GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυο λαοί σε μια πόλη...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Σε αυτη την πολη δεν ζουμε μονοι μας,ζουμε μαζι τους,εμεις προσπαθουμε να επιβιωσουμε και αυ...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Σε αυτη την πολη δεν ζουμε μονοι μας,ζουμε μαζι τους,εμεις προσπαθουμε να επιβιωσουμε και αυτοι κανουν την ζωη μας καθε μερα και πιο δυσκολη με τις αποφασεις τους.
Η φιλοπατρια τους και το ενδιαφερον τους για την χωρα δεδομενο....ετσι λενε,και ομως την αφησαν ερμαιο των ορεξεων του συναφιου τους,την σπαταλησαν σε διορισμους και υποσχεσεις για ...
καλυτερη ζωη,την πουλησαν στους εντολεις τους οι οποιοι δεν ειμαστε εμεις.
Τωρα ανησυχουν, κτιζουν τοιχους για να προφυλαχθουν απο την οργη μας,κυκλοφορουν σε μερη απροσιτα και με μυστικοτητα βγαινουν και κυκλοφορουν σε γωνιες που δεν θα τους δει κανεις.
Αν ομως στα αληθεια ειχαν μοναδικο ενδιαφερον την καλυτερευση της ζωης μας ...για ποιο λογο εμεις να νοιωθουμε οργη εναντιον τους,ισως για την σπαταλη,την κλοπη,τα οφελη που αποκομιζουν ενω κλεβουν τα ελαχιστα δικα μας,το ψεμα και την απατη,την ασυλια τους και την καλοπεραση τους.
Δυο λαοι σε μια πολη ,ποιος τοιχος κρατησε ποτε εναν λαο απο το να φτασει τον διπλανο του,τι φοβουνται αφου μας λενε οτι αυτο που κανουν το κανουν για το καλο μας;
Το καλυτερο θα ειναι να αφησουν αλλους που μπορουν να συνεχισουν,και να παρουν τους τοιχους που σηκωσαν και να φυγουν,ειναι ανεπιθυμητοι για εμας.
 Στην ιδια πολη μπορεις να ζησεις ειρηνικα με φιλους και οχι με εχθρους. 

4 σχόλια

  1. ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ !...

    Άγριες αποδοκιμασίες και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, το αμάξι του οποίου πέρασε πριν από λίγο από την Ηρώδου Αττικού.
    Χιλιάδες διαδηλωτές μόλις είδαν την πομπή ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες πετώντας μπουκάλια με νερό παρά τον ασφυκτικό... αστυνομικό κλοιό γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!
    ΒΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ !!!

    ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ???
    ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!!!!

    Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!!
    Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΆΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ !!!
    (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΑΝΌΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ)

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!
    ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ.

    ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ .....

    ΜΑ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρείτε ότι η αναστολή απεργίας των ΜΜΕ όλως παραδόξως την σημερινή ημέρα ήταν τυχαία?
    Μα,είναι ηλίου φαεινότερο οτι ενεργήθηκε με άνωθεν εντολές και εις διατεταγμένην υπηρεσίαν
    από την στιγμή που οι ανεύθυνοι ιθύνοντες της χώρας αποφάσισαν ότι ο θόρυβος από τις κατσαρόλες και τα γιουχαίσματα θα διετάρασσε την μακαριότητα του πνεύματος τους και ότι η εικόνα των υπό εντόνων αποδοκιμασιών εισερχομένων στη βουλή εκροσώπων (του εαυτού τους ) θα προκαλούσε αλγεινή εικόνα στα μέσα των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων.
    Και έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα να κάνουν
    Εστειλαν πράκτορες τους ,φθηνά ξεπουλημένα ανθρωπάκια (είδατε αλήθεια το ρεπορτάζ του ALTER με τους νεαρούς να συγκεντρώνουν καδρόνια υπό τα όμματα και τις οδηγίες αστυνομικών και 2-3 άλλους κουκουλοφόρους προστετευμένους στα μετόπισθεν των αστυνομικών ομοίως),να σταματήσουν την εκκωφαντικά ειρηνική διαμαρτυρία,με την γνωστή αλλά ουδέποτε εκπίπτουσα μέθοδο της προβοκάτσιας.
    Πρόχειρα στημένα αυτή τη φορά,όχι όπως τότε στη MARFIN που ξεπέρασαν τον εαυτό τους,όταν αριστοτεχνικά δρώντας, όχι μόνο εκτέλεσαν το σχέδιο αλλά καταφεραν και το ανεπανάληπτο να το φορτώσουν στις πλάτες των διαδηλωτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή τη φορά αναμετρήθηκαν ο λαός με τους εκπροσώπους του.
    Αυτή τη φορά η εξουσία έδειξε ότι έχει τον τρόπο,να χειραγωγεί,να πατάσσει την αντίσταση αυτών που την επέλεξαν.όταν αυτή παρεκλίνει.
    Είναι πολύ ισχυρή ώστε να χρησιμοποιεί την δύναμη που της δόθηκε από τον λαό,εναντίον του λαού.
    Είναι αυταρχική και αλλαζονική στην αντίληψη ότι σε αυτήν την κοινωνία τα δικαιώματα είναι μόνο δικά της.
    Είναι ανάλγητη ώστε να να μην δέχεται να μην θιγεί τίποτα από τα δικά της κεκτημένα,την ίδια ώρα που επιβάλλει στα αδύναμα στρώματα στερήσεις υπεράνω λογικής.
    Είναι δόλια,γιατί έχει παγιδεύσει τις όποιες αντιδράσεις στηριζόμενη σε σκοτεινά κέντρα παραεξουσίας που έχει στήσει για να χρησιμοποιεί κάτι ημέρες σαν και αυτή.
    Σήμερα θα φανεί ποιός θα επιβιώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση