GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ: 1) ΔΕΝ ...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ:
1) ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
2) Η ΓΕΝΟΠ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ...
ΑΛΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ EITE ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
3) ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ,Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ",ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
4) ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ λΑΪΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΣΕ ΑΠΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ "ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΑ"...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NA ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΒΟΚΡΑΤΟΡΕΣ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ...
ΕΝΑΣ (ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ) ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ/ΑΕ

39 σχόλια

  1. Η Ελλάδα είναι μπουρδέλο κράτος, δεν θα αλλάξει τίποτα είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τη Νέα Δημοκρατία. Εφ 'όσον υπάρχει διαφθοροκρατια δεν θα αλλάξει τίποτα. Να θυμηθείτε αυτό που είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτιμώ να ψηφίζω ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ από το να βλέπω τα λαμόγια της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να μου το παίζουν σωτήρες. Χίλιες φορές να πληρώνω ιδιωτικές εταιρίες από το να συντηρώ τα λαμόγια της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
    Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ" ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ, ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ 12.31 ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ "ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ" ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΨΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oust ρεμαλια γαμημενοι της ΓΕΝΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΤΗ ΔΕΗ...ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.ΑΥΤΗ Η ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ . ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΛΟ.ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΑ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΣΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΧΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΜΕ ΦΘΗΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΔΕΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΚΟΚΙΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΠΛΕ ΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΥΣΟΔΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ,ΟΙ ΣΚΑΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δίκιο έχεις εναερίτη.

    Ολες οι κυβερνήσεις απο το 1974 και μετά,καλλιεργούσαν έντεχνα το "διαίρει και βασίλευε" ανάμεσα στους εργαζόμενους.

    Κατάφεραν να φανατίσουν μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων για να μπορούν να κλέβουν το δημόσιο χρήμα και να διορίζουν στο δημόσιο και ΔΕΚΟ ασύστολα.

    Δεν θέλω να υποστηρίξω τη ΓΕΝΟΠ,αλλά πείτε μου, ποιός εργαζόμενος δεν θα δεχόταν μια καλή θέση και ενα καλό μισθό;

    Γιατί λοιπόν τα βάζουμε με τις άλλες εργασιακές ομάδες κι όχι με αυτούς που προκάλεσαν το πρόβλημα;

    Αυτούς να βρίζετε κι οχι τους απλούς εργαζόμενους.

    Oι "αγανακτισμένοι" στις πλατείες έδωσαν την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο ΕΝΑΕΡΙΤΗ της ΔΕΗ, ωραία το έμαθες το ποιηματάκι σου!
    Το τραγουδάκι, πουλάκι μου, που λέει τι επιχορηγησεις πήρε το συνδικάτο σου για τουρισμό κ ποσα λεφτά χρεωσαν για το duty free οι μη προνομιούχοι μήπως το έχεις ακουσει?
    Ή το άλλο το τραγουδάκι που αναφερεται πολύ συγκεκριμενα στα επιδόματα που παίρνουν όοοοολοι οι συναδελφοί σου?
    κ από πότε τα τρία (τουλάχιστον) χιλιάρικα το μηνα κανουν καποιον μη προνομιούχο, καθ'όν χρόνο άνθρωποι με πτυχίο, μεταπτυχιακό, δεκαπέντε χρονια δουλειάς κ οικογενεια παίρνουμε σκαρτο εναμισυ χιλιάρικο κ λέμε "Δοξα τω Θεώ"?
    Επειδή λοιπόν στην Ελλαδα υπαρχουν "επαγγελματα που περνάνε κ επαγγελματα που δεν περνάνε", άντε στα τσακιδια όλοι οι κρατικοδίαιτοι, οι διορισμενοι από τις κλαδικες με μπλε, πρασινους, κόκκινους κ περτικαλί μεταλλικό κόκκους, που μια ζωη φορολογούμαστε οι ιδιωτικοί για να πληρώνονται οι παχυλοί μισθοί σας κ εσείς να πηγαίνετε καθε όποτε γουσταρετε να δουλέψετε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε φτάνει που θα μας επιβάλλουν το φασισμό τους με τις διακοπές ρεύματος, ζητάνε και τα ρέστα τώρα! Πόσο ακόμα θα ταλαιπωρηθούμε ώστε να εκβιάζουν με την ησυχία τους τα παντός είδους πάμπλουτα συνδικαλιστικά κοπρόσκυλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι κολοτούμπες του Παντελή Οικονόμου
    __________________________________
    Θλίψη και απογοήτευση προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του υφυπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου για το μνημόνιο. Ο πολιτικός που μέχρι χθες έλεγε να καταγγείλει η κυβέρνηση το μνημόνιο, σήμερα το υπερασπίζεται με πάθος.

    Βλέπετε τώρα στρογγυλοκάθισε στην....
    υπουργική καρέκλα και …ξέχασε την κριτική που έκανε και κυρίως αποποιήθηκε τις απόψεις του.

    Μιλώντας στη βουλή ο Οικονόμου σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει στο χθες και στο σήμερα είπε απίθανα, άλλα άκρως πασοκικά, πράγματα:

    «Το ψήφισα. Βεβαίως και έκανα κριτική, αλλά υπάρχει η εξής απλούστευση, που μπορεί να γίνει θανατηφόρα στις μέρες μας: ότι όσοι ψήφισαν το μνημόνιο, το αγαπάνε.

    Και ότι όσοι δεν το αγαπούν, πρέπει να το καταψηφίσουν ακόμη και αν γίνει στάση πληρωμών» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ω καιροί, ω ήθη!

    Ω...Α Λ Η Τ Ε Ι Α !!!!
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άσ' το εναερίτη.

    Οι ....εναεριτικες αμοιβές της ΓΕΝΟΠ σας εκθέτουν.

    Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος μαζί σας,καταλάβετε το.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τραβα να γινεις τσοπανης ρε μουνοπανο εναεριτη
    Αι σιχτιρ πια παλιοκοπριτες βολεμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ αγαπητέ μη προνομιούχε εναερίτη της ΔΕΗ και μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να φωνάζεις, γιατί βγάζεις το ψωμί σου με κίνδυνο της ζωής σου.
    Οι αλήτες οι συνδικαλιστές, όμως ,που σε εκπροσωπούν ,το δικό σου κίνδυνο εκμεταλλεύονται και μάλιστα οι θρασύτατοι μιλούν για 360 νεκρούς του κλάδου.
    Λες και έστω και ένας νεκρός, είναι συνδικαλιστής.
    Αυτοί οι αλήτες και όχι εσύ, έπαιρναν τα εκατομμύρια ευρώ και τα μεταμόρφωναν σε βάρος σου , σε ταξίδια πολυτελείας σε πεντάστερα ξενοδοχεία!
    Είναι κρίμα ,επομένως να τους δικαιολογείς που σε εκμεταλλεύονται.
    Άλλωστε δεν έχεις δίκιο επειδή, ίσως δεν θυμάσαι ότι, ο αλητοσυνδικαλιστής Χατζηστρογγύλης, δήλωσε στην προηγούμενη απεργία ότι «αυτή τη φορά δεν θα κατεβάσουμε μόνο τους διακόπτες, θα τους ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ»!!!
    Ναι, ο αλήτης, την περιουσία του θα ξηλώσει.
    Αυτοί λοιπόν εσένα εκμεταλλεύονται, για να ταλαιπωρούν εμάς.
    Μη ανησυχείς, όμως, γιατί όπως διάβασα στα blogs η «πλατεία» των αγανακτισμένων θα δώσει τη λύση:
    Θα αναρτάται στα blogs, η διεύθυνση των συνδικαλιστών για την καθιερωμένη εθιμοτυπική επίσκεψη,:
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΗ
    Ονοματεπώνυμο:--------------------
    Διεύθυνση σπιτιού:-----------------
    Τηλέφωνο:---------------------------
    Ημερομηνία "επίσκεψης":---------- (με αβγά και γιαούρτια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι συνταξιούχος της ΔΕΗ. Εργαζόμουνα στον ΑΗΣ Καρδιάς. Έβγαλα ακτινογραφία θώρακος τελευταία και ο γιατρός είδε μαύρα τα κόκαλα και μου είπε να κόψω το τσιγάρο. Του είπα ότι το έχω κόψει 17 χρόνια και το πρόβλημά είναι που δούλευα σε Λιγνιτορικό σταθμό της ΔΕΗ, είδη έκανα εισπνοές και κάνω κατά καιρούς για το πνευμόνι μου. Ήταν μια δουλειά ψυχοφθόρα για αρκετούς, έχουν φύγει πολύ συνάδελφοι με την παλιαρρώστια. Και εσείς η μεγάλη πληγή μας, οι συνδικαλιστές αμαυρώσατε την εικόνα της επιχείρησης. Σας τάιζαν ρε καθήκια και κάνατε το κουνέλι από το 2000. Ρε παλιοτόμαρα, ρε ξευτιλισμένη σας δώσανε τα εκατομμύρια το μπουρδέλο η Διοίκηση, έριξε την μελάνη και δεν τολμάει να πάει την υπόθεση στον εισαγγελέα γιατί και αυτή έχουν ευθύνες γι΄ αυτό που έκαναν. Φαίνετε τώρα γιατί σας τάιζαν. Να γίνετε ρόμπες στο πανελλήνιο και να σας βρίζει μια Ελλάδα. Να ξεπουληθεί η επιχείρηση και ο κόσμος να το ευχαριστιέται γιατί ρε καθήκια έχει ταυτίσει την ΔΕΗ με τα μούτρα σας. Ναι αλλά οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν είναι αυτή των γραφείων και τα καθήκια της ΓΕΝΟΠ. Αυτό που κάνουν που πουλάνε την ΔΕΗ είναι έγκλημα. Το είπε ο καθηγητής Βαρουφάκης ότι δεν πρέπει να δοθεί ο πλούτος της χώρας. Και δεν τολμάτε ρε ξευτιλισμένη να Πίτε ότι δεν είσθε ελέφαντες διότι ο κόσμος σας σιχάθηκε. Εάν σας έμεινε τσίπα αξιοπρέπειας χαθείτε από την διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ,

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙς ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥς ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΤΡΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ????

    ΑΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορεί πολύ λίγοι να εργάζονται σκληρά αλλά το 95% ζει εργαζεται στα πολυτελή γραφεία τεμπελιάζοντας όλη μέρα

    Αλλού λοιπόν η παραμύθα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.Η ΓΕΝΟΠ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΑΡΤΗΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ 24ΩΡΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.ΕΤΣΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΛΟΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ KWR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 20 Ιουν 2011 3:57:00 μ.μ

    ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ, Ν.Δ. ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ 700 ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ 2500 ΕΥΡΩ,
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

    ΕΣΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!!

    ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ ΔΗΛΑΔΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΞ 3.57, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΕΙ ΔΕΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?? ΚΑΙ Η ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ?? ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΧΝΙΕΣ?? ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΜΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ 'Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ Α'Β'Γ' ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΣ?? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ, ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. AΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΗ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΚΑΤΟΥ ΤΗΣ.ΚΑΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ,ΤΩΡΑ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ:
    "ΤΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ";;;;;;;;;
    ΠΑΤΡΑ 1983,ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΠΟΡΤΙ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΕΝΕ ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΙ'ΑΣ ΑΞΙΖΕ ΟΣΟ 100 ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ!!!!!
    ΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ" ΣΤΙΣ ""ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ"".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. έχουν πειστεί ότι είμαστε βλάκες και δείχνουν συνέχεια τους εναερίτες. δηλαδή μια ζωή ιστορίες με δράκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λεβέντες φάτε τα κάκαλα μας με τις μ@λ@κίες που γράφετε. Είμαι υπάλληλος της ΔΕΗ απεργώ και δεν με νοιάζει πια τι λέτε. Ας την πουλήσουν επιτέλους να δείτε ποιος θα την πλήρωση. Εμείς πάλι δουλειά θα έχουμε. Εσείς θα την πληρώσετε με το ακριβό ρεύμα, νερό, και ότι κοινωφελές πουλήσουν. Και όταν θα είστε άνεργοι η θα σας πηδήξει το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ μην ζητήσετε συμπαράσταση γιατί εγώ θα κάθομαι στο PC μου και θα γράφω μαλακιές σαν και σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είσαι σοβαρός 20 Ιουν 2011 7:25:00 μ.μ.;
    Αφού τα ξέρεις τόσο καλά, μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί και πως οι σημερινοί ιδιώτες-πάροχοι, δίνουν φθηνότερο ρεύμα κατά 20%;;;
    Και οι ιδιωτικές εταιρείες τηλεφωνίας, πάλι δίνουν φθηνότερα τηλέφωνα.
    Γράφεις, " Εμείς πάλι δουλειά θα έχουμε".
    Είσαι βέβαιος; Εάν είσαι τεμπέλης ΔΕΝ θα έχεις δουλειά!Και σωστά δεν θα έχεις.
    Ο κανόνας είναι ότι ο ανταγωνισμός, ρίχνει τις τιμές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προς τον 20 Ιουν 2011 7:25:00 μ.μ.

    Το ξεραμε οτι στο τελος θα μας πειτε και μαλακες,Το μονο σιγουρο ειναι οτι πραγματι θα εχετε π ρ α γ μ α τ ι κ η δουλεια αυτη τη φορα και οχι @#@ = €€€€€€€....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ υποστηρίζω τόν εναερίτη.
    Θέλω νά αμοιφθούν ακόμα καλύτερα.
    Εσένα χαρτογυακιά,τήν προπαγάνδα σου τήν έχω
    γιά πρωινό.
    Εσύ στό γραφείο-5 ώρες ανά εβδομάδα-
    τίς υπόλοιπες 100 ώρες συνδικαλίζεσαι.
    καί οί άλλοι στή 1η κακοκαιρία ανεβοκατεβαίνουν
    νά αποκαταστήσουν τίς βλάβες.
    Τούς εκμεταλεύσαι πολιτικά.
    Ύαινα προσπορίζουσα.Σιγά μή πήρες πρέφα.
    Βλάκα έεε βλάκα!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ούτε καταλαβαίνεις τί σού γράφω.
    Τό τομάρι σου πάνω από όλα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΟΝ 5.56 ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ,ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ 147 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΡΕΥΜΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητοί συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Καταλαβαίνω το δίκιο του αγώνα σας όμως δεν κερδίζετε κάτι με το να κόψετε το ρεύμα σε μένα και στους άλλους πολίτες αυτής της χώρας. Σκεφτήκατε ποτέ ότι θα ήταν...
    προτιμότερο να κόψετε το ρεύμα στη Βουλή, στα Υπουργεία και σε άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, ώστε να περάσετε καλύτερα το μήνυμά σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΟΠΙΣΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ. ΓΚΑΙΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε ξευτιλισμένη της ΓΕΝΟΠ σας έδωσαν εκατομμύρια για να σας κάνουν ρόμπες στα μάτια του κόσμου. Παραιτηθείτε ρε καθήκια, ξεπουλημένη είστε ανάξιοι να εκπροσωπείτε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Το βλέπετε ξεπουλιέται η κερδοφόρα επιχείρηση, ίσως και η μόνη του τόπου και δεν τολμάτε να το στηρίξετε. Παραιτηθείτε ξεπουλημένη. Φύγετε να ξεβρομίσει η ΓΕΝΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φωτόπουλε με την ματιά την ταγματασφαλίστηκια πάρε και τον σύντροφό τον Ρίζο και κάνετε ένα πέρασμα από το σύνταγμα να εμψυχώσετε τους εξεγερμένους. Ε, λοιπόν το ξέρετε ότι δεν θα μείνετε ζωντανοί. Φύγετε καθήκια από την ΓΕΝΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα Πασοκάκια μέσα στη θολούρα χαίρονται. Πως ξεχωρίζεις τα Πασοκάκια; Βρίζουν, όπως της πρέπει, την ηγεσία της ΓΕΝΟΠ, αλλά βρίζουν και όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, επειδή έχουν καλύτερο μισθό από πολλούς στον ιδιωτικό τομέα. Το όνειρο του και όνειρο του Γιωργάκη: να δουλεύουν όλοι οι Έλληνες με 600 Ευρώ και να θησαυρίζουν οι κηφήνες οι βιομήχανοι. Σας μάθαμε Πασοκάκια, δεν μπορείτε πια να κρυφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση