GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ...

9 σχόλια

  1. Δεν υπάρχει άλλη λύση…

    Την ημέρα ψήφισης του Μνημονίου ΙΙ, του απόλυτου εγκλήματος Παπανδρέου,
    να μαζευτεί 1-2 εκ κόσμος έξω από τη Βουλή.

    Οχι με απολιτίκ συνθήματα τύπου
    “κάτω οι 300″ και “κλέφτες-κλέφτες” .
    Αλλά με ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα:
    “ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ”.
    ΚΑΤΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    Να είναι όλοι εκεί, όσοι θέλουν, αρκεί να εναντιώνονται
    στο Μνημόνιο ΙΙ.
    Αυτό απαιτείται.
    Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
    ( Οι μπαχαλάκηδες μακρυά εννοείται)

    Να νοιώσει το Μνημονιακό μπλοκ
    ( Πασόκ, Λάος, Ντοροαπόκομμα) τι θα πει ένα εξαργριωμένο αντιμνημονιακό πλήθος έξω από τη Βουλή.

    Να νοιώσουν τρόμο.
    Μόνο έτσι δεν θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές τις ημέρες έχω δει να εμφανίζονται δεκάδες "Καθηγητές" στα Κανάλια να λένε την άποψη τους γι' αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, και δεν άκουσα ούτε μια να ταυτίζεται με των υπόλοιπων, Προσδοκούσα μια επέμβαση από τους Έλληνες διανοούμενους, Αλλά αυτό που άκουσα και είδα ήταν μια σκέτη αποτυχία, και πολύ φοβάμαι μια στείρα επίδειξη και κομματικής επιρροής λόγου.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!!!!
    Share11
    Είμαι στίς Πλατείες, γιατί οι Πολιτικοί πού ψήφισα με πουλήσανε σαν πασχαλιάτικο αρνί στούς Διεθνείς Τοκογλύφους και με καταδικάσανε στήν φτώχεια και την μιζέρια!!
    Είμαι στίς Πλατείες, γιατί οι Ηγέτες μου προδώσανε την Πατρίδα, παραδίδοντας Εθνική Κυριαρχία( Τήν έκδοση της Δραχμής) σε Ιδιώτες Τραπεζίτες Τοκογλύφους!!!!
    Είμαι στούς δρόμους, διότι δεν.....
    έχω δουλειά και αυτό οφείλεται στό ότι οι πουλημένοι Πολιτικοί με βάλανε στην ΕΕ, δήθεν για το καλό μου!! Είμαι στούς δρόμους διότι με βάλανε στό κλεπτοσύστημα τού ψευτονομίσματος Ευρώ, ένα νόμισμα χωρίς αντίκρυσμα πού εκδίδεται από ιδιώτες τοκογλύφους, πού κάθε μέρα μου κλέβουν με τούς τόκους ότι μπόρεσα να αποταμιεύσω μέχρι σήμερα με τόν μόχθο μου και όχι με την καταλήστευση τού Δημοσίου χρήματος, όπως οι ατιμώρητοι κλεφταράδες Πολιτικοί της Χώρας μου!! Είμαι στούς δρόμους γιατί η ανεργία, μειώνει την αξιοπρέπεια μου!! Είμαι στούς δρόμους, γιατί δέν έχω χρήματα να πάρω ρουχαλάκια στά παιδιά μου και να πληρώσω την ΔΕΗ τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ και τα φάρμακά μου!! Όταν η 7ετία έβαλε ηλεκτρικό ρεύμα στό τελευταίο χωριό της χώρας μου, πίστεψα ότι ότι η χώρα μου άλλαξε μια για πάντα πρός το καλύτερο!!! Μετά όμως ήλθαν οι «Δημοκράτες» και με «απελευθέρωσαν», για να μού κλέψουν το βιός μου και την ελευθερία μου,όμως με «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ» αυτήν την φορά, δηλαδή με την Χρεωκρατία !! Οι Κλεφταράδες της Βουλής, οι «ελευθερωτές μου», εμένα τόν «απελευθερωμένο» από την «σκλαβιά της Δικτατορίας», φροντίσανε να χάσω την δουλειά μου και να πουλήσουν την χώρα μου μπίρ παρά σε αγνώστους, (μπορεί και στόν εχθρό)!!! Είμαι στίς Πλατείες γιατί, μου κόψανε το ρεύμα, γιατί μού φόρτωσαν στόν λογαριαμό την ξεφτιλισμένη ΕΡΤ, φόρους για τόν Δήμο, και ΦΠΑ!! Έκαψα 40 Ευρώ ρεύμα και μου ζητάνε 120 με τίς επιβαρύνσεις υπέρ τρίτων!!! Δηλαδή εγώ ο ελεύθερος άνθρωπος, είμαι καταδικασμένος να κρυώνω όν χειμώνα και να μαγειρεύω σε γκαζιέρα, καί να μήν έχω ψυγείο για τα τρόφιμά μου, γιατί δέν έχω να πληρώσω τούς φόρους τού Δήμου και τόν φόρο υπέρ τών Λαμογιών της ΕΡΤ, πού .....δέν την βλέπω ούτως ή άλλως διότι, όπως είναι κατευθυνόμενη.... δεν βλέπεται!!!
    Είμαι στούς δρόμους και στίς Πλατείες, γιατί ούτε εγώ, ούτε η γυναίκα μου, αλλά ούτε και το παιδί μου δανειστήκαμε ποτέ έκαστος 50.000 Ευρώ από τούς Αγγλο-Σαξονοεβραίους Τοκογλύφους, όπως ισχυρίζεται το Κράτος ότι είναι το μερίδιο μου για το χρέος!!! Το κυριότερο όμως είναι οτι είμαι στό δρόμο διότι αυτή η Κυβέρνηση οδηγεί την χώρα εσκεμμένα στό Έρεβος, και η αντιπολίτευση κοιμάται, πετώντας πού και πού καμιά βλακεία, πάνω στό παραμιλητό τού ύπνου της!! Είμαι όμως στίς Πλατείες διαμαρτυρόμενος, και για τα υπόλοιπα Κόμματα της Βουλής, πού είναι το ίδιο προδοτικά και ένοχα με τα δυο μεγάλα!!! Κανείς ποτέ δεν μας είπε την αλήθεια!!! Μέχρι και η Παπαρήγα σήμερα μας ανακοίνωσε από τηλεοράσεως ότι πρέπει να παραμείνουμε στό Ευρώ για το καλό μας, δηλαδή όπως βολεύει το κεφάλαιο και τούς Τοκογλύφους!!! Αυτοί όλοι οι βολεμένοι Πολιτικάντηδες, είναι τόσο μακριά απο τα γεγονότα, πού πιστεύουν ό,τι ακόμα εμείς οι Κάφροι, ο λαός, δεν καταλαβαίνουμε τί συμβαίνει γύρω μας και τι είναι για το καλό μας και τι δεν είναι!!!!!! Εάν δεν πάμε στήν Δραχμή θα μας μειώνουν τούς μισθούς μέχρι να γίνουμε Κίνα!! Αν δεν μπούνε ταρίφες στα τελωνεία και δεν φύγουμ από την ΕΕ δέν θα μπορέσουμε ποτέ να παράξουμε αρκετά λόγω τών ποσοστώσεων!! Σκεφθήτε ότι, οι επιχειρήσεις, πού ο Σημίτης επιδότησε για να πάνε στα Σκόπια πού είναι τα φθηνότερα μεροκάματα, την πατήσανε διότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα μεροκάματα της Κίνας και της Ινδίας!!!Στόν αγύριστο λοιπόν όλοι οι δοσίλογοι....... και καλύτερα να πάνε μόνοι τους, εθελοντικά, διότι άν τούς στείλουμε εμείς .....τότε θα τούς πονέσει πολύ!!!!

    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα βλέμματα όλων όμως είναι στραμμένα στο αυριανό ραντεβού ΤΗΣ αγανάκτισης....

    Με λεωφορεία, πλοία και τρένα ετοιμάζονται οι Αγανακτισμένοι για το ραντεβού τους την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος με σκοπό να ξεπεράσουν κατά πολύ τις 100.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί την προηγούμενη Κυριακή.

    Στο Facebook επικρατεί αναβρασμός από τους Αγανακτισμένους όλη της χώρας. Οι Αγανακτισμένοι στην Κρήτη έχουν ήδη ναυλώσει πλοία και κατευθύνονται στο λιμάνι του Πειραιά για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Κυριακής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν προτιμούν να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα παρά να μαζευτούν, όπως αναφέρουν 500 στο Ηράκλειο, 300 στην Ιεράπετρα, 500 στο Ρέθυμνο κτ..

    Το ίδιο συμβαίνει και με τους Αγανακτισμένους της Δυτικής Ελλάδας που ήδη έχουν ναυλώσει λεωφορεία των ΚΤΕΛ, έτσι ώστε να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που μέσω Facebook καλούν τους οδηγούς των ΚΤΕΛ να απεργήσουν την Κυριακή έτσι ώστε να μεταφέρουν δωρεάν όλους τους Αγανακτισμένους.

    Οι διοργανωτές αυτή τη φορά θέλουν να σπάσουν κάθε ρεκόρ και έχουν υψηλές απαιτήσεις με σκοπό να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 200.000 ή και 300.000 κόσμου. Βέβαια υπάρχουν και φωνές υπερβολής που καλούν τον κόσμο με σκοπό να ξεπεράσουν οι Αγανακτισμένοι του Συντάγματος το 1 εκατομμύριο διαδηλωτές.

    Μάλιστα, η συγκέντρωση της Κυριακής θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της Ισπανίας όπου την ίδια ώρα θα διαδηλώνουν και εκεί οι ισπανοί Αγανακτισμένοι.

    Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος, έχει αποφασιστεί να γίνονται "από τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου, συγκεντρώσεις σε όλες τις πλατείες, με αφίσες που θα εξηγούν τους όρους του μεσοπρόθεσμου μνημονίου", καθώς και "πορείες που θα παρακινούν τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν, με κατάληξη την πλατεία Συντάγματος, με σκοπό την κατάληψη της πλατείας και τον αποκλεισμό του κοινοβουλίου".

    ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΝ ...ΜΑΝΑ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΝΟΗΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ...
    ΧΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ...ΣΑΝ ΠΤΗΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός άραγε έβγαλε αυτή τήν σάχλα διαφήμιση;

    Νά υποθέσω ότι ήταν στούρνος πού θέλησε να κυκλοφορήσει κι΄ αυτός κάτι;

    Χάθηκαν άλλα πιό δυναμικά μυνήματα πού θα είχαν κάτι να πούν σε όσoυς τα διαβάζουν;

    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε παιδιά.Το νέο μεσόπρόθεσμο,το πρώην μακροπρόθεσμο και επόμενο βραχυπρόσθεσμο θα φέρει κανένα μέτρο για τα προνόμια,τους μισθούς και τις συντάξεις των 300?
    Που μου βγαίνουνε με 2 τετραετίες στην σύνταξη ,που διατηρούν εφ όρου ζωής τους τίτλους και τις απολαβές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην άνευ όρου παράδοση των δικαιωμάτων μας.
    Που μου κυκλοφορούν με τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα περιστοιχιζόμενοι από ένα σωρό προσωπικό ασφαλείας,που ένα γεύμα τους στοιχίζει όσο το μηνιάτικο του ταλαίπορου νέου ,που δεν του αφήνουν στον ήλιο μοίρα?
    Ενα μέτρο.Για την τιμή των όπλων,ρε γαμώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ____________________________ ++


    Η κυβερνηση ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, δεν θα ζησει το θριλερ.
    Ουτε αυτοι που τα εχουν.

    Το θριλερ μπορειτε να το δειτε στις οικογενειες που μενουν απο εργασια και δεν εχουν να παρουν γαλα στα παιδια τους να πληρωσουν την δεη το νερο...αυτοι ομως για εσας ειναι κωμωδια ετσι ?

    Συμπασχετε το ξερω σας βλεπω στα καναλια με κατεβασμενα τα μουτρα. οπως οι παικτες του ποδοσφαιρου που χασανε το κυπελο στον τελικο και με το που πανε στα αποδυτηρια λενε ανεκδοτα...

    Τουλαχιστον μην εξοργιζετε το λαο βγαινοντας στα παραθυρα και λετε οτι λετε, γιατι σε κακο θα σας βγει,
    Προκαλειτε το λαο.

    Ειστε παρανομοι με το Συνταγμα.
    Αλλα με τις αρχες των Ελληνων, αλλα ειπαμε εσεις εχετε αλλες αρχες γιατι απλα δεν ειστε Ελληνες.
    Και Ελληνας δεν ειναι αυτος που γεννηθηκε στην Ελλαδα αλλα αυτος που ζει σαν Ελληνα

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή, το δήθεν αυθόρμητο ''κίνημα'', όχι μόνο οργανώνει την κάθοδο ατόμων από την περιφέρεια γιά ενίσχυση, αλλά και χρηματοδοτεί αφίσες. Αυτά γιά τους αφελείς που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν καθοδηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση