GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έφυγε» ο (βουλευτής του ΚΚΕ) Άγγελος Τζέκης...

Από το http://spnews.gr/ Σοκαριστική η είδηση ότι «έφυγε» από τη ζωή ο Άγγελος Τζέκης. Από χθες το βράδυ ο πολιτικός κόσμος της Θεσσα...

Από το http://spnews.gr/

Σοκαριστική η είδηση ότι «έφυγε» από τη ζωή ο Άγγελος Τζέκης. Από χθες το βράδυ ο πολιτικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, θρηνεί την απώλεια του βουλευτή και μεγάλου αγωνιστή του ΚΚΕ.
Τα αίτια του θανάτου, ήταν πιθανώς ανακοπή ενώ σε λίγο η σωρός του θα φτάσει από την Αθήνα και...
 αναμένεται ανακοίνωση για την ώρα και μέρος τέλεσης της κηδείας του.
Καλό ταξίδι….
Περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κηδεία θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι και στη μια θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση από το ΚΚΕ.
Ποιος ήταν ο Άγγελος ΤζέκηςΓεννήθηκε στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής στις 17.2.1951. Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Πολιτικές – Οικονομικές Επιστήμες).
Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄ Θεσσαλονίκης το 2000, και επανεξελέγη το 2004 και το 2009.
Εργαζόταν στην ΚΥΔΕΠ, όπου και ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Ήταν εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στις συνεταιριστικές οργανώσεις (ΟΣΕΓΟ). Μετά το κλείσιμο της ΚΥΔΕΠ εργάζεται στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ ανακοινώνει με βαθιά θλίψη τον αιφνίδιο θάνατο του βουλευτή του ΚΚΕ σ. Άγγελου Τζέκη.
Ο σ. Άγγελος Τζέκης έγινε μέλος του Κόμματος το 1982, ήταν πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου και εργάστηκε στην ΚΥΔΕΠ και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε το Κόμμα από διάφορες θέσεις. Το 2000 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ Θεσσαλονίκης. Ως στέλεχος και ως βουλευτής του ΚΚΕ δούλεψε ακούραστα για την ισχυροποίηση του κόμματος, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των αγροτών, του λαού της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Τίμησε τον τίτλο του κομμουνιστή βουλευτή με σεμνότητα, μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια. Βρέθηκε πάντα δίπλα στους αγώνες, στα προβλήματα και στις αγωνίες των λαϊκών στρωμάτων, σε ολόκληρη τη Μακεδονία και όπου αλλού χρειάστηκε.
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου μας.

4 σχόλια

  1. Καλο σου ταξιδι συντροφε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο σου ταξιδι.
    Ανωνυμε πιστευεις σε αλλη ζωη.Μονο ετσι δικαιολογειται η ευχη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρασε από την οδό των φιλελλήνων ..
    http://www.snhell.gr/anthology/content.asp?id=94&author_id=10
    διαβαίνοντας το δρόμο ..
    http://www.snhell.gr/anthology/content.asp?id=95&author_id=10

    προς την αιωνιότητα ..

    τώρα απόμένει στους συντρόφους του να τον τιμήσουν φέρνοντας σε πέρας το ατελεύτητο έργο .. των βατοπεδιτών και των λαυράκιοτων διαπλεκόμενων στην κατάχρηση της δημόσιας περιουσίας.

    http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/μαυρίκος-γιώργος/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο σου ταξιδι συντροφε.
    Σου αφιερων τον ''αετο'' που τοσο σου αρεσε...
    Θα συνεχισοθμε ολοι εμεις.
    Με πιστη στο κομμα μας και τον λαο μας οπως ελεγες και εσυ....
    Στα δυσκολα που περναμε και τα δυσκολοτερα που ερχονται θα σε θυμομαστε για να περνουμε δυναμη και θα σε τιμαμε με την δραση μας την καθημερινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση