GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε Μαλαισία και Κύπρο οδηγούν τα ίχνη από τα "στημένα" παιχνίδια...

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται έρευνα που διενεργείται από το ΣΔΟΕ και την ΕΥΠ και σύντομα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σε άλλα 8...

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται έρευνα που διενεργείται από το ΣΔΟΕ και την ΕΥΠ και σύντομα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σε άλλα 87 άτομα, μεταξύ των οποίων πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων και μάνατζερ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "SportDay", η έρευνα αυτή αφορά 968 εμβάσματα από ελληνική τράπεζα προς χώρες της Ασίας με αντικείμενο παράνομο στοιχηματισμό, μετά από...
 στοιχεία σε 74 αγώνες της Σούπερ Λίγκας και της Φούτμπολ λιγκ. Αυτή την στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου.
Το πόρισμα της έρευνας αναμένεται, λόγω του καλοκαιριού, να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου, ενώ τα πρώτα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Εισαγγελική αρχή χαρακτηρίζονται ιδιαιτέρως σημαντικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ανάλυση των στοιχείων και κυρίως αυτών που συνέλεξε ο «υπερκοριός» της ΕΥΠ, διαπιστώνεται ότι τα άτομα που στοιχημάτιζαν στην Ασία, όταν πλέον παρουσιάστηκε πρόβλημα στην αποστολή κεφαλαίων μέσω τραπέζης, χρησιμοποίησαν δικό τους άνθρωπο στις ασιατικές χώρες, ο οποίος διακινούσε τα χρήματα ακόμη και με βαλίτσα.
Σημειώνεται ότι για το θέμα του παράνομου στοιχηματισμού στη Μαλαισία ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής έχει υποβάλει δύο αναφορές. Μία στις 15/5/2010 στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και μία την Τετάρτη 1/06/2011 στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», περίπου 100 πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» πέντε εκατομμύρια ευρώ έχουν βρεθεί σε λογαριασμό γιου παράγοντα το 2003, όταν ήταν μόνο 18 ετών. Παράλληλα, κορυφαίος μάνατζερ της Θεσσαλονίκης, διαθέτει λογαριασμό με 26 εκατομμύρια ευρώ.
Στην Κύπρο μετέφερε μεγάλο μέρος των χρημάτων του το «συνδικάτο» του παράνομου στοιχήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» της Κύπρου.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το εισαγγελικό πόρισμα αναφέρει ότι πολλά από τα κέρδη του παράνομου στοιχήματος, που έφθαναν και το ένα εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα από ένα μόνο στημένο παιχνίδι, διοχετεύονταν στην Κύπρο, όπου το κύκλωμα είχε συγκεκριμένο «διαχειριστή».
Τα χρήματα μεταφέρονταν σε μετρητά στην Κύπρο σε βαλίτσες τις οποίες «διακινούσαν άτομα υπεράνω υποψίας, για να κατατεθούν στη συνέχεια σε συγκεκριμένο λογαριασμό.
Οι ελληνικές διωκτικές Αρχές, προστίθεται, έχουν ζητήσει δικαστική συνδρομή από την Κυπριακή Δημοκρατία.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

13 σχόλια

  1. Νέα παράταση στην αναστολή πλειστηριασμών






    Δημοσιεύθηκε: 19:35 - 24/06/11

    Έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011 παρατείνεται η αναστολή πλειστηριασμών για ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σχετικά, αναστέλλονται από την 1η Ιουλίου 2011 έως την 31η Δεκεμβρίου 2011 οι πλειστηριασμοί, οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν το ποσόν των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ από πιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες παροχής πιστώσεων και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα τω θεώ που υπάρχει ο ΚΟΥΓΙΑΣ που είναι ο πιο τίμιος Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Ολυμπιακοι ειδικοι.....

    Στην εισοδο του Σταδίου πολλοι αγωνιστες γιουχαισαν την κ. Μερκελ (κατω η Μερκελ, φωναζαν) οταν εμπαινε η Γερμανικη ομαδα, οχι ομως την ιδια την ομάδα.

    Αυτο ηταν μια πραξη αντιστασης οπως ειχε γινει επι Χιτλερ στους Ολυμπιακους, που πολυς κοσμος αποδοκιμαζε τον Χιτλερ!

    Στην εισοδο του σταδιου ηταν πολλοι φτωχοί πολίτες που κυταγαν τις κυριες Βρδινιογιαννη κλπ... αληθεια ποσα περνει μισθο η κυρια ως "πρεσβυς καλης θελησης"?? Καλης θελησης σημαινει τζαμπα και οχι με 50 χιλιαδες ??

    Να σταμματησουν οι "κυριες" αυτες το παραμυθι για τους φτωχους, για τα αρρωστα παιδακια, για την ελλαδα και να γυρισουν πισω τα κλεμενα που κλεψαν οι οικογενειες τους και τα εχουν ελβετια κλπ......

    που προκλητικοτατες επεδεικνυαν τις τουαλετες τους σε περιοδο που ο κοσμος πραγματικα πειναει και υποθηκευεται η Ελλαδα για να δωσουν τα χρηματα "δωρεαν" και τα 120 δις στην τραπεζα της καθε κυριας Λατση να τα βγαλει στην Ελβετια κλπ...

    Ουτε να μπουν μεσα αφηναν τους φτωχους οι σεκουριταδες λες και οι αγωνες ειναι μονο για πλουσιους, που ειναι και αυτοι φτωχοι για να περσασει η καθε κυρια..... Μαρια Αντουαννετα...

    Οσο για τον λογο της Δεσποτοπουλου κοντεψαμε να κλαψουμε απο τα γελια τετοια συγκινηση... για τα φτωχα για τα ππαιδακια πω πω ποσα εκατομυρια κερδος ειναι η δηθεν συμπονια?

    Δεν υπηρχαν συγκροτηματα παραδοσιακα με λαικους χορους να χοορεψουν και πληρωσαμε χιλιαδες του Μενουνος

    Στο τελος, αφου καταλαβαν οτι το μισο σταδιο ηταν αδειο και θα γινοντουσαν ρεζιλι διεθνως..

    ανοιξαν την πανω εισοδο και παρακαλουσαν τον κοσμο να μπει για ντεκορ στις καμερες!!

    Πολλοι δεν μπηκαν γιατι δεν ηθελαν πλεον την ξεφτυλα!
    Καλα κανανε ειπε ο δρ Κουτσουκος οταν οι εντιμοι πρασινοφρουροι του το ειπαν

    Νικος Πασοκ

    Πασοκοι

    26 Ιουν 2011 12:58:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΖΑΚ ΝΤΕΛΠΛΑ:Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 575 ΔΙΣ! (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ: 350 ΔΙΣ!)

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ''ΞΕΧΝΑΕΙ'' ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ;

    26 Ιουν 2011 1:17:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΣΝΟΓΚΟΥΤ
    Με την εξάρα που φάγατε φέτος 6-0 δεν βάλατε μυαλο.μηπως ήταν στημένο ? Όσο και να πολεμάς τον Ολυμπιακό Αδαμιδη θα τρως πάντα τις εξάρες σου, βολέψου τώρα με το ΚΑΠΙ που έχεις δημιουργήσει και άσε τον Ολυμπιακό ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Αλλη μια
    Η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, κορη δηθεν αριστερου καταργει το Πανεπιστημιακο ασυλο


    Στρίβειν διά της παραλείψεως
    Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ

    Η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, με έγκριτους συνταγματολόγους αλλά και καθηγητές Ποινικού Δικαίου στο πλευρό της, επιχειρεί την «έκπληξη» στις πολυετείς προσπάθειες πολιτικών και ακαδημαϊκών να αντιμετωπίσουν το θέμα του ασύλου χωρίς να αγγίξουν την ιστορική αξία και την ακαδημαϊκή του έννοια.

    Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο νέος νόμος-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια απλώς δεν θα έχει ούτε μία αναφορά στο θέμα του ασύλου. Ούτε επιτροπή για αυτό, ούτε χώροι που το οριοθετούν, ούτε αρμόδιοι για τη διαχείρισή του. Ακριβώς όπως συνέβαινε και πριν από το 1982, όταν δεν υπήρχε νομικό καθεστώς που να το προστατεύει.

    Εναπόκειται δηλαδή στις νέες διοικήσεις των πανεπιστημίων, εφόσον το θελήσουν, να συμπεριλάβουν σχετικές διατάξεις στους εσωτερικούς κανονισμούς των ιδρυμάτων τους και φυσικά να επωμιστούν την ευθύνη εφαρμογής τους.

    «Αν δεν αναφερθεί πουθενά στον νόμο το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου, η νομική του έννοια και η νομική του υπόσταση δεν ισχύουν. Παραμένει έτσι ένας ηθικός κανόνας. Η διοίκηση του κάθε πανεπιστημίου θα μπορεί να καλεί την Αστυνομία όποτε παραστεί ανάγκη, χωρίς καμία επιπλοκή. Ούτε αρμόδιες επιτροπές, ούτε πολύπλοκες διαδικασίες για να κληθεί ο εισαγγελέας» έλεγε πανεπιστημιακός καθηγητής ο οποίος συμμετείχε στις επιτροπές οι οποίες συνεδρίασαν στο υπουργείο Παιδείας για το θέμα.

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Παράταση στην αναστολή πλειστηριασμών έως την 31η Δεκεμβρίου 2011


    Παρατείνεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2011, με διάταξη του εφαρμοστικού νόμου, η αναστολή των πλειστηριασμών οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ από πιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες παροχής πιστώσεων και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος είπε...
    ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

    * ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    * ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    * ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
    * ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
    * ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    * ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
    * ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
    * Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
    * ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.

    Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

    26 Ιουνίου 2011 10:06 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στημένα παιχνίδα
    ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΙΖΕΣ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.

    A. Ποδηματά: Θέλετε δεν θέλετε ρε κερατάδες θα επιδοτήσετε τα φωτοβολταϊκά !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Η ανάπτυξη των ΑΠΕ και ειδικά των φωτοβολταϊκών είναι σημείο-κλειδί για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση» τόνισε [στη λογική λέμ και καμιά παπαριά προκειμένου να βγάλουν οι φίλοι μας χρήμα] η ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Άννυ Ποδηματά σε ομιλία της σε εκδήλωση με θέμα την προσαρμογή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στις ανάγκες των φωτοβολταϊκών που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Βιομηχανίας Φωτοβολταικών (European Photovoltaic Industry Association- ΕΡΙΑ) υπό την αιγίδα της κ. Ποδηματά.

    Δηλ. η κ. Ποδηματά ανέλαβε να διαφημίσει την βιομηχανία φωτοβολταϊκών... αφιλοκερδώς εννοείται και μην πάει το μυαλό σας στο κακό.

    Απείλεισε μάλιστα, σαν καλός εκπρόσωπος της βιοηχανίας φωτοβολταϊκών, τα Κράτη που περικόπτουν την επιδότηση για εγκατάσταση φοτοβολταϊκών, γιατί ξέρει ότι αν το σύστημα δεν τροφοδοτηθεί θα καταρρεύσει μιας και η εγκατάσταση είναι πανάκριβη και αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται όλος ο ντόρος: Να βγάλουν κάποιοι γρήγορα χρήμα με κρατικές επιδοτήσεις.
    Ειδικότερα, στην ομιλία της η κ. Ποδηματά τόνισε ότι η διατήρηση της ισχυρής ανάπτυξης των ΑΠΕ που παρατηρείται τα τελευταία δύο χρόνια προϋποθέτει την διασφάλιση ισχυρών και σταθερών κινήτρων, όπως οι εγγυημένες τιμές αγοράς (feed-in tariffs).
    Οι αποφάσεις ορισμένων Κρατών Μελών να αναθεωρήσουν δραστικά τα καθεστώτα στήριξης - ακόμα και με αναδρομική ισχύ σε κάποιες περιπτώσεις - θέτουν σε κίνδυνο την μελλοντική ανάπτυξη των ΑΠΕ. Η κ. Ποδηματά προσέθεσε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αυτές και εξέφρασε την ανησυχία της για τις πιέσεις που δέχεται η Πορτογαλία για την αναθεώρηση των κινήτρων ανάπτυξης ΑΠΕ στο πλαίσιο του πρόσφατου πακέτου στήριξης και του σχετικού μνημονίου. Η κ. Ποδηματά ανακοίνωσε ότι θα φέρει το θέμα αυτό προς συζήτηση στην επόμενη ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούλιο...

    Πωπω ένα σοσιαλΗστικό ζόρι που τραβάει η κυρία για να εξυπηρετήσει τη βιομηχανία !!!
    Ούτε υπάλληλός τους να ήτανε... λέω εγώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ BLOG ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ
    ΠΙΠΑΤΖΟΥ ΠΑΣΟΚ ...ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΚΑΔΗ
    ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 1:15:00

    Ρε κολόγαυρε τώρα που ο εκδοροσφαγέας σας θα πάει μέσα μήπως θα πρέπει να αναλογισθείς γιατί έβαλε αυτό το καταπληκτικό αυτογκόλ στον αγώνα της εθνικής με το Λουξεμβούργο ????? Για στύψε λίγο το μυαλό σου. ΄Ελα λίγο ακόμα, άντε. Δεν σου έρχεται τίποτα στο μυαλό ???? Μα ρε μαλακοκαύλη είχε παίξει καμιά 20.000 € στο over και δεν του έβγαινε. Έκανε λοιπόν το αυτονόητο σαν καλός παίκτης του στοιχήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι κύριοι ( Ο Θεός να τους κάνει κύριους ) με τις ΠΟΥΡΑΚΛΕΣ γιατί είναι ακόμα έξωωωωω ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Ισραήλ πέφτει μακρυά από την κατεχόμενη Κύπρο?
    Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις ασυλίας, αυτή τις Ελληνικής βουλής είναι μόνο για τους πολιτικούς (ΑΣΧΕΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)

    http://herrkbiblio.wordpress.com/2010/09/17/cyprusbusiness/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση