GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια και σήμερα...

Επεισόδια σημειώνονται και σήμερα στα σημεία συγκέντρωσης των αγανακτισμένων στο κέντρο της πρωτεύουσας.  Ενταση και περιορισμένη χρήση ...

Επεισόδια σημειώνονται και σήμερα στα σημεία συγκέντρωσης των αγανακτισμένων στο κέντρο της πρωτεύουσας.  Ενταση και περιορισμένη χρήση χημικών υπήρξε στο μπλόκο των διαδηλωτών έξω από το σταθμό του Μετρό «Ευαγγελισμός». Ένα άτομο αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα από τα δακρυγόνα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Σύμφωνα με...
 την Αστυνομία,όλα άρχισαν όταν περίπου 200 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στη Βασ.Σοφίας, στο ύψος του Ευαγγελισμού, αρνούμενοι να απομακρυνθούν, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Στόχος τους ήταν να εμποδιστεί η πρόσβαση των βουλευτών στη Βουλή για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.
Από τις αστυνομικές δυνάμεις έγινε χρήση χημικών, παρ' όλα αυτά στο σημείο παραμένουν ακόμα αρκετά άτομα.
Από νωρίς η αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Σύνταγμα, με σκοπό να διευκολύνει τη διέλευση των αυτοκινήτων των βουλευτών προς τη Βουλή.  Ένταση δημιουργήθηκε γύρω στις δέκα το πρωί και στη λεωφόρο Βασ.Κωνσταντίνου, στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, όταν κι εκεί περίπου 100 διαδηλωτές επιχείρησαν να κλείσουν τη δίοδο προς τη Βουλή. Στις φλόγες τυλίχθηκαν κάδοι απορριμμάτων, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών και τελικά οι διαδηλωτές υποχώρησαν προς της Βασ. Όλγας.
Με στόχο την περικύκλωση της Βουλής δεκάδες πολίτες από όλη τη χώρα συρρέουν από νωρίς το πρωί στα κύρια μπλόκα των «αγανακτισμένων», στο σταθμό του Μετρό «Ευαγγελισμός», στο Καλλιμάρμαρο και την πλατεία Συντάγματος εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στις 2 το μεσημέρι.

8 σχόλια

  1. μΠΑτΣΟΚ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    _____________________________________
    ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ....!!!
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΠΑΤΣΟΚ
    ΤΥΝΗΣΙΑ
    ΑΛΓΕΡΙΑ
    ΑΙΓΥΠΤΟ
    ΥΕΜΕΝΗ
    ΛΙΒΥΗ
    ΣΥΡΙΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚ
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.
    ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ........................

    ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ....
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.....ΑΙΜΑΤΟΣ.
    -----------------------------------
    Συνεδριάζει στην Αθήνα υπό τον Γ. Παπανδρέου σε μια πολύ κρίσιμη για την κυβέρνηση και τη χώρα συγκυρία.
    Στις 8 Ιουνίου θα συνεδριάσει στην Αθήνα η Σοσιαλιστική Διεθνής υπό τον Γ. Παπανδρέου.
    Και επιβεβαιώθηκε, με τη μόνη διαφορά ότι η συνεδρίαση δεν έγινε την προηγούμενη Κυριακή αλλά θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή και το Σάββατο. Όπως επίσης σημείωνε, το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω...
    της οξυμένης πολιτικής και κοινωνικής συγκυρίας στη χώρα μας.
    Κι ακόμη, η παρουσία των ξένων σοσιαλιστών ηγετών αναμένεται να συνοδευτεί και από ένα "μήνυμα" στήριξης των προσπαθειών που κάνει η κυβέρνηση.
    "Από την άλλη πλευρά όμως έχει σημασία να δούμε και ποιες κοινωνικές αντιδράσεις θα έχουν διαμορφωθεί γενικότερα στη χώρα μας μέχρι τότε" πρόσθετε προφητικά...
    ------------------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ
    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΚΑΤΩ Η Χ Ο Υ Ν Τ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ===========================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΩΩ...ΝΑΙ...
    ΦΤΥΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
    ΣΑΣ.

    ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟΥ $$$$$$$$$$$$$$$..ΠΤΩΚΤΟΥ ΤΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    "Ναι" ψηφίζει και ο Θ. Ρομπόπουλος...

    Την πρόθεσή του να ψηφίσει τελικά το Μεσοπρόθεσμο γνωστοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος, o οποίος είχε ταχθεί ανοικτά κατά του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. «Εγώ πάνω από την εθνική μου αξιοπρέπεια, βάζω το δημόσιο συμφέρον»,
    δήλωσε ο βολευτής Θεσσαλονίκης.

    ..ΤΟ ΑΡΧΙΝΤΙ....!!!! ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ... ΦΤΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ΡΕ ΚΟΤΑ..με ξεσκισμένη ρόμπα....
    το...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ:

    Την υποστήριξή του προς την ευρωζώνη επανέλαβε άλλη μία φορά χθες ο πρωθυπουργός της Κίνας Ουέν Τζιαμπάο, έπειτα από επίσημες συνομιλίες στο Βερολίνο με τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ. Οι ηγέτες των δύο μεγαλύτερων οικονομιών της Ασίας και της Ευρώπης, αντίστοιχα, μίλησαν εκτενώς τόσο για τις διμερείς σχέσεις όσο και για την κρίση του ευρώ, ενώ ο κινέζος πρωθυπουργός διακήρυξε την πίστη του στο ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα και υποσχέθηκε, «αν χρειαστεί», να αγοράσει η χώρα του ακόμα περισσότερα ευρωπαϊκά ομόλογα ώστε να συνδράμει «στη σταθεροποίηση της ευρωπαϊκής οικονομίας και να βοηθήσει στην ανάπτυξή της».
    «Οταν η Ευρώπη έχει προβλήματα, εμείς τείνουμε χείρα βοηθείας», δήλωσε ο Ουέν Τζιαμπάο, ο οποίος προηγουμένως είχε επισκεφθεί την Ουγγαρία και τη Βρετανία και χαρακτήρισε «προσωρινής φύσεως» τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα χώρες της ευρωζώνης όπως η Ελλάδα, τονίζοντας ότι «η Ευρώπη είναι αρκετά δυνατή ώστε να κυριαρχήσει έναντι των προκλήσεων».


    ΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΑΡΑΣ ΑΥΤΆ; Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗ ... ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ; ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ κ.κ. ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, κ. ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ, κ. ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ 'ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ' ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, κ. ΘΕΟΔΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ Ο ΟΨΙΜΟΣ ΦΙΛΟΡΩΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ (χαχαχαχα) ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΖΟΚΙΝΕΖΟΣ!!!! Α, ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12,17 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΤΑ ΚΙΝΑ
    ΜΕΡΙΑ ΗΛΙΘΙΕ

    ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ
    ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νυκτερινή επίθεση των ΜΑΤ άνευ λόγου και αιτίας!!
    http://www.antinews.gr/2011/06/29/109354

    Πράσινη χούντα μακιγιαρισμένη σε “δημοκρατία” (χθεσινοβραδινό χρονικό)
    ______________________________________________
    Το μετρό σταμάτησε στο σταθμό του Συντάγματος γύρω στις 9 το βράδυ. Κατέβηκε κόσμος πολύς, νέοι, μεγαλύτεροι, ηλικιωμένοι. Παρέες, παρέες πήγαιναν σαν σε γιορτή. Ανέβηκα τα σκαλιά με βήμα ταχύ. Μα μόλις έφτασα στο πρώτο επίπεδο κάτι άρχισε να που καίει τα μάτια. Διάολε. Δακρυγόνα. Ξανάρχισαν πάλι, σκέφτηκα. Ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες για να βγω στο δεύτερο επίπεδο, λίγο πριν την έξοδο στην πλατεία, ένοιωσα την ένταση να ανεβαίνει. Πολλοί κατέβαιναν από τις σκάλες, μακιγιαρισμένοι μα malox, φορώντας χειρουργικές μάσκες. Οι περισσότεροι έβριζαν. Καθάρματα! Φασίστες. Εκεί δεξιά, στο χώρο που συνήθως στήνονται κάποιες εκθέσεις, ο Ερυθρός Σταυρός είχε στήσει πρόχειρο ιατρείο. Οι υπάλληλοι φύλαξης του Μετρό φορούσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες. Κάποιοι άλλοι εθελοντές επίσης. Κάποιες ηλικιωμένες κυρίες με δάκρυα στα μάτια, λουσμένες από τα χημικά, έμπαιναν στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες. Μέσα στον πανικό, κάποιοι αποσβολωμένοι τουρίστες, προσπαθούσαν να ανέβουν στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Don’t go there! The square is full of tear gas, τους είπε κάποιος. Go from the other side! Γύρισαν σαστισμένοι κι έφυγαν. Κι εγώ ήμουν εκεί, απροετοίμαστος.

    -Πατριώτη έχεις μια μάσκα, ρώτησα ένα παλικάρι δίπλα μου που φαινόταν πιο οργανωμένος.

    -Όχι δυστυχώς, μου είπε, αλλά πάρε ένα πακέτο χαρτομάντιλα τουλάχιστον και πήγαινε εκεί μπροστά να σε ψεκάσουν με malox. Και μακριά από νερό! Δεν κάνει!

    Άνοιξα το πακέτο και κάλυψα το πρόσωπο με το χαρτομάντιλο. Μετά πλησίασα μια κοπέλα που ψέκαζε κάθε ενδιαφερόμενο στο πρόσωπο. Πρόχειρα μέτρα προστασίας αόπλων ανθρώπων ενάντια στην καθεστωτική βία! Μια αίσθηση αλληλεγγύης κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα παρά την ένταση. (Αλληλεγγύη! Ξεχασμένη λέξη)

    Ξαφνικά μια φωνή ακούστηκε από την έξοδο της πλατείας.

    -Γρήγορα ένα γιατρό επάνω. Γρήγορα! .Δεν μπορεί να αναπνεύσει ο άνθρωπος. Τρέξτε! Δυο γυναίκες ούρλιαζαν τρέχοντας προς τις πρώτες βοήθειες. –

    -Γιατρός και φορείο γρήγορα! Φώναξε ένας από τους ερυθροσταυρίτες. Αμέσως, βγήκε ομάδα με γιατρό, και τραυματιοφορείς και κατευθύνθηκαν επάνω. Σε λίγο μετέφεραν κάποιον ηλικιωμένο πάνω στο φορείο. Μας έπνιξε η δημοκρατία και δεν μπορούμε ν’ ανασάνουμε.

    Μετά από λίγο κόπασε η ρίψη χημικών. Το καλοκαιρινό αεράκι καθάρισε για λίγο την αποπνικτική ατμόσφαιρα. Ανέβηκα επάνω. Με ξαναψέκασαν για περισσότερη προστασία. Αντιδακρυγόνο 20 βαθμών σαν αντηλιακό. Η πλατεία στο κάτω μέρος ήταν ανάσταση. Είχαν ανάψει μικρές φωτιές για να αντιμετωπιστούν τα χημικά. Οι περισσότεροι ήταν μακιγιαρισμένοι. Τα πρόσωπα ήταν άσπρα. Χούντα μακιγιαρισμένη σε δημοκρατία σκέφτηκα. Αυτό βιώνουμε.

    Προς το κάτω μέρος γινόταν κάποια συναυλία. Μια κοπέλα τραγουδούσε το Ακορντεόν του Λοϊζου. «Δε θα περάσει ο φασισμός». Ναι ρε παιδιά, αλλά τα αυθεντικά πρωτοπόρα κινήματα που ζυμώνονται στη φωτιά της μάχης των δρόμων, θέλουν τα δικά τους τραγούδια, τη δικιά τους τέχνη. Πάλι στα παλιά θα μείνουμε; Ας είναι.

    Ανέβηκα τα σκαλιά και κατευθύνθηκα προς τα λουλουδάδικα. Η ατμόσφαιρα είχε καθαρίσει λίγο. Οι διαδικτυακοί anti- σύντροφοι ήταν εκεί. Παρόντες. Μακιγιαρισμένοι κι’ αυτοί. Και οι βουλευτές μέσα Απόντες. Τους ξεπερνάει η ιστορία κι αυτοί ρητορεύουν στο κενό. Μετά από ώρα, το πανηγύρι ξανάρχισε. Παρακρατικοί επιτίθενται στα ΜΑΤ. Αυτοί απαντούν. Ερεθίζεται ο κόσμος. Τους πετάνε μπουκάλια με νερό, ξύλα, ότι βρουν. Και μετά γίνεται νέα μεγάλη επίθεση με χημικά. Συστηματική. Ο κόσμος, άοπλος, οπισθοχωρεί. Ύστερα από λίγο η ατμόσφαιρα έχει γίνει πάλι αφόρητη. Κατάφεραν, προς στιγμή, να την αδειάσουν την πλατεία. Αυτός ήταν, άλλωστε και ο σκοπός. Να αδειάσει η πλατεία για να μπορεί ο πωλητής να υπογράψει το πωλητήριο χωρίς μάρτυρες.

    Είχε έρθει η ώρα για να φύγω. Μακιγιαρισμένος και λίγο δακρυσμένος κατέβηκα στο σταθμό να πάρω το μετρό. Μαζί μου κι άλλοι άνθρωποι, λίγο αποκαμωμένοι από τα γεγονότα, οργισμένοι αλλά με το κεφάλι ψηλά. Άνθρωποι σαν όλους μας. Με έναν κοινό θυμό. Ήξερα ότι σήμερα θα είναι πάλι εκεί.

    Όταν έφτασα στο σπίτι, η οικογένεια κοιμόταν, εκτός από το μικρό μου γιο. Περίμενε, ξάγρυπνος.

    -Τι έγινε μπαμπά; Μας την πήραν την Ελλάδα; ρώτησε με την αφοπλιστική αφέλεια που ρωτάνε τα παιδιά. Η ερώτηση ήταν πολύ πιο δραστική από ένα δακρυγόνο.

    -Κοιμήσου αγόρι μου, του είπα. Την Ελλάδα δεν μπορεί να μας την πάρει κανείς γιατί την έχουμε καλά κρυμμένη, βαθιά μες στις ψυχές μας.

    Γιάννης Φαίλτωρ (Μακιγιαρισμένος και δακρυσμένος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Μουγκα σκοπιμη απο ολα τα ΜΜΕ και μερικα πουλημενα μπλογκ

    για τα 757 δις που χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα!

    Ολοι ειναι συνυπευθυνοι ειπε ο δρ Κουτσουκος και αν δεν ειναι ας τα ζητησουν επισημα ο καθενας
    οπως
    τα 757 δις που χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα!

    τα 600 δις απο Ελβετια
    τα 60 δις απο Κυπρο
    τα 110 που δωσανε δωραν στους τραπεζιτες και κανει παρτυ ο Λατσης στην Ελβετια,

    αυτα ελεγε ο δρ κουτσουκος στους εντιμους πρασινοφρουρους
    και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ...

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Μουγκα σκοπιμη απο ολα τα ΜΜΕ και μερικα πουλημενα μπλογκ

    για τα 757 δις που χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα!

    Ολοι ειναι συνυπευθυνοι ειπε ο δρ Κουτσουκος και αν δεν ειναι ας τα ζητησουν επισημα ο καθενας
    οπως
    τα 757 δις που χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα!

    τα 600 δις απο Ελβετια
    τα 60 δις απο Κυπρο
    τα 110 που δωσανε δωραν στους τραπεζιτες και κανει παρτυ ο Λατσης στην Ελβετια,

    αυτα ελεγε ο δρ κουτσουκος στους εντιμους πρασινοφρουρους
    και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ...

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση