GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπεράσματα για τις κινητοποιήσεις στην πλατεία Συντάγματος...

Από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ Εμείς οι εκπρόσωποι Πατριωτικών-Δημ...

Από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ
 ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
Εμείς οι εκπρόσωποι Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων και οι Έλληνες Πατριώτες που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011, με τη σκέψη μας στον αγώνα του Λαού μας για Ελευθερία και Δημοκρατία, αφού συζητήσαμε την υφιστάμενη κατάσταση στην πλατεία Συντάγματος και...
 στις πλατείες ελληνικών πόλεων, καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:
- Χαιρετίζουμε τις Λαϊκές κινητοποιήσεις και καλούμε όλον τον Λαό να τις ενισχύσει με την παρουσία του.
- Καλούμε τον Λαό, να παραμένει στο Σύνταγμα και στις πλατείες των πόλεων, με κεντρικό στόχο την απομάκρυνση της κυβέρνησης από την εξουσία.
- Θεωρούμε αυτονόητη την προστασία του Λαού και των κινητοποιήσεών του από οποιαδήποτε κακοπροαίρετη αλλά και ανεξέλεγκτη ενέργεια, η οποία μπορεί να δώσει αφορμή στο σύστημα να χρησιμοποιήσει βία.
- Καλούμε τον Λαό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να επεμβαίνει άμεσα σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνει προσπάθεια καταστροφής ή κλοπής ιδιωτικής ή δημόσιας περιουσίας, χρήση βίας προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά σε περιπτώσεις ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα.
- Εκτιμούμε πως δεν θα πρέπει να προβάλλονται, σε αυτήν την κρίσιμη φάση, οργανώσεις ή σύμβολα που εκφράζουν τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές μας ιδιαιτερότητες ή διαφορές. Οφείλουμε να δίνουμε έμφαση στα συνθήματα κατά του Μνημονίου, της Νέας Τάξης, της Παγκοσμιοποίησης και της κυοφορούμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η ελληνική σημαία, κοινό σύμβολο όλων των Ελλήνων, σύμβολο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης, είναι το διαχρονικό εκείνο σύμβολο, που συνενώνει όλους τους Έλληνες και συμπυκνώνει το αληθινό πνεύμα των κινητοποιήσεων.
Παράλληλα διευκρινίζουμε πως:
- Η περιφρούρηση της Πλατείας Συντάγματος είναι υπόθεση όλων μας.
- Συγκροτούμε Επιτροπή περιφρούρησης, ανοιχτή σε κάθε εκπρόσωπο Οργάνωσης ή Κινήματος και σε κάθε Έλληνα πολίτη, που συμμετέχει στην Πλατεία Συντάγματος.
- Δεν υφίσταται και δεν αναγνωρίζεται μέσα στην Επιτροπή περιφρούρησης «πρωτοκαθεδρία» σε καμία Οργάνωση ή Κίνημα, από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη. Είμαστε όλοι ισότιμοι, όπως και ο όποιος πολίτης συμμετέχει σε αυτήν.
- Η αρχή της ομοφωνίας αποτελεί τον πυρήνα των δημοκρατικών διαδικασιών των συσκέψεών μας.
Καλούμε τέλος όλους τους Έλληνες να πάρουν την υπόθεση της Πατρίδας στα χέρια τους, με αποφασιστικότητα και συστράτευση, για να βάλουν οριστικό φρένο στα επικίνδυνα αδιέξοδα που δημιούργησε η κυβέρνηση, παραδίδοντας σε κέντρα εξουσίας έξω από τα εθνικά σύνορα τη Λαϊκή εντολή.
Η κυβέρνηση αυτή απέσπασε την ψήφο του ελληνικού λαού, εξαπατώντας τον. Παράλληλα, παραβίασε κάθε συνταγματική νομιμότητα, εκχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα του Λαού σε Τρόϊκα, ΔΝΤ και στους διεθνείς τοκογλύφους.
Η κυβέρνηση παραβίασε τους Νόμους και το Σύνταγμα και η τήρησή του πλέον, «επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». (Άρθρο 120 Παράγραφος 4 του Συντάγματος).

10 σχόλια

  1. Α,ρε Κολοκοτρώνη που ντρεπόσουν για τους απογόνους σου και αναθεμάτιζες την ώρα που σήκωσες μπαϊράκι ,γιατί στο τέλος πίστεψες ότι η επανάσταση δεν άξιζε τον κόπο και ίσως μας άξιζε να παραμείνουμε για πάντα σκλάβοι.
    Ελπίζουμε να σε κάνουμε σήμερα και τις επόμενες ημέρες,λίγο,έστω λίγο,υπερήφανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη δεν καταλαβα εμεις γιατι ψηφισαμε και εκλεξαμε κυβερνηση για ναρθεται εσεις και να την ριξετε Ποσοι εισαστε? 50 100 χιλ εμεις ειμαστε 2εκατ.Θα τρελαθουμε τελειως σαυτη τη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μου ζησεις συμμαχια της πλακας, βρε αντε πατε να κανετε καμμια δουλεια και μην τα περιμενετε ολα ετοιμα, αρκετα δουλεψαν οι αλλοι για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κολοκοτρώνη σου έχω δύο ραγιάδες τον 7:27 και τον 7:37. Κανένας δεν πρέπει να είναι άνεργος, σίγουρα είναι όμως άεργοι, οπότε πάρτους και το κομποδεμά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Πιστεύω ότι δεν είναι μόνον αυτός ο μισθός. Μια εποχή που αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν ευθύνες για εδώ που έχουμε φθάσει σε φορείς, δεν γίνετε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ να αμείβεται από μια υπηρεσία με 113.088 ευρώ και να έχει καταρρακωθεί ο εργαζόμενος. Εάν του απέμειναν στίγματα ευθιξίας πρέπει να παραιτηθεί. Θα τον δέρνουν και αντί να προστατευτεί να προστεθούν και άλλη. Ας αποφασίσει.
    Υ.Γ. Από την ΓΣΕΕ πόσα παίρνει ;
    "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε ρε πατριωτες του κολου που θελετε να σωσετε την Ελλαδα αντε στα σπιτια σας .σας βαρεθηκαμε καθε μερα στην πλατεια να πουλατε εθνικοφροσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον Πρόεδρος της ΓΣΕΕ. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνον αυτός ο μισθός. Μια εποχή που αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν ευθύνες για εδώ που έχουμε φθάσει σε φορείς, δεν γίνετε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ να αμείβεται από μια υπηρεσία με 113.088 ευρώ και να έχει καταρρακωθεί ο εργαζόμενος. Εάν του απέμειναν στίγματα ευθιξίας πρέπει να παραιτηθεί. Θα τον δέρνουν και αντί να προστατευτεί θα προστεθούν και άλλη. Ας αποφασίσει.
    Υ.Γ. Από την ΓΣΕΕ πόσα παίρνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στρώστε στό κυνήγι αυτή την Περσεφόνη Σιμένη καί τον άλλο, πού παρουσιάζονται ώς δήθεν διοργανωτές στό κόμμα τής Παγκόσμιας Δημοκρατίας, γιατί πιθανόν να ανήκουν σε κάποια σέχτα καί πάνε να καπελώσουν το κίνημα!

    Ψηφιστήκανε μεταξύ τους καί από μόνοι τους, φέρανε καί Υπολογιστές, φτιάξανε καί Γραμματεία στήν κάτω Πλατεία, διοριστήκανε καί από μόνοι τους νομίζοντας τούς άλλους κορόϊδα, καί βγήκανε στίς τηλεοράσεις κάνοντας τον αντιπρόσωπο τών Αγανακτισμένων..

    Διώξτε τους πρίν είναι αργά...

    Αγανακτισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ=φοροφυγαδες,αεριτζηδες και καταπατητες
    ΝΔ=original μαυραγοριτες,φοροφυγαδες,αεριτζηδες και καταπατητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση