GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιζήτητη η Ντόρα στις Βρυξέλλες...

Του Κώστα Ζωγράφου Από τους λίγους πολιτικούς αρχηγούς -για την ακρίβεια η μόνη, αν εξαιρέσει κανείς τους δικομματικούς- που βγαίνει ε...

Του Κώστα Ζωγράφου

Από τους λίγους πολιτικούς αρχηγούς -για την ακρίβεια η μόνη, αν εξαιρέσει κανείς τους δικομματικούς- που βγαίνει εκτός Ελλάδας και μιλάει στα διεθνή ΜΜΕ. Τα ξένα δίκτυα διψούν για συνεντεύξεις από έλληνες πολιτικούς, πέραν των κυβερνητικών και η ζήτηση για συνεντεύξεις είναι μεγάλη. Αποτέλεσμα αυτής της λειψυδρίας πολιτικών αντιπροσώπων -αλλά και ένδειξη της ανυπαρξίας ελλήνων πολιτικών στις Βρυξέλλες- είναι να κυνηγούν (κυριολεκτικά) στο δρόμο την Πρόεδρο της ΔΗΣΥ για μία δήλωση κατά τη παραμονή της στη πόλη.
57 δημοσιογράφοι ξένων Μέσων, παρευρέθησαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η κ. Μπακογιάννη με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελευθέρων Ευρώπης και πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στην ευτυχή γι᾽ αυτή θέση να...
παραχώρησει 10 συνεντεύξεις σε γερμανικά, γαλλικά και άλλα Μέσα.
Την ίδια στιγμή, το 3ο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κόμμα, οι Φιλελεύθεροι, υιοθέτησε τη πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για ένα εναλλακτικό μεσοπρόθεσμο μετά τη πρωινή συνεδρίαση, όπου μίλησαν περίπου 17 ευρωβουλευτές. Εκεί, εγκρίθηκε ένα πιο ρεαλιστικό πρόγραμμα αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης κι συμφωνήθηκαν μεταξύ άλλων: 30 δισ. ευρώ ως σχέδιο Marshal για επενδύσεις, εγγυήσεις από ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων για ιδιωτικές επενδύσει, μείωση του επιτοκίου δανεισμού στα επίπεδα του IMF (3,5%). 
Βασικό στοιχείο που έθιξαν όλοι οι ευρωπαίοι ομοϊδεάτες της ΔΗΣΥ είναι να υπάρξει συναίνεση πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, ενώ πολλοί ευρωβουλευτές σημείωσαν το πρόβλημα της Ευρώπης να δείξει αλληλεγγύη από την πρώτη στιγμή στην Ελλάδα. Όλοι συμφώνησαν στην έλλειψη ηγεσίας σε Ελλάδα κι Ευρώπη. 
Πριν λίγο, ολοκληρώθηκε συνάντηση μισής ώρας με τον Όλι Ρεν, όπου παρουσίασε την πρότασή της η κ. Μπακογιάννη, εντυπωσιάζοντάς τον. Ο κ. Ρεν επιφυλάχτηκε να επεξεργαστεί με τους συνεργάτες του τις συγκεριμένες προτάσεις.

57 σχόλια

  1. Ελπιζουν και αυτοι οτι ειχε οργασμο επιτελους.... και πλεον θα αφοσιωθει στον αντρα της και θα μας αφησει ησυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδατε με πόση στοργή την περιβάλλουν οι συντοπίτες της από την Μπίλντερμπεργκ
    Είδατε πως την προβάλλουν σε καθημερινή βάση ,σε κάθε περίσταση?
    Σώνει και καλά να την προωθήσουν σαν λαοπρόβλητο εθνοσωτήρα.
    Τρομάρα τους.
    Μπορεί όπως προείπε ο υπερήφανος για τα κατορθώματα της πατήρ,όντως να ξεχνάμε.
    Αλλά όχι τόσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός! 21 Ιουν 2011 7:01:00 μ.μ.
    Είναι επιλεγμένοι και όχι εκλεγμένοι!

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζωγράφε … ούτε ο Παπαρδέλας δεν θα ζωγράφιζε με τέτοια μαεστρία , την πρωθιέρεια της διαπλοκής και της αρχομανίας.

    Ο ορισμός της πολιτικής «παρακμής» και «σαπίλας» έχει όνομα και επίθετο:
    Ονομάζεται Ντόρο-φαυλό-κρατία.

    Αν η κόρη του «εφιάλτη», δεν ηταν υπάλληλος στην εξυπηρέτηση κυρίως των ξένων και ντόπιων νταβατζήδων θα είχε προ πολλού πάρει σύνταξη από την πολιτική σκηνή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ΑΦΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Αθήνα καίγεται και η Ντόρα πολιτέυεται…

    Η Ντόρα αποτελεί την κλασσική περίπτωση ''ανθρώπου'' που πάσχει από το σύνδρομο της αρχομανίας ,που δεν επιδιώκει να πολιτευτεί για να προσφέρει,παρά μόνο για την προσωπική κονόμα ,την θέση και τον τίτλο...

    Αυτοί οι υποκριτές είναι άριστοι στο να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, αυτοί οι ελεεινοί, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι παγκόσμιο το φαινόμενο της χρεοκοπίας.

    Εμείς όμως μέσα μας ξέρουμε την αλήθεια, η αλήθεια είναι ότι πάνω από 20 χρόνια τώρα, όλοι οι προδότες που εμπιστευτήκαμε το μέλλον μας, καταχράστηκαν την αμάθεια μας, των εγωκεντρισμό μας και την απόλυτη αδιαφορία μας.

    Πούλησαν την Ελλάδα, μαζί με τα όνειρα μας!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΣΑΙ ΝΤΟΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΚΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ , ΟΙ MIZAΡΙΣΜΕΝΟΙ KAI ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ...(γενικά όλοι οι αρπαγμένοι)

    ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΥΤΙΓΜΕΝΗ .

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚOMMA ΤΟ ΔΗ.ΣΥ. ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΓΕΡΙΚΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑ , ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ , ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!.

    OΥΣΤ ΑΧΡΕΙΑ …ΟΥΣΤ ΑΠΟΜΑΧΗ…ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΓΡΙΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΟΛΥ ΡΕΝ...
    ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΑ ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να κερδίσουμε στο μέλλον, πρέπει να αναλύσουμε το μαύρο παρελθόν.

    Η πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της ΕΛΛΑΔΟΣ και αποτελεί όνειδος για την πολίτικη ζωή της πατρίδας μας.

    Οι μέθοδοι διοίκησης ,οργάνωσης και εκτέλεσης της ΝΤΟΡΑΣ είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 20χρόνια.

    Δολοπλοκίες, υπόγειες διαβολές,υπόλογες φιλικές συναναστροφές με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακή επικράτηση και την μακιαβελική απόλαυση της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΦΕΡΤΟ. . . Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΝΤΟΡΙΣΜΟ…

    ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ Η ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ TΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...

    Η ΝΤΟΡΑ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ, ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΤΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΕΟ-ΔΩΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !!!

    Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΓΕΝΝΗΤΗ , ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Η ΝΤΟΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ , ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ,ΜΙΑ ΑΡΙΒΙΣΤΡΙΑ ΑΛΑΖΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ.

    ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟ ,ΚΑΡΑΒΕΛΑ , ΚΤΛ.) ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.

    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ (ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ , ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ.

    ΕΙΘΕ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΗΛΩΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ καλή παρουσία στις Βρυξέλλες από την Κα Μπακογιάννη με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΑ, ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΥΣΤ ΧΟΛΕΡΕΣ ΑΤΙΜΕΣ. ΦΑΓΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΑΤΙΜΟΙ::::::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πιστεύω πως μόνο με συγκεκριμένες προτάσεις όπως αυτές που εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάνη σήμερα, έχουμε ελπίδες να δούμε φως στο τούνελ. Ελπίζω σοβαρές προτάσεις όπως αυτές να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΝΔ θα έπρεπε να έχει την Ντόρα Μπακογιάννη ως αρχηγό, τώρα θα ήταν στην εξουσία. Ο αυτοχειριασμός όμως είναι ίδιον του έθνους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΝΔ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ ΜΠΑΣ Κ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Tην προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς"
    Η Ντόρα είναι ό άνθρωπος που θα εξυπηρετούσε καλύτερα τα συμφέροντα τους στην παρούσα φάση όσο και μακροπρόθεσμα. Χρόνια όλοκληρα δεκαετίες η οικογένεια αυτή είναι προσκολλημένη στο άρμα των ξένων συμφεροντων ασφαλώς με το αζημείωτο για την προσωπική ιδιοτέλεια τους.Δεν ξέρω αν μέσα σε αυτή την οικογένεια υπάρχει στο χώρο του σπιτιού τους έστω και μία μικρή απεικόνιση του ενσήμου τουλάχιστον ως στοιχείο καλλωπισμού παρόλη την χλιδάτη ζωή τους που φρόντισε ο λαος να τους προσφέρει!!!
    Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι όποιος πολιτικός στην Ελλάδα είναι για φτύσιμο εκθειάζεται με κάθε τρόπο από τους ξένους με βραβεύσεις επαίνους κολακείες και αβάντες για πολιτική επιρροή τους στην χώρα μας. Όποιος Έλληνας πολιτικός χαίρει εκτίμησης από τον λαό για τις πράξεις και τον λόγο του είναι κόκκινο πανί για τους "φίλους" ευρωπαίους και αμερικανούς.
    Ισως αυτή η κρίση μεσα στην δυστυχία που έφερε σε αυτό τον τόπο να είναι η μοναδική ευκαιρία να μπεί η οριστική ταφόπλακα στην οικογενειοκρατία και στα πολιτικά κληρονομικά δικαιώματα. Τα μήλα πέφτουν κάτω απο την μηλιά και όχι την αχλαδια όποτε γνωρίζουμε καλα τι πρεσβεύει ο καθένας από αυτούς.
    Η ιστορία διδάσκει να παίρνεις σωστές αποφάσεις στο παρόν και να σχεδιάζεις το μέλλον με γνώση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ.

    ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΔΕ ΔΡΑΧΜΟΒΟΡΑ, ΑΝΕΠΑΡΚH KAΙ ZHMΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ.

    ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ,ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ , ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ..

    ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!.

    ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΜΕΞΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Pistevo pos oi protaseis einai thetikes. Ostoso, simfona me tin apopsi mou, tha eprepe i meiosi tou elleimatos na vasistei akoma perisotero sti meiosi ton dapanon, isos se pososto 80%, esto kai me apoliseis dimosion ipallilon. O idiotikos tomeas ehei ipoferei idi ipervolika.

    Antonis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Ντόρα κατάφερε να πείσει τους Φιλελευθέρους για τις προτάσεις της, ώρα είναι ο Αντώνης να πείσει τους συντηρητικούς να μην διώξουν την γελοία ΝΝΔ από τις τάξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Ντόρα ηταν ανέκαθεν άπληστη, αχόρταγη , ξενόδουλη και ξενοκίνητη , υποστηρίκτρια με κάθε κόστος του σλόγκαν …

    ¨ Τοις ξένων χρήμασι πειθόμενη ¨ και των ¨ υποτακτικών εκμεταλλευόμενη ¨

    H χασκογελούσα κωλόγρια , εκλεκτή θυγατέρα του εφιάλτη της Δημοκρατίας, γυρίζει από κανάλι σε κανάλι παίζοντας τον ρόλο της νέας πολιτικού που δεν έχει καμία σχέση με τα δρώμενα, τα δανεικά και τα χρωστούμενα.

    Εμείς όμως δεν ξεχνάμε ούτε την καταχρέωση του Δήμου Αθηναίων ,ούτε τις σπατάλες για τους αργυρώνητους χρυσοπληρωμένους Ολυμπιακούς αγώνες , ούτε τα χουβαρνταλίκια με την κουμπάρα της Γιάννα ,ούτε την φιλία της με τον συμμαθητή… Μιζοφοράκο, ούτε την φιλία της με την Κοντολίζα, ούτε την φιλία με τον μπαμπά Μπούς.,ουτε την διαχρονική συμμετοχή της στην ανθελληνική λέσχη BILTERMPERG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Poli sovares protaseis, kamia shesi me ta flinafimata k ton laikismo tis Neas Dimokratias. Emena me epeise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αυτή ρε και στην κηδεία του πατέρα της θα ξεχαστεί και θα χαμογελάει.
    Καλά σον σύμβουλο της κλίντον προσέλαβε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. NTOΡΑ… Έχεις καταλάβει ότι έχεις τελειώσει,απο την πολιτική ζωή της ΕΛΛΑΔΟΣ ;;;

    Αλήθεια πόσο άθλια είναι η γριά που θέλει να απολαύσει πράγματα που από χρόνια τάχασε.

    Η γριά είναι κακιά σαν γίνεται υπηρέτης της οργής και του γινατιού.


    Η Ντόρα θεώρει τα γηρατειά αφετηρία μιάς νέας πολιτικής σταδιοδρομίας….


    Ντόρα μου ,ο αγαθός και συνετός στα γηρατειά απολαμβάνει σεβασμό και αγάπη, εσύ επιζητάς το φτύσιμο … το γιαούρτωμα … το ανάθεμα…


    Βρε ουστ από δω.

    Εδώ ο κόσμος χάνεται και η κωλόγρια πολιτεύεται και ορέγεται εξουσία και MIZENS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προτάσεις άξιες συζήτησης, φοβούμαι όμως πως το επίπεδο τησ πολιτικής στην Ελλάδα είναι τόσο χαμηλό που μόνο η παραπολιτική απασχολεί τον κόσμο και τους πολιτικούς. Οι βρισιές και οι χαρακτηρισμοί παραπάνω από τους σχολιαστές το αποδεικνύνουν. Η κατάσταση θα ήταν αστεία αν η πατρίδα μας δεν απειλούνταν με καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΥΓ ΑΝ και το ύφος των σχολίων φανερώνει πως όλα προέρχονται από έναν ημίτρελο οπαδό της Νέας Δημοκρατίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κ. Ζωγράφε μου,
    Αφού την εκτιμάνε τόσο, την σέβονται, την αγαπούν κ την υποληπτονται, γιατί δεν την παίρνουν να κυβερνήσει εκείνους ,αλλα επιμένουν να την φορτώσουν (κ αυτήν) στον δικό μας σβερκο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Διαβάζοντας το ιδεολογικό στίγμα της .Ντορας γνωρίζοντας δε την αλαζονεία της και την αρχομανία της προβλέπω ότι δεν μπορεί να έχει πολιτικό μέλλον

    Η απόλυτη πολιτική "φούσκα".

    Προσωπικότητα που εκφράζει έναν υπέρμετρο νεοφιλελευθερισμό ,έχοντας άρρητους δεσμούς υποτέλειας με τον αμερικανοεβραίικο συνασπισμό (λέσχη BILDEMPERG) και πολύ στενές διαπροσωπικές.προνομιακες σχέσεις με τα εργολαβικά συμφέροντα και την ελίτ της πλουτοκρατίας ,δεν μπορεί να εκφράζει το όραμα του μέλλοντος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Hmmmm, isos giati vlepoun pos i torini kivernisi kathos kai i enalaktiki tis ND einai katastrofikes gia tin Ellada, mia hora melos tis EE, to opoio tha ehei tragikes sinepeis gia oli tin Enosi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΑ
    (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΘΕΝ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΟΥ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΜΕΝ, ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΔΕ.

    ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΗΡΑΤΙΑ ΣΟΥ?

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 37 σχόλια προκάλεσε η Ντόρα, κάποιοι φαίνεται σκυλιάζουν μόνο με το άκουσμα του ονόματός της. Αυτό και μόνο είναι επιτυχία!!!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θα διαφωνήσω με τον προηγούμενο σχολιαστή, πιστεύω πως οι θητείες της Ντόρας τόσο στο Δήμο Αθηναίων τόσο και στο Υπουργείο Εξωτερικών ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΤΟΡΑ , Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ,
    ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ,ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΤΕ..

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ, ΜΑΖΙ ΔΕ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑ-ΣΙΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΝΤΟΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΔΕΛΦΙΑ;
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΟ Ή ΑΔΕΛΦΟ ;
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η Ντόρα δεν είναι καν πολιτικός όπως και αναρίθμητοι άλλοι που-δυστυχώς- μας κυβερνούν.

    H Ντόρα είναι μια αρχομανής «εκκωφαντικής μετριότητας» .

    Αυτό δεν είναι κακό.
    Η ζωή είναι γεμάτη μετριότητες.
    Ούτε βεβαίως την υποτιμά.
    Απλά εκμεταλλεύτηκε την οικογενειακή της καταγωγή.
    Αν δεν ήταν πατέρας της ο Μητσοτάκης και δε σκοτωνόταν ο Παύλος Μπακογιάννης , για να προωθηθεί στη θέση του θα είχε προσφέρει πολλά περισσότερα στον τόπο φτιαχνοντας ξεροτήγανα και σκαλτσούνια , όπως η μάνα της…
    Για το έργο της, απ’ όπου πέρασε, δεν νομίζω ότι θα έχει κάτι θετικό να καταγράψει η ιστορία.
    Εκτός του ότι έτυχε να είναι Δήμαρχος της πόλης που διοργάνωσε τους χρυσοπληρώμενους με δανεικά , Ολυμπιακούς του 2004!

    Αν δεν απαλλαγούμε από την ληστοσυμμορία σας, όλων των πλιατσικολόγων πολιτικών της τελευταίας εικοσαετίας, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.

    Εσείς που μας φέρατε στο αδιέξοδο, δεν υπάρχει περίπτωση να μας βγάλετε.

    Έχετε διαβρωθεί μέχρι το κόκκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άμετε στο διάολο Ντόρο-κοπρό-σκύλα που τολμάτε να μας κάνετε και υποδείξεις.Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε από βουλευτική αποζημίωση 98.347,99 ευρώ και από άλλη πηγή 29.240 ευρώ ….ενώ ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελας δήλωσε εισοδήματα 1.051. 297,55 ευρώ. Στην κατοχή της εμφανίζει 10 ακίνητα η ίδια 15 ο συζυγός της ο οποίος το 2008 κάνει δύο νέες αγορές ένα διαμέρισμα στο Παλιό Φάληρο 125 τετραγωνικών και αγροτεμάχιο παραθαλάσσιο στην Παλαιά Φώκαια 7.250 τμ. Η κ. Μπακογιάννη έχει καταθέσεις περίπου 1.250.000 ευρώ και ομόλογα 123.000 ευρώ. Ο σύζυγός της καταθέσεις 650 .000 ευρώ και 2.800.000 δολάρια.

    Κύριε Κούβελα σαν καλός επιβήτορας , από τότε που έμπλεξες με τους Ολυμπιακούς ,τους Μεσογειακούς και τους Μητσοτάκικους τα προσωπικά σου οικονομικά εισοδήματα αυξάνουν παράξενα με ρυθμούς και απλησίαστα παγκόσμια ρεκόρ….

    Όποιος συμμαχεί η υποστηρίζει η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Όσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η κόρη του Μητσοτάκη δεν μπορεί να διαφέρει από τον ίδιο της τον πατέρα της( οικογενειακό DNA ) και τα δράκουλo-μυαλά του …

    Η οικογένεια αυτή ποτέ δεν έδωσε κάτι στην Ελλάδα και στο γενικό της συμφέρον.

    Μονό πήρε απ’ αυτήν !

    Αναρίθμητα τα κινητά και ακίνητα της οσίας οικογένειας.

    Οι Μητσοτακικοί και οι υποτακτικοί τους μας ήπιαν το αίμα , τώρα θέλουν να μας ρουφήξουν και το μεδούλι…

    Ο εξευτελισμός της Ντόρας θα είναι μακρύς και βασανιστικός.

    Ντόρα τώρα πέρασαν τα χρόνια, γέρασες και εσύ,
    σταμάτα επιτέλους να εισπράττεις του λαού την αποστροφή !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εμείς πληρώνουμε τώρα τα φαγωμένα τα δανεισμένα …τα αρπαγμένα …τα ΝΤΟΡΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-χωνιασμένα …

    Ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να προσδοκά κάτι απ αυτήν την ανάλγητη , αρχομανή και άπληστη επίγονο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ποτέ δεν είχε σταθερή πολιτική ιδεολογία κι ούτε πίστεψε και σε κανέναν Θεό παρά μόνον στο χρήμα, στην εξουσία , στον νεποτισμό…

    Όταν η οικογενειοκρατία γίνεται αυτοσκοπός , η απληστία για πλούτη ακόρεστη, και η αναλγησία για τα πεπραγμένα ατιμώρητη , η καταψήφιση μας , το γιουχάρισμα και το γιαούρτωμα γίνεται καμιά φορά πολίτικο καθήκον μας .


    Η Ντόρα και τα ντόρο-κόπρο-σκύλα , που την περί τριγυρίζουν , την υπηρετούν και τώρα την γηροκομούν έχουν τεράστιες ευθύνες για την καταχρεώση της χώρας ,τον ηθικό ξεπεσμό και το κατάντημα της χώρας ως περίγελος όλου του ανεπτυγμένου κόσμου.

    Αυτοί λοιπόν οι δήθεν υποτακτικοί,οικονομισάριοι, υποστηρικτές της Ντορο-φαύλο-κρατιας είναι η σαλαμούρα της Νέας Δημοκρατίας,που πέτα έξω από το καράβι της Ν.Δ. ο εκλεκτός των οπαδών , καπετάνιος κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ,για να μπορέσει επιτέλους να χαράξει πορεία ανασυγκρότησης και ελπίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2004 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΝΤΟΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΚΑΛΟΛΑΔΩΜΕΝΟΙ , ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΙΣΙ-ΔΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ...

    ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ,ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΕ ΝΑ ΑΡΜΕΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΜΗΤΣΟ-ΚΩΣΤΑΙΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΣΩΡΕΥΣΑΝ , ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΝΤΟΡΟ-ΚΟΠΡΟ-ΣΚΥΛΩΝ...

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ε.Ο.Α.) ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΜΕΝΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΡΝΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΤΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Tα υπερφίαλα σχέδια της άπληστης Ντόρας που ήθελε να γίνει η νέα Γιάννα και του συζύγου της του Ισι-ΔΩΡΑ που ήθελε να γίνει χρυσός αθάνατος, με τις μεσογειακές μπίζνες η μίζενσς ,ευτυχώς που δεν ολοκληρώθηκαν...

    Δε μας έφταναν αυτά που έφαγαν από τους Ολυμπιακούς (που θα πληρώνουμε για μια ζωή τις ρεμούλες της Γιάννας της Ντόρας και των άλλων υποτάκτικων των), τώρα θα έπρεπε να πληρώνουμε εσαεί τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες του ζεύγους Κούβελου.

    Ο γαμπρός Κούβελος μέσω της Ντόρας , έγινε μεγαλοκαρχαρίας του αθλητισμού και ανέλαβε να μοιράζει και να εκμεταλλεύεται τις σπατάλες - αρπαχτές …

    Ευτυχώς που ναυάγησε το νέο εθνικό οικονομικό έγκλημα (Μεσογειακοί αγώνες ) που σχεδίασε η Ντόρα και ανέλαβε σαν πρόεδρος να το οργανώσει και να το διαχειριστεί ο επιβήτορας των αλόγων και της αλόγας Ισι-Δώρας , προσδοκώντας στα αφορολόγητα, αναπολόγητα κέρδη.

    Ποιοι έβλαψαν και ποιοι έκλεψαν ποιοι θησαύρισαν σε αυτήν την χώρα (ψωρό-κωσταινα) διαχρονικά είναι καταγεγραμμένα και μισό - δηλωμένα ...
    (Ειδικά στα Ει όλης της όσιας οικογένειας του Μητσοτακουλα και των Ντορο-υποταχτικών,γνωστών αρπαχτικών…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ζει ακομα αυτη ρε?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Όταν η αρχομανία , η απληστία και η αναλγησία για την καρέκλα γίνεται , θεσμός, η Λαϊκή Συμμαχία για το σχετικό γιουχάισμα και ξεβράκωμα γίνεται καμιά φορά δημοκρατικό καθήκον μας ...

    Προσωπικά γνωρίζω την πολιτική ρηχότητα την ανεπάρκεια και την αρχομανία που διακατέχει την Ντόρα.

    Δεν βλέπει ότι μέσα σε ένα χρόνο από
    αδιαφιλονίκητο φαβορί που ήταν για την ηγεσία της ΝΔ έχει καταντήσει μια γραφική τηλεοπτική φιγούρα που περιφέρει τον πόνο της από χωρίου εις χαμαιτυπείου και από κανάλι σε κονάκι ...

    Δεν την προβληματίζει ότι κανείς σοβαρός πολιτικός δεν την ακολουθεί μηδε εξαιρούμενου και του ομογάλακτου αδελφού της Κυριακου...
    (όμορου γείτονα του Μιζοφοράκου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. την κυνηγουν αφου το πρωην νουμερο 1 ειναι κριμενος για να μαθουν πως σε 5 χρονια καταφεραν να γκρεμισουν μια χωρα που εκανε ολυμπιακους οταν την παρελαβαν..... δεν συναντας καθε μερα τετοια ανικανοτητα ειναι ειδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Όλοι εσείς που βρίζετε την Ντόρα Μπακογιάννη θέλετε να λέγεστε νεοδημοκράτες; Με τα χιλιάδες κόμπλεξ που κουβαλάτε, ελπίζετε πως μπορεί ποτέ η ταλαίπωρη ΝουΔου να επανέλθει στην εξουσία; Πλανάστε οικτρά αλλά συγχρόνως γίνεστε οι καμαριέρες των πασόκων...
    Σαμαρωμένα ανθρωπάκια κυριολεκτικά είστε για λύπηση... αλλά και για το Γουδί… αν ποτέ λειτουργήσει η δημοκρατία στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. «Εκμεταλλευτή της κατάρρευσης» χαρακτηρίζει τον Σαμαρά, γερμανική εφημερίδα

    Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία, έγκυρη εφημερίδα του γερμανόφωνου χώρου Suddeutsche Zeitung «SZ» (Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ 21.6.11).

    «Εκμεταλλευτής της κατάρρευσης», είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου, στο «Θέμα της ημέρας». Το υπογράφει ο ανταποκριτής της εφημερίδας για την Ελλάδα Κάι Στριτμάτερ, ο οποίος χαρακτηρίζει τον κ. Σαμαρά «ανεύθυνο και εγωμανή». «Ο συντηρητικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει την εξουσία με κάθε τίμημα», τονίζει στον υπότιτλο του άρθρου.

    «Ο τύπος των πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στο γκρεμό αρνείται τώρα τη διάσωση», σημειώνει ο ανταποκριτής. Το άρθρο διαπιστώνει ότι σήμερα, καλοκαίρι του 2011, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς έχουν αποτύχει στη διαχείριση της κρίσης.

    «Ουδείς αμφισβητεί βεβαίως την καλή θέληση του πρωθυπουργού, αλλά το σθένος και τη δύναμη επιβολής. Ο κ. Παπανδρέου δίστασε, καθησύχασε και ποντάρισε στο χρόνο, τη στιγμή που ο κόσμος και οι αγορές ήθελαν καθαρές και πράξεις ισχύος. Και ο Αντώνης Σαμαράς; Αρνήθηκε σε μια στιγμή ύψιστης ανάγκης για τη χώρα του. Μπλοκάρει και σαμποτάρει, όταν το έθνος και η Ευρώπη θέλουν να δουν κοινή δράση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης», λέει το άρθρο.

    Προσθέτει ότι ο κ. Σαμαράς «κατάφερε τον περασμένο χρόνο να καθιερωθεί ως πρότυπο εκείνου του ανεύθυνου και εγωπαθούς τύπου πολιτικού, που οδήγησε την Ελλάδα στην κρίση. Η άρνησή του να συμπράξει στην πολιτική λιτότητας αφήνει άναυδους τους συντηρητικούς σε όλη την Ευρώπη».

    Σε άλλο σημείο και αφού αναφέρεται στα πεπραγμένα και τις ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης, στην οποία ήταν υπουργός Πολιτισμού ο κ. Σαμαράς, για την κρίση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα, σημειώνει ότι «ο κυνισμός του λαϊκιστή Σαμαρά έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την περασμένη Κυριακή τον πρωθυπουργό για «όργιο λαϊκισμού», μόνο και μόνο επειδή εκείνος, όπως επίσης η ΕΕ και το ΔΝΤ, εδώ και εβδομάδες ζητά εθνική συναίνεση».

    Ο ανταποκριτής της «SZ» στιγματίζει και τη θητεία του κ. Σαμαρά ως υπ. Εξωτερικών και τις «υπερεθνικιστικές» θέσεις του στη διένεξη με τη FYROM.

    Σημειώνει δε ότι «όταν ο Παπανδρέου του πρότεινε την περασμένη εβδομάδα το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, αυτός τον άφησε εκτεθειμένο. Προηγουμένως, είπε ο Σαμαράς, πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του πακέτου των μέτρων, γνωρίζοντας μάλλον ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο ποτέ να εγκρίνουν ΕΕ και ΔΝΤ».

    Αναφερόμενος στην επικείμενη συνεδρίαση του ΕΛΚ την ερχόμενη Πέμπτη στις Βρυξέλλες σημειώνει ότι στα «αδελφά» κόμματα «αναρωτιούνται πολλοί, γιατί οι Έλληνες δεν καταφέρνουν αυτό που κατάφεραν Πορτογάλοι και Ιρλανδοί, δηλαδή κοινό μέτωπο απέναντι στην κρίση;"

    Το άρθρο διαπιστώνει ότι «μέχρι στιγμής ο Σαμαράς δεν έχει δώσει δείγματα υποχώρησης» και χαρακτηρίζει «έωλο θρίαμβο» την άνοδο που εμφανίζει στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ, καθώς «τέσσερις στους πέντε Έλληνες δεν εμπιστεύονται τα δύο μεγάλα κόμματα. Καταλήγει ότι «η οριστική απαξίωση της πολιτικής τάξης θα είναι επίσης ένα επίτευγμα του Αντώνη Σαμαρά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Επίσης να επισημάνω ότι τα ανωτέρω εμετικά και αντάξια του Σαμαροεφιάλτη σχόλια κατά της Ντόρας Μπακογιάννη προέρχονται από τους έμμισθους υπαλληλίσκους της Συγγρού υπό την καθοδήγηση του Μουρούτη. Είναι τόσο προβλέψιμοι πια. Επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Ακόμη και η αθλιότητα έχει πάτο τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://www.youtube.com/watch?v=1bYRajwOMdk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Περιζήτητη η Ντόρα στις Βρυξέλλες...


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ;


    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ 2% ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΛΏΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ .


    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΑΣΟΚ: 1974 ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ.

    ΠΑΣΟΚ: 2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ του 20%.
    ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ τον αχόρταγο..$$$$$$$$$ Παγ/κωλό ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Dimosiografara mou pies ligo nero, apo to poli glipsimo tha exei stegnosi to stoma sou .......
    Les ke ayti den enale to daxtilo sto vazo me to meli, einai kalo paidi ....... vre OUOUOUOUOUST ola ta koproskila.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση