GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτω οι καταχραστές και οι απατεώνες...

Από τον Γιώργο Παπανικολάου Κάτω οι καταχραστές και οι απατεώνες .  Σύλληψη και λογοδοσία. Να δράσουμε οργανωμένα για να φέρουμε τον κό...

Από τον Γιώργο Παπανικολάου

Κάτω οι καταχραστές και οι απατεώνες
.  Σύλληψη και λογοδοσία.
Να δράσουμε οργανωμένα για να φέρουμε τον κόσμο στους δρόμους και τις πλατείες.
Σήμερα κανείς δεν πιστεύει όσα λένε οι καταχραστές της εντολής του λαού και απατεώνες εκβιαστές του.
Όλοι ξέρουμε πως ξεγέλασαν τον κόσμο και του πήραν την ψήφο με την υπόσχεση να...
καλυτερέψουν τη ζωή του και να τον οδηγήσουν στο φως, ενώ αυτοί καταχράστηκαν την ψήφο του λαού για να τον εκμεταλλευτούν και να τον οδηγήσουν στο σκοτάδι και την καταστροφή. Δεν χρειάζονται επιχειρήματα γι αυτά τα αυτονόητα. Ο καθένας τα ξέρει και τα καταλαβαίνει σήμερα.
Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν και να μας ξεγελούν οι οποιοιδήποτε σωτήρες του λαού, δεξιοί και αριστεροί, θέτοντας ζητήματα που δεν έχουν θέση σήμερα.
Σήμερα πρόκειται μόνο για το έσχατο κατάντημα ενός λαού που τον καλούν με τη θέλησή του να δεχθεί να τον οδηγήσουν στην εξαθλίωση και την καταστροφή, με μόνο επιχείρημα έναν ωμό εκβιασμό («αν δεν δεχθείτε να σας εξαθλιώσουμε, δεν θα σας δώσουμε λεφτά για να σας βοηθήσουμε»). Είναι ένας γελοίος εκβιασμός. Οι άνθρωποι που μας καλούν εκβιαστικά να συμφωνήσουμε στην εξαθλίωσή μας, «μας δίνουν λεφτά για να μας βοηθήσουν». Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να τους πιστέψεις. Αυτό πιστεύουν για μας και αυτό διακυβεύεται σήμερα. Είναι το έσχατο κατάντημα. Σ αυτό πρέπει ν απαντήσουμε.
Σήμερα δεν έχουν θέση τα διλήμματα ευρώ ή δραχμή, μέσα ή έξω απ την ΕΕ, ποια συγκεκριμένη πολιτική «μετά» κ.ο.κ. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να διασπούν την ενότητα του λαού, το μόνο όπλο του, που είναι και παραμένει ακαταμάχητο.
Εκείνο που προέχει σήμερα είναι με βάση την ενότητα και το στόχο που έχουν γίνει κατανοητοί (δηλαδή ν αποκαθηλώσουμε απ τους θρόνους τους που καταχρηστικά κατέχουν, τους απατεώνες και εκβιαστές, να τους συλλάβουμε και να λογοδοτήσουν), να κινητοποιήσουμε τις μεγάλες μάζες του λαού για την επίτευξή τους.
Κανείς δεν πρέπει να έχει την αυταπάτη πως τα σημερινά πλήθη στις πλατείες, αποτελούν και το λαό. Είναι μόνο η θέληση και η πρωτοβουλία του λαού σαν δυνατότητα. Για να μετουσιωθεί σε πραγματικότητα πρέπει ακόμα να πείσουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια συμπολίτες μας που παραμένουν στα σπίτια τους, να κατέβουν στους δρόμους και τις πλατείες. Αυτό το κράτος με τη σημερινή του μορφή πρέπει να πάψει να λειτουργεί.
Αλλά και ο λαός δεν υπάρχει σήμερα στην πραγματικότητα, παρά μόνο σαν μια δυνατότητα. Σήμερα υπάρχουν μόνο πλήθη. Ο λαός σαν ενότητα και οντότητα, μπορεί να υπάρξει, μόνο απ τη στιγμή που θα δράσει σαν ένα, που θα συσπειρωθεί γύρω από ένα αίτημα, ένα σκοπό που να τον κινητοποιεί. Μιλάμε βέβαια για το λαό σαν πολιτική οντότητα, που δραστηριοποιείται για ζητήματα επιβίωσης, όχι σαν «ενωμένη» αγορά, σαν συνεχιστές παραδόσεων κ.ο.κ.
Μόνο όταν φανεί το τι μπορεί να πετύχει ο λαός με την ενότητά του, πρέπει να συζητηθούν και τα «μετά». Γιατί τότε θα φανούν και οι πραγματικές τους διαστάσεις και δυσκολίες. Αλλιώς θα τα δει ένας λαός σε ανάταση και εξεγερμένος κι αλλιώς τα αντιμετωπίζουμε σήμερα, εξαθλιωμένοι ηθικά και διασπασμένοι. Αλλιώς μας αντιμετωπίζουν σήμερα, κι αλλιώς θα μας βλέπουν αύριο, αν απαντήσουμε αρνητικά στο αν είμαστε λαός ηλιθίων, που εθελοντικά μπορεί να δεχθούμε την εξαθλίωσή μας.
Αυτό δείχνει και το τι πρέπει να κάνουμε σήμερα. Να ξεχυθούμε στις γειτονιές οργανωμένα και να φέρουμε τον κόσμο στις πλατείες. Μόνο αυτό. Τίποτε άλλο. Και δεν χρειάζονται πολύπλοκα επιχειρήματα. Ο λαός το έχει καταλάβει: Κάτω οι καταχραστές και οι απατεώνες. Σύλληψη και λογοδοσία.
Σήμερα υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες για κινητοποίηση των μαζών. Πρόκειται μόνο για δυνατότητες. Αλλά, όπως είπε κάποιος («σ επαναστατικές στιγμές οι δυνατότητες ευρύνονται χιλιάδες φορές») αυτή η (δυνατότητα για) τεράστια αύξηση των αριθμών, μπορεί να γεννήσει καινούργια ποιότητα: τον ελληνικό λαό του σήμερα. Και όχι μόνο.

12 σχόλια

  1. Ελληνες της παρακμης η χωρα βυθιζεται στην χρεωκοπια και αυτοι κοιταζουν πως να παρουν να παρουν να παρουν.Δεν υπαρχει φιλοτιμο που εχει ξεφτιλιστει η Ελλαδα μας.Που ειναι η υπερηφανεια των Ελληνων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ "ΠΑΤΑΧΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ" ΘΑ ΞΑΝΑΖΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΑ" ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΜΙΚΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.

    Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ "ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΠΕΠΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!
    ΒΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ !!!

    ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ???
    ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!!!!

    Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!!
    Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΆΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ !!!
    (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΑΝΌΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ)

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!
    ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ.

    ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ .....

    ΜΑ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν κάποιοι στο παρελθόν κατηγορούνταν εύκολα και στέλνονταν στο πυρ το εξώτερον από την πλειοψηφία των βολεμένων Ελληναράδων τύπου «Πέρα-Βρέχει» και «Δε Βαριέσαι, μωρέ», ως νεο-φιλελεύθεροι (βλέπε Μάνος, Ανδριανόπουλος, Αλέκος Παπαδόπουλος, διαπρεπείς οικονομολόγοι, τραπεζίτες κ.ά.), ενώ οι ίδιοι, ζητούσαν απλώς την οικοδόμηση μιας κανονικής και βιώσιμης οικονομίας της αγοράς δυτικού τύπου, που να παράγει κι όχι μόνο να καταναλώνει τα «ξένα» (βλέπε πλάνο Μάρσαλ στον Ψυχρό πόλεμο και αργότερα ΕΟΚικά φράγκα...), ήταν οι μόνοι, που επεσήμαιναν τον κίνδυνο της κρίσης που βιώνουμε σήμερα.

    Μην αυταπατάστε μερικοί, ότι αν σήμερα ήταν (οι …«τσαμπουκάδες» πολιτικοί του παρελθόντος) τύπου Ανδρέα ή «εθνάρχη» Καραμανλή (και ενώ ο κρατισμός και ο κρατικοδίαιτος «καπιταλισμός», που είχαμε, διαπερνούσε όλο το πολιτικό φάσμα- είχαμε την πιο κρατικίστικη Δεξιά, για τους γνωστούς «ελληνικούς» λόγους: να μπορεί να κάνει πολιτικό παιχνίδι με τα ρουσφέτια και τις προμήθειες…), ότι με την «πυγμή» τους θα έκαναν κάτι διαφορετικό (αυτό που προσπαθεί να πείσει κι ο Σαμαράς ότι μπορεί να κάνει σήμερα...)!

    Απλά σε εκείνες τις εποχές του διπολικού κόσμου (ψυχρού πολέμου ΕΣΣΔ-ΗΠΑ) και ενώ ήμασταν το ΙΔΙΟ ζήτουλες όπως και τώρα (πάλι δεν παράγαμε τίποτα και μόνο καταναλώναμε) , επιβιώναμε και περνάγαμε καλά για καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ο Α. Παπανδρέου ΚΑΙ ο Κ. Καραμανλής (αλλά και γενικά όλο το μεταπολεμικό ελληνικό πολιτικό σύστημα), ήξεραν να παίζουν καλά το χαρτί του εκβιασμού- κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στη Δύση (ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΗΠΑ) λέγοντας τους ότι «εάν δεν μας δέχεστε με τα προβλήματα μας, τα χρέη μας και πριν απ' όλα ΕΑΝ ΔΕΝ τσοντάρετε, θα στραφούμε αλλού...υπάρχουν κι αλλού «πορτοκαλιές». Εξού και το παιχνίδι που έκαναν και ο Α. Παπανδρέου και ο Κων. Καραμανλής με αδεσμεύτους του τρίτου κόσμου, Άραβες, Σοβιετικούς κλπ.
    Και η απειλή τους ενίοτε έπιανε τόπο...

    Οι δυτικοί τί κάνανε, μέχρι το 1989??
    Κλείνανε τα μάτια και τσοντάρανε, συντηρώντας το μύθο της «Ισχυρής Ελλάδας» που καταναλώνει, αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια (ούτε οι Γερμανοί δεν το κάνανε αυτό!!) και «ώπα-ώπα στα μπουζούκια» , «δε βαριέσαι μωρέ», «οι Βόρειοι ασπροκώληδες νά'ναι καλά, να μας πληρώνουν τα κορόιδα», για να περνάμε καλά εμείς οι εξυπνάκηδες οι Ελληναράδες!!!

    Δυστυχώς σε αυτήν την Μπανανία Ελλάδα ζούμε- των αεριτζήδων, των απατεώνων, του… «δε βαριέσαι» και του… «έχει ο Θεός».

    Δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Καπιταλιστική χώρα!!!
    Ήμασταν και είμαστε μια αεριτζίδικη οικονομία «Τύπου» «οικονομίας της αγοράς», με 70% δημόσιο τομέα, με κρατικοδίαιτους απατεώνες επιχειρηματίες στραμμένους εξολοκλήρου στην εσωτερική αγορά (βλέπε Κράτος), αερολόγους πολιτικάντηδες με κύριο εργαλείο το ρουσφέτι και συντηρούμενοι εξολοκλήρου από τη Δύση εδώ και 60 χρόνια (κι όχι με δικές μας δυνάμεις), μην τυχόν και τους φύγουμε κι αλλάξουμε «στρατόπεδο»!!

    Το παραμύθι όμως τελείωσε, όταν ο διπολικός κόσμος γκρεμίστηκε και πήρε τη θέση του η παγκοσμιοποίηση!
    Τότε πια εξέλειπαν οι λόγοι που μας συντηρούσαν επί 60 χρόνια!!!
    Τώρα πλέον δεν τους είμαστε τόσο σημαντικοί και πρέπει να κολυμπήσουμε μόνοι μας!!!
    Δεν παίζουμε πλέον κανένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο στο νέο περιβάλλον, σε αντίθεση με τον Ψυχρό Πόλεμο, που συνορεύαμε με τον «από Βορράν κίνδυνο» (και μην ακούτε τις γελοιότητες εκπομπών, τύπου Χαρδαβέλλα, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε σημαντικοί…, έχουμε πετρέλαιο… κι άλλες μπούρδες!!!).

    Σήμερα κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί μας, ΕΑΝ δεν ήμασταν στο Ευρώ!!!
    Θα είχαμε την τύχη της Αργεντινής και άλλων χωρών και δεν θα ακουγόταν τίποτα για μας. Θα τραβούσαμε μόνοι μας το Γολγοθά μας!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    The Party Is Over, Ladies and Gentlemen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 15 Ιουν 2011 5:06:00 μ.μ.

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΜΩΣ,

    1000000 αλβανοι εργάζονται 2 και 3 μεροκαματα ημερησίως και δηλώνουν, άν!

    μέχρι 10000 ευρώ το χρόνο ισα για να δικαιολογήσου το τζίπ και τα σπίτια.

    "Το αφορολόγητο όριο θα παραμείνει σταθερό στις 12.000 ευρώ, είπε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, κατά την ενημέρωση των βουλευτών στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. "
    http://www.in.gr/

    Και μετά απο που θα εισπράξει το κράτος να πληρώνει 130000 δασκάλους για να διδάξουν στα παιδιά τους;

    Απο που λεφτά για νοσοκομεία, στρατό αστυνομία;

    Εχουμε στρατεύματα σε αποστολές στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ στη Λιβύη στο Κόσοβο, εχουμε και 80000 παπάδες που καθημερινά προσεύχονται για την τσέπη τους.

    Που θα βρεθούν τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι οι ανοησίες περί εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας κλπ (των δεξιών βαμπίρ). Εύκολα και απλά κάθεσαι σε ένα πληκτρολόγιο και γράφεις όλες τις σαχλαμάρες τις οποίες μέχρι πριν λίγο τις άκουγαν μόνο οι φίλοι σου. Αυτοί οι φοβεροί εθναμύντορες δε μας λένε πώς ζει τους τελευταίους 18 μήνες η Ελλάδα, ποιός πληρώνει τους μισθούς τους, τις συντάξεις, τα τοκοχρεολύσια. Άλλά βέβαια, εθνική κυριαρχία γι΄αυτούς σημαίνει σύνταξη στα 50, 17 μισθοί, 100.000 νέοι δημ. υπάλληλοι μεταξύ ΄04-΄09, υπερτιμολογήσεις στα νοσοκομεία, 200 προσλήψεις στο Μετρό σε ένα Σ/Κ με σημειώματα των αρμοδίων υπουργών, σχολεία με 13 μαθητές και 12 δασκάλους, 4000 καθηγητές αποσπασμένοι σε άλλες θέσεις, 6μηνα stage που κράταγαν 5 χρόνια, μεταφορές αρχαιολογικών χώρων από τον ένα νομό στον άλλο, αναθέσεις εκπομπών χωρίς καμμία διαδικασία στους αγανακτισμένους Κραουνάκηδες, πτώση ανταγωνιστικότητας 13 θέσεις σε 4 χρόνια, μείωση φορολογίας και μείωση φορολογικών εσόδων κλπ.κλπ. Φοβερή δεν ήταν τότε η "εθνική κυριαρχία" του κάθε δεξιού φαντάσματος; Καλά δεν περνάγαμε με τα φέσια και τα δανεικά; Και τι θέλουν τώρα τα κοροϊδα οι ξένοι που μας τα ζητάνε πίσω; Προφανώς επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία, γιατί πού αλλού θα βρουν τέτοιο κελεπούρι;Και μετά μου λέτε περί λαού και αγανακτισμένων.Δυστυχώς, είμαστε άξιοι της μοίρας μας όσο ακούμε φωνές τζαμπατζήδων, τρακαδόρων, κρατικοδίαιτων και αγράμματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
    Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Άρθρο 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 3 ΚΑΙ 4

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.


    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ.ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΕ ΜΕ 1500 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ.ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ)Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ;ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ κε ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (προ διετίας +/-)
    ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
    ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


    (delete and revise your article if you got the balls)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση