GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρώπινη αλυσίδα για να κλείσει πυρηνικό εργοστάσιο στη Γαλλία...

Περισσότεροι από 5.000 διαδηλωτές σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον παλαιότερο πυρηνικό σταθμό της Γαλλίας, ζητώντας το κλείσιμό...

Περισσότεροι από 5.000 διαδηλωτές σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον παλαιότερο πυρηνικό σταθμό της Γαλλίας, ζητώντας το κλείσιμό του. Το εργοστάσιο του Φεσενέμ, νοτίως του Στρασβούργου και σχεδόν πάνω στα σύνορα με τη Γερμανία, λειτουργεί από το 1977. Οι γαλλικές  αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο...
 παράτασης της λειτουργίας του κατά 10 χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, επιτροπή ειδικών έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως».
«Σήμερα στην Ιαπωνία, αύριο στο Φεσενέμ», έγραφαν τα πανό που κρατούσαν διαδηλωτές από τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ελβετία. Κάποιοι δεν δίστασαν να ξαπλώσουν πάνω στις ράγες του τρένου για να δείξουν την αντίθεσή τους στην πυρηνική ενέργεια. Οι διαδηλωτές φοβούνται ότι το εργοστάσιο μπορεί να υποστεί ζημιές σε περίπτωση σεισμού ή πλημμύρας, παρότι η διαχειρίστρια εταιρία EDF και η αρμόδια αρχή επιμένουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
 Ο αντιδραστήρας του Φεσενέμ, στην Αλσατία, έχει μετατραπεί, το τελευταίο διάστημα, σε σημείο αναφοράς, μετά και από την απόφαση των Γερμανών να εγκαταλείψουν την πυρηνική ενέργεια.
Τις ανησυχίες υπογράμμισε το περιστατικό που εκδηλώθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν φημολογίες για διαρροή ραδιενέργειας σε πυρηνικό εργοστάσιο της EDF, προκάλεσαν πτώση της μετοχής του ομίλου. Εκπρόσωπός του διέψευσε ότι υπήρξε διαρροή, αλλά παραδέχθηκε ότι τον περασμένο Απρίλιο σημειώθηκε «επεισόδιο» σε αντιδραστήρα του πυρηνικού σταθμού του Παλυέλ, το οποίο δεν επεκτάθηκε στο εξωτερικό του.

2 σχόλια

  1. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ 300 ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΞΙΚΑ...
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ
    ΤΑΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ...
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα , για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
    Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση