GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ένα...τραγούδι πυροβόλησαν τον λυράρη Ν. Γωνιανάκη

Από το http://heraklion1.blogspot.com/ Τραυματισμένος από σφαίρα στο χέρι μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ο ...


Τραυματισμένος από σφαίρα στο χέρι μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ο κρητικός καλλιτέχης Νίκος Γωνιανάκης. Ο γνωστός λυράρης στις έξι και μισή περίπου, αφού...
είχε ολοκληρώσει το κρητικό γλέντι με την ορχήστρα του και εξερχόταν από ταβέρνα στην περιοχή της Σκαλέτας για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του, δέχτηκε πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα νεαρών ανδρών από τον Μυλοπόταμο που διασκέδαζε στην παραλιακή ταβέρνα, ζήτησε από τον Ν. Γωνιανάκη να τους τραγουδήσει μια "παραγγελιά". Ο ίδιος αρνήθηκε να ικανοποιήσει την επιθυμία τους και δημιουργήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα τους, το οποίο φάνηκε προσωρινά να λήγει. Ωστόσο, η συγκεκριμένη παρέα του είχε στήσει καρτέρι στον εξωτερικό χώρο της ταβέρνας και το πρωί που ο καλλιτέχνης ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του και αναχωρούσε, τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα η μια από τις σφαίρες να τον τραυματίσει στο χέρι.
Την ώρα του περιστατικού, στο κατάστημα βρισκόταν πέντε άτομα του προσωπικού, καθώς και τα μέλη της ορχήστρας του καλλιτέχνη.
Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στον προαύλειο χώρο του καταστήματος, περισυνέλεξε τέσσερις κάλυκες πυροβόλου όπλου.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πληροφορίες η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου γνωρίζει τα στοιχεία των δραστών και τους αναζητά, ενώ διενεργείται προνάκριση για την υπόθεση.
Ο Νίκος Γωνιανάκης πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο Ρεθύμνου το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να μεταβεί στο ΚΑΤ Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και ιατρικό έλεγχο για το τραύμα στην παλάμη του χεριού του.
rethnea.

6 σχόλια

  1. Τους μαθαινουν ετσι για να παρουν χαρτουρα και μετα να τα αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΩΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά ρε παιδιά το Γωνιανακη??? είναι δυνατών???/ άλλοι είναι για πυροβολισμούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝεοΚρητικοί. Μια ζωή χέστηδες με τα κουμπούρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαλαντζί μάγγες ,ούτε κάν μέ αμπελόφυλο.
    Μέ λάχανο είναι τυλιγμένοι.
    Ξεσούρωτοι θά μυξοκλαίνε συγνώμες.
    Ρέεεε όπλο εναντίον άοπλου?....Σέ παγάνα?
    Τά χέρια σου τί στής μάνας σου τά έχεις?
    Γιά νά μαλακίζεσαι?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως τα χασισια και οι λυρες πανε μαζι στο Ρεθυμνο!Και η αστυνομια ξυνει τ αρχιδια της γιατι οι πολιτικοι προστατες χορευουν πεντοζαλη!
    Τις προαλλες στη συναντηση καποιας πολιτικου φιγουραριζε γνωστος ανθρωπος της νυχτας με κουμπουρια και φυτειες καντιφε!1
    Σαν δεν ντρεπονται τα ρεταλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση