GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δημοκρατία των Αθηναίων!...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Προγονολάτρης και προγονόπληκτος και εγώ όπως ίσως θα με χαρακτήριζε ο Κορνήλιος Καστοριάδης , βρήκα σήμερα ...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Προγονολάτρης και προγονόπληκτος
και εγώ όπως ίσως θα με χαρακτήριζε ο Κορνήλιος Καστοριάδης , βρήκα σήμερα παρένθετη σε μια τηλεοπτική συνέντευξή του την παρακάτω ρήση και σας την μεταφέρω εδώ , έτσι χωρίς πρόγραμμα .
Καλότυχος στάθηκε ο Δήμος των Αθηναίων για τούτη τη κρίση των νομοθετών.
Αν κάποιος επαναστατήσει ενάντια στον Δήμο, με την πρόθεση να...
επιβάλει τυραννικό πολίτευμα και να καταλύσει τον Δήμο και την Δημοκρατία των Αθηναίων , εκείνος που θα τον σκοτώσει να τιμάται ως πρόσωπο ιερό .
Και ακόμη αν έχει καταλυθεί ο δήμος και η Δημοκρατία των Αθηναίων να μην επιτρέπεται στους βουλευτές να ανεβαίνουν στον Άρειο Πάγο και ούτε να συνεδριάζουν και ούτε να αποφασίζουν για οτιδήποτε . Και σε περίπτωση που ο Δήμος και η Δημοκρατία έχουν καταλυθεί αν κάποιος από τους βουλευτές ανέβει στον Άρειο Πάγο για να παραστεί σε συνεδρίαση ή να λάβει κάποια απόφαση και ο ίδιος και η οικογένεια του να ατιμάζονται η περιουσία του να δημεύεται και το δέκατο να προσφέρετε στη θεά.

14 σχόλια

  1. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που αντέχετε να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάνε νύχτα από την Βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ
    ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ"!!!

    17:02 30/6/2011 - Πηγή: Fimotro
    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FIMOTRO
    Αγαπητό Fimotro,

    Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του.
    Ποτέ ένα καλό τραγούδι , αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον... δήμιο ή τον προδότη.
    Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς , στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων.

    ΄Εχοντας υπ όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ,
    να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου
    «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» ,
    στίχοι Μ.Ελευθερίου,
    που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να εξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του ’21, τον Μακρυγιάννη.
    Ηλίας Ανδριόπουλος____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι εκφράζονται τόσο περιφρονητικά γι αυτό το κίνημα,ανήκουν σε αυτούς που δεν έχουν κανένα λόγο να συμμετέχουν σε αυτό.
    Είναι δια βίου εξασφαλισμένοι,με σίγουρα καλό μισθό και ποσοστά για το έργο που επιτελούν στήριξης της κάθε κυβέρνησης.
    Για να έχεις το σθένος να αγωνιστείς παρατώντας την πολυτέλεια του σπιτιού,του εξοχικού,του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου και το μάτσο τα χιλιάρικα που κουβαλάς μαζί σου για να επιδεικνύεις τον καρπό των υπηρεσιών σου και του ξεπουλήματος της συνείδησης σου,θέλει πραγματική απελπισία .
    Αν είσαι προνομιούχος της ΔΕΗ,απλώς κατεβάζεις τον διακόπτη.Αν είσαι του ΟΣΕ, ΕΘΕΛ, κλπ απλώς κατεβάζεις χειρόφρενο.
    Σιγά μην χαλάσεις την μακαριότητα της άνεσης σου.
    Ασε που δεν αντέχουν τα ευγενή πνευμόνια σου τα χημικά και τα δακρυγόνα.
    Για να ξενυχτήσεις ,να μείνεις με τις ώρες,να δέχεσαι τα γκλομπς στο κεφάλι,και πάλι να στέκεσαι εκεί ,θα ανήκεις στην καταδικασμένη αυτή τάξη που δεν έχει θέση στο αύριο.
    Αλλά βαθειά στην ψυχή και την καρδιά όλων,ακόμη και αυτών που κατακρίνουν λυσσαλέα αυτό το κίνημα,είναι αυτό που έσωσε την αξιοπρέπεια του Ελληνα με την πεποίθηση ότι δεν έπεσε αμαχητί.
    Δεν παραδόθηκε άνευ όρων,δεν σήκωσε λευκή σημαία.
    Και όπως οι άγνωστοι στρατιώτες είναι τα θύματα κάθε πολέμου έτσι και αυτοί διέσωσαν την τιμή όλων μας.
    Αν δεν έχουμε ανάγκη να συμπορευτούμε μαζί τους,τουλάχιστον ας μην τους πετροβολούμε.Ας αφήσουμε τους αστυνομικούς να το κάνουν.Αυτοί ξέρουν να το κάνουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαυμάστε "ηγέτη" το Σαμαρά!!!
    Άκου έκφραση ο ασήμαντος :"Να κάνετε τα κουμάντα σας".
    Και θέλει να γίνει πρωθυπουργός!
    Απίστευτο! Δεν το περίμενα να είναι χειρότερος από τον Καραμανλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να υπήρχε κάποιος να βρεί κάποια ομοιότητα των αρχών της δημοκρατίας στην οποία αναφέρεσθε και της δημοκρατίας που βιώσαμε χθές.
    Από ότι αποδεικνύεται όλοι όσοι ξεσηκώνονται αγανακτώντας για το βάρος που τους επιβάλλεται να σηκώσουν είναι ηλίθιοι και υπονομευτές της δημοκρατίας όπως την εννοούν οι ιθύνοντες του τόπου.
    Και πάνω από όλα συνυπεύθυνοι.
    Γιατί με το πρώτο σκάνδαλο θα έπρεπε να ανατρέπουν την ευθυνόμενη κυβέρνηση.
    Και όχι να περιμένουν να γίνει το ποτάμι σκανδάλων και διαφθοράς χείμαρος που τους πνίγει.
    Γιατί επιμένουν να ψηφίζουν τα ίδια διεφθαρμένα κατεστημένα που αποδεδειγμένα και όντας το ίδιο συνυπεύθυνα επιβάλλουν με βία την θέληση τους να πληρώσει ο λαός τα χρωστούμενα αφού τους ανέχτηκε τόσα χρόνια να τρώνε και να πίνουν στην υγεία των κορόιδων.
    Η δημοκρατία των ΜΑΤ,της ωμής και ανεξέλεγκτης βίας κατα της διαμαρτυρίας,είναι η επιλογή αυτών που θα προτιμήσουν να σκοτώσουν παρά να θιγεί η καρέκλα και τα προνόμια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργος ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ Παπανδρέου ! !
    Xωρίς αμφιβολία, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που θα μπορούσε ποτέ να τοποθετηθεί σε ηγεσία κράτους.

    Κάτω από την συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων ωρών, με τις εκκλήσεις για βοήθεια να ηχούν ακόμα στα αυτιά μας και τις ομάδες των πολιτών να τρέχουν με ανοιγμένα κεφάλια προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να....μπορέσουν να σωθούν από την δολοφονική μανία των ΜΑΤ, αναρωτιώμαστε πού βαδίζουμε και τι θα απογίνει αυτός ο τόπος…

    Με έναν μισότρελο δικτάτορα που εμφανώς δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας, έναν παράφρονα που νομίζει ότι κυβερνάει τη χώρα περνώντας παράνομα από την Βουλή αυτό το έκτρωμα με 155 ψήφους αντί των ....180 που απαιτεί το Σύνταγμα, με την απόλυτη εναντίωση του συνόλου του πολιτικού κόσμου αλλά και του λαού, ενός λαού για τον οποίο έχει δώσει εντολή στις δολοφονικές κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας να τον εξοντώσουν με κάθε χημικό μέσο και με απόλυτη φασιστική βία, με μια πρωτεύουσα να καίγεται απ’ άκρη σ’άκρη και με τους πραιτωριανούς του να βρίσκονται όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία φύλαξης των υπολοίπων μελών της χουντικής κυβέρνησης.

    Δίχως αμφιβολία, ζούμε την πιο στυγνή μορφή χουντικής διακυβέρνησης. Το αύριο της Ελλάδας διαγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα, αλλά….εμείς, ο λαός, δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη στον τρελό δικτάτορα !
    Γιατί ας μην ξεχνάνε όλοι αυτοί οι άθλιοι κοινοβουλευτικοί παλιάτσοι που τον ακολούθησαν σκεπτόμενοι τα μεγαλεία που τους περιμένουν, ότι τα αρπακτικά της Ευρώπης, όταν δεν θα τους χρειάζονται πια για να τους κάνουν τις βρωμοδουλειές τους, θα τους πετάξουν στα σκουπίδια.

    Και τότε…τα μόνα μεγαλεία που θα τους περιμένουν θα είναι οι κρεμάλες στο Σύνταγμα, αφού τα λυσσασμένα σκυλιά των ΜΑΤ δεν θα έχουν λόγο πια να τους σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ μεγαλοι καλαμπουρτζηδες σχολιαστες
    μιλαμε για πολυ γελιο
    απιθανες γκαφες τεραστια νουμερα
    ολοι οι Σεφερληδες εδω εχουν μαζευτει.
    Εχουμε το Σαμαρα , τον Τσιπρα στην tv
    κι εσας εδω .Ναστε καλα
    χαχαχαχαχαχαχαχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανδριοπουλε μολις κοπηκαν τα εξωφρενικα φραγκα για την κομπανια σου στην ΕΡΤ
    εγινες κι εσυ επαναστατης βολεμενο ρεμαλι.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.57 να είχες να έλεγες επιχειρήματα,λόγο να αρθρώσεις ίσως και να είχε κάποια αξία το δικό σου σχόλιο.
    Αν απλά διασκεδάζεις,τότε έχουν δίκιο αυτοί που σου συμπεριφέρονται σαν ζώο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο άνθρωπος που πριν λίγα χρόνια έπνιξε 80 συνανθρώπους μας (και Σαμιώτες) πνίγει τώρα την Αθήνα στα χημικά !!!

    Με όλο αυτό το μπάχαλο που έγινε χθες κι εξακολουθεί να γίνεται στην πρωτεύουσα δεν ισοπεδώθηκε μόνο το κέντρο της Αθήνας αλλά και κάθε έννοια δημοκρατίας,ελευθερίας και προστασίας του πολίτη!

    Κάποιες στιγμές το Σύνταγμα και οι γύρω δρόμοι θύμιζαν πεδίο πολέμου,μόνο τα πραγματικά πυρά έλειπαν και τα τανκς του Αντιπροέδρου!Πρωτοφανής και…..

    αλόγιστη χρήση χημικών μαζί με μια ακαταλαβίστικα προκλητική συμπεριφορά των ΜΑΤ σε απάντηση δήθεν των προκλήσεων από τους κουκουλοφόρους,που για μια ακόμα φορά αδυνατούσαν να συλλάβουν.

    Και μόνο το γεγονός ότι επιτέθηκαν αστυνομικοί σε ανύποπτους πολίτες που έτρωγαν στο Μοναστηράκι ή έπιναν καφέ στην Ερμού φτάνει και περισσεύει για να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις περί οργανωμένου σχεδίου εκφοβισμού του λαού γενικώς.Οι διάσπαρτοι προβοκάτορες μέσα στο πλήθος έδιναν το ρυθμό στους κουκουλοφόρους για ν’ αρχίσει ο πετροπόλεμος και το κυνηγητό των διαδηλωτών με προφανή στόχο να τους εκδιώξουν από την πλατεία.

    Δεν γνωρίζουμε ποιοι οργανώνουν και διαχειρίζονται τις Αστυνομικές επιχειρήσεις αλλά έκανε μπαμ από μακριά ότι στόχευαν στο να φοβηθούν οι απλοί διαμαρτυρόμενοι πολίτες-οικογενειάρχες και να εγκαταλείψουν την πλατεία.Αφιονισμένοι αστυνομικοί,με ανεξήγητο μίσος για τον κόσμο που ήταν απέναντί τους έκαναν χρήση χημικών κατά πρόσωπο και απρόκλητα.Μέχρι και το ιατρείο στο μετρό του Συντάγματος φρόντισαν να το μετατρέψουν σε θάλαμο αερίων.

    Αποτέλεσμα όλων αυτών δεκάδες τραυματισμοί πολιτών και αστυνομικών,καμμένα και λεηλατημένα κτίρια και αμέτρητες καταστροφές δημοσίων και ιδιωτικών χώρων.

    Με τις εικόνες των γεγονότων να κάνουν το γύρω του κόσμου και να αμαυρώνουν το προφίλ της χώρα μας,αποτρέποντας τους τουρίστες να έρθουν,δέχτηκε κορυφαίο πλήγμα εκ των έσω ο τουρισμός μας,που κακά τα ψέματα είναι η βαριά μας βιομηχανία.

    Κι όμως πέρασαν τα μεσάνυχτα και κανένας πολιτικός ή ένστολος δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του ή έστω από ευθιξία.

    Ο υπουργός Προ-Πο, Χρήστος Παπουτσής,αρκέστηκε να ζητήσει από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, την άμεση και εξονυχιστική έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση, απόψε κιόλας, της υπόθεσης του βίντεο με τους προβοκάτορες που προβλήθηκε στο σημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.Και με τη σειρά του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής,η οποία διεξάγει ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

    Το ΄πα εγώ στο σκύλο μου κι ο σκύλος στην ουρά του δηλαδή!

    Μέχρι κει φτάνει η ευθιξία όλων κι αυτό γιατί προβλήθηκε το βίντεο από ένα κανάλι αλλιώς θα παρέμειναν στο γυάλινο κόσμο τους και θα απολάμβαναν ως Νέρωνες την πρωτεύουσα να φλέγεται.

    Παρεμπιπτόντως έχουμε ανώτατο άρχοντα σ’ αυτή τη χώρα;Κι αν ναι τι ακριβώς κάνει;

    Με όλο αυτό το μπάχαλο που έγινε χθες κι εξακολουθεί να γίνεται στην πρωτεύουσα δεν ισοπεδώθηκε μόνο το κέντρο της Αθήνας αλλά και κάθε έννοια δημοκρατίας,ελευθερίας και προστασίας του πολίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιες στιγμές το Σύνταγμα και οι γύρω δρόμοι θύμιζαν πεδίο πολέμου,μόνο τα πραγματικά πυρά έλειπα και τα τανκς του Αντιπροέδρου!Πρωτοφανής και…..

    αλόγιστη χρήση χημικών μαζί με μια ακαταλαβίστικα προκλητική συμπεριφορά των ΜΑΤ σε απάντηση δήθεν των προκλήσεων από τους κουκουλοφόρους,που για μια ακόμα φορά αδυνατούσαν να συλλάβουν.

    Και μόνο το γεγονός ότι επιτέθηκαν αστυνομικοί σε ανύποπτους πολίτες που έτρωγαν στο Μοναστηράκι ή έπιναν καφέ στην Ερμού φτάνει και περισσεύει για να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις περί οργανωμένου σχεδίου εκφοβισμού του λαού γενικώς.Οι διάσπαρτοι προβοκάτορες μέσα στο πλήθος έδιναν το ρυθμό στους κουκουλοφόρους για ν’ αρχίσει ο πετροπόλεμος και το κυνηγητό των διαδηλωτών με προφανή στόχο να τους εκδιώξουν από την πλατεία.

    Δεν γνωρίζουμε ποιοι οργανώνουν και διαχειρίζονται τις Αστυνομικές επιχειρήσεις αλλά έκανε μπαμ από μακριά ότι στόχευαν στο να φοβηθούν οι απλοί διαμαρτυρόμενοι πολίτες-οικογενειάρχες και να εγκαταλείψουν την πλατεία.Αφιονισμένοι αστυνομικοί,με ανεξήγητο μίσος για τον κόσμο που ήταν απέναντί τους έκαναν χρήση χημικών κατά πρόσωπο και απρόκλητα.Μέχρι και το ιατρείο στο μετρό του Συντάγματος φρόντισαν να το μετατρέψουν σε θάλαμο αερίων.

    Αποτέλεσμα όλων αυτών δεκάδες τραυματισμοί πολιτών και αστυνομικών,καμμένα και λεηλατημένα κτίρια και αμέτρητες καταστροφές δημοσίων και ιδιωτικών χώρων.

    Με τις εικόνες των γεγονότων να κάνουν το γύρω του κόσμου και να αμαυρώνουν το προφίλ της χώρα μας,αποτρέποντας τους τουρίστες να έρθουν,δέχτηκε κορυφαίο πλήγμα εκ των έσω ο τουρισμός μας,που κακά τα ψέματα είναι η βαριά μας βιομηχανία.

    Κι όμως πέρασαν τα μεσάνυχτα και κανένας πολιτικός ή ένστολος δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του ή έστω από ευθιξία.

    Ο υπουργός Προ-Πο, Χρήστος Παπουτσής,αρκέστηκε να ζητήσει από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, την άμεση και εξονυχιστική έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση, απόψε κιόλας, της υπόθεσης του βίντεο με τους προβοκάτορες που προβλήθηκε στο σημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.Και με τη σειρά του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής,η οποία διεξάγει ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

    Το ΄πα εγώ στο σκύλο μου κι ο σκύλος στην ουρά του δηλαδή!

    Μέχρι κει φτάνει η ευθιξία όλων κι αυτό γιατί προβλήθηκε το βίντεο από ένα κανάλι αλλιώς θα παρέμειναν στο γυάλινο κόσμο τους και θα απολάμβαναν ως Νέρωνες την πρωτεύουσα να φλέγεται.

    Παρεμπιπτόντως έχουμε ανώτατο άρχοντα σ’ αυτή τη χώρα;Κι αν ναι τι ακριβώς κάνει;

    http://www.samiakignomi.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να μην παραπονιόμαστε για την δημοκρατία μας,πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που ακόμη και τα προβοκάτσια γίνονται απροκάλυπτα ,οι βίαιη επίθεση απρόσκοπτα και με τηλεοπτική κάλυψη.
    Και το πιό κορυφαίο,οι εκπρόσωποι των δυνάμεων που οφείλουν να προστατεύουν τους αθώους πολίτες,να θέλουν σώνει και καλά να μας πείσουν ότι αυτά που είδαμε ήταν οφθαλμαπάτη.
    Οτι αυτά που ζήσαμε ήτανε παραισθήσεις.
    Αυτοί νόμιζαν ότι έτσι προστάτευαν την ζωή μας.
    Τί πιό δημοκρατικό θέλουμε δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΑΑΑ......
    ΚΑΙ είστε καλεσμένοι
    στο Κοκτέϊλ party........ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΑΙΜΑ
    ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΚΑ....ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Αέρας Λευτεριάς στην Αθήνα :
    Ξεκινά το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ...ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    στην οποία πρόεδρος είναι ο δικός μας ΣοσιαλΗστής Ηγέτης ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Tα όποια έξοδα ποιός θα τα πληρώσει ;
    Παλιά νομίζω τα πλήρωνε ο Μουμπάρακ,
    τώρα ...δεν ξέρω !!!

    (Θα το μάθουμε στο διαύγεια gr :)
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ....χιχιχχιχ.....χοχοχοχοοοχοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπάμπη παρακαλάς τον συντάκτη του κειμένου να συστηθεί . Ανταποκρίνομαι και σου λέω . Αρκεί να γράψεις το όνομά μου με ελληνικά γράμματα « Λεωνίδας Ορφανουδάκης» στη μηχανή αναζήτησης του google και θα μάθεις από τα δημοσιεύματα μου στα blogs για εμένα περισσότερα από όσα ξέρω εγώ για μένα .
    Ζητάς ακόμα να σας ενημερώσω για τον λόγο της αποστολής του κειμένου . Θα μπορούσα να απαντήσω έτσι χωρίς λόγο , αλλά θα πιαστώ από την ευκαιρία να σου γράψω δυο σκέψεις μου που έχω διατυπώσει χιλιάδες φορές σε πηγαδάκια με μπαχαλάκιδές αλλά και με κουλτουριάρηδες της πλατείας .
    Α) Το σύστημα έχει τα μέσα και είναι πανέτοιμο να συντρίψει την όποια δυναμική ενέργεια εναντίον του . Είμαι επομένως κατά της βίας από όποια προέλευση και με όποια μορφή της.
    Β) Δημοκρατία αληθινή δεν γνώρισε ποτέ το νεοελληνικό κράτος , για να την καταλύσει κάποιος και να τον θεωρήσω θανάσιμο εχθρό μου , αγανακτώ μόνο με τους πολιτικούς που από πάντα κοροϊδεύουν το λαό . Η Δημοκρατία μας τελείωσε εκεί που γεννήθηκε τότε στην αρχαία Αθήνα . Μέσα όμως στη χαοτική κατάσταση της πλατείας το πείραμα να την ξαναβρούμε έχει ενδιαφέρον.Πρέπει αρχικά να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει τη διαφορά της Δημοκρατίας από αυτό που τον έμαθαν να νομίζει για δημοκρατία .
    Για αυτό πετάω που και που κάτι από τα παλιά και όποιος πιάσει και ότι πιάσει .
    Λεωνίδας Ορφανουδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση