GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν η “Αγανάκτηση” μας ... οργανωθεί ... θα υπάρχει “Ελπίδα”‏

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Χθες βρέθηκα για πρώτη φορά στην πλατεία Συντάγματος μαζί με τους χιλιάδες Αγανακτ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Χθες βρέθηκα για πρώτη φορά στην πλατεία Συντάγματος μαζί με τους χιλιάδες Αγανακτισμένους συμπατριώτες μας που εδώ και μέρες διαδηλώνουν ενάντια στον κ. Παπανδρέου και την παρέα του που υποτίθεται ότι μας κυβερνούν!
Λέω υποτίθεται γιατί είναι πλέον ολοφάνερο ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι υποχείρια και εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων που...
σκοπό έχουν να ξεπουλήσουν όλη την Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας!
Περπατώντας ανάμεσα στους συμπολίτες μας αλλά και παρατηρώντας την γενική εικόνα της συγκέντρωσης κατάλαβα ότι όλη αυτή η διάθεση του κόσμου να συμμετέχει και να διαμαρτυρηθεί με τον συγκεκριμένο τρόπο κινδυνεύει σιγά σιγά και μέρα με την μέρα να εκφυλιστεί προσθέτοντας ίσως ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση και απαισιοδοξία σε όλους μας, καθιστώντας μας αδρανείς για τα χειρότερα που έρχονται στο εγγύς μέλλον!!!
Κατά την γνώμη μου λοιπόν όλο αυτό το εγχείρημα κινδυνεύει στο τέλος αντί να ταρακουνήσει την εξουσία αυτή να το χρησιμοποιεί ως βαλβίδα εκτόνωσης της αγανάκτησης και της οργή μας.
Πάψτε να θεωρείτε όλο αυτό τον συρφετό των πολιτικάντηδων, ηλίθιους και ανεπαρκείς που θα φοβηθούν από τα φάσκελα και τα συνθήματα ποδοσφαιρικού τύπου που φωνάζουμε κατά παρέες στην περίβολο της Βουλής.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και με προσχεδιασμένες και μεθοδευμένες κινήσεις μας οδηγούν εκεί που έχουν αποφασίσει τα “έξωθεν” αφεντικά τους!
Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδα να ξεφύγουμε από τα απεχθή σχέδια τους θα πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα και από ομαδούλες και περιπατητές της πλατείας να γίνουμε μία μεγάλη λαοθάλασσα που κάθε φορά θα έχει κάποιους κεντρικούς ομιλητές οι οποίοι θα καταγγέλλουν αλλά και θα προτείνουν εφικτές και δημοκρατικές λύσεις.
Αν και θεωρώ ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο είμαι σίγουρος ότι όταν γίνει αυτό μέσα από αυτή την διαδικασία θα ξεπηδήσουν προικισμένοι νέοι/ες με οράματα και ιδέες και οι οποίοι την κατάλληλη στιγμή θα ηγηθούν όλων μας φέρνοντας το τέλος στις οικογενειοκρατίες, αλλά και στην ατιμωρησία των κλεφτών και των επίορκων!!!
Φίλες/οι υποστηρίζω και συμμετέχω στους “Αγανακτισμένους” αλλά θα πρέπει να μην αφήσουμε τους εξουσιαστές μας να μας βλέπει σαν μια απλή οχλοκρατία που εκτονώνει την αγανάκτηση της και κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει και θα χωθεί απογοητευμένη και φοβισμένη για πάντα στο καβούκι της.
Εδώ και τώρα ας γίνει η δίκαιη αγανάκτηση μας οργή έτοιμοι για μεγαλύτερο αγώνα και θυσίες. Έτσι θα μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια αλλά το κυριότερο το δικαίωμα μας να ελπίζουμε ότι θα φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα για εμάς και τα παιδιά μας!!!

16 σχόλια

  1. ____________________________________________
    Αγαπητέ Πρόεδρε της Σοσιαληστικής Διεθνούς
    και γιε του παλιού συντρόφου μας Ανδρέα.



    Γρήγορα κοντά μας
    Σε περιμένουμε.
    Έλενα & Νικολάϊ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.
    _______________________________________ + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥΣ κόσμος αυτά λέει και δεν πατάει Σύνταγμα.

    Όλοι οι επαναστατημένοι της πλάκας, είναι και είστε τα ίδια ΖΑΓΑΡΙΑ που 30 χρόνια τώρα ψηφίζατε πασοκονουδου και κάνατε μόκο όλα τα σκατά τους όσο πέταγαν ψίχουλα. Κόπηκαν τα ψίχουλα, άρχισε η γκρίνια.

    Υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @διαδηλώνουν ενάντια στον κ. Παπανδρέου και την παρέα του που υποτίθεται ότι μας κυβερνούν!//
    Δηλαδή αν πάει αρχηγός άλλης παράταξης θα τον αποθεώσουν.

    Σκορπάτε κουτόχορτο όλο και κάποιοι θα το φάνε!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ .ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΣΗΜΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.31 Γιωργάκη σταμάτα επιτέλους να σχολιάζεις ανώνυμα στα μπλογκ. Στο έχω πει τόσες φορές ότι εκτίθεσαι.

    Η Μάμυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πάτε στο διάολο. Γράφω το κείμενμό μου και μου το σβύνετε πριν το τελειώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε φίλε, για ηλίθιους ψάχνεις; Λες να μη γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τον απλό κόσμο που στη συντριπτική του πλειοψηφία είναι ειλικρινείς άνθρωποι; Θα τους οδηγήσετε εσείς οι εξυπνάκηδες σε οργάνωση τάχα αχρωμη; Απατεώνες!
    Σας βλέπουν και δεν τρώμε κουτόχορτο!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος, έκαναν το θαύμα τους:
    1. Έκτακτο Eurogroup την Τρίτη με θέμα την ελληνική κρίση χρέους
    Οι υπουργοί Οικονομικών θα υποστηρίξουν την Ελλάδα ώστε να διασφαλισθεί η σταθερότητα του ευρώ:
    http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=406078

    2. Σόιμπλε-11/04/2011: Δεν αποκλείει “μερική αναδιάρθρωση χρέους ”-http://www.inews.gr/120/o-soible-den-apokleiei-meriki-anadiarthrosi.htm

    3. Γιούνκερ-11/06/2011: Υπέρ της ήπιας αναδιάρθρωσης του χρέους με συμμετοχή ιδιωτών πιστωτών και σε εθελοντική βάση: http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=405898&h1=true


    Είχε δίκαιο πρίν μήνες (20/9/2010) ο ΔΕΛΑΣΤΙΚ (δείτε το video):

    http://www.youtube.com/watch?v=VjaKQyw3LRM&feature=related

    Aντιλαμόγιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΑΣΑ ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥΧΑΣΑΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥΧΑΣΑΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΟΥΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ . . .

    Όταν η “Αγανάκτηση” μας ... οργανωθεί
    ... θα υπάρχει “Ελπίδα”‏

    Ναι αμεεεεεέ,

    μέχρι να βρεθεί πάλι κάποιος χαζός να μας
    πει "Δανεικά Υπάρχουν" και η κυρά "Ελπίδα"
    θα πάει και πάλι για χόρταααα.

    Πάρτε το χαμπάρι
    Δεν μας φταίει απολύτως κανένας!
    Ουτε οι Γερμανοί, ούτε οι Αμερικανοί, ούτε οι Εβραίοι, ούτε οι Τούρκοι, ούτε ο Καράμπελας ουτε η συζηγός του αλλά ούτε και το πράμα της.

    Ποιός τότε σκέφτηκε εστω και μια στιγμή το
    πως ειναι δυνατόν ο ενας να λέει οτι πρέπει να προσέξουμε χρειάζονται σωστοί χειρισμοί
    διότι ερχονται δύσκολοι μήνες,
    και ο άλλος να λέει "λεφτά υπάρχουν";

    Ποιός απο μας, που τώρα σκιζόμαστε για το καλό της πατρίδας μας, διερωτήθηκε ή παραξενεύτηκε ή έδωσε ένα πούλο τότε;

    Φταίμε εμείς και φταίμε κάργα!

    Παραδεχτήτε το επι τέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (Απ)οικία

    Η ανεργία στο 16,2%, δηλαδή οκτακόσιες χιλιάδες άνεργοι, στην πραγματικότητα, ένα εκατομμύριο.Βόμβα.

    Στους νέους η ανεργία στο 42% -ο ένας στους δύο! Δεν υπάρχει σπίτι -πλην Συβαριτών χωρίς άνεργο, ή ανέργους. Βόμβα.

    Και οι Δωσιπάτριδες πουλάνε τα όπλα της χώρας, ενέργεια, λιμάνια, δρόμους, νερά, αεροδρόμια για να προσπορισθούν πόρους για τους τόκους δύο-τριών-πέντε ετών. Κι ύστερα;

    Οχι! δεν θυσιάζεται κατά εκατόμβες ο λαός προκειμένου να υπάρξει μια έστω αμυδρή ελπίδα για το αύριο, εξουθενώνεται συστηματικώς κι ενσυνειδήτως για να ξαναγίνει σκλάβος. Στο διηνεκές.

    Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση και οι Ελληνες πολίτες, ο λαός, ηττάται από πεμπτοφαλαγγίτες ταγούς κι ανδράποδα…

    Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει.

    Πρέπει να φύγει, είναι παράνομος. Επέβαλε το Μνημόνιο με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και τώρα πάει να κάνει το ίδιο με το «Μεσοπρόθεσμο».

    Πρέπει να φύγει, είναι ψεύτης. Είπε ψέματα στον Ελληνικό Λαό, ότι «υπάρχουν τα λεφτά», για να υφαρπάξει την εξουσία.

    Πρέπει να φύγει, είναι συνωμότης. Είχε μυστικές επαφές με την Γκόλντμαν Σακς, τον Στρος-Καν και Κύριος οίδε ποιους άλλους, πίσω από την πλάτη, του λαού, του κόμματός του, όλων των θεσμών.

    Πρέπει να φύγει, είναι συκοφάντης. Διέσυρε τους Ελληνες διεθνώς ότι είναι «τεμπέληδες κι άχρηστοι» και συνεχίζει να το κάνει.

    Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει, είναι ανδρείκελο. Εφερε στη χώρα Διευθυντήριο την Τρόικα και την κατέστησε φόρου υποτελή στους Τοκογλύφους εσαεί.

    Πρέπει να φύγει, είναι βλαξ ή βαλτός. Μετέτρεψε το πρόβλημα δανεισμού της χώρας σε κρίση χρέους που απειλεί την ίδια της την υπόσταση και το αυτεξούσιον.

    Πρέπει να φύγει, είναι ανίκανος. Δεν αντιμετώπισε τη φοροδιαφυγή, δεν σταμάτησε τη σπατάλη, δεν έκανε τίποτα για να υπάρξει οποιουδήποτε τύπου ανάπτυξη.

    Πρέπει να φύγει, είναι ανάλγητος. Εφαγε τις συντάξεις, διέλυσε το Ασφαλιστικό, δημιούργησε τη γενιά των 500 ευρώ, χαράτσωσε, ξαναχαράτσωσε και εξακολουθεί να χαρατσώνει τον λαό, νέκρωσε την αγορά κι έφθασε την ανεργία στα ύψη -με έναν στους δύο νέους να ‘ναι άνεργος.

    Πρέπει να φύγει, είναι πουλητάρι. Πουλάει τη ΔΕΗ, τα ύδατα, τα πάντα, αφοπλίζει τη χώρα από κάθε εργαλείο ανάπτυξης, συρρικνώνει τα ΑΕΙ -ό,τι αγγίζει το κάνει κάρβουνο.

    Πρέπει να φύγει, είναι δειλός. Δεν τολμάει να ανακηρύξει ΑΟΖ, φέρεται στην Τουρκία σαν να βρίσκεται η Ελλάδα υπό καθεστώς Σχεδίου Ανάν και αντιμετωπίζει το Βερολίνο ως άλλη Κομαντατούρ.

    Πρέπει να φύγει, είναι επικίνδυνος. Αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα της χώρας, εσωτερικά και διεθνή, στη βάση της προσωπικής του ατζέντας, εκτός ιστορικού πλαισίου και θεσμών.

    Πρέπει να φύγει, είναι ένας ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης, ανελλήνιστος, περιβεβλημένος από έναν εσμό κολλητάρια, τυχάρπαστους, απίθανους και τυχοδιώκτες. Φίλους, συμβούλους -Ελληνες και ξένους- ένα «περιβάλλον» εκτός πάσης λογοδοσίας κι ελέγχου.

    Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει, δεν είναι σοβαρός. Είναι ικανός μόνον για όπενγκοβ και λοιπά καραγκιοζιλίκια, ενώ ταυτοχρόνως

    είναι ένας κοινός καλοπερασάκιας, που τρώει σούσι, ενώ εξαθλιώνει τον κοσμάκη, ένας ελαφρόμυαλος που πάει ανέμελος στα γυμναστήρια,

    ενώ έχει βυθίσει τη χώρα στην κατάθλιψη και τους νέους στην απελπισία.

    Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει, είναι ολετήρας. Τα μέτρα που παίρνει και ξαναπαίρνει δεν είναι μόνον καταστροφικά, είναι ατελέσφορα. Ενώ δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, οδηγούν την Ελλάδα απ’ την αιχμαλωσία στην εξουθένωση κι εν τέλει στον διαμελισμό της…

    Τα εξ Εσπερίας νέφη μαύρα κι άραχλα, οι καιροί ου μενετοί, ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει…

    Εδώ και τώρα.
    ΣΤΑΘΗΣ Σ. 11.VI.2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακάρι να υπήρχαν άνθρωποι που έχουν σιχαθεί το πολιτικό παραμύθι και το σύστημα, Αλλά φοβάμαι ότι έχει δίκαιο ο 14 Ιουν 2011 1:12:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόνο που η πολάκις εκ πλείστων διαπιστωμένει σου διαπίστωση δεν εμπεριέχει ΟΥΤΕ ΚΑΝ μια κάποια προτροπή σε σχέση με τον τίτλο της ανάρτησής σου "..Όταν η “Αγανάκτηση” μας ... οργανωθεί ... θα υπάρχει “Ελπίδα”.."

    Με λίγα λόγια στο βάλτο της αδιεξόδου περιφέρετε ΟΛΟ το κατεβατό σου.

    Καλό θα ήταν λοιπόν και λίγη αφυδάτωση φαιάς ουσίας περί προβληματισμού οργάνωσης γύρω από κανείς δεν συνδράμει στη λίστα της ντροπής!

    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ? ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ?
    http://ksanapsifistetonxorisstavro.blogspot.com/

    Κατά τ΄άλλα όλοι κραυγάζουν για ΑΜΕΣΗ μεν, αλλά αποξενωμένοι από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .. συμμετέχω στα κοινά .. πως λύνεται αυτός ο γρίφος?

    Και πες πως τους βάλανε ΟΛΟΥΣ φυλακή μετά τι ??? θα έχουμε ΘΕΤΙΚΗ αναρχία? ή τ..... το μαγκάλι?

    χωρίς ... τη ΓΝΩΣΗ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ.
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
    κι ένα ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    για το ασκέρι που καραδοκεί στη γωνία της στροφής?

    http://www.youtube.com/watch?v=rTqsYppKNQE
    "..Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
    αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία...
    Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,
    θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ; ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ; ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΙΣΩΣ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ, Ο ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑς ΠΕΙΡΑΞΕ; ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΑΜΙΟΒΑΙΑ ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΤΕ ΑΥΤΟ; ΨΕΥΤΕΣ; ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΡΑΤΟΤΑΤΑ, ΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΗΘΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.

    ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ. ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΌ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί δεν φεύγει ;
    Γιατί ενώ βλέπει ότι τα πάντα καταρρέουν γύρω του δεν φεύγει ;

    Γιατί πιστεύει ότι κάτι κάνει ;
    Όχι φυσικά.
    Έχει λόγους που παραμένει.
    Πρώτον του αρέσει η εξουσία και δεύτερον η δουλειά που έχει αναλάβει είναι να χρεοκοπήσει την χώρα. Όχι να την σώσει.

    Γι' αυτή την χρεοκοπία θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα καθώς οι φίλοι και οι συγγενείς θα έχουν βγάλει ένα σκασμό λεφτά από τα ασφάλιστρα.
    Αυτός και η οικογένειά του θα περάσουν τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους ασφαλείς και πλούσιοι κάπου στο εξωτερικό.

    Πρέπει να τον διώξουμε εμείς.
    Δεν γίνεται διαφορετικά.
    Με κάθε τρόπο.
    Αυτό επιτάσσει και το σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ

    ΑΠ' ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΕΡΚΕΛ.Α

    Σ' ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΡΥΣΗ ΚΛΩΣΤΗ

    ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΡΔΕΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση