GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μνημόνιο χωρίς Νησί...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/   Δυστυχως δεν μας την εκανε την χαρη αυτη την φορα ο την χωρα ξεπουλησας,δεν πηγε σε νησι ν...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
 Δυστυχως δεν μας την εκανε την χαρη αυτη την φορα ο την χωρα ξεπουλησας,δεν πηγε σε νησι να μας ανακοινωσει την περαιτερω φτωχοποιηση της χωρας,δεν στηθηκε μπροστα απο ενα γαλανο τοπιο να μας πει παλι οτι κλαιει και οδυρεται που μας εχει φερει στον γκρεμο και απλα σκεπτεται με ποιον τροπο θα πας σπρωξει να πεσουμε.
Και φυσικα αρχισε παλι τις ανοησιες που του γραφουν οι αστειοι και καλοπληρωμενοι συμβουλοι του,δηλαδη οτι θα αλλαξει η Ελλαδα ..... που το ξερουμε οτι...
 θα αλλαξει αλλα πως θα γινει δεν εχουμε καταλαβει ακομη,περι προτασεων που περιμενει...για να τις πεταξει στο καλαθι των αχρηστων οπως κανει παντα...και αλλα τετοιου ειδους σαχλα λογριδια.
Η φραση που θα μεινει ειναι:
Μαζι μπορουμε ΚΑΙ να τα καταφερουμε,σημαινει οτι δεν θα τα καταφερουμε,
Το γεγονος ειναι οτι δεν αλλαζει τιποτα απο τον τροπο που σκεπτεται να μας σωσει και αυτο σημαινει οτι η πρεπει να φυγουμε απο την χωρα το συντομοτερο η πρεπει να φυγουμε απο την χωρα το συντομοτερο.
Τουλαχιστον εχουμε δυο διεξοδους.
Το πιο αστειο απο ολα ηταν αυτο το υφος...συγνωμη που σε σφαζω,ποναω που πονας αλλα αυτες ειναι οι εντολες που εχω.
Κυριε διαχειριστα μας χαρειτε την εξουσια οσο την εχετε,ελπιζουμε οχι για πολυ,και αφηστε μας να βρουμε εμεις λυσεις στα χιλιαδες προβληματα που μας εχετε δημιουργησει.
Παντως απο εσας λυση δεν περιμενουμε.

6 σχόλια

  1. Μην τον παρεξηγειτε.Ειναι σε αποστολη.Μολις την ολοκληρωση θα ερθη ο αλλος για να συνεχιση.
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πασοκ

    Οι τραπεζίτες θα προχωρήσουν σε ανατροπή πολιτεύματος, όπως στην Λετονία, αφού χρησιμοποιήσουν τους σημερινούς πολιτικούς και κόμματα, που θα τα εξαφανίσουν, και θα ιδιωτικοποιήσουν παράνομα, καταχρηστικά και ανήθικα, όλη την δημόσια περιουσία!

    Αυτα μεταξυ των αλλων γραφει στην μυνηση του ο δρ Κουτσουκος που κατεθεσε στις 6-9-2011 στον Αρειο Παγο!

    Νωντας Γνησιο Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί ποτέ στα σοβαρά με το τόπο μας, δεν τους καίγεται καρφάκι. Και για να μη μιλήσω για το σύστημα υγείας και άλλα πολύ σοβαρά θέματα, ένα θα πω μόνο ως παράδειγμα της εγκληματικής αδιαφορίας των πολιτικών τούτης της χώρας : είναι δυνατόν εν έτη 2011 να πλημμυρίζει η αθήνα και όλες οι γειτονιές όταν βρέχει; Να είμαστε αναγκασμένοι να τσαλαβουτάμε μέσα στα νερά για να περάσουμε στο απέναντι πεζοδρόμιο πνιγμένο και αυτό στα βρόχινα νερά; Αυτό γινόταν πριν πενήντα χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται και σήμερα! Άλλαξε κάτι; Είναι ανήκουστο και πρωτοφανές για μια ευρωπαϊκή υποτίθεται πόλη! Όταν οι πολιτικοί είναι ανίκανοι να λύσουν τέτοια βασικά προβλήματα μέσα σε μια χώρα τότε τι να πει κανείς! Οι πολιτικοί της χώρας βλέπουν την πατρίδα μας σαν ευκαιρία για να κονομίσουνε, σαν αντικείμενο εκμετάλλευσης για προσωπική αίγλη και όφελος. Και αυτό σε όλη την έκταση της διοίκησης του κράτους σε όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ρε παπάρα, που έχεις αντιληφθεί τι γίνεται, τι παίζεται και που βρίσκεσαι!...
    Το μόνο μου μάλλον γνωρίζεις σίγουρα, είναι κατά που πέφτει το πουλί σου...
    Αντε πια!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για άλλη μία φορά ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε τη συναίνεση σε μία λάθος πολιτική, όπως χαρακτήρισε τα νέα σκληρά μέτρα.

    Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δήλωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεκατρείς μήνες μετά την ψήφιση του Μνημονίου έκανε διάγγελμα για να πει τα ίδια που είχε πει και τότε.

    Όπως σημείωσε ο κ. Σαμαράς η πολιτική εκείνη απέτυχε και η κυβέρνηση συνεχίζει με την ίδια συνταγή αποτυχίας, ενώ επεσήμανε πως από το διάγγελμα είναι φανερό πως ο κ. Παπανδρέου δεν κατανόησε τη λογική και τα μέτρα που προτείναμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

    "Βάζει νέους φόρους πάνω στους ήδη μεγάλους φόρους, τους φορτώνει στους ίδιους ώμους και νομίζει ότι έτσι κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Τέτοια πολιτική, που βαθαίνει την κρίση, η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να προσυπογράψει", υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.,

    Καταλήγοντας ο κ. Σαμαράς επανέλαβε το όχι στη συναίνεση και στη συστράτευση, λέγοντας πως η μόνη συστράτευση που έχει νόημα είναι για τη διόρθωση του λάθους και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.


    ΑΝΤΩΝΗ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    αφού μας ανοίξαν τον τάφο οι Μνημονιακοί-Δοσίλογοι των Καρχαριών Τραπεζιτών.
    Μας χώσαν μέσα.
    Τώρα με τον Νο 2, μας παραχώνουν
    και θέλουν Και να φωνάζουμε..
    Ευχαριστώ πασά !!!!
    Τέλεια τραγική περίπτωση οι ΕΛΙΤ ..ΑΛΗΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.34 τουλαχιστον ξερω που πεφτει,εσυ απο το πολυ μνημονιο νομιζεις οτι το πουλι σου ειναι στα οπισθια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση