GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτη συνάντηση Παπούλια - Παπανδρέου...

Έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει αύριο Τετάρτη, κατόπιν αιτήματός του, ο πρωθυπουργός Γιώργος Π...

Έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει αύριο Τετάρτη, κατόπιν αιτήματός του, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό το αντικείμενο της συνάντησης, εντούτοις...
 πραγματοποιείται την ώρα που ενισχύονται τα εκλογικά σενάρια.

26 σχόλια

  1. Όταν κάποιοι στο παρελθόν κατηγορούνταν εύκολα και στέλνονταν στο πυρ το εξώτερον από την πλειοψηφία των βολεμένων Ελληναράδων τύπου «Πέρα-Βρέχει» και «Δε Βαριέσαι, μωρέ», ως νεο-φιλελεύθεροι (βλέπε Μάνος, Ανδριανόπουλος, Αλέκος Παπαδόπουλος κ.ά.), ενώ οι ίδιοι, ζητούσαν απλώς την οικοδόμηση μιας κανονικής, λειτουργούσας οικονομίας της αγοράς δυτικού τύπου, που να παράγει κι όχι μόνο να καταναλώνει τα «ξένα» (βλέπε πλάνο Μάρσαλ στον Ψυχρό πόλεμο και αργότερα ΕΟΚικά φράγκα...), ήταν οι μόνοι, που διέβλεπαν τον κίνδυνο της κρίσης που βιώνουμε σήμερα.
    Μην αυταπατάστε μερικοί, ότι αν σήμερα ήταν (οι …«τσαμπουκάδες» πολιτικοί) ο Ανδρέας ή ο «εθνάρχης» Καραμανλής (και ενώ ο κρατισμός και ο κρατικοδίαιτος «καπιταλισμός», που είχαμε, διαπερνούσε όλο το πολιτικό φάσμα- είχαμε την πιο κρατικίστικη Δεξιά, για τους γνωστούς «ελληνικούς» λόγους: να μπορεί να κάνει πολιτικό παιχνίδι με τα ρουσφέτια και τις προμήθειες…), με την «πυγμή» τους θα έκαναν κάτι διαφορετικό (αυτό που προσπαθεί να πείσει και ο Σαμαράς ότι μπορεί να κάνει σήμερα...)!
    Απλά σε εκείνες τις εποχές του διπολικού κόσμου (ψυχρού πολέμου ΕΣΣΔ-ΗΠΑ) και ενώ ήμασταν το ΙΔΙΟ ζήτουλες όπως και τώρα (πάλι δεν παράγαμε τίποτα και μόνο καταναλώναμε), επιβιώναμε και περνούσαμε καλά για καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ο Α. Παπανδρέου ΚΑΙ ο Κ. Καραμανλής κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στη Δύση (ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΗΠΑ) λέγοντας τους ότι "εάν δεν μας δέχεστε με τα προβλήματα μας, τα χρέη μας και πριν απ' όλα ΕΑΝ ΔΕΝ τσοντάρετε, θα στραφούμε αλλού...υπάρχουν κι αλλού «πορτοκαλιές». Εξού και το παιχνίδι που έκαναν και ο Α. Παπανδρέου και ο Κων. Καραμανλής με αδεσμεύτους του τρίτου κόσμου, Άραβες, Σοβιετικούς κλπ.
    Και η απειλή τους ενίοτε έπιανε τόπο...
    Οι δυτικοί τί κάνανε, μέχρι το 1989??
    Κλείνανε τα μάτια και τσοντάρανε, συντηρώντας το μύθο της «Ισχυρής Ελλάδας» που καταναλώνει, αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια (ούτε οι Γερμανοί δεν το κάνανε αυτό!!) και «ώπα-ώπα στα μπουζούκια» , «δε βαριέσαι μωρέ», «οι Βόρειοι ασπροκώληδες νά'ναι καλά, να μας πληρώνουν τα κορόιδα», για να περνάμε εμείς οι εξυπνάκηδες οι Ελληναράδες μια χαρά!!!
    Δυστυχώς σε αυτήν την Μπανανία Ελλάδα ζούμε- των αεριτζήδων, των απατεώνων, του «δε βαριέσαι» και του «…έχει ο Θεός».

    Δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Καπιταλιστική χώρα!!!

    Ήμασταν και είμαστε μια αεριτζίδικη οικονομία "Τύπου" "οικονομίας της αγοράς", με 70% δημόσιο τομέα, με κρατικοδίαιτους απατεώνες επιχειρηματίες στραμμένους εξολοκλήρου στην εσωτερική αγορά (βλέπε Κράτος), αερολόγους πολιτικάντηδες με κύριο εργαλείο το ρουσφέτι και συντηρούμενοι οικονομικά από τη Δύση εδώ και 60 χρόνια (κι όχι με δικές μας δυνάμεις), μην τυχόν και τους φύγουμε κι αλλάξουμε "στρατόπεδο".
    Το παραμύθι όμως τελείωσε, όταν ο διπολικός κόσμος γκρεμίστηκε και πήρε τη θέση του η παγκοσμιοποίηση!
    Τότε εξέλειπαν πιά οι λόγοι που μας συντηρούσαν επί 60 χρόνια!!!
    Τώρα δεν τους είμαστε πλέον τόσο σημαντικοί και θα πρέπει να μάθουμε να κολυμπάμε μόνοι μας!!!
    Δεν παίζουμε πλέον κανένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο στο νέο περιβάλλον, σε αντίθεση με τον Ψυχρό Πόλεμο, που συνορεύαμε με τον "εχθρό" (και μην ακούτε τις γελοιότητες εκπομπών, τύπου Χαρδαβέλλα, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε σημαντικοί, έχουμε πετρέλαιο κι άλλες μπούρδες!!!).
    Σήμερα κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί μας, ΕΑΝ δεν ήμασταν στο Ευρώ!!!
    Θα είχαμε την τύχη της Αργεντινής και άλλων χωρών και δεν θα ακουγόταν τίποτα για μας. Θα τραβούσαμε μόνοι μας το Γολγοθά μας!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΤΣΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ
    ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΥΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΘΟΠΟΥ.
    ΔΩΣΤΟΥ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΩΣΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
    ΔΩΣΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΣΜΟ ΜΕ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΤΙΛΑ ΜΕΣΑ
    ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιωργάκης της "αναδιανομής του πλούτου" έχει μεταβληθεί σε dealer πολυεθνικών και έχει ρημάει τον κόσμο στην πείνα και την ανεργία.

    Ο πρωθυπουργός μας είναι ανερμάτιστος,ασυνάρτητος και ακαταλογιστος.

    26 χρόνια στην πολίτικη σκηνή ( βουλευτής ,υφυπουργός,υπουργός ,πρωθυπουργός) μάθαμε πια πόσο ανεπαρκής και μικρόνοoς είναι…

    Πέρασε από πολλές υπουργικές θέσεις… Προσφερθέν έργο μηδενικό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Κι εμείς καθόμαστε σα μαλακες και ακούμε τον ολίγιστο που χωρίς ίχνος ντροπής αμολάει τη μια παπαριά πίσω από την άλλη και δεν αρπάμε τις κοτρώνες και τα λοστάρια να τον πάρουμε στο κυνήγι κι αυτόν και τους σιχαμερούς παλαμοκρούστες του «ναι σε όλα»…Για ποιο φως και ποιο τούνελ μιλάς ρε μυαλοχυμένε; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο άνθρωπος που ήθελε να δώσει το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» στους Σκοπιανούς, που είχε πεί ότι είναι πολύ καλή λύση το Σχέδιο Ανάν και που είναι εναντίον των συμφωνιών του Καραμανλή με τη Ρωσία (για το φυσικό αέριο) και την Κίνα (για τα λιμάνια);

    Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι ο Γιωργάκης για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ !!!!
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 22 . ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΕΧΩ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Παπανδρέου Γιωργάκης είναι ενας αχρείος επίγονος.
    Ένας θλιβερός και άβουλος εντολοδόχος μόνος μεταξύ τιποτένιων στον κυβερνητικό θίασο που εστησε.

    Ο Ελληνικός λαός εξέλεξε έναν υποταγμένο στα ξένα συμφέροντα επίγονο εφιάλτη, ο οποίος δε θa δίστασει να παραδώσει την εθνική κυριαρχία στους επικίνδυνους εντολείς του.

    Σ αυτούς λογοδοτεί.

    Μέχρι να έρθει η στιγμή που αυτοί οι ίδιοι θα τον θυσιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενας πολιτικός Νενέκος επικεφαλής, ανταγωνίζεται για τη νομή μιας ψευδεπίγραφης και κατ ανάθεση κυβερνητικής εξουσίας.

    Ενας συρφετός υποταγμένων προσκυνητών, με απίστευτη ικανότητα στην πολιτική οσφυοκαμψία, έχει αναλάβει να επιτελέσει το εφιαλτικό καθήκον της εφαρμογής των δεκαλόγων που τους υπαγορεύονται.

    Θλιβεροί και αξιοθρήνητοι είναι όλοι αυτοί που συμμετέχουν με τη γκρίνια τους ή και με τη σιωπή τους στο σικέ επικοινωνιακό θέατρο που αποπολιτικοποιεί την πολιτική και θανατώνει την κοινωνία μας και τη ζωή μας.

    Ελεεινοί και τρισάθλιοι είναι όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι κουβαλάνε στις πλάτες τους τη γιαλατζή ιστορία ενός γιαλατζή σοσιαλισμού και συνεχίζουν να ανέχονται, αντί να αποφασίσουν να ανατρέψουν εν μια νυκτί, το θίασο των υποταγμένων, και το αυγό του φιδιού που ανέδειξαν σε αδιαφιλονίκητο κουμανταδώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΠΑΤΕΡΑ;"

    ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΤΕΡΑ;

    ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΑ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ…

    ΔΙΚΑΙΩΣΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ !!!

    ΒΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΓΑΠ αύριο θα ζητήσει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός: άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας. Δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά ήταν άτολμος και τελικά φυγομάχησε.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ η χώρα του Γιώργου Παπανδρέου...
    Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να κάνει πολύ κακό στη χώρα μας εν αγνοία του. Πάρα πολύ καλό, που δεν θα διορθώνεται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΧ ΡΕΟΣ 120 ΔΙΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Το παιδί δεν κάνει..."

    Η φράση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τον Γιώργο Παπανδρέου, πριν τις εκλογές του 2009, ήταν δηλητηριώδης, υιοθετώντας όλες τις κατά καιρούς απόψεις που έχουν ακουστεί για τον σημερινό πρωθυπουργό: Ότι είναι "Αμερικανάκι", πράκτορας της CIA -εσχάτως του IMF– ότι δεν έχει πολιτικές ικανότητες, ότι ακούει υπερβολικά τη μητέρα του Μαργαρίτα, ότι δεν έχει οτιδήποτε ελληνικό μέσα του, ότι, ότι, ότι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαλάκα γαπ τελείωσες επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NA ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ? ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ? ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ?ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ .ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Να γινει ανασχηματισμος εδω και τωρα!

    Εξω οι πολιτικα γκευ και πορνες!

    Να βγουν αμεσως εντοκα γραμματια ετησια, διετη και τριετη με 4 έως 5% επιτόκιο, αφού αποκλείσει τους τραπεζλίτες
    Θα βρει από τους πολίτες αμέσως 20 δις!

    Αυτα ελεγε ο δρ Κουτσουκος πριν λίγο στην Μηλιώνη σε μεγάλη σύναξηπρασινοφρουρών, που δεν θα φύγουν ποτέ από το Πασοκ

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ

    Να γινει ανασχηματισμος εδω και τωρα!

    Εξω οι πολιτικα γκευ και πορνες!

    Να βγουν αμεσως εντοκα γραμματια ετησια, διετη και τριετη με 4 έως 5% επιτόκιο, αφού αποκλείσει τους τραπεζλίτες
    Θα βρει από τους πολίτες αμέσως 20 δις!

    Αυτα ελεγε ο δρ Κουτσουκος πριν λίγο στην Μηλιώνη σε μεγάλη σύναξη πρασινοφρουρών, που δεν θα φύγουν ποτέ από το Πασοκ

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαψεύδονται οι πληροφορίες για ελικόπτερο στο Μαξίμου..

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.
    ΑΝ ΚΑΙ...Αυτός θέλει Σινούκ (δυο έλικες αναγκαίοι). Δύο Σινούκ.
    Ενα για τον αντιπρόεδρο και ένα για τις ζαμπονόπιτες.

    Παλιά έστελναν οι Άγγλοι αντιτορπιλικό, να δούμε τώρα τι θα στείλουν οι Αμερικάνοι.

    http://www.youtube.com/watch?v=Vj_ImnJrOA0
    να ετοιμάζεται σιγά σιγά…

    ΟΧΙ..Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ
    ΕΔΩ.......ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ + ..ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΟΒΙΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟ ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα αντιμετώπισε τη χρεοκοπία και την οργή των πολιτών της χρόνιας πείνας μεγάλε ηγέτη Σαμαρά! Μάλλον δεν πρόκειται να κοιμηθείς από την αγωνία σου. Αύριο ξημερώνει η μέρα της ευθύνης και της ικανοποίησης του άλλου μίγματος που όπως καλά ξέρεις σημαίνει, δυστυχώς για όλους μας πτώχευση. Επί της κεφαλής του λαϊκισμού σου που χάιδευε αυτιά, η κατάρα του έθνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε σεις, θα μας φύγει ο Γιωργάκης και θα τον αναζητάμε. Προτείνω να του βγάλουμε εμείς δίσκο του ΖΗΤΟΥΛΑ, να μην τρέχει με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στην Ευρώπη να ζητιανεύει και να καίει και τόσα καύσιμα. Όχι πως θα κάνουμε οικονομία στα καύσιμα, άλλωστε λεφτά υπάρχουν. Γιά το περιβάλον το λέω , ως γνήσιος οικολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φευγει ο Γιωργος κι ερχεται ο Σαμαρας Θα τον φατε στη μαπα και θα πειτε κι ενα τραγουδι.Θα χρεωκοπησει την Ελλαδα γιατι ειναι ιδιος με τον μπουχεσα.Κουμπαροι ρουσφετια ξαναρχονται το μεγαλο φαγοποτι αρχιζει Ο σωζων εαυτον σωθητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΟΥΚΩΛΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ
    ΝΤΑΒΑΝΖΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση