GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση (στην κ. Νικολάου) από κάποιον αγανακτισμένο‏...

Από τον Θανάση Χριστόπουλο Κυρία Νικολάου πραγματικά με κάνετε και ντρέπομαι που είμαι δημόσιος υπάλληλος υπάλληλος, για την ακρίβεια ...

Από τον Θανάση Χριστόπουλο
Κυρία Νικολάου πραγματικά με κάνετε και ντρέπομαι που είμαι δημόσιος υπάλληλος υπάλληλος, για την ακρίβεια δημοτικός υπάλληλος. Αλήθεια όμως όταν αναφερόμαστε σε δ.υ. (δημοσίους υπαλλήλους) ποιους εννοούμε; Θεωρώ πως στο μυαλό του μέσου Έλληνα είναι κάποιος γραφέας που δεν έχει κανένα αντικείμενο εργασίας κι αν δεν τηλεφωνεί στηνκαλή του στην καλύτερη περίπτωση σερφάρει στο facebook. Πράγματι υπάρχουν και τέτοιοι… αν και στην απογραφή των δ.υ. απογράφηκαν στρατιωτικοί, ιερείς, αστυνομικοί κ.α. Το «κ.α.» θα ήθελα να δούμε, γιατί δεν πιστεύω να αμφισβητείτε την προσφορά των γερακιών του Αιγαίου που φυλάσσουν τους Ελληνικούς ουρανούς, των αστυνομικών που ρισκάρουν καθημερινά τις ζωές τους, των πυροσβεστών που...
 πολλοί από αυτούς έχουν πέσει την ώρα του καθήκοντος και των λιμενικών. Ποιοι είναι οι «κ.α»; Είναι η Τασία που είναι ψυχίατρος στο νοσοκομείο της Σταυρούλης, είναι η Μαρία που εργάζεται στην εντατική του Αχέπα, είναι ο Γιώργης που δουλεύει νύχτα στη διαγράμμιση με τον κίνδυνο του μεθυσμένου οδηγού να ελλοχεύει, είναι ο Θανάσης που δουλεύει σε απορριμματοφόρο και αγγίζει και μυρίζει ότι δεν μπορεί να ανεχθεί ο μέσος οδηγός πίσω από τα προαναφερθέντα οχήματα, είναι ο Τάσος που αν και ΑΜΕΑ μαζεύει τα αποτσίγαρα που πετάμε στο δρόμο, είναι ο Κώστας που δουλειά του είναι να πλένει τα οστά των νεκρών πριν τοποθετηθούν στο οστεοφυλάκιο, είναι ο Γιάννης ο ηλεκτρολόγος που μπορεί να ‘ναι και 24 ώρες στο πόδι για να καλύψει κάποια εκδήλωση, είναι ο Δημήτρης που όταν χιονίζει, καβαλάει το αποχιονιστικό νύχτα για να μπορούν το πρωί οι συμπολίτες του να πάνε στις δουλειές τους, είναι ο Βασίλης και ο Δημήτρης που δουλειά τους είναι η επισκευή των παιχνιδιών των παιδικών χαρών, είναι η Κατερίνα που ανασταίνει τα μικρά παιδάκια στον παιδικό σταθμό, είναι η Αγγελική που πέρα από το μάθημα στους φοιτητές της προσπαθεί να βρει φάρμακο για τη μεσογειακή αναιμία. Ξέρετε κ. Νικολάου κατά κανόνα οι παραπάνω δεν είχαν τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε κάποιο γνωστό πανεπιστήμιο του εξωτερικού, πολλοί από αυτούς μπήκαν στο μαγκανοπήγαδο της ζωής έφηβοι γιατί το απαιτούσε η οικονομική κατάσταση των οικογενειών τους. Επίσης δεν ήταν τόσο έξυπνοι για να μπούνε σε κανένα 2004 με παχυλή αμοιβή. Άλλοι εισήλθαν στο δημόσιο με κριτήρια ΑΣΕΠ και πολλοί – αληθώς - με βύσμα! Άραγε έχουν ευθύνη οι τελευταίοι; Μήπως το βύσμα έχει σχέση μόνο με το δημόσιο ή για να πιάσεις δουλειά σε supermarket ή σε security χρειάζεται κι εκεί ο «γνωστός»;
Αναμφισβήτητα η δημόσια διοίκηση νοσεί και απαιτείται λύση. Η ηγεσία του τόπου ήταν και είναι υπεύθυνη γι αυτό. Δυστυχώς είναι ανίκανη να το κάνει κι ένα από τα προβλήματα των κορυφών της είναι ότι η πλειοψηφία τους είναι πορφυρογέννητη. Πώς να δώσουν λύσεις άνθρωποι που ακόμα κι αν δούλεψαν ως καθαριστές το έκαναν για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους κι όχι για πάνε το μεσημέρι ένα καρβέλι ψωμί στο σπίτι. Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποιος νέος πολιτικός σχηματισμός όμως αυτό που θεωρώ σίγουρο είναι πως οι νέες ηγεσίες θα βγουν από τα σπλάχνα του απλού Έλληνα.
κ. Νικολάου θεωρώ πως ως δημοσιογράφος γνωρίζετε πώς να αποκωδικοποιείτε τα λαϊκά συνθήματα. Τι φωνάζουμε στις πλατείες; «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» φωνάζουμε! Με απλά λόγια ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ του ΠΛΟΥΤΟΥ του λαού που κάποιοι έκλεψαν για ίδιο όφελος! Επίσης φωνάζουμε πως «Δεν τα φάγαμε μαζί» δηλαδή με απλά λόγια ΤΙΜΩΡΙΑ των ΕΝΟΧΩΝ! κ. Νικολάου το κίνημα έγινε πανευρωπαϊκό και πλησιάζει η ώρα που θα σχηματοποιηθούν και η ιδεολογία και οι πρακτικές. Άλλωστε πριν από κάθε γέννα προηγείται η εγκυμοσύνη.
Τέλος «αναρριχόμενος» σε προηγούμενη παράγραφο θα ήθελα να ρωτήσω αν θα παραχωρήσουμε την καθαριότητα των οδών και των κοινοχρήστων χώρων σε ιδιώτες; Κι ο Τάσος; Τι θα γίνει ο Τάσος, που ακόμα κι του δοθεί κάποιο προνοιακό επίδομα, δεν θα νιώθει κάθε πρωί τη χαρά να καθαρίζει το δρόμο του;
ΥΓ : κ. Νικολάου σας γνωρίζω πως όλα τα ένσημα μου είναι στο δημόσιο…βλέπετε εργαζόμουν 15 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ανασφάλιστος!

16 σχόλια

  1. ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΉΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ.
    Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΟΡΟΘΕΣΜΟ.
    ΑΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΥΠΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΞΑΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ σωστή η τοποθέτηση σου!
    ( Τα κατάφεραν οι πολιτικοί να πετάξουν το μπαλάκι της ευθύνης αποκλειστικά και μόνο στον λαό.
    Αν δεν είχαν βρεί τους δημοσίους υπαλλήλους μην αμφισβητείτε ότι θα είχαν ανακαλύψει κάποια άλλη κατηγορία πολιτών ΕΚΤΟΣ από τους ίδιους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι δικοί τους μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν οι περισσότεροι από εμάς με πλήρη επίγνωση της ιδιοτελούς σκοπιμότητας της ψήφου μας , τρέχαμε στον βουλευτή και στον υπουργό της περιφέρειας μας για διάφορα ρουσφέτια, όπως να βάλει το παιδί μας στο δημόσιο, και μετά αυτό το παιδί να καταντάει ένας κοπρίτης Μανδαρίνος με όλα αυτά τα αρνητικά που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω ότι την Μούντζα πρέπει πρώτα να την ρίξουμε στην μούρη μας, και μετά οπωσδήποτε μετά στους πολιτικούς που μας εκμεταλλεύτηκαν με τον πιο αισχρό τρόπο τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑΜΕ ΜΟΥΤΖΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 10:39

    Εμείς με την ψήφο μας βάζαμε το παιδί μας σε μια δουλίτσα με αποδοχές τρεις και εξήντα, αλλά αυτοί με την ψήφο μας κέρδιζαν μια θεσάρα που τους παρείχε εκατομμύρια ευρώ τον μήνα συν πολυτελή διαβίωση, συν φρουρούς, συν λιμουζίνες, συν γυμναστήρια, συν κοινωνικό στάτους, συν γραφεία, συν υπαλλήλους που τους πλήρωνε το κράτος και όχι οι ίδιοι, συν αστυνομικούς που τους πληρώναμε εμείς για να τους μεταφέρουν τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ, συν παχυλές συντάξεις σε ελάχιστα χρόνια ενώ το παιδί μας για να πάρει σύντξη από τη θέση που το έβαζαν έπρεπε να δουλεύει μια ζωή και η σύνταξη που θα κέρδιζε θα ήταν πενταροδεκάρες.
    Άρα το κέρδος το δικό μας συγκρινόμενο με το δικό τους ήταν ελαχιστότατο.
    Ας μην ρίχνουν λοιπόν το βάρος της ευθύνης μόνο στους δικούς μας ώμους και να βγάζουν τους εαυτούς τους άσπιλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΕΧΕ το επομενο σταδιο
    οι φραγκατοι μπορουν να περιμενουν
    θα σου προτεινουν ως μονη ελπιδα σωτηριας
    1.κυβερνηση απο τεχνοκρατες,δηλαδη καταργηση της δημοκρατιας
    2.απολυσεις
    3.καταργηση δικαιωματων
    και
    θα σε χλευασουν αλυπητα αν αντιδρασεις
    εχεις το ηθικο και πνευματικο αναστημα να καταλαβεις οτι σε εξαπατουν ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?
    ΖΗΤΩ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πας τεμπέλης και φαγάς, χωροφύλακας παπάς.
    Σοφέ λαέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάγκαλος: "Μαζί τα φάγαμε... η διαφθορά γενικεύθηκε επί Σημίτη" (βίντεο)________________________

    Παρά την προπαγάνδα των Πασόκων δημοσιοκάφρων ότι ο Πάγκαλος πήγε πριν μερικές μέρες στη Ελβετία προκειμένου να φέρει πίσω λίστα με Έλληνες που έχουν αδήλωτες καταθέσεις... ο πραγματικός λόγος ήταν άλλος:

    Να μας βρίσει και να διαβάλλει τους "διεφθαρμένους" Έλληνες όπως έκανε ο αρχηγός του μόλις έγινε Πρωθυπουργός και το ΜΕΓΚΑ και ο Καψής το φόρτωνε στο Καραμανλή...

    Δείτε τον Πάγκαλο στην Ελβετία πριν μια εβδομάδα:


    Από Δεξί Εξτρέμ στις 09:02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    3 Ιουν 2011 10:13:00 π.μ.

    ΦΙΛΕ, ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ, ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΑ .... ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε
    Εχεις δικαιο απόλυτο τα θέτεις πολυ σωστά
    Είμαι περίεργος αν η κυρία δημοσιογράφος με τις τόσες περγαμηνές κανει τον κόπο και έχει τα κότσια να σοτ απαντήσει.
    Δεν το ελπίζω διατεταγμένη υπηρασία εκτελούσε με το άρθρο της.
    Το κίνημα τους έχει ανησυχίσει θα καταφύγουν σε πολές μεθόδους για να το προβοκάρουν.
    Μια μέθοδος είναι και τα παπαγαλάκια του συστήματος σαν την κυρία που απευθύνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. Πιστευομεν και εις την λαοκρατιαν
    2. Εοκ και Νατο το ιδιο συνδικατο
    3. Με το ευρω η ελλαδα μπαινει στο σκληρο πυρηνα της ευρωπαικης ενωσης
    4. Επανιδρυση του κρατους
    5. Η ελληνικη οικονομια ειναι θωρακισμενη απεναντι στη κριση
    6. Λεφτα υπαρχουνε
    7. Θα παραιτηθω αν μπουν νεα μετρα
    8. Στο χερι σου ειναι να μην υπαρξει ΚΙΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα κανετε ολοι σας και ολες σας διεθνη καριερα,θελοντας κα μη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπορεί, Θανάση, ο Τάσος να δουλεύει επειδή ακριβώς είναι ΑΜΕΑ και αγαπά τη δουλειά του και νοιώθει υποχρέωση για την ευκαιρία που του δόθηκε. Μπορείς να πεις ότι το ίδιο ισχύει για την πλειοψηφία των δ.υ. Δεν το ξέρουμε όλοι ότι τη θέση στο δημόσιο την βλέπουν σαν αργομισθία και όταν, μη χειρότερα!, χρειαστεί να εξυπηρετήσουν κανένα πολίτη, αν είναι στη θέση τους, σέρνονται και μας εκδικούνται στέλνοντάς μας σαδιστικά από τον ένα στον άλλο; Άσε λοιπόν τα σπαραξικάρδια, δεν πείθεις κανένα, γιατί όλοι έχουμε εμπειρίες από πρώτο χέρι και γι αυτό δεν βρίσκουν υποστηρικτές οι δ.υ. παρά μόνο τα συναδελφάκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο μήτσος που μαζί με άλλους δεκα "δουλεύει" εκ περιτροπής δυό μέρες, ειδικά σε δημόσιες υπηρεσίες επαρχιακών πόλεων, όπου υπάρχουν τριάντα υπάλληλοι και ποτέ δεν βρίσκεις πάνω από πέντε. Ο βαγγέλης στη συντήρηση του νοσοκομείου που νοσηλεύονται οκτώ παιδάκια και υπάρχουν πεντακόσιοι υπάλληλοι κι όμως τα οκτώ παιδάκια δεν εξυπηρετούνται. Ο Θάνος που δουλεύει στον ΕΟΤ και όταν πηγαίνει για επιθεώρηση τον περιμένει το φακελάκι έτοιμο στη ρεσεψιόν όποιου ξενοδοχείου της ελλάδας σε κάθε άκρη της και έχει στείλει όλο το χωριό του και τα γύρω χωριά τσάμπα διακοπές στα ξενία της ελλάδας. Αααα αυτός έχει ξεκολωθεί και στα "εκτός έδρας" ενώ πηγαίνει στο χωριό του να μαζέψει ελιές. Παρεπιπτόντωςς ο ηλεκτρολόγος στο δήμο μας παρουσιάζεται μόνο όταν είναι να πληρωθεί. Να σου πώ για το Μένιο στη πολεοδομία, τη Κατίνα στην εφορία ; Νομίζω δεν χρειάζεται. Ετσι δεν είναι; Έχεις πάει ποτέ από τη Λαμία στην Αθήνα για ένα κωλόχαρτο και ο υπάλληλος να σου λέει μπλόκαρε το χαρτί στο "μηχάνημα" (σ.σ εκτυπωτής) και δεν βρίσκω τον "υπεύθυνο συντήρησης" να το φτιάξει;;;!!! Ελα τη δευτέρα γιατί αύριο θα λείπω και τη παρασκευή έχουμε απεργία. Να σου πώ και για το γιατρό ακόμη του δημόσιου νοσοκομείου. Φίλη δημόσια υπάλληλος για να λουφάρει πήγε στο νοσοκομείο να βουτήξει λίγες μέρες άδειας και είπε ότι πονάει το πόδι της. Της το βάλανε στο γύψο !!!! Δεν πιστεύω να νομίζεις πως σου λέω ψέμματα ;;; Πάσχα στο στρατό. Μετά τη γιορτή οι γυναίκες του διοικητή και των αξιωματικών να φεύγουν φορτωμένες με σακούλες με σουβλιστό άρνί. Ναί ρε γαμώτο !!!! Το ξέρω καλά πως ακόμη και σύ μπορείς να συνεχίσεις να συμπληρώνεις τη λίστα επ' άπειρον. Αλλά τι νόημα έχει πιά. Το σύμπαν ολόκληρο δεν είναι παρά μιά απέραντη θλίψη.... Τι κρίμα...
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση