GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχόλια ξένων ΜΜΕ για την κατάντια μας‏...

Μπλόγκερ είμαι και ξεσπάω... Ζούμε μια «ωραία ατμόσφ αιρα» εμείς οι αλλοπρόσαλλοι Ελληνες Και ενώ η αγανακτισμένη δεινοπαθούσα ...

Μπλόγκερ είμαι και ξεσπάω...
Ζούμε μια «ωραία ατμόσφαιρα»
εμείς οι αλλοπρόσαλλοι Ελληνες
Και ενώ η αγανακτισμένη δεινοπαθούσα Ελλάδα οδηγείται στο ταπεινωτικό και εξοντωτικό μνημόνειο, εν μέσω φοβερής ανεργείας, κλεισίματος μαγαζιών, μειώσεων μισθών και συντάξεων…
Και συνεχών αποκαλύψεων για στημένα παιγνίδια ποδοσφαιροπατέρων, που οδηγούνται στις φυλακές…
Και ενώ μπροστά στη Βουλή συγκρούονται διαδηλωτές και ΜΑΤ, δέκα χιλιάδες οπαδοί της δημοφιλούς ομάδας του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν και υποδέχονται στο γήπεδο το νέο προπονητή και...
 τους παίκτες στη πρώτη τους προπόνηση...
Μια χώρα με αλλοπρόσαλλους πολιτικούς και γενικώς ανεγκέφαλους πολίτες που θυμίζουν τριτοκοσμικές χώρες και ουδεμία σχέση έχουν με τους αρχαίους Έλληνες…
Δεν τα λέω εγώ, αλλά τα ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα, με ανταποκρίσεις, φωτογραφίες και βίντεο…
Ρε μπας και αξίζουμε ότι τραβάμε;
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: http://youtu.be/i_hP4ZycbFU 

8 σχόλια

  1. Ωωωωωω....
    Απογειώθηκε ο Dow Jones μόλις έγινε γνωστό
    ότι ο Ρομπόπουλος ψηφίζει το μεσοπρόθεσμο..
    _____________________________________
    Την πρόθεσή του να ψηφίσει τελικά το Μεσοπρόθεσμο γνωστοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος, οποίος είχε ταχθεί ανοικτά κατά του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. Η ανακοίνωσή του αυτή στο ΑΛΤΕΡ προκάλεσε έκρηξη στα ξένα χρηματιστήρια με τον Dow Jones να ανεβαίνει 1,3% και τα ευρωπαϊκά πάνω από 1%!!.................

    «Εγώ πάνω από την εθνική μου αξιοπρέπεια, βάζω το δημόσιο συμφέρον», δήλωσε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης στην τηλεόραση του Alter.

    Μιλώντας στο ίδιο κανάλι, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος επίσης είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τα νέα μέτρα, σημείωσε ότι διατηρεί τις ενστάσεις του. «Θα μιλήσω στη Βουλή σε λίγη ώρα...και εκεί θα ακούσετε τι θα πω ... Πάντως οι ενστάσεις μου παραμένουν», ξεκαθάρισε ο κ. Κουρουμπλής... ο οποίος σαν πιο κυριλέ τύπος προτιμάει να ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής
    ότι στις φλέβες του τρέχει πράσινο αίμα
    και οι δεσμοί της Κόζα Νόστρα
    είναι ισχυρότεροι από το ενδιαφέρον
    για τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.

    Τσέπες έχει η ΡΟΜΠΑ ...Η ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΗ ΣΟΥ
    ΑΛΗΤΗ ΠΑΣΟΚΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νυκτερινή επίθεση των ΜΑΤ άνευ λόγου και αιτίας!!
    http://www.antinews.gr/2011/06/29/109354

    Πράσινη χούντα μακιγιαρισμένη σε “δημοκρατία” (χθεσινοβραδινό χρονικό)
    ______________________________________________
    Το μετρό σταμάτησε στο σταθμό του Συντάγματος γύρω στις 9 το βράδυ. Κατέβηκε κόσμος πολύς, νέοι, μεγαλύτεροι, ηλικιωμένοι. Παρέες, παρέες πήγαιναν σαν σε γιορτή. Ανέβηκα τα σκαλιά με βήμα ταχύ. Μα μόλις έφτασα στο πρώτο επίπεδο κάτι άρχισε να που καίει τα μάτια. Διάολε. Δακρυγόνα. Ξανάρχισαν πάλι, σκέφτηκα. Ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες για να βγω στο δεύτερο επίπεδο, λίγο πριν την έξοδο στην πλατεία, ένοιωσα την ένταση να ανεβαίνει. Πολλοί κατέβαιναν από τις σκάλες, μακιγιαρισμένοι μα malox, φορώντας χειρουργικές μάσκες. Οι περισσότεροι έβριζαν. Καθάρματα! Φασίστες. Εκεί δεξιά, στο χώρο που συνήθως στήνονται κάποιες εκθέσεις, ο Ερυθρός Σταυρός είχε στήσει πρόχειρο ιατρείο. Οι υπάλληλοι φύλαξης του Μετρό φορούσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες. Κάποιοι άλλοι εθελοντές επίσης. Κάποιες ηλικιωμένες κυρίες με δάκρυα στα μάτια, λουσμένες από τα χημικά, έμπαιναν στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες. Μέσα στον πανικό, κάποιοι αποσβολωμένοι τουρίστες, προσπαθούσαν να ανέβουν στην πλατεία.

    -Don’t go there! The square is full of tear gas, τους είπε κάποιος. Go from the other side! Γύρισαν σαστισμένοι κι έφυγαν. Κι εγώ ήμουν εκεί, απροετοίμαστος.

    -Πατριώτη έχεις μια μάσκα, ρώτησα ένα παλικάρι δίπλα μου που φαινόταν πιο οργανωμένος.

    -Όχι δυστυχώς, μου είπε, αλλά πάρε ένα πακέτο χαρτομάντιλα τουλάχιστον και πήγαινε εκεί μπροστά να σε ψεκάσουν με malox. Και μακριά από νερό! Δεν κάνει!

    Άνοιξα το πακέτο και κάλυψα το πρόσωπο με το χαρτομάντιλο. Μετά πλησίασα μια κοπέλα που ψέκαζε κάθε ενδιαφερόμενο στο πρόσωπο. Πρόχειρα μέτρα προστασίας αόπλων ανθρώπων ενάντια στην καθεστωτική βία! Μια αίσθηση αλληλεγγύης κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα παρά την ένταση. (Αλληλεγγύη! Ξεχασμένη λέξη)

    Ξαφνικά μια φωνή ακούστηκε από την έξοδο της πλατείας.

    -Γρήγορα ένα γιατρό επάνω. Γρήγορα! .Δεν μπορεί να αναπνεύσει ο άνθρωπος. Τρέξτε! Δυο γυναίκες ούρλιαζαν τρέχοντας προς τις πρώτες βοήθειες. –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Γιατρός και φορείο γρήγορα! Φώναξε ένας από τους ερυθροσταυρίτες. Αμέσως, βγήκε ομάδα με γιατρό, και τραυματιοφορείς και κατευθύνθηκαν επάνω. Σε λίγο μετέφεραν κάποιον ηλικιωμένο πάνω στο φορείο. Μας έπνιξε η δημοκρατία και δεν μπορούμε ν’ ανασάνουμε.

    Μετά από λίγο κόπασε η ρίψη χημικών. Το καλοκαιρινό αεράκι καθάρισε για λίγο την αποπνικτική ατμόσφαιρα. Ανέβηκα επάνω. Με ξαναψέκασαν για περισσότερη προστασία. Αντιδακρυγόνο 20 βαθμών σαν αντηλιακό. Η πλατεία στο κάτω μέρος ήταν ανάσταση. Είχαν ανάψει μικρές φωτιές για να αντιμετωπιστούν τα χημικά. Οι περισσότεροι ήταν μακιγιαρισμένοι. Τα πρόσωπα ήταν άσπρα. Χούντα μακιγιαρισμένη σε δημοκρατία σκέφτηκα. Αυτό βιώνουμε.

    Προς το κάτω μέρος γινόταν κάποια συναυλία. Μια κοπέλα τραγουδούσε το Ακορντεόν του Λοϊζου. «Δε θα περάσει ο φασισμός». Ναι ρε παιδιά, αλλά τα αυθεντικά πρωτοπόρα κινήματα που ζυμώνονται στη φωτιά της μάχης των δρόμων, θέλουν τα δικά τους τραγούδια, τη δικιά τους τέχνη. Πάλι στα παλιά θα μείνουμε; Ας είναι.

    Ανέβηκα τα σκαλιά και κατευθύνθηκα προς τα λουλουδάδικα. Η ατμόσφαιρα είχε καθαρίσει λίγο. Οι διαδικτυακοί anti- σύντροφοι ήταν εκεί. Παρόντες. Μακιγιαρισμένοι κι’ αυτοί. Και οι βουλευτές μέσα Απόντες. Τους ξεπερνάει η ιστορία κι αυτοί ρητορεύουν στο κενό. Μετά από ώρα, το πανηγύρι ξανάρχισε. Παρακρατικοί επιτίθενται στα ΜΑΤ. Αυτοί απαντούν. Ερεθίζεται ο κόσμος. Τους πετάνε μπουκάλια με νερό, ξύλα, ότι βρουν. Και μετά γίνεται νέα μεγάλη επίθεση με χημικά. Συστηματική. Ο κόσμος, άοπλος, οπισθοχωρεί. Ύστερα από λίγο η ατμόσφαιρα έχει γίνει πάλι αφόρητη. Κατάφεραν, προς στιγμή, να την αδειάσουν την πλατεία. Αυτός ήταν, άλλωστε και ο σκοπός. Να αδειάσει η πλατεία για να μπορεί ο πωλητής να υπογράψει το πωλητήριο χωρίς μάρτυρες.

    Είχε έρθει η ώρα για να φύγω. Μακιγιαρισμένος και λίγο δακρυσμένος κατέβηκα στο σταθμό να πάρω το μετρό. Μαζί μου κι άλλοι άνθρωποι, λίγο αποκαμωμένοι από τα γεγονότα, οργισμένοι αλλά με το κεφάλι ψηλά. Άνθρωποι σαν όλους μας. Με έναν κοινό θυμό. Ήξερα ότι σήμερα θα είναι πάλι εκεί.

    Όταν έφτασα στο σπίτι, η οικογένεια κοιμόταν, εκτός από το μικρό μου γιο. Περίμενε, ξάγρυπνος.

    -Τι έγινε μπαμπά; Μας την πήραν την Ελλάδα; ρώτησε με την αφοπλιστική αφέλεια που ρωτάνε τα παιδιά. Η ερώτηση ήταν πολύ πιο δραστική από ένα δακρυγόνο.

    -Κοιμήσου αγόρι μου, του είπα. Την Ελλάδα δεν μπορεί να μας την πάρει κανείς γιατί την έχουμε καλά κρυμμένη, βαθιά μες στις ψυχές μας.

    Γιάννης Φαίλτωρ (Μακιγιαρισμένος και δακρυσμένος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά τα αίματα ρε "δημοκράτες"
    Πολύ σάλτσα λογοτεχνίας για να "αποδείξετε" ότι η πιο άνευρη, δειλή και διστακτική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ, είναι ... τσαμπουκαλού.

    Κωλονεοέλληνες, όσο ανεχόμαστε τέτιοιυς σχολιαστές να αναπαράγουν τις αηδίες τους τόσο αποδεικνύουμε πόσο άξιοι της μοίρας μας είμαστε.

    Α ρε ευγενικέ ΠΑπανδρέου.... Σκίσε τους να καταλάβουν πόσα απίδια χωρά ο σάκος. Που νομίζουν ότι η ζωή είναι τραλαλα΄και τραλαλό στα πρωινάδικα και τις παραλίες. Και πού να είχαμε και καμια αυταρχική κυβέρνηση τι θα έγραφαν. Ο ορισμός του διαλόγου, της δουλικής απέναντι στο λαό φρασεολογίας και συμπεριφοράς και μερικές δυσάρεστες αποφάσεις ανάγκης βαφτίζονται από κάποιους κωλοέλληνες ΧΟΥΝΤΑ!!!

    Ρε ΧΟΥΝΤΑ είστε εσείς ανθέλληνες υποπατριώτες και ψευδοπατριώτες του τίποτα, του Τσίπρα, του Θεοδωράκη, της Κανέλη, του Μπέη, του Κασιμάτη, της νεολιθικής εποχής. ΧΟΥΝΤΑ ευκολίας και χαϊδέματος αυτιών στα μωρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. _______________________________________________
    Τα 37 δευτερόλεπτα της ομιλίας Ρομπόπουλου στη Βουλή...

    Μετά από δεκάδες εμφανίσεις σε κανάλια, ραδιόφωνα, πηγαδάκια, τα έδρανα και το Βήμα της Βουλής για να εναντιωθεί στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ο κ Ρομπόπουλος εμφανίστηκε για μερικά μόνο δευτερόλεπτα στο Βήμα της βουλής ώστε να εξηγήσει το γιατί θα πει τελικά
    ......“ναι” στο Μεσοπρόθεσμο !!!

    “Δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου... πάνω απ' την προσωπική μου αξιοπρέπεια τοποθετώ το εθνικό μας συμφέρον με την προϋπόθεση οτι θα επαναδιαπραγματευτούμε γρήγορα το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα”

    Είπε και κατέβηκε από το βήμα της Βουλής ο Βουλευτής λαμβάνοντας το χειροκρότημα άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
    _____________________________________________
    ΟΥΣΤ ρε κοπριταριο,βρωμοσκυλο,βολεμενε,καριολοπουστα.

    ΡΟΜΠΑ-πουλος...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ...ΠΟΡΝΙΔΙΑ
    & ΝΑ ΕΙΝΑΙ ....ΠΟΥΣΤΡΟΑΔΕΛΦΕΣ
    ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Μουγκα σκοπιμη απο ολα τα ΜΜΕ και μερικα πουλημενα μπλογκ

    για τα 757 δις που χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα!

    Ολοι ειναι συνυπευθυνοι ειπε ο δρ Κουτσουκος και αν δεν ειναι ας τα ζητησουν επισημα ο καθενας
    οπως
    τα 757 δις που χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα!

    τα 600 δις απο Ελβετια
    τα 60 δις απο Κυπρο
    τα 110 που δωσανε δωραν στους τραπεζιτες και κανει παρτυ ο Λατσης στην Ελβετια,

    αυτα ελεγε ο δρ κουτσουκος στους εντιμους πρασινοφρουρους
    και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ...

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Μουγκα σκοπιμη απο ολα τα ΜΜΕ και μερικα πουλημενα μπλογκ

    για τα 757 δις που χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα!

    Ολοι ειναι συνυπευθυνοι ειπε ο δρ Κουτσουκος και αν δεν ειναι ας τα ζητησουν επισημα ο καθενας
    οπως
    τα 757 δις που χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα!

    τα 600 δις απο Ελβετια
    τα 60 δις απο Κυπρο
    τα 110 που δωσανε δωραν στους τραπεζιτες και κανει παρτυ ο Λατσης στην Ελβετια,

    αυτα ελεγε ο δρ κουτσουκος στους εντιμους πρασινοφρουρους
    και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ...

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσοι εκφράζονται τόσο περιφρονητικά γι αυτό το κίνημα,ανήκουν σε αυτούς που δεν έχουν κανένα λόγο να συμμετέχουν σε αυτό.
    Είναι δια βίου εξασφαλισμένοι,με σίγουρα καλό μισθό και ποσοστά για το έργο που επιτελούν στήριξης της κάθε κυβέρνησης.
    Για να έχεις το σθένος να αγωνιστείς παρατώντας την πολυτέλεια του σπιτιού,του εξοχικού,του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου και το μάτσο τα χιλιάρικα που κουβαλάς μαζί σου για να επιδεικνύεις τον καρπό των υπηρεσιών σου και του ξεπουλήματος της συνείδησης σου,θέλει πραγματική απελπισία .
    Αν είσαι προνομιούχος της ΔΕΗ,απλώς κατεβάζεις τον διακόπτη.Αν είσαι του ΟΣΕ, ΕΘΕΛ, κλπ απλώς κατεβάζεις χειρόφρενο.
    Σιγά μην χαλάσεις την μακαριότητα της άνεσης σου.
    Ασε που δεν αντέχουν τα ευγενή πνευμόνια σου τα χημικά και τα δακρυγόνα.
    Για να ξενυχτήσεις ,να μείνεις με τις ώρες,να δέχεσαι τα γκλομπς στο κεφάλι,και πάλι να στέκεσαι εκεί ,θα ανήκεις στην καταδικασμένη αυτή τάξη που δεν έχει θέση στο αύριο.
    Αλλά βαθειά στην ψυχή και την καρδιά όλων,ακόμη και αυτών που κατακρίνουν λυσσαλέα αυτό το κίνημα,είναι αυτό που έσωσε την αξιοπρέπεια του Ελληνα με την πεποίθηση ότι δεν έπεσε αμαχητί.
    Δεν παραδόθηκε άνευ όρων,δεν σήκωσε λευκή σημαία.
    Και όπως οι άγνωστοι στρατιώτες είναι τα θύματα κάθε πολέμου έτσι και αυτοί διέσωσαν την τιμή όλων μας.
    Αν δεν έχουμε ανάγκη να συμπορευτούμε μαζί τους,τουλάχιστον ας μην τους πετροβολούμε.Ας αφήσουμε τους αστυνομικούς να το κάνουν.Αυτοί ξέρουν καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση