GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση Μητσοτάκη στη ΔΑΚΕ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, έκανε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δεν μου κάνει εντύπωση ούτε το ύφος της ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ Ι.Τ. ούτε οι ύβρεις προς το πρόσωπό μου. Είναι άλλωστε η συνήθης πρακτική των πραγματικά προνομιούχων και κατ’ επάγγελμα συνδικαλιστών. Εκείνο όμως που...
μου προκαλεί έκπληξη είναι η άγνοια του ιδεολογικού προσανατολισμού και των θέσεων του κόμματός μας. Τους συνιστώ να διαβάσουν πιο προσεκτικά την ομιλία του Προέδρου του κόμματός μας Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο ΙΙ.
Η άκριτη συνθηματολογία και η τυφλή άρνησή τους σε κάθε διαρθρωτική μεταρρύθμιση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των χιλιάδων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που σήμερα δοκιμάζονται περισσότερο από κάθε άλλον. Αντίθετα τους ταυτίζει απόλυτα με τους «πράσινους» συνδικαλιστές που αρνούνται πεισματικά να αλλάξει οτιδήποτε στη χώρα μας και μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει.
Όσον αφορά την προτροπή τους να προσχωρήσω στο ΠΑΣΟΚ, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικοί εκείνοι που υιοθετούν συνθήματα και κυρίως σοσιαλιστικές νοοτροπίες της εποχής του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80. Βρισκόμαστε πλέον στο έτος 2011 και, ευτυχώς για την παράταξή μας, δεν είναι οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ εκείνοι που καθορίζουν τις θέσεις και τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας».

13 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητσοτάκης - Αποστασία..
    Καλά to DNA τους έπρεπε να λέγετε ΑΠΟSTASIO-NA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο γιός του φαταούλα Μητσοτάκουλα.
    (ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .)

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φτάνει που κάτι χαζοβιόληδες ,φούφληδες σαν και σένα κατέστρεψαν τη χώρα, έχεις και άποψη φερέφωνο του Μητσοτακισμού.

    Αντί να ζητάς συγνώμη και να κρυφτείς στα ανάκτορα σου, μας σπας και τα νεύρα από πάνω.

    Όταν ακούς ότι ο κόσμος έχει αηδιάσει με τους πολιτικούς, τί καταλαβαίνεις ; ότι είσαι απ έξω;.

    Κυριάκο δυστυχώς έχεις πάτερα τον εφιάλτη που έκανε την πολίτικη, μηχανή παραγωγής προσωπικού πλούτου και εξουσίας.

    Κυριάκο δυστυχώς είσαι αδελφός της αρχομανούς και άπληστης Ντόρας συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου.

    Κυριακό δυστυχώς είσαι ο όμορος γείτονας του Χριστοφοράκου και πρώην σύζυγος της Μαρεβας γειτόνισσας του Καραβέλα της ΖΗΜΕΝΣ…

    Eμπρός Κυριάκο πες μας για τα αποκτημένα σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο ποιο πλανητη κατεβηκες ρε ουφο
    20 Ιουν 2011 9:03:00 μ.μ. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...


    Στα βόρεια προάστια της Αττικής επέλεξαν να μετακομίσουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλοντας να μειώσουν την απόσταση που πρέπει να διανύουν καθημερινά για να φτάσουν στη δουλειά τους.

    Η γνωστή παρουσιάστρια πηγαίνει καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Star στην Κηφισιά, ενώ ο δημοσιογράφος, που απέχει φέτος από την τηλεόραση, εργάζεται στο Μαρούσι.

    Η περιοχή που διάλεξαν να μείνουν είναι μία από τις καλύτερες της Κηφισιάς και σύμφωνα με γνωστά μεσιτικά γραφεία, η αξία της νεόκτιστης βίλας μαζί με το οικόπεδο, φτάνει το 1.500.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε την τελική επιλογή του καινούργιου σπιτιού, ενώ η σύγχρονη κατασκευή και οι ανέσεις που διαθέτει, ήταν οι κύριοι λόγοι που έκαναν το ζευγάρι να προχωρήσει στην επιλογή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΕΞΩ ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,Η ΔΑΚΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΠΩΣ Η ΠΑΣΚΕ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ???..

    Στην σημερινή ρευστή κατάσταση, απαιτείται το πλήρες ξεκαθάρισμα κάθε ηθικής εκκρεμότητας κατά απόλυτη προτεραιότητα, για να αποκατασταθεί η απολεσθείσα αξιοπιστία της πολιτικής στη χώρα μας και αν κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη,Ηρακλειδείς ,ουτiδανοι,της Ντορο-φαύλο-κρατιας αποδειχθούν αθώοι της διαφθοράς ,τότε και μόνον τότε θα έχουν την άδεια της κοινωνίας στην παρουσία της πολιτικής σκηνής .

    Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα υποχείρια , εσείς και όλο το σκατοσυνάφι-σκατοσόι της πολιτικής μαφίας , αδήφαγα αρχιλαμόγια, υποτακτικά της οσίας οικογενείας του Μητσό-Ντόρα-Κούλα που κατέστρεψε την χωρά.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ .
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. twra koproskyla den sasaresei omhtsotakhs sas xalaei th soypa syndikalistakia toy koloy aei syxtir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ καλά τα λες Κυριάκο. Είσαι μια από τις ελάχιστες εκσυγχρονιστικές φωνές στην Ελλάδα. Κρίμα που βρίσκεσαι σε καθυστερημένο και αναχρονιστικό κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΔ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ '80. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΗΦΑΛΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 21 Ιουν 2011 12:08:00 μ.μ.

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση