GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Παπανδρέου: Θα κερδίσουμε τον πόλεμο...

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για την υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, δηλώνει ο Π...

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για την υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, δηλώνει ο Πρωθυπουργός.
Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Παπανδρέου ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα δίλημμα παρά μόνο η θέληση, όπως τονίζει, να μη ζήσει ποτέ η ελληνική οικογένεια τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας.
Στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα, ο Πρωθυπουγρός δηλώνει πως αν υπήρχε άλλη λύση θα την είχε επιλέξει. «Δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να περάσει όσα περνώ. Στον πόλεμο κάνεις και λάθη. Τραυματίζεσαι, ματώνεις, χάνεις και μάχες», παραδέχεται. Τονίζει ωστόσο ότι «το ζητούμενο είναι να κερδίσεις τον πόλεμο για τη σωτηρία και την αλλαγή της πατρίδας».
«Θα τον κερδίσουμε τον πόλεμο», διαμηνύει, επισημαίνοντας παράλληλα πως όποιος ισχυρίζεται πως η χώρα μπορεί να βγει από μια τέτοια κρίση με εύκολο τρόπο, ίσως να μην έχει...
 καταλάβει το μέγεθος και το βάθος της.
Αναφερόμενος στον Γιώργο Παπακωσταντίνου και στις επιθέσεις που δέχεται για την οικονομική πολιτική, ο κ. Παπανδρέου τονίζει πως οι αποφάσεις είναι συλλογικές, ενώ σε όσους τον επικρίνουν για τις επιλογές που έχει κάνει όσον αφορά τους συνεργάτες του, ξεκαθαρίζει πως μοναδικό του κριτήριο είναι η καλύτερη προώθηση του δημοσίου συμφέροντος.
Παράλληλα υπερασπίζεται το έργο της κυβέρνησης, τονίζοντας πως μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως προσπαθεί εδώ και μήνες να επιβάλει μια νέα κουλτούρα διαλόγου και διαβούλευσης σε όλα τα επίπεδα.
«Δεν μου αρέσει η απαξίωση των συλλογικών οργάνων, όπως το υπουργικό συμβούλιο, με συνεδριάσεις - οπερέτες λίγων λεπτών, όπως γινόταν στην προηγούμενη κυβέρνηση. Θέλω να τους ακούω όλους και να με ακούν. Στο τέλος παίρνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις, ιστορικές αποφάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει πως δεν αποκλείει πρόσωπα που είναι κοινής αποδοχής ή και από τα άλλα κόμματα για κρίσιμες θέσεις.
Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός απορρίπτει για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο να ζητήσει το Μεσοπρόθεσμο να ψηφιστεί από 180 βουλευτές και επαναλαμβάνει την έκκλησή του για εθνική συνεννόηση. «Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα οι πολιτικές δυνάμεις ότι έχουμε καταλάβει το διακύβευμα για την πατρίδα μας», σημειώνει και αναφερόμενος στους πολίτες που διαμαρτύρονται στους δρόμους, παρατηρεί πως «έχουν δίκιο να αγανακτούν καθώς δεν μπορούν να ανεχθούν ένα πολιτικό σύστημα που οδήγησε στη σπατάλη και τη διαφθορά».
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr

26 σχόλια

  1. ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΤΕ .ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΣΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντώνης Σαμαράς: θα μείνω όρθιος
    -----------------------------------------------
    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση:

    «Δεκατρείς μήνες μετά την ψήφιση του Μνημονίου, ο Πρωθυπουργός έκανε σήμερα διάγγελμα, για να πει τα… ίδια που είχε πει και τότε!

    Η πολιτική εκείνη απέτυχε!

    Η ίδια συνταγή συνεχίζεται!

    Στο ίδιο αδιέξοδο βρίσκεται η χώρα.

    Η αξιοπιστία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης έχει ήδη κριθεί από τα αποτελέσματά της.

    Είναι, επίσης, φανερό ότι ο κ. Παπανδρέου δεν κατανόησε τη λογική και τα μέτρα που προτείναμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

    Βάζει νέους φόρους πάνω στους ήδη μεγάλους φόρους, τους φορτώνει στους ίδιους ώμους και νομίζει ότι έτσι κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

    Τέτοια πολιτική, που βαθαίνει την κρίση, η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να προσυπογράψει.

    Ξέρω ότι η ελληνική κοινωνία ζει με αγωνίες και αβεβαιότητα.

    Ξέρω ότι οι Έλληνες θέλουν να μείνω όρθιος και να κάνω τις σωστές επιλογές.

    Ξέρω ότι η συστράτευση πρέπει να δίνει προοπτική και αισιοδοξία.

    Γι’ αυτό και η μόνη συστράτευση που έχει νόημα, είναι για τη διόρθωση του λάθους και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. =============================================

    GAP στο "Βήμα": "Στον πόλεμο τραυματίζεσαι, ματώνεις"...

    Φίλε, καμιά φορά πεθαίνεις κιόλας...
    Και με 23 σφαίρες +



    Απο το υπερπέραν,
    σύντροφε Πρόεδρε της Σοσιαιστικής Διεθνούς.

    Σύντομα.... κοντά μας
    Νικολάι και Έλενα ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΕΔΩ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ Η ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιό πόλεμο θα κερδίσεις ρε κακομοίρη;
    Τον πόλεμο των άστρων απ΄όπου προέρχεσαι σαν ούφο που είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΙΕΣ . ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ , ΕΝΑΣ ,ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ. ΤΟΛΜΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ .ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ .ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΟΦΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε πιθήκια που του γράφετε τους λόγους
    και τις τάχα συνεντεύξεις
    του μόγγολου
    του ΑΜΕΑ αυτιστικού διανοητικά ανάπηρου

    Προχθές δεν τον βάλατε
    να λέει μετά το ΟΧΙ παο τους άλλους Αρχηγούς στον Γέροντα προστάτη του και δανειστή.. να λέει
    Θα προχωρήσω μόνος και λοιπά θριαμβικά !!!!!

    Τι έγινε ρε GAY ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΔοΝηΤήςςςςςςςςς
    στον πούστικο κώλο σας
    και άρχισε και σας να πονάει
    Αδελφές του ...Τραπεζικού $$$$$$$$$$$$$ ελέους και των Λάθρο πέους ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το ΠασοκόΖΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟο 9,59
    να μην το διαβασει...ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΜΕΤΑ.
    *--------------------------------------------

    ΠΡΟΣΟΧΗ.................ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ
    ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΑΣ - ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ
    ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥ.___________________________________

    Aπάντηση στη πρόταση του Πρωθυπουργού για συναίνεση.
    «Είχα την ευκαιρία να μεταφέρω την ανησυχία, όχι μόνο τη δική μου, αλλά την ανησυχία και την ανασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας, των πολιτών της χώρας μας.

    Ανασφάλεια, που εντείνεται από την απειλή της ανεργίας, από τη μείωση του τζίρου και την ασφυξία που αισθάνεται ο μικρός και μεσαίος επιχειρηματίας, από το αίσθημα ανομίας που περνά ο τρόπος της διακυβέρνησης της χώρας, από την απαξίωση του εισοδήματος της ελληνικής οικογένειας, την απαξίωση δημόσιων αγαθών, όπως της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας, την απουσία της Ελλάδας στο διεθνές στερέωμα.

    Γι’ αυτό και τόνισα ότι χρειάζεται ένα ριζικά διαφορετικό σχέδιο. Μια νέα κατεύθυνση. Κατέθεσα και πάλι τις δικές μας προτάσεις, προτάσεις, ακριβώς για μια νέα κατεύθυνση.

    Μια νέα κατεύθυνση, που εγγυάται άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης, μέτρα για τη στήριξη του εισοδήματος της ελληνικής οικογένειας, μέτρα για την αγορά, μέτρα για την αναβάθμιση του κοινωνικού συστήματος, διότι τώρα, σε αυτή την κρίση, χρειάζεται να στηρίξουμε την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια, βασικά αγαθά για την ελληνική οικογένεια.

    Ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης, που παρουσιάζουμε και σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο των δικών μας δεσμεύσεων για την Πράσινη Ανάπτυξη. Όπως βεβαίως, και την ανάγκη μιας ισχυρής διαπραγμάτευσης με σχέδιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Πάνω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, πάνω σε ένα τέτοιο σχέδιο, θα μπορούσαν να συστρατευτούν -και πιστεύω θα συστρατευτούν αύριο, εάν ο Ελληνικός λαός μας δώσει την εντολή- όλοι οι Έλληνες.

    Δυστυχώς, η αίσθηση που έχω είναι ότι, συγκεκριμένο σχέδιο, δεν έχει αυτή η κυβέρνηση. Συγκροτημένη πορεία για τη χώρα, δεν άκουσα. Ουσιαστική πρόταση για αξιόπιστη διαπραγμάτευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είδα.

    Φοβάμαι ότι η κυβέρνηση αυτή έχει σχέδιο μόνο μιας χρήσης, και αυτής προεκλογικής, ενώ χρειάζεται μια διαφορετική κατεύθυνση.

    Έχω αποδείξει, όχι μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά στην πολιτική μου ζωή, ότι είμαι άνθρωπος, και της συνεννόησης, και της διαμόρφωσης ευρύτερων συναινέσεων. Όμως, η κυβέρνηση, πέντε χρόνια απέρριπτε όλες τις δικές μας προτάσεις.

    Σήμερα, αισθάνομαι ότι απλώς ζητά μια λευκή επιταγή, για να συνεχίσει ατελέσφορες, αναξιόπιστες και αδιέξοδες πολιτικές, ενώ χρειάζεται πραγματικά μια νέα κατεύθυνση η χώρα. Και αυτό σημαίνει και μια νέα κυβέρνηση”

    Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, 5 Μαρτίου 2009!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ήταν η απάντηση του Παπανδρέου όταν ο Καραμανλής ζητούσε συναίνεση.
    ________________________________________________
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ****
    ΑΛΛΟΥ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΤΗΝΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ **** ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ
    ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟ ΦΕΡΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΟΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εάν για μιά φορά στη ζωή του,παραδεχόταν ότι η χώρα ξεπουλήθηκε συστηματικά από όλες αναιξερέτως τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης,δεν αρνιόταν την συμμετοχή και ευθύνη του ιδίου και του πατρός του στο ξεπούλημα της χώρας του λαού και των αξιών τους,μαζί με όλων των άλλων βεβαίως,μπορεί και να τον πίστευα.
    Οσο όμως,τρισάθλια παριστάνει την Ιφιγένεια,την Αντιγόνη,το αθώο εξιλαστήριο θύμα αποσείοντας,ως Πόντιος Πιλάτος κάθε ευθύνη ,μόνο ανησυχία μου προκαλεί.
    Και δέος για αυτά που ακόμη δεν ξέρουμε.
    Γι αυτά που ήδη έχει συμφωνήσει και που θα μάθουμε ομοίως όταν θα έχουμε δεθεί και φιμωθεί χειροπόδαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ο ρουφιάνος αλήτης 10,18 Πασόκος γένημα θρέμα
    Δοσίλογος Μαυραγορίτης...είναι έτοιμος.
    ----------------------------------------------
    Τελικά μόνο να κατηγορούμε το ΠΑΣΟΚ ξέρουμε.
    Τα καλά του δεν τα αναφέρουμε καν. Διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ καθιέρωνε νέα ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΑ.

    Ξεκινώντας από την δεκαετία του '80,επί ΑΝΤΡΕΑ βέβαια δεν υπήρχε ανάγκη για καινούργιες δουλειές,γιατί όσοι προσκυνούσαν τον πράσινο ήλιο και δοξολογούσαν τον ΘΕΟ τον ΑΝΤΡΕΑ, εξασφάλιζαν μια θεσούλα,η,θέση,όπως θέλετε πέστε το στο ΔΗΜΟΣΙΟ.

    Επί ΣΗΜΙΤΗ εξακολουθούσε ο κόσμος να μπαίνει στο δημόσιο,αλλά επειδή κάπου το σύστημα κόντευε να κορεστεί,αμέσως ξεκίνησε νέα φάμπρικα.
    Ποιός θα ξεχάσει ότι με την φούσκα του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ,ξεκίνησε και η ΦΟΥΣΚΑ των ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και των ΕΛΔΕ. Γέμισε η Ελλάδα από ΕΛΔΕ. Σε κάθε γειτονιά και μια ΕΛΔΕ. Ο κάθε ΧΑΣΑΠΗΣ, ΜΑΝΑΒΗΣ, ΒΕΝΖΙΝΑΣ κ.λ.π. άνοιγε και μία ΕΛΔΕ. Έδινε και συμβουλές κιόλας. Πάρε τις τάδε μετοχές,μου το είπε ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ,η, αγόρασε μετοχές ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΙΑΙ ΠΙΝΔΟΥ και άλλες ωραίες ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Μιλάμε όμως για πολλές ΕΛΔΕ,οι οποίες με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου εξαφανίστηκαν σε μία νύχτα.

    Επί εποχής ΓΙΩΡΓΑΚΗ που όλα τα επαγγέλματα περνούν μία κρίση και τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο,ως εκ θαύματος ένα επάγγελμα άρχισε να ανθεί.
    Τα καταστήματα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Φυτρώνουν σαν τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.Στην περιοχή της Ν.ΙΩΝΙΑΣ, Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΓΑΛΑΤΣΙ, Κ.Τ.Λ. έχουν ανοίξει πάνω από 100 μαγαζιά. Ναι κυρίες και κύριοι.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.Εν μέσω κρίσης. Για όσους φωνάζουν και βρίζουν το ΠΑΣΟΚ.

    ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ. Αλλά εσείς μόνο για να βρίζετε και να καταριέστε είσαστε.
    Α,ξέχασα να σας αναφέρω ΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. Εμ εδώ είναι το περίεργο, δεν πουλάνε,ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.

    ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.
    ΧΡΥΣΟ,ΑΣΗΜΙΚΑ,ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ,ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ κ.α.
    Ότι μαζεύατε τόσα χρόνια με τις οικονομίες σας,σας τα παίρνουν πίσω.
    ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ.Δεν ήτανε εξάλλου δικά σας.
    Σας τα είχε κάνει ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Βέβαια σε κάποιο άρθρο που είχα διαβάσει σχετικά με την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ,ΕΝΑ χρόνο πριν την πτώχευση,κατά ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και εκεί το επάγγελμα που ΑΝΘΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ και μετά ΠΑΠΑΛΑ.

    ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ.... ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνο που ως συνήθως στον πόλεμο σκοτώνωνται οι αθώοι.
    Αυτοί που μπήκαν ή τους έβαλαν μπροστά να δεχτούν τα πυρά.
    Αυτοί που οργανώνουν τον πόλεμο βρίσκονται στο απυρόβλητο παρακολουθώντας με απάθεια τα θύματα του.
    Γιατί πώς να το κάνουμε.Δεν έχει ίδια αξία η ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΥΞΥΛΟΥΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΖΙ
    ΒΟΟΕΙΔΕΣ ΠΑΣΟΚ

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΛΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΖΟΓΛΑΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΣΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΦΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΞΩ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. __________________________________________
    Και για όσους δεν το γνωρίζουν,
    ο "σωτήρας" της Ελλάδας και γκόμενος της Μιμής, έπασχε απο διπολική διαταραχή, κοινώς μανιοκατάθλιψη.
    Google it,
    να δείτε πόσο επικίνδυνο είναι να δίνεις εξουσία σε ασθενή,
    ειδικά όταν ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ να πάρει την αγωγή λιθίου που του σύστηναν οι ψυχίατροι.

    ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΒΛΑΚΑ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ
    ==========================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλα κι'όλα Γιωργάκη μήν διανοηθείς να κόψεις τίποτα περισσότερο απο τα άτομα με ειδικές ανάγκες σε πήρε και σε σήκωσε, τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν πάντοτε κατά βάθος ειδικές ικανότητες. Μήν ξεχνάς οτι ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία λόγω της γνωστής αναπηρίας που έχεις στον εγκέφαλο κάντο για τον εαυτό σου τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. "Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΓΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ,

    ΤΟ GRANDE ΓΑΜΗΣΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. ΚΙ ΟΜΩΣ
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΨΗΛΟ

    ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ
    ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με ποιούς βρε .... Καραμήτρο, θα κερδίσεις τον πόλεμο??

    Αφού θα μας έχεις πεθάνει όλους!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. GAP: "Θα την αλλάξουμε (τα φώτα) την Ελλάδα" είπε και εννοούσε: "Θα την @αμήσουμε την Ελλάδα"

    Στόχος μας είναι η συνεχής μείωση των ελλειμμάτων" τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, από το βήμα της Βουλής, στη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων των Γ. Καρατζαφέρη και Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της "Ωρας του πρωθυπουργού".

    "Βασικός στόχος μας είναι να μην χρειαζόμαστε όλο και περισσότερα δανεικά για να μπορούμε να επιβιώσουμε", υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: "αυτή είναι η δικιά μου πατριωτική στάση. Όχι σε δάνειες δυνάμεις.
    Θα την αλλάξουμε την Ελλάδα".
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ,,ΜΟΥΝΙ
    ΚΑΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ.
    ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ...ΔΗΛΑΔΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση