GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ράμπο» της αστυνομίας σε μπαρ και καφετέριες...

Από το flashnews.gr Μπαράζ ελέγχων είχαμε  τις τελευταίες μέρες σε Χανιά και Ηράκλειο από τις αστυνομικές διευθύνσεις των νομών σε κατ...

Από το flashnews.gr
Μπαράζ ελέγχων είχαμε  τις τελευταίες μέρες σε Χανιά και Ηράκλειο από τις αστυνομικές διευθύνσεις των νομών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε επιτραπεί από τα καταστήματα η είσοδος σε ανήλιους.
Ειδικότερα στα Ηράκλειο έγιναν έλεγχοι σε 35 καταστήματα και διαπιστώθηκαν οχτώ παραβάσεις, σε βάρος ιδιοκτητών καφετεριών-μπαρ, διότι δεν είχαν αναρτήσει στην είσοδο του καταστήματος, την προβλεπόμενη πινακίδα που...
απαγόρευε την είσοδο, παραμονή και κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από ανηλίκους, ενώ ιδιοκτήτης καφετέριας διαπιστώθηκε να έχει προσφέρει προς κατανάλωση, οινοπνευματώδη ποτά σε δυο ανηλίκους.
Στα Χανιά πραγματοποιηθήκαν  10 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις που είχαν το χαρακτήρα πταίσματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπαράζ ελέγχων προέκυψε μετά τη χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανόλη Όθωνα με τις αστυνομικές αρχές του νομού, και με αιτία τον τραγικό χαμό της 16χρόνης Στέλλας Ακοιυμιανάκη στο Ρέθυμνο.

3 σχόλια

  1. Δεν μου λέτε. Έλεγχο για τα νοθευμένα ποτά θα κάνετε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει και οι Ελληνικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα να σοβαρευτούν, Γιατί οι τιμές τους είναι απαράδεκτες. Ήθελα να αγοράσω το Microsoft Office και κοιτάξτε διαφορά στην τιμή από την Αμερική.
    Office Home and Student Ελλάδα 253 € - USA $119

    Office Professional Ελλάδα 710,01 € - USA $349

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν παίρνετε σβάρνα την αγορά και ιδίως στις μάντρες, στα σιδεράδικα, στα μαρμαράδικα, στα κινέζικα, στα ξενοδοχεία και εστιατόρια να δείτε το μέγεθος της φοροδιαφυγής που ξεπερνά το 50%; Στείλτε ζευγαράκια υπαλλήλων να κάνουν ψώνια και κοπανάτε τους ασυνείδητους που ακόμα παζαρεύουν τα χρήματα του κράτους λες και είναι δικά τους; "Δεν είχαμε πει για ΦΠΑ" διατείνεται ο κατασκευαστής! Λες και είναι μαγαζί του το κράτος! Κόψτε τους τον πισινό! Τι θα πει πρόστιμο; Κλείσιμο της επιχείρησης!Κλείσιμο του μαγαζιού. Κατάσχεση των σχετικών μηχανημμάτων και καταστυροφή! Κατάσχεση του αυτοκινήτου του ταξιτζή πχ ! ή του [εμπορα που διακινεί λαθραία εμπορεύματα παραγγελία! Στις πιτσαρίες παντού! Κοπανάτε τους μην τους λυπάσθε. Πήγαίνετε σε χώρα της ΕΕ να δείτε πως είναι αδιανόητο να διαπραγματέυεται ο οποιοσδήποτε το ΦΠΑ. Πιάστε το όλο και δε σας χρειάζετε ούτε να το αυξήσετε ούτε καν η Τρόικα!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση