GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Μπουτάρης για την επίθεση που δέχτηκε...

Από το http://aridaianews.blogspot.com/ Αποκλειστική συνέντευξη του Γ. Μπουτάρη στα Λουτρά Πόζαρ Tηs Βαφειάδου Νικολέτας Διαδάστε τ...

Από το http://aridaianews.blogspot.com/
Αποκλειστική συνέντευξη
του Γ. Μπουτάρη στα Λουτρά Πόζαρ
Tηs Βαφειάδου Νικολέτας

Διαδάστε τι λέει για το μέλλον των Λουτροπόλεων και για την φραστική επίθεση που δέχτηκε από τους "Αγανακτισμένους"
Συναντήσαμε τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη στα Λουτρά Πόζαρ.
Ο κ. Μπουτάρης βρίσκεται από χθες στο Λουτράκι όπου...
 και πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.  Σήμερα υπήρξε προγραμματισμένη ξενάγηση στα Λουτρά Πόζαρ.
Μιλήσαμε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για το μέλλον των Λουτροπόλεων Ελλάδας αλλά και για την προχθεσινή επίθεση από τους Αγανακτισμένους στη Θεσσαλονίκη.
Για τις Λουτροπόλεις ανέφερε:"Καταρχήν με το που εγκαταστάθηκε η καινούργια διοίκηση, είναι κάποια βασικά εκκρεμή θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Είναι τα θέμα της αναγνώριση αδειών λειτουργίας των εθνικών λουτροπόλεων που αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα, το θέμα του νέου νόμου ο οποίος έχει κατατεθεί με προτάσεις από τον Σύνδεσμο εδώ και πολύ καιρό και περιμένουμε την εφαρμογή τους. Αυτό που θέλουμε να περάσουμε ως νέα διοίκηση είναι ότι ο θερμαλισμός είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τουριστική ανάπτυξη.
Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε με βάση επαγγελματική, με την έννοια ότι δεν μπορούμε να το αντιμετωπίζουμε με μέσα πρόχειρα ή προσωρινά.
Ένα από τα βασικότερα πράγματα που διεκδικούμε είναι ότι προφανώς η ιδιοκτησία των πηγών είναι του κράτους, η διαχείριση όμως των πηγών όλης της επικράτειας πρέπει να περιέλθει στους Δήμους. Οι δήμοι πρέπει να αποφασίζουνε για την διαχείριση των λουτροπόλεων."
Φυσικά δεν θα μπορούσα να μη τον ρωτήσω για την επίθεση που δέχτηκε κατά την παρουσία του στους "Αγανακτισμένους" της Θεσσαλονίκης.
Ο ίδιος δήλωσε για το θέμα αυτό:"Προχθές πέρασα από το σημείο που διαδηλώνουν οι "Αγανακτισμένοι" . Πήγα εκεί ως πολίτης και όχι ως Δήμαρχος. Υπήρξε μια μεγάλη ομάδα πολιτών η οποία μου ζήτησε να μιλήσω στο κόσμο. Εγώ δεν βρέθηκα εκεί γι' αυτό τον λόγο. Άρχισαν όμως κάποια μεμονωμένα στοιχεία να φωνάζουν "Τούρκε Μπουτάρη" και άλλες τέτοιες παρόμοιες εκφράσεις.
Προφανώς ήταν εξτρεμιστικά στοιχεία που ανήκουν και στη δεξιά και στην αριστερά.
Όταν είδα ότι η κατάσταση από αυτούς πάει να ξεφύγει αποφάσισα να φύγω. Είναι άτομα που με τις φωνές και τους καβγάδες προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη τους.
Στην ερώτηση μου αν στηρίζει το κίνημα αυτό απάντησε:"Προφανώς και είμαι υπέρ. Το κίνημα αυτό όμως δεν πρέπει απλώς να διαμαρτύρεται πρέπει να κάνει και προτάσεις. Διότι η αγανάκτηση αφορά το σύνολο της κατάστασης."

8 σχόλια

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ5 Ιουν 2011, 10:07:00 μ.μ.

    παρτε τις καραμπινες σας
    και μπητε μεσα στη Βουλη
    να καθαρισετε και τους 300
    να γινει αλλαγη σωστη

    δεν λεω οτι και οι 300 ειναι καθαρματα
    αλλα το 90 % ΕΙΝΑΙ
    αρα, μαζι με τα ξερα
    ας καουν και τα 10% χλωρα
    για την ελλαδα μας ρε γαμωτο


    ολα τα αλλα ειναι κλανιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EIDATE TSAKA TSAKA ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΓΚΑΝ.ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΙ ΣΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ .ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΚΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΑΣ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΗ
    ΧΙΚ-ΧΙΚ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

    ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΩΝ GAY
    ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΛΙΓΟ...ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ

    ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ-ΕΡΩΤΑ..!
    Που τόσο πολύ, απο πίσω του αρέσει.
    ΓΕΛΟΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΠΑΜΠΟΥΚΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ. ΕΑΝ ΘΕΛΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤ΄΄ΟΜΟΜΑΖΑΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ..... ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι να πεί ???
    χρωστάει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρωμιαρη μπουταρη σε εβαλαν μπροστα να διαλυσεις οτιδηποτε ελληνικο εχει απομεινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όταν αγαπάς την Ελλάδα είσαι δεξιός τουρκο μπουτάρη; τοτε είμαι πέρα απο ακροδεξιός ... έξω οι τουρκόσποροι ανθέλληνες. εδώ θα κυματίζει πάντα η γαλανόλευκη υπερήφανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βγάλτε τον κεμαλ μπουταρη απο δήμαρχο ... ποιοί γαμ..... τον ψήφισαν;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση