ξεφτιλιστει η Ελλαδα μας.Που ειναι η υπερηφανεια των Ελληνων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντώνη-Mάριε Παπαγιώτη

    Αν δεν το πηρες ειδηση σου το λεμε εμεις , οτι αποψε γκρεμιζεται η αθλια ΒΑΣΤΙΛΛΗ και πλακωνει και τον γιωργακη και τον αθλιο θιασο του και οσους σαν και σενα λενε τετοιες πανηλιθιες παπαρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι τιμη το να σε κατηγορει
    αυτός που εχει μαυρα χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αΑΠΑΞΙΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΣ
    ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΜΑΡΙΑ-ΠΑΠΑΓΙΩΤΑΙΝΑ.
    ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΜΟΥΝΑΡΑ.
    ----------------------------------------------

    ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ
    ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΣΟΥ.... ΒΑΛΕ ΤΑΜΠΟΝ.
    =============================================

    Σαμαράς προς Παπανδρέου: φύγε από την πρωθυπουργία.
    Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε πάλι από τον Αντώνη Σαμαρά συναίνεση και κυβέρνηση κοινής αποδοχής.
    Ο αρχηγός της ΝΔ έθεσε δυο όρους:
    Να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός και να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου.

    Για συμμετοχή της ΝΔ σε μια κυβέρνηση κοινής αποδοχής , ο Α. Σαμαράς θέτει τους εξής όρους:

    1. Ορίζοντας της θα είναι η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου

    2. Μετά την επαναδιαπραγμάτευση εκλογές

    3. Πρωθυπουργός πρόσωπο κοινής αποδοχής

    4. Κατάργηση του νόμου για την λαθρομετανάστευση

    Η συνομιλία κράτησε 2ο λεπτά περίπου

    Ενημέρωση: Το Μαξίμου διαρρέει ότι ο Γιώργος είπε στον Σαμαρά να …μην είναι αυτός πρωθυπουργός ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Πρώτη φορά βλέπουμε αρχηγό κυβέρνησης να ζητά την παραίτησή του από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης !!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Μακάρι να βρέθηκε βάση για συνέναιση.
    Ο Παπανδρέου πρότεινε σε Σαμαρά κυβέρνηση συνεργασίας κι ο Σαμαράς απάντησε χωρίς εσένα πρωθυπουργό επιστρέφοντάς του το μπαλάκι.
    Ο Παπανδρέου θα προκυρύξει εκλογές.


    Όλο το ζουμί είναι το μεσοπρόθεσμο-Μνημόνιο ΙΙ.
    Δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι-πιο ξεκάθαρα από ποτέ- θέμα ουσίας. Θέμα ουσιαστικής πολιτικής.
    Το Μνημόνιο ΙΙ είναι το όχημα υφαρπαγής της περιουσίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Κερδοφόρες επιχειρήσεις θέλουν να πάρουν οι δανειστές έναντι πινακίου φακής. Αυτό τους έχει τάξει ο ΓΑΠ.
    Και όλο το σχέδιο αμπαλαρισμένο με τσουνάμι φόρων που θα βυθίσουν την ελληνική οικονομία σε άβυσσο ύφεσης.
    Το Μνημόνιο ΙΙ δεν πρέπει να περάσει.
    Αυτό είναι ο στόχος.
    Και ο ψευτοπρωθυπουργός που το προωθεί γατζωμένος στην καρέκλα του πρέπει να απομακρυνθεί πάραυτα.

    Αυτο ηταν !!!
    Τον τελειωσε ο Μεγαλος!!!!!!!Ελλας-Ελλας, Αντωνης Σαμαρας!!!!!

    Δεν είναι καλές οι πρόωρες εκλογές.
    Το παν είναι να φύγει ο Παπανδρέου.
    Εάν αυτό επιτευχθεί, θεωρώ σίγουρο ότι θα ακολουθήσει και επαναδιαπραγμάτευση ή άρνηση του μνημονίου.
    Συνεπώς, μακάρι να οδηγηθούμε σε οικουμενική, αρκεί να λειτουργεί μακράν της επιρροής Παπανδρέου και του παρέας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. XA, XA , ΧΑ.... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ????
    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ???? Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΟΛ.ΑΝ.????

    ΧΑ, ΧΑ ,ΧΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΙΣΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΞΕΥΤΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαλαρώστε λίγο κ. Αντώνη-Μάριε!! Ενημερωθείτε πρώτα για το τι πρότεινε ο Σαμαράς και μετά ξιφουλκείτε εναντίον του. Κυβέρνηση με περιορισμένο χρονικό ορίζοντα με κοινής αποδοχής πρωθυπουργό για επαναδιαπραγμάτευση το μνημονίου και διενέργεια εκλογών!! Μπράβο λοιπόν στο Σαμαρά που γκρεμίζει το Γιώργο και οδηγεί τις εξελίξεις προς το λαό και την ξεκάθαρη έκφραση του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ..ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΣΗΜΕΡΑ ΨΟΦΟΛΟΓΑΕΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ
    ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

    ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ..Ο ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ.

    Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ** Τραβεστί.
    Αντωνία Μαρία Παπαγιώταινα
    να δώ τώρα ρε πούστη
    που ΠΕΦΤΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    να δούμε που θα γαμιέσαι
    και χωρίς λεφτά......??????

    ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ..ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασόκια, καριόλια του κερατά απόψε πεθαίνετε! Ήρθε το τέλος σας πουστρόσκυλα! Στο Γουδί ρε κοπρόσκυλα. Καιρός να το καταλάβετε: Απόψε ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ζουμε την επανάσταση των τορναδόρων.
    Χοντροκόληδες , τα δανεικά τελειώσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΠΑΡΙΩΤΗ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΠΙΑ ΕΠΑΥΛΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΥΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ.ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ"Ι"Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε Παπαγιώτη Α.-Μ.,
    ειλικρινά ντροπή. Το κείμενο σας είναι κατώτερο των περιστάσεων και όχι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Εσείς χτες από όλο το καλοστημένο παραμύθι του Γ. Παπανδρέου περί διάθεσης για εθνική ενότητα αυτό καταλάβατε; Ότι ο Αντώνης Σαμαράς φέρθηκε ως ο καταραμένος πρίγκιπας και όλα τα υπόλοιπα που γράφετε;
    Ε να σας πληροφορήσω ότι καταλάβατε λάθος!! Η χτεσινή κίνηση του ΓΑΠ ήταν μια κίνηση απελπισίας για την ανάκτηση των χαμένων ψηφοφόρων του και των "έμπιστων" στελεχών του. Μετά το ναυάγιο της συνάντησης των αρχηγών των κομμάτων υπό των ΠτΔ εξαιτίας του γεγονότος ότι το i-pad 2 δεν δούλευε καλά και η Παπαρήγα δεν έβγαινε ωραία στις φωτογραφίες και βέβαια επειδή το στυλό του Καρατζαφέρη δεν έγραφε καλά για να ζωγραφίσει τα καραβάκια του, είπε να μας δουλέψει για ακόμη μια φορά. Ήταν ολοφάνερο ότι δεν την ήθελε την Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Έχει "γαντζωθεί" στην Πρωθυπουργική καρέκλα του και δεν λέει να φύγει με τίποτα. Ξεχνά όμως ότι την θέση αυτή του την έδωσε ο ελληνικός λαός και τώρα την θέλει πίσω. Ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, ένας αγανακτισμένος πολίτης, δήλωσε χτες: "Τσαντιζόμουν όταν άκουγα να φωνάζουν τον Γιώργο, Γιωργάκη. Τελικά αποδείχθηκε ότι είναι Γιωργάκης.". Βροχή οι παραιτήσεις υπουργών και βουλευτών από την Κ.Ο. του κόμματος του που δήλωσαν ότι θίχτηκε η αξιοπρέπεια τους με την χτεσινή στάση του Γ. Παπανδρέου (ο κ. Νασιώκας έκανε την συγκεκριμένη δήλωση στην Βουλή σήμερα). Άντι λοιπόν να σχολιάσετε σοβαρά το τι συνέβη χτες, αρκείστε στην χρήση πομπώδους ύφους και γλώσσας για να προσβάλλετε ασύστολα και χωρίς λόγο τον Α. Σαμαρά.
    Οι προϋποθέσεις που έθεσε χτες για την συμμετοχή στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ο Α. Σαμαράς και η ΝΔ ήταν εύλογες και απλές:
    1. Να μην είναι πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου που έχει χάσει εμφανώς την εμπιστοσύνη του λαού και των ξένων αγορών και να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου.
    2. Μετά την επαναδιαπραγμάτευση εκλογές
    3. Πρωθυπουργός πρόσωπο κοινής αποδοχής
    4. Κατάργηση του νόμου για την λαθρομετανάστευση. Τίποτε παράλογο και τίποτε επιζήμιο για την χώρα δεν ζητήθηκε από την πλευρά της ΝΔ και του Α. Σαμαρά. Όμως για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των δανειστών και της Τρόικας ο "αγαπητός" Γ. Παπανδρέου αρνήθηκε. Και για όλα αυτά (την ασυνέπεια και την ανεπάρκεια μιας Κυβέρνησης) πρώτη φορά στα χρονικά υπόλογη είναι η Αντιπολίτευση! Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και με την χτεσινή του στάση αυτό έδειξε ο Αντώνης Σαμαράς. Τώρα ο μόνος δρόμος είναι οι εκλογές τις οποίες για 1η φορά ζήτησε και ο Α. Σαμαράς.
    Τέλος επειδή βλέπω ότι σας αρέσουν οι “ιστορίες” σας παραθέτω μια παρακάτω:
    Η χώρα “Μοιρολατρία” έχει βασιλιά τον “Αστόχαστο” που θέλει μόνο να καλοπερνά. Μια αυλή από “Πανούργους” κλέβει ασύστολα το θησαυροφυλάκιο. Ο λαός υποφέρει, όμως παραδέχονται: “Αφήνουμε ελεύθερο όποιον πιάνουμε να κλέβει γιατί σκεφτόμαστε ότι οι άλλοι έκαναν χειρότερα. Μετά από όλα αυτά, απογοητευμένο το βασιλόπουλο θέλει να φύγει για το εξωτερικό με την αδελφή του!
    ..... “Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένα ευτυχισμένο βασίλειο. Όμως τα χρόνια πέρασαν και ο βασιλιάς του, ο Συνετός ο Α΄, πέθανε.
    Τότε ανέλαβε ο γιος του, Αστόχαστος, ο οποίος αδιαφορούσε για το λαό και τη χώρα του και έτσι σύντομα το βασίλειο ερήμωσε και έχασε την παλιά του δόξα.
    Το βασιλόπουλο - διάδοχος όμως δεν ήταν πρόθυμο να ακολουθήσει το δρόμο του πατέρα του.
    Με τη βοήθεια της αδερφής του Ειρήνης και την καθοδήγηση μιας φτωχής γριούλας, της κυρα-Φρόνησης και της κόρης της Γνώσης θα δώσει νέα ζωή στον νεκρό τόπο και θα βάλει σε τάξη άρχοντες και λαό.
    Για να φτάσει όμως σ΄ αυτό το ευτυχισμένο τέλος, χρειάστηκε να αγωνιστεί σκληρά για να πείσει όλους ότι ο άνθρωπος πρέπει πάνω απ΄ όλα, να μάθει να υπηρετεί το γενικότερο κοινωνικό συμφέρον.” ...... κάνετε εσείς λοιπόν την ταυτοποίηση των προσώπων της ιστορίας με τα σημερινά πολιτικά πρόσωπα και θα διαπιστώσετε και τα αναπάντεχα επίκαιρα μηνύματα της ιστορίας, που επιτρέπουν στην ΕΛΠΊΔΑ να ανθίσει!

    Μαρία Παπαλουκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση