GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένουν οι αδιόριστοι...

Από το http://1gamma2008.blogspot.com/ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΦΥΓΕ, ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΙΚ. ...

Από το http://1gamma2008.blogspot.com/
Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΦΥΓΕ, ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΙΚ.
Είκοσι ημέρες συμπληρώνουμε έξω από το Υπουργείο Οικονομικών οι 545 διοριστέοι του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1Γ 2008 περιμένοντας την επίλυση του προβλήματός μας: σύμφωνα με την προκήρυξή μας έπρεπε το αργότερο να τοποθετηθούμε στις υπηρεσίες μας (εφορίες, τελωνεία, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους) τον Ιούνιο του 2010, πέρισυ.
‘Οταν όμως υπάρχει η πολιτική βούληση με...
 την διαδικασία της εξαίρεσης επιλύονται άμεσα θέματα όπως το θέμα των 727 επιτυχόντων της ΑΤΕ (διαγωνισμός με σειρά προτεραιότητας – απλή κατάθεση δικαιολογητικών) με το Ν.3899/2010 (ΦΕΚ 212/Α'/17.12.2010) σύμφωνα με τον οποίο o διορισμός τους θα υλοποιηθεί το αργότερο μέχρι τα τέλη του 2011.
Επιτυχόντες με οριστικά το έτος 2010 έχουν ήδη διορισθεί καθώς οι πολιτικοί προϊστάμενοι τους ενδιαφέρθηκαν για τον διορισμό τους. Ενδεικτικά στο ΦΕΚ 979 14.10.2010, 7 δικαστικοί επιμελητές στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με οριστικά αποτελέσματα 28.5.2010 παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα των οικονομολόγων είχαν εκδοθεί σε ΦΕΚ πολύ νωρίτερα .
Οι 148 επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ παρά το γεγονός ότι τα οριστικά τους αποτελέσματα εκδόθηκαν εντός του 2010 (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ : ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΚΑΙ ΦΕΚ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ 293/13-4-2010 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ : ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ 31-1-2010 ΚΑΙ ΦΕΚ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ 908/22-9-2010), είχαν την συμπαράσταση του φορέα τους και διορίστηκαν τον Μάρτιο του 2011.
Αλλά και πρακτικές δια της πλαγίας οδού ακόμη συνεχίζονται: Το 2010 εκδόθηκαν ΦΕΚ τοποθετήσεων για περισσότερα από 1.400 άτομα σε διάφορους φορείς σε κενές οργανικές θέσεις, ενώ ακόμη και μετά το νόμο περί παγώματος των προσλήψεων αξίζει να σημειωθεί ότι προσελήφθησαν 232 υπάλληλοι στη Βουλή οι οποίοι είναι εκτός των διαδικασιών του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού και συγκεκριμένα ακόμη και εκτός ελέγχου των οριστικών αποτελεσμάτων.Το 2011 αυτή η πρακτική δεν έχει αλλάξει.
Στην τελευταία συνάντηση, ο κύριος Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν μετατάξεις στο Υπουργείο, ωστόσο έχουν ήδη εγκριθεί, υπογραφεί και πραγματοποιηθεί μετατάξεις στο Υπουργείο Οικονομικών από την Ολυμπιακή Αεροπορία (ΦΕΚ1155 3/12/2010 -22 άτομα ΠΕ/ΔΕ Εφοριακοί, ΦΕΚ1104 16/11/2010 30 ΔΕ Εφοριακοί). Ήδη στα ΜΜΕ αναφέρεται συχνά ότι όσοι μεταταχθούν σε εφορίες θα παρακολουθήσουν φορολογικά σεμινάρια.
Ευελπιστούμε ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών κύριος Βενιζέλος, που τον υποδεχθήκαμε εξ ανάγκης με σκηνές έξω από το Υπουργείο, θα άρει άμεσα την αδικία και τον πολύμηνο εμπαιγμό με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των 545 οικονομολόγων υψηλών προσόντων.

3 σχόλια

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ20 Ιουν 2011, 12:20:00 μ.μ.

    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ....
    ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
    Με τραγικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 49χρονος Λαμιώτης.

    Λίγο πριν τις 20:00 οι συγγενείς του τον βρήκαν κρεμασμένο μέσα στο πατρικό του στη Ν. Άμπλιανη.
    Ο 49χρονος, ο οποίος δεν άφησε κανένα σημείωμα, κρεμάστηκε με σύρμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, η αυτοκτονία οφείλεται σε προσωπικά του προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα είναι μπουρδέλο κράτος, δεν θα αλλάξει τίποτα είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τη Νέα Δημοκρατία. Εφ 'όσον υπάρχει διαφθοροκρατια δεν θα αλλάξει τίποτα. Να θυμηθείτε αυτό που είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη δεν ειναι κυβερνηση,
    ειναι Εταιρεια Λυματων με πολλα Βυτιοφορα,
    καμαρι των οποιων ειναι δυο,
    ο καλοφαγας παγκαλος
    και ο αχορταγος μπεν ιζελ (ο γιος του ιζελ),
    η στα καραγκιοζεϊκα βενιζελος..
    ___________________________________________
    Κάθε γεύμα του ένας μισθός μας
    - "Μαζί τα φάγαμε"..........
    Παραδοσιακά χλιδάτος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Υπάρχουν άλλωστε κάποιες σταθερές σε αυτή την χώρα. Ακόμα και στην κατοχή κάποιοι Ελληναράδες καλοπέρναγαν.
    Τώρα θα άλλαζε αυτό ;
    Με την οικονομική κατοχή ;

    Μερακλήδες οι “κοσμοπολίτες” της κυβέρνησης.
    Με τα Lear Jet τους, την χλίδα τους, τα....
    λούσα τους, τις business τους.
    Αυτοί που περιέφεραν τα αντιστασιακά ταγάρια τους ενώ “βρώμαγαν τα χνώτα τους” όπως λέει και ο γίγαντας Χαριτόπουλος, τώρα κολυμπούν στην χλίδα πολυτελών ξενοδοχείων.
    Ξέρετε, αυτά που απασχολούσαν την επικαιρότητα με μπαζώματα της θάλασσας για να φτιάξουν πισίνες ώστε τα πολιτικά παχύδερμα να απολαμβάνουν την κατεχόμενη πατρίδα.

    Θόδωρος Πάγκαλος: Το Τοτέμ του Πασοκισμού.
    Η φωτό από την realnews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση