GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνει απάντηση σε επίκαιρο ερώτημα ο Αντώνης Σρόιτερ...

Από τον Αντώνη-Mάριο Παπαγιώτη Απάντηση για τον σκοπό διαμαρτυρίας των " αγανακτισμένων " στη πλατεία Συντάγματος, αναζητά από τ...

Από τον Αντώνη-Mάριο Παπαγιώτη
Απάντηση για τον σκοπό διαμαρτυρίας των "αγανακτισμένων" στη πλατεία Συντάγματος, αναζητά από τους διαδικτυακούς φίλους του στο facebook, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA και δημοσιογράφος στο Πρώτο Θέμα, Αντώνης Σρόιτερ
Με αφορμή ερώτημα που του έκανε ολλανδός δημοσιογράφος το πρωί της Τρίτης, ο δημοσιογράφος αναρωτιέται...
Antonis Sroiter
Ερωτηση που μου εκανε Ολλανδος δημοσιογραφος σημερα το πρωι. "Εκεινοι που συγκεντρωνονται στην πλατεια Συνταγματος καθε μερα ειναι αγανακτισμενοι για το παρτι της σπαταλης με δανεικα την τελευταια δεκαετια ή αγανακτισμενοι επειδη το παρτι τελειωσε;" Η απαντηση..;

9 σχόλια

  1. Πότε θα πάψει επί τέλους η σκλαβιά των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους ίδιους και τους ίδιους συνδικαλιστές;
    Από πού βγαίνει ότι ένας που μπήκε στον συνδικαλισμό από τα είκοσι του μέχρι και να συνταξιοδοτηθεί θα είναι συνδικαλιστής και σε τέτοιο βαθμό που να μην δουλεύει αλλά να δουλεύει τους άλλους εργαζόμενους με μικροεκδουλεύσεις του τύπου, εγώ θα σε στείλω διακοπές τζάμπα όπως πχ. Συμβαίνει στη ΔΕΗ, εγώ θα μεριμνήσω για σένα στην μετάθεση, εγώ θα σε καλύψω τώρα που σε πιάσανε να κλέβεις δημόσιο χρήμα, εγώ θα φροντίσω για το διορισμό της κόρης σου, εγώ θα προβιβάσω διευθυντή, εγώ θα στριμώξω τον προϊστάμενο σου που σε στρίμωξε να δουλεύεις κλπ;
    Για να γλυτώσουμε από αυτούς τους αλήτες, γιατί περί αλητών τουλάχιστον για τους περισσότερους πρόκειται, που βρήκαν τον συνδικαλισμό για βήμα που θα τους απαλλάξει για όσο θεωρούνται εργαζόμενοι από εργασία, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ασκούν εξουσία, που θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς να πλουτίσουν, που θα τους δώσει την δυνατότητα να τακτοποιούν τα παιδιά τους εξαργυρώνοντας την θέση τους, θα πρέπει να γίνει νόμος που να μην επιτρέπει να είναι κάποιος εργαζόμενος σε συμβούλιο σωματείου εργαζομένων και κατ’ επέκταση σε διοικητικές θέσεις σωματείου πάνω από δυο θητείες.
    Μόνο έτσι οι τίμιοι εργαζόμενοι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν αφέντες τους που μπροστά τους θα σκύβουν το κεφάλι υποτακτικά και πίσω τους σαν δειλοί θα τους βρίζουν.
    Το τι γίνετε όταν έχουν εκλογές δεν περιγράφετε ούτε καν μπορεί να συγκριθεί με την εποχή επί ΔΕΞΙΑΣ που ο χωροφύλακας στα χωριά πήγαινε τους ψηφοφόρους σαν γαλοπούλες στο εκλογικό τμήμα, εδώ τώρα με αυτούς τους συνδικαλιστές και αυτό αποδεικνύει το μέγεθος που γι’ αυτούς διακυβεύετε τους πάνε σαν κότες!
    Οι γαλοπούλες τουλάχιστον παρ’ όλο που ξέρανε τι κάνουνε και γιατί το κάνουν πήγαιναν με ψηλά το κεφάλι ενώ τώρα οι ψηφοφόροι στα σωματεία πάνε και με σκυμμένο το κεφάλι αλλά και διαβεβαιώνουν τον συνδικαλιστή ότι του είναι πιστοί!
    Μόνο αν πάψουν όλοι αυτοί να είναι μόνιμοι συνδικαλιστές θα πάψουν και οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν στα σωματεία τους σαν πρόβατα επηρεασμένοι από τον φόβο γιατί με φόβο τους βλέπουν και τρομοκράτες, ναι σαν τρομοκράτες γιατί αν ρωτήσετε ένα εργαζόμενο που θέλει να πει την αλήθεια ποιον φοβάται περισσότερο τον διευθυντή του ή τον συνδικαλιστή του θα σας πει τον συνδικαλιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανως γιατι δεν συμμετειχαν σε κανενα παρτυ και πληρωνουν το λογαριασμο των αλλων. Και γιατί οι ιδιοι που διοργανωσαν το παρτυ ειναι μεσα στη βουλή και συνεχίζουν να κανουν τα ιδια αντι να κανουν χαρακιρι και να αφησουν χωρο σε πατριώτες και περηφανους πολιτικους. Εμεις ζουμε και με ψωμοτυρι και θα πληρωσουμε αν πρεπει να πληρωσουμε. Δεν ανεχομαστε όμως την κοροιδια και την ατιμωρησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ως αγανακτισμενος ,ειρωνικα θα πω οτι το μονο πραγμα στη ζωη σμφωνα με το καπιταλιστικο συστημα ειναι το χρημα και αρα το συμφερον του καθενος.οι αγανακτισμενοι προυπηρχαμε και τωρα χαρης της τεχνολογιας βρεθηκαμε.αραγε υπαρχει ελληνας που να μην εχει αγανακτησει με το ελληνικο κρατος...!!!!
    οχι βεβαια.για εμας δεν ειναι μονο το χρημα και αυτο μας προσβαλλει.ειναι η καταργηση των θεσμων και αξιων στη χωρα μας που μας εφεραν την πατριδα που αγαπαμε σε αυτην την τρισαθλια κατασταση.ειμαστε υπερηφανος λαος για τον πολιτισμο μας οπως την δημοκρατια που γεννηθηκε στην αθηνα και ξεφτιλιζεται επι σειρα ετων απο τις ελληνικες<>.ολοι θαυμασαμε για μια ακομη φορα το παρακρατος στο συνταγμα.
    ιδανικο για εμας ειναι ο ανθρωπος ως μοναδικο ον στη φυση.φτανει πια στο 2011 να εχουμε βασιλιαδες να μας κοροιδευουν δεν ειμαστε ζωα που θελουμε καθοδηγησει ειμαστε ανθρωποι ,κατω ο πολιτισμος της ζουγκλας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι ας καταλάβουν ότι το πάρτυ τελείωσε και ότι ο λαός δεν μασάει.Δεν πειράζει που ένα μεγάλο κομμάτι του λαού νοιώθει βολεμένο και δεν ακολουθάει θάλθει η ώρα που θα στοιχειθεί και αυτο στον αγώνα για να απελευθερωθεί ο τόπος.Σήμερα όλοι πλατεία τι κι αν χάσαμε την μάχη χτες αφού βρέθηκαν 155 προσκυνημένοι θα κερδίσουμε τον πόλεμο.Η πλατεία θα γίνει ένα μεγάλο πανεθνικό σύμβολο και μέτωπο που ο καθένας μας θα σέβεται την ιδεολογία του άλλου που θα έχει ένα σκοπό.Την εγκαθίδρυση πραγματικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την διάσωση της χώρας απο την χούντα και τους τοκογλύφους.
    Ολοι στην πλατεία Συντάγματος πατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <>
    Φίλτατε Αντώνη,

    Να πεις του μικρού, οτι τα πιο επικίνδυνα ψεύδη
    ειναι αλήθειες που εχουν ελαφρώς διαστρεβλωθεί.

    Αν δεν το καταλάβει, εξηγησέ του εσυ (που ξέρεις καλύτερα)
    οτι τα χρόνια που διήρκεσε το party ηταν
    Τ Ρ Ι Α Ν Τ Α !
    <>
    ----φιλικά "Βόγλης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννης Ξένος, Αρχιτέκτων30 Ιουν 2011, 7:01:00 μ.μ.

    Αν ο Αντώνης δούλευε σε Έλληνα εργοδότη θα μπορούσε να δώσει την απάντηση που.... ξέρει:
    Οι αγανακτισμένοι είναι αυτοί που έπρεπε να εξαιρεθούν από το ρεφενέ του πάρτυ της 30ετίας, διότι αυτοί απλούστατα δεν συμμετείχαν σε αυτό! Υπάρχουν όμως τόσοι πολλοί που συμμετείχαν στο πάρτυ αυτό και οι οποίοι δεν συμμετέχουν καθόλου στο ρεφενέ!!!!..... Ενώ έχουν κάνει τις καβάντζες τους! Μήπως μεταξύ αυτών είναι και οι γνωστοί εργαζόμενοι των ΜΜΕ???
    Ἐτσι εξηγείται και η στάση τους έναντι των αγανακτισμένων και ότι δεν "γνωρίζουν" την απάντηση που θα κατακεραύνωνε τον ηλίθιο Ολλανδό!!! Να θυμηθούμε σε ποιές τιμές πωλούσαν τα προιόντα τους στην Ελλάδα Ολλανδοί και Γερμανοί, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του πάρτυ αλλά ακόμη και σήμερα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοψε μαλακοφατσα και ενταξε τον στο ειδος της πατσαβουρογημοσιογραφιας!Φιναλιστ
    Σροιτερ οπως λεμε τροιλερ!
    Απο πουσαι ρεεεεε;Αλμπανο απο τοσκη μερια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 30 Ιουν 2011 7:56:00 μ.μ.

    Απο πουσαι ρεεεεε;Αλμπανο απο τοσκη μερια;

    μάλλον γιά εβραίου μεριά τον κόβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ.
    ΜΕ ΣΤΥΛ ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΟ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΟΙ ?!?!

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ "ΑΞΟΝΑ" ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΜΑΖΙ, ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ?!?!?!

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΡΟΙΤΕΡ ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΟΥ, ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ.
    ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση