GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αγαπημένο μπλουζάκι του μαοϊκού κ. Πάγκαλου...

9 σχόλια

  1. 1.ΟΟΟΕΥΡΩ (ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ) ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΖΟΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ ΡΕ ΑΝΤΩΝΟΜΑΡΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ Ο ΑΚΗΣ...

    Η συνέντευξη είναι πολύ ενδιαφέρουσα.
    Δεν θα είναι ζωντανή, αλλά το Fimotro, έμαθε ποιους καρφώνει ο Άκης.
    Ο Τσοχατζόπουλος πυροβολεί Αθανασάκη και Καρχιμάκη.

    Τους φωτογραφίζει ότι αυτοί οργάνωσαν την πολιτική εξόντωσή του. Το πάει γύρω-γύρω από τον...πρωθυπουργό γι αυτό και δίνει τους στενούς συνεργάτες του.
    Από αυτά που μάθαμε, δεν ρίχνει αλλού προσωπικά την ευθύνη.
    Μόνο γενικόλογες αναφορές για το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Αθανασάκης και Καρχιμάκης είναι το ζουμί.

    Και μάλλον δεν θα αρέσει καθόλου στον Γιώργο Παπανδρέου.
    Γιατί όπως προκύπτει ο Άκης έχει ράμματα πολλά για την γούνα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...!!

    Υπό τα συνθήματα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, άρον - άρον τα μάζεψαν και έφυγαν, ο γ.γ. της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής και οι "σύντροφοί" του, από το κινηματοθέατρο Αχίλλειον, όπου πριν λίγο είχαν.....
    προγραμματισμένη εκδήλωση.

    Οι 20 όλοι κι όλοι "σύντροφοι", ήρθαν αντιμέτωποι με περίπου 200 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν την εκδήλωση, η οποία λάμβανε χώρα λίγες εκταντοντάδες μέτρα από εκεί που συγκεντρώνονται καθημερινά, πραγματοποίησαν αυθόρμητη πορεία, με συνθήματα και κατσαρόλες ανά χείρας και βρέθηκαν έξω από το κινηματοθέατρο.

    Με ειρηνική διάθεση, ωστόσο παλμό και δυναμικά συνθήματα, ανάγκασαν τον γ.γ. της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος και τους συντρόφους του σε άτακτη φυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑγΟΙ.....ΜΕ ΑΥΓΑ....
    Επίθεση και στον Ροντούλη

    Στόχος επίθεσης έγινε και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστ. Ροντούλης στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, σήμερα το απόγευμα, όταν δεκάδες άτομα του πέταξαν αβγά.

    Για το περιστατικό υπάρχουν διάφορες αναφορές, ενώ σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους όσοι του επιτέθηκαν άνηκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πάγκαλος είναι ένας βλάκας και μισός. Ξυπνήστε νεοέλληνες, τι άλλο χρειάζεται να κατανοήσετε την ηλιθιότητα αυτών που διαχειρίστηκαν για δεκαετίες αυτόν τον άμοιρο τόπο. Έφαγαν τα πακέτα Ντελόρ 120 δις και πήραν και τα θαλασσοδάνεια των εκατοντάδων δις. Οι υποχρεώσεις τρέχουν στους οφειλέτες έτσι ώστε να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε και πάμε με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση. Αντί να γίνει εθνική απαίτηση να γυρίσουν τα κλεμμένα καταπιάνεστε με αηδίες. Πρέπει να γίνει εθνική απαίτηση να επιστρέψουν τα κλεμμένα στην θέση τους. Κορόιδα ξυπνήστε, δεν μας παίρνει άλλο. Νεοέλληνες κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μάθουμε ποτέ τι κάνει ο "Αρχολίπαρος" πολιτικός, εκτός από το να γελοιοποιεί την κυβέρνηση, την πολιτική και το ανθρώπινο γένος, με τα λεγομενά του, μιά και ό ίδιος εκτίθεται σε δημόσια θέα και προσβάλει κατάφωρα την δημόσια λογική και αισθητική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση