GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιστορικές παρεμβάσεις από τον Απ. Κακλαμάνη και την Ντ. Μπακογιάννη...

Από τον Κοινοβουλευτικό ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Δύο ιστορικής σημασίας παρεμβάσεις έκαναν πριν από λίγο στη Βουλή ο πρώην πρόεδρός της και βου...

Από τον Κοινοβουλευτικό
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δύο ιστορικής σημασίας παρεμβάσεις έκαναν πριν από λίγο στη Βουλή ο πρώην πρόεδρός της και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης και η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Ντόρα Μπακογιάννη. Και οι δυο τόνισαν την κρισιμότητα των στιγμών για την ίδια την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό. Μίλησαν όχι κομματικά, αλλά...
 με απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών όλου του πολιτικού κόσμου.

29 σχόλια

  1. ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!,,,,,
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ !
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΥΡΑ !
    Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ !

    Φοβούνται... Τρέχουν... Κρύβονται... Κλαίγονται... Χτίζονται!

    Είναι ανίκανοι και είναι για γέλια !

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ-ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ-ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΤΟΡΑ !!!!!
    ΡΕ ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ , ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ , ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ ...
    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ !!!!!!!!
    Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ !!!!
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ !!!

    ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΟΡΑ ΝΤΟΡΑ! ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ! ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ν\ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!! Η ΝΤΟΡΑ !!! ΟΥΣΕ\ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουστ ΝΤΟΡΑ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ .
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ" ΟΧΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΩΡΩΝ,ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kακλαμανης συνομιλητης της Χουντας.Μετα εκλαιγε μπροστα στον Αντρεα για να τον βαλει υποψηφιο και να ξεχαστουν τα παρε-δωσε με τα πρωτοπαλικαρα του Ιωαννιδη,τους αδελφους Παλαινη.Μηδενικο εργο στη Παιδεια οπου εκανε τον Υπουργο σχεδον 2 χρονια.Για ναχει εκλογικη πελατεια ξεχειλωσε το Συνδικαλισμο σαν υπουργος Εργασιας.Και μετα ΤΟ εργο σαν προεδρος της Βουλης.Εκατονταδες ρουσφετολογικες προσληψεις πολυτελειας.Δημιουργησε ειδικη ρυθμιση για να μιλαει στη Βουλη σαν τεως Προεδρος οποτε γουστερνει.Πασιγνωστες οι λιποθυμειες του για να γινεται συμπαθης στα συνεδρεια του Πασοκ! Ναι και ζουμε τη ξεφτηλα της γελοιας ηθικολογιας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΩΡΑ 13.52 Προβοκάτορες προσπαθούν να χαλάσουν την εικόνα των Αγανακτισμένων !

    ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ/ΚΟΥΛΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ που έχει για να χαλάσουν την διαμαρτυρία !
    Μπράβο στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ !
    ΝΤΡΟΠΗ....
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΑΣ
    ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΟΣΙΑΛΗΑΗΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    - Πάνω από ένα εκατομμύριο ο κόσμος!

    - Καλούν από τα μικρόφωνα τον κόσμο να μην φύγει από το Σύνταγμα
    - ΜΑΤ και μπροστά και πίσω από τον φράχτη - Επεσαν και εκεί χημικά
    - Κλειστός μέχρι και ο Εθνικός Κήπος - Ειδική διαδρομή για να περνούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα
    - Δεν έχει προηγούμενο η αστυνομική παρουσία

    Για περισσότερες από 20 ημέρες χιλιάδες πολίτες, χιλιάδες λαού κατέβαιναν ειρηνικά στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους. Για περισσότερες από 20 ημέρες δεν είχε ανοίξει ρουθούνι στο Σύνταγμα. Και σήμερα, την πιο κρίσιμη ημέρα, την ημέρα που υπολογίζεται οτι πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους εκαναν την εμφάνισή τους οι γνωστοί - άγνωστοι, οι κουκουλοφόροι και επιχειρούν εδώ και αρκετή ώρα να αμαυρώσουν την συγκέντρωση !

    Από τα μικρόφωνα στην πλατεία Συντάγματος οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να μην φύγει από την πλατεία.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΦΟΦΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΤΙΜΟΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ, Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΥΤΕ 300000 ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας έτσουξε που έφυγε η ΝΤΟΡΑ από την ΝΔούλα !

    Βγάλατε μιλιά ,κρυφοφασιστάκια,και έχετε τό θράσος να λασπώνετε τον κοινωβουλευτικά αξεγάδιαστο Κακλαμάνη..
    Είπαμε διάλογο, όχι όμως οχετό ύβρεων.. ΑΥΤΉ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΤΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΘΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΟΥ '67 ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την μονη ευθυνη που εχει ο λαος ειναι οτι εγλειφε τα ψιχουλα που τον πεταγατε για να ριμαζετε ανενοχλητοι. Τωρα που γινατε απληστοι και δεν πετατε ουτε ψιχουλα θα την πληρωσετε δεν γλυτωνετε. Τι μας δινουν και μας βγαζουν την ψυχη οι φιλοι μας ουτε τους ελαχιστους τοκους απο τις καταθεσεις που εχουν τα λαμογια στις τραπεζες τους. Τους εχουμε και υποχρεωση και θελουν και υποθηκες. ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΑΤΑ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΚΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε κοινοβουλευτικέ θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις πολλές μ……ς , ευχαριστώ και περιμένω να δείξεις κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελληνες της παρακμης η χωρα βυθιζεται στην χρεωκοπια και αυτοι κοιταζουν πως να παρουν να παρουν να παρουν.Δεν υπαρχει φιλοτιμο που εχει ξεφτιλιστει η Ελλαδα μας.Που ειναι η υπερηφανεια των Ελληνων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!
    ΒΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ !!!

    ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ???
    ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!!!!

    Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!!
    Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΆΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ !!!
    (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΑΝΌΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ)

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!
    ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ.

    ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ .....

    ΜΑ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΙΑ Ντορα ρε!!Τις δίνετε & βήμα εδώ? το κατεστημένο πρέπει να φύγει εδώ & τώρα! ο ΓΑΠ να ΦΎΓΕΙ ΑΚΟΜΑ & ΜΕ ΒΙΑ!! & να τεθεί στην κρίση της δικαιοσύνης! Αυτή δεν είναι δημοκρατία ρεεεεεε, είναι ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ! ΕΔΏ & ΤΏΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ο αμερικανόδουλος ΓΑΠ ουδέποτε πείρε τη λαϊκή εντολή να εφαρμόσει αυτά τα κατάπτυστα μέτρα! Μας δουλεύουν μας λένε ασύστολα ψέματα ποτέ μια χώρα δεν χρεοκοπεί λεφτά για μισθούς υπάρχουν,εφόσον αφαιρεθούν από τους Ευρωπαίους τοκογλύφους, Σήμερα μας κυβερνούν κλέφτες & ψεύτες. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ- ΕΘΝΙΚΉ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ Σήμερα το παρακράτος που καθοδηγεί η κατοχική κυβέρνηση & η ΚΥΠ λειτούργησαν μαζί με τους κουκουλοφόρους & τα πουλημένα ΜΜΕ στην κατεύθυνση διάλυσης της τεράστιας πορείας. Να τους απαντήσουμε με μια πανελλαδική πανστρατιά την ημέρα της ψηφοφορίας ! ΑΝ ΥΠΆΡΞΕΙ ΤΕΤΕΙΑ ΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παλαιοκομματικοί όλων των χρωμάτων πάρτε το απόφαση: ΤΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Σεις ΟΛΟΙ σπίτια (στις βιλλάρες) σας. Στα γαμήδια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όταν κάποιοι στο παρελθόν κατηγορούνταν εύκολα και στέλνονταν στο πυρ το εξώτερον από την πλειοψηφία των βολεμένων Ελληναράδων τύπου «Πέρα-Βρέχει» και «Δε Βαριέσαι, μωρέ», ως νεο-φιλελεύθεροι (βλέπε Μάνος, Ανδριανόπουλος, Αλέκος Παπαδόπουλος, διαπρεπείς οικονομολόγοι, τραπεζίτες κ.ά.), ενώ οι ίδιοι, ζητούσαν απλώς την οικοδόμηση μιας κανονικής και βιώσιμης οικονομίας της αγοράς δυτικού τύπου, που να παράγει κι όχι μόνο να καταναλώνει τα «ξένα» (βλέπε πλάνο Μάρσαλ στον Ψυχρό πόλεμο και αργότερα ΕΟΚικά φράγκα...), ήταν οι μόνοι, που επεσήμαιναν τον κίνδυνο της κρίσης που βιώνουμε σήμερα.

    Μην αυταπατάστε μερικοί, ότι αν σήμερα ήταν (οι …«τσαμπουκάδες» πολιτικοί του παρελθόντος) τύπου Ανδρέα ή «εθνάρχη» Καραμανλή (και ενώ ο κρατισμός και ο κρατικοδίαιτος «καπιταλισμός», που είχαμε, διαπερνούσε όλο το πολιτικό φάσμα- είχαμε την πιο κρατικίστικη Δεξιά, για τους γνωστούς «ελληνικούς» λόγους: να μπορεί να κάνει πολιτικό παιχνίδι με τα ρουσφέτια και τις προμήθειες…), ότι με την «πυγμή» τους θα έκαναν κάτι διαφορετικό (αυτό που προσπαθεί να πείσει κι ο Σαμαράς ότι μπορεί να κάνει σήμερα...)!

    Απλά σε εκείνες τις εποχές του διπολικού κόσμου (ψυχρού πολέμου ΕΣΣΔ-ΗΠΑ) και ενώ ήμασταν το ΙΔΙΟ ζήτουλες όπως και τώρα (πάλι δεν παράγαμε τίποτα και μόνο καταναλώναμε) , επιβιώναμε και περνάγαμε καλά για καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ο Α. Παπανδρέου ΚΑΙ ο Κ. Καραμανλής (αλλά και γενικά όλο το μεταπολεμικό ελληνικό πολιτικό σύστημα), ήξεραν να παίζουν καλά το χαρτί του εκβιασμού- κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στη Δύση (ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΗΠΑ) λέγοντας τους ότι «εάν δεν μας δέχεστε με τα προβλήματα μας, τα χρέη μας και πριν απ' όλα ΕΑΝ ΔΕΝ τσοντάρετε, θα στραφούμε αλλού...υπάρχουν κι αλλού «πορτοκαλιές». Εξού και το παιχνίδι που έκαναν και ο Α. Παπανδρέου και ο Κων. Καραμανλής με αδεσμεύτους του τρίτου κόσμου, Άραβες, Σοβιετικούς κλπ.
    Και η απειλή τους ενίοτε έπιανε τόπο...

    Οι δυτικοί τί κάνανε, μέχρι το 1989??
    Κλείνανε τα μάτια και τσοντάρανε, συντηρώντας το μύθο της «Ισχυρής Ελλάδας» που καταναλώνει, αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια (ούτε οι Γερμανοί δεν το κάνανε αυτό!!) και «ώπα-ώπα στα μπουζούκια» , «δε βαριέσαι μωρέ», «οι Βόρειοι ασπροκώληδες νά'ναι καλά, να μας πληρώνουν τα κορόιδα», για να περνάμε καλά εμείς οι εξυπνάκηδες οι Ελληναράδες!!!

    Δυστυχώς σε αυτήν την Μπανανία Ελλάδα ζούμε- των αεριτζήδων, των απατεώνων, του… «δε βαριέσαι» και του… «έχει ο Θεός».

    Δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Καπιταλιστική χώρα!!!
    Ήμασταν και είμαστε μια αεριτζίδικη οικονομία «Τύπου» «οικονομίας της αγοράς», με 70% δημόσιο τομέα, με κρατικοδίαιτους απατεώνες επιχειρηματίες στραμμένους εξολοκλήρου στην εσωτερική αγορά (βλέπε Κράτος), αερολόγους πολιτικάντηδες με κύριο εργαλείο το ρουσφέτι και συντηρούμενοι εξολοκλήρου από τη Δύση εδώ και 60 χρόνια (κι όχι με δικές μας δυνάμεις), μην τυχόν και τους φύγουμε κι αλλάξουμε «στρατόπεδο»!!

    Το παραμύθι όμως τελείωσε, όταν ο διπολικός κόσμος γκρεμίστηκε και πήρε τη θέση του η παγκοσμιοποίηση!
    Τότε πια εξέλειπαν οι λόγοι που μας συντηρούσαν επί 60 χρόνια!!!
    Τώρα πλέον δεν τους είμαστε τόσο σημαντικοί και πρέπει να κολυμπήσουμε μόνοι μας!!!
    Δεν παίζουμε πλέον κανένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο στο νέο περιβάλλον, σε αντίθεση με τον Ψυχρό Πόλεμο, που συνορεύαμε με τον «από Βορράν κίνδυνο» (και μην ακούτε τις γελοιότητες εκπομπών, τύπου Χαρδαβέλλα, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε σημαντικοί…, έχουμε πετρέλαιο… κι άλλες μπούρδες!!!).

    Σήμερα κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί μας, ΕΑΝ δεν ήμασταν στο Ευρώ!!!
    Θα είχαμε την τύχη της Αργεντινής και άλλων χωρών και δεν θα ακουγόταν τίποτα για μας. Θα τραβούσαμε μόνοι μας το Γολγοθά μας!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    The Party Is Over, Ladies and Gentlemen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
    ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ 2007 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΈΛΟ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. NTOΡΑ…Έχεις καταλάβει ότι έχεις τελειώσει,απο την πολιτική ζωή της ΕΛΛΑΔΟΣ ;;;

    Η γριά είναι κακιά σαν γίνεται υπηρέτης της οργής και του γινατιού.


    Η Ντόρα θεώρει τα γηρατειά αφετηρία μιάς νέας πολιτικής σταδιοδρομίας….


    Ντόρα μου ,ο αγαθός και συνετός στα γηρατειά απολαμβάνει σεβασμό και αγάπη, εσύ επιζητάς το φτύσιμο ... το γιαούρτωμα ... το ανάθεμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε ουστ από δω.

    Εδώ ο κόσμος χάνεται και η κωλόγρια πολιτεύεται.

    Η πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της χωράς α και αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΤΟΡΑ , Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ,ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΤΕ..

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ, ΜΑΖΙ ΔΕ ,
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑ-ΣΙΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η οσία οικογένεια του Μητσοτάκουλα τελείωσε πολιτικά, μαζί με το χαζοχαμόγελο της άπληστης Ντορούλας.. .


    Όλη η οικογένεια του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ και όλοι οι γνωστοί εγκάθετοι, Ντορικοί υποτακτικοί , από αυτούς που είχαν δοτά πόστα και έκαναν μέχρι τώρα κουμάντο στην πολιτική ζωή του τόπου , κυβερνούσαν δε με ελαστικές συνειδήσεις, είχαν κάποια σχέση, μικρή ή μεγάλη, βρόμικη ή καθαρή, με όλα τα δημοσιευμένα η μη οικονομικά-πολίτικα σκάνδαλα (ΖΗΜΕΝΣ - ΜΙΖΕΝΣ ,ΑΓΕΤ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΧΡΥΣΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ,ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ,ΙΠΠΙΚΟΥΣ, ΚΤΛ)

    Τα σημαντικότερα κουσούρια της οσίας οικογένειας είναι η απληστία ,η αρχομανία,η πανφαγία και το χειρότερο όμως απ΄ όλα είναι η ευτέλεια τους.

    Τα υπόλογα δώρα από τους κοινωνικούς φίλους….Μιζοφορακους κτλ
    (οι λεμονοστύφτες,οι φρυγανιέρες, τα πλυντήρια τα ψυγεία ,τα τηλέφωνα κτλ κουζινικα της Μαρίκας ) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΣΟΚ

    ΜΗΝ ΤΟΛΜΙΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!

    ΚΑΗΚΕΣ

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο άσσος στη νέα κυβέρνηση Παπανδρέου έχει ονοματεπώνυμο και ιστορία!


    Γράφει ο προβοκάτορας,


    Βασικό στέλεχος της νέας κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου θα είναι ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και μέχρι σήμερα στενός μυστικοσύμβουλος του πρωθυπουργού, που ανακάμπτει!
    Το όνομα αυτού: Ιωάννης Παπακωνσταντίνου!
    Θυμάστε εκείνο τον τύπο που μαζί με τον πρόεδρο του κινήματος, σε μία επικοινωνιακή επιχείρηση καθαρισμού του Σταδίου Τάε Κβον Ντο στο 7ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, έκαναν πρωθυπουργό -έτσι διαδίδει παντού ο έμπιστος και έντιμος φίλος του πρωθυπουργού- τον ΓΑΠ;
    Ε, λοιπόν επανέρχεται, αφού εκτιμάται ότι θα λύσει τα προβληματάκια που έχει με την δικαιοσύνη…
    Επιτέλους ένα έμπειρο και ΕΝΤΙΜΟ στέλεχος, για να οικοδομήσει το νέο σοσιαλισμό του ΓΑΠ και να δώσει πνοή στη νέα κυβέρνηση!

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση