GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ράπανος για το Μεσοπρόθεσμο...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Βασίλης Ράπανος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, 2...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Βασίλης Ράπανος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, 23 Ιουνίου 2011: «Το δίλημμα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι πτώχευση ή επώδυνη προσαρμογή και μεταξύ των δυο η επιλογή της δεύτερης λύσης είναι αναπόφευκτη».
Δημόσια και με ευθύτητα έθεσε το δίλημμα των ημερών ο κ. Βασίλης Ράπανος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Είτε θα εφαρμοσθούν τα επώδυνα μέτρα είτε θα πτωχεύσει η χώρα.
Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο κ. Βασίλης Ράπανος, διορίστηκε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας με πρόταση της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Η αμοιβή δε του κ. Βασίλη Ράπανου, ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, είναι ετησίως περίπου 423.750 ευρώ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο διορισμένος από την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Βασίλης Ράπανος, με 423.750 ευρώ ετήσιο μισθό, καλεί τους...
άνεργους τους φτωχούς και τους χαμηλό-συνταξιούχους να δεχθούν εξαναγκαστικά και για το συμφέρον της πατρίδας την επώδυνη προσαρμογή. Δηλαδή τα μέτρα του περίφημου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Τελικά δεν αξίζουν ούτε το φτύσιμο!

11 σχόλια

  1. Άντε λοιπόν να πουλήσεις τις εκβιαστικές προτάσεις σου αλλού. Εμείς έχουμε χορτάσει. Αν δε θες να πτωχεύσει η χώρα κόψε το μισθό σου στο ένα τρίτο και μετά μιλάμε η μάλλον μετά θα έχεις το δικαίωμα να απευθύνεσαι στον ελληνικό λαό. Οι μπούρδες εκ του ασφαλούς είναι εύκολη συνταγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικα κοβουν απο τους αλλους και δεν νοιαζονται,αν ξεσηλωθουμε,,,που δεν το βλεπω τοτε θα φανε το μακρυτερο και θα τρεχουν και δεν θα φτανουν τα ρεμαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΤΑ ΘΡΑΣΟΣ ΕΚΑΤΟ ΠΑΠΩΝ .ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΡΑΠΑΝΙ ΤΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣΕ ΜΕ ΜΙΣΟ [500.0ΟΟ ]ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑΥΤΟ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ,ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 423.750 ευρώ ετήσιο μισθό μόνο, φτώχεια καταραμένη , ελπίζω να του διαθέτουν αυτοκίνητο με οδηγό , τίποτα οδοιπορικά , bonus , πριμ , κανένα επίδομα , οδοιπορικά γιατί αλλιώς πως τα φέρνει βόλτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα φίλοι, ζητήθηκαν εμπράγματες εγγυήσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ύψους 270 δις. Το ακούσατε πουθενά; ΟΧΙ. Όλοι έδειχναν την καράφλα του Μπέου.

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 24, 2011

    Για να καταλάβετε τους μηχανισμούς προπαγάνδας.

    Αύριο θα έχετε την αποκάλυψη στις οθόνες σας. Αποκάλυψη που ΟΦΕΙΛΑΝ να την βγάλουν οι βουβουζέλες των ΜΜ”Ε”.

    Αντ’ αυτού, μας φλόμωσαν σε Μπέο και Ψωμιάδη, σε τύπους που τα έτρωγαν από το στοίχημα που κάποια κουνέλια επιμένουν να παίζουν.

    Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα κλήθηκε να παράσχει προσημειώσεις Εθνικής περιουσίας του ύψους των 270 δις Ευρώ, την ίδια στιγμή που όλοι μιλούν για ιδιωτικοποιήσεις της τάξεως των 50 δις.

    Αυτή η εξέλιξη είναι δυστυχώς η δικαίωση όλων μας, που ουρλιάζουμε από την επόμενη μέρα υπογραφής του μνημονίου.

    Αύριο λοιπόν τα σπουδαία. Στο μεσοδιάστημα, μην απορήσετε εάν ο Γιάννης βάλει και τον Βουρλούμη να παρέμβει για τους αλογομούρηδες που έστηναν την κάτω Αγουλινίτσα στο τοπικό ντέρμπυ με τον Αργοναύτη Κατακώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι περιμένις να μας πει ένας τραπεζίτης;
    Αυτά ακριβώς που μας λέει ο κύριος αυτός.
    Το θέμα όμως είναι ότι όσα επώδυνα μέτρα και να μας επιβληθούν, την πτώχευση δεν την γλυτώνουμε.
    Ας μ ην ματώνουν λοιπόν τον ελληνικό λαό με αμφίβολης αποτελεσματικότητας μέτρα και ας μας αφήσουν να πτωχεύσουμε αξιοπρεπώς.
    Άλλωστε στον ετοιμοθάνατο φέρονται ευγενικά και όχι βίαια όπως φέρονται αυτοί σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ έχει τα λεφτά ρε παιδιά ή έξω αυτός ο πως τον λένε; Ντράβαλος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω- πω λεφτά, αυτός ο Δράπανος
    Ας τα βάλει εκεί που ξέρει...
    Εδώ οι άλλοι δεν έχουμε να φάμε.

    Γαμώ την ατυχία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πω πω κομπλεξισμός!!! Κι εγώ δημόσιος υπάλληλος των 1400 € το μήνα είμαι και δυσκολεύομαι αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα της χώρας δεν είναι τα 500000 του Ράπανου (που σίγουρα δεν ακοολουθούν κάποιο αυτοματισμό πτυχίων, σιγά μην κάνουμε κλήρωση) αλλά αντανακλούν κάποιες ισορροπίες κολοσσών που στα παπάρια τους τι λέει ο κάθε κομπλεξικός. Τα ίδια ισχύουν για τους βουλευτές των 100000 € το χρόνο και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σιγά μη βάλουμε μεζούρα για τέτοιους σχετικά νορμάλ μισθούς επειδή κομπλεξαρίστηκαν κάποιοι "αγανακτισμένοι". Ρε ουστ τεμπελχανιά που ψάχνετε δικαιολογίες για την κατάντια σας και τη φτώχεια (επιχειρημάτων) σας. Ουστ, που μαζευτήκατε σαν αγέλη λαϊκισμού να ξεράσετε τη χολή σας όπου βλέπετε κάποια προκοπή εφόσον εσείς είστε ανεπρόκοποι και σίγουρα "δεν μπορείτε να κοιτάξετε τα παιδιά σας στα μάτια".

    Καλιέ κυρία καλιέ, ντώσε κάτι καλιέ να χεις την ευκή μου, μια βασανισμένη είμαι......

    Τζοτζολάκια, Μιχελάκια, ΚΑραμανλάκια, Σαμαράκια, Σπιθούλες, Τσιπράκια, άιντε να πάτε στο Λαζόπουλο να εκτονωθείτε με τον αστείο σατιρικό. Αφήστε τα σχόλια στα μπλογκς, σας πήραμε χαμπάρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 10:36

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΗΚΕΙΣ.
    ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΣ, ΤΙ ΜΕΝΕΙ;
    ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ, Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ : "ΠΑΣΟΚ".
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τότε πιο είναι το "πρόβλημα της χώρας" 10.36;;;

    Το ξέρεις και δε μας το λες;;
    Είναι μέσα στο Δημόσιο, που εργάζεσαι, όπως γράφεις;;

    Είναι στον Ιδιωτικό Τομέα, που τον καταστρέψανε για να περνάτε όλοι εσείς καλά;;

    Αυτοί που ειρωνεύεσαι σε πληρώνουνε, Βλαμμένε...

    Που θα πάει;;
    Όπου νάναι θα βγείτε κι εσείς στο ψάξιμο...

    Για δουλειά εννοώ...

    Ο Κουρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση