GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζεται "γάμος" Παπαρήγα- Τσίπρα...

Από το http://www.kentrinews.gr/ Στα σκαριά βρίσκεται συνάντηση της Αλέκας Παπαρήγα και του Αλέξη Τσίπρα, σε μια προσπάθεια να προχωρή...

Από το http://www.kentrinews.gr/
Στα σκαριά βρίσκεται συνάντηση της Αλέκας Παπαρήγα και του Αλέξη Τσίπρα, σε μια προσπάθεια να προχωρήσει επιτέλους ενωμένη η Αριστερά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δύο πολύ σημαντικά στελέχη της ελληνικής Αριστεράς  έχουν «αναλάβει» πρωτοβουλίες για να φέρουν κοντά τους δύο αρχηγούς.
Το εγχείρημα είναι σαφώς πολύ δύσκολο. Η στείρα άρνηση της Αλέκας για οποιαδήποτε συζήτηση με το κόμμα της Κουμουνδούρου ήταν...
 μέχρι σήμερα ανυπέρβλητο εμπόδιο για συμπόρευση των δύο κομμάτων.
Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει, οι συνθήκες είναι πολύ κρίσιμες κι όσοι ασχολούνται (σ.σ:. και τα δύο ιστορικά στελέχη έχουν περάσει από το ΚΚΕ), με το να τα βρουν οι δύο ηγεσίες υποστηρίζουν πως έφτασε η ώρα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο πολιτικό κόμμα της Αριστεράς που θα γίνει ο καταλύτης του πολιτικού συστήματος.
Ο κόσμος της Αριστεράς περιμένει από την Αλέκα και τον Τσίπρα  να παραμερίσουν όποιες άλλες διαφορές και προκαταλήψεις και να συμπαραταχθούν σε ένα μεγάλο κοινό αριστερό μέτωπο για τη διάσωση της χώρας, την επιβίωση του λαού και την προάσπιση των πιο στοιχειωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Εξάλλου είναι κοινή αίσθηση- κι αυτό που τρέμουν ΠΑΣΟΚ- ΝΔ – ότι μια ενωμένη Αριστερά μπορεί να βοηθήσει για ένα μεγάλο ενωτικό ταξικό λαϊκό κίνημα ανατροπής και προοδευτικής προοπτικής.

17 σχόλια

  1. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι κουκουλοφόροι θα έχουν από εδώ και πέρα πολιτική ταυτότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ίδια γραμμή Καρατζαφέρης – Αλ Σαλέχ
    Ο ΛΑγΟΣ το πουτανάκι
    και η ΠΟΥΤΑΝΑ του Πασοκ
    κωλί-μουνί πάνε μαζί ----------------------

    Τι κρίμα κυρία μου !
    Πολύ λυπάμαι, πάρα πολύ !
    Που δεν ζείς ανάμεσα στους μουσουλμάνους απ όπου κατάγεσαι για να μιλήσεις έτσι για οποινδήποτε άντρα !
    Κρίμα !
    Γιατί μόνο τότε θα καταλάβαινες τι εστί σεβασμός προς την χώρα και τους ανθρώπους της που από αντικείμενο σε έκαναν άνθρωπο και με δικ

    Συγγνώμη που δεν είμαστε τόσο απονευρωμένοι ρε τύπισσα, και αποφασίσαμε να μη παραδώσουμε πνεύμα…
    ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !
    Δεν θα ξανασυμβεί !
    Να, για αντίποινα σκέφτομαι σοβαρά να ζητήσω τη δημιουργία εκατοντάδων τζαμιών ανά την Ελλάδα, την ένταξη όλων των μεταναστών στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απασχόλησης, την απαγόρευση δημιουργίας οικογενειών από έλληνες φτωχομπ…δες ως ένδειξη υπέρτατου ανθρωπισμού, να γράψω εκθέσεις που θα αναφέρονται στην αναγκαιότητα απορρόφησης των μεταναστευτικών ροών από την αφρασιατική σφαίρα και πάει λέγοντας.

    Ντρέπομαι για τον …τρελλαντώνη, που σκέφτεται με όρους έθνους, που είναι τόσο ντεμοντέ και τρε μπανάλ!
    Νιώθω πολύ έντονα μεσαιωνικός…
    Εσείς ;;;.................
    ****ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΠΑΣΟΚ ;;;;;;;;;;;;;;;


    Υ.Γ. Ο δημαγωγός BerluΚαρατζαφύρ βέβαια τρίβει τα “”. Μα πως είναι δυνατόν να σπρωχνόμαστε στα τάρταρα σαν κοινωνία από τους θεσμικούς μας εκπροσώπους με τόσο αφελειοκρετινισμό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντρέπομαι για τον …τρελλαντώνη, που σκέφτεται με όρους έθνους, που είναι τόσο ντεμοντέ και τρε μπανάλ!
    Νιώθω πολύ έντονα μεσαιωνικός…
    Εσείς ;;;.................
    Πουτανες και ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ, ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΠΑΣΟΚ ;;;;;;;;;;;;;;;


    Υ.Γ. Ο δημαγωγός BerluΚαρατζαφύρ βέβαια τρίβει τα “”. Μα πως είναι δυνατόν να σπρωχνόμαστε στα τάρταρα σαν κοινωνία από τους θεσμικούς μας εκπροσώπους με τόσο αφελειοκρετινισμό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ
    ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΕΙ
    ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ
    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ
    Ο ΝΟΝΟΣ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ
    ΚΟΛΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΝΕΙ
    ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΡΕΙ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ
    ΑΛΕΚΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ
    Ο ΓΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΣ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΑΥΤΟΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΓΙΩΡΓΟΥ-ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΒΑΡΒΑΤΗ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ .ΤΟ 1992 ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, 22 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΛΛΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ 1 ΔΙΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΜΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ Η ΞΕΜΑΛΛΙΑΖΟΝΤΕ Η ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΕ Η ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ.Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ Η Η ΝΥΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΟΔΟΣ.Ο ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΙΗΣΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεγονός είναι ότι το σκάνδαλο με τα 20 000 000 εκατομμυριάκια της Μ.Μ. Λάυρας αγιάσανε στα επουράνια και με τις ευλογίας του ΚΚΕ, ο δε ΣΥΡΙΖΑ που το έσπρωξε σε σημείο να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, τώρα δεν ακούγεται άλλο γι αυτό, τι συμβαίνει???

    http://www.youtube.com/watch?v=LTRgl9QGhzw&feature=player_embedded

    Τελικά όλη η ιστορία ήταν για να δώθεί αφορμή ανταλάγματος συμψηφισμού σκανδάλων μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σπίτι της Μάργκαρετ Παπανδρέου.
    Μόλις έμαθε τις ειδήσεις.

    -Ο, μαι γκοντ.
    Δις κιντ γουιλ μπι δε ντεθ οφ μι.
    Θα ειδοποιήσω τον Νίκο.
    Αυτό το παιντί έπρεπε να γκίνει πρωθυπουργός τελικά.
    - Έλα, Νίκο, έμαθες τι παπαριές έκανε ο Τζόρτζ; Πήγαινε σε παρακαλώ να τον μαζέψεις.
    Καλό παιντί, αλλα λίγκο χοντροκέφαλο.
    -Πάω, πάω θα του τα ψάλω.

    Γραφείο Παπανδρέου.

    -Ρε, Γιώργο, τι κάνεις σήμερα.
    Τους έχεις τρελάνεις όλους.
    Ο Σαμαράς λέει ότι έγινες το πουτανάκι του. Ξεφτίλισες το όνομα Παπανδρέου.
    -Μαι μπραδερ, αι εμ τάιρντ οφ δις μπούλσιτ.
    Πάω να φύγω καλύτερα. Ιτς μπετερ φορ ολ οβ ας.

    Τότε ο Νίκος είπε με βροντερή φωνή.
    -Αδερφέ Γιώργο, οι Παπανδρέου δεν παραιτούνται ποτέ !
    Και μετά πιο χαμηλόφωνα:
    -Συχνά όμως συμβιβάζονται...
    - Ω, ρε πούστη.
    Η πολύ χαρά μας βγήκε ξινή, τώρα τι κάνουμε ?


    Γραφείο Βενιζέλου
    - Ε, ρε γαμώτη. Πάνω που είπαμε ότι τον στείλαμε τον Γιωργάκη...
    Πλάκα έχει στον ανασχηματισμό να βάλει πάλι τίποτα μιγιάγκιχτους και ακτιβίστριες με διδακτορικά φίλους του από το γυμναστήριο.
    Και εμείς πάλι απόξω. Κάτσε να πάρω τους φίλους μου στο μεγκα. Θα γίνει χαμός αύριο το πρωί.

    Δε νεξτ ντέι.
    Γραφείο Παπανδρέου._________________________

    -Πρόεδρε οι βενιζελικοί βουλευτές φεύγουν ένας ένας. Νέα αποστασία! Τα ΜΜΕ μας ξεφτιλίζουν. Την πατήσαμε. Είναι και ο Βενιζέλος απ'όξω, θέλει να σου μιλήσει μόλις τελειώσει το σάντουιτς με το γιαούρτι που τρώει. Να τον μπάσω μέσα;
    -Λετ χιμ ιν.
    Βενιζέλος: Γιώργο βαρέθηκα να είμαι το γιουσουφάκι σου. Είμαι νέο παιδί, έχω όνειρα. Όπως βλέπεις σε ρίχνω για πλάκα. Γιορ τερν νάου, που λες κι εσύ.
    -Οκει Βενιζέλε, πες τι θες.
    -Θα πάρω υπουργείο οικονομικών, να σε βγάλω από την δύσκολη θέση. Εμένα θα με προστατεύσουν τα ΜΜΕ, είμαι καλό παιδί, θα φτιάξω και όνομα στο εξωτερικό, εκεί που χωλαίνει το βιογραφικό μου. Κάνε με και αντιπρόεδρο και μέλλοντα διάδοχο και θα σου μαζέψω το κόμμα μια χαρά. Α, θέλω και τον Κουκουλόπουλο υφυπουργό, είναι το πιστό μου σκυλί.
    - Ιτς ε ντιλ !

    και το " ΜΕΓΑΛΕΙΟ της Α Λ Η Τ Ε Ι Α Σ " ΠΑΣΟΚ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. The plebeians should have no say in the running of their countries. As the ruling classes own all of the wealth it is logical that only they should decide the future.The masses in Greece are about to be severely punished for daring to question their betters. When they are squirming on their bellies begging for food and shelter, those who were born to lead can strengthen their inherited rights to govern even further.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι πληβείοι δεν κυβερνουν μια χωρα. Οι δημιουργοι του πλουτου εχουν και την εξουσια.Οι μάζες στην Ελλάδα αμφισβητησαν τους ανωτερους τους,και θα τιμωρηθούν αυστηρά για την αναιδεια τους. Μονο οταν θα σερνονται κλαιγοντας ζητωντας ελεος για να ζησουν αυτοι και τα παιδια τους,θα αναγνωρισουν το ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ των ΑΝΩΤΕΡΩΝ τους να κυβερνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα μάλιστα, ξενοιάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρεπορτάζ-ανακοίνωση τηλε-Πράβντας (ΕΤ3) για το νομοσχέδιο περί φιτ κώλων και αξιόπουστα

    Τις έντονες διαμαρτυρίες της κακεντρεχούς και οπισθοδρομικής αντιπολίτευσης και των κ.κ. Βενιζέλου και Πάγκαλου ξεσήκωσε η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βούλη, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί υποχρεωτικών φιτ κώλων και καλλίγραμμων κορμιών.

    Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά σε "θείες του λαού που πιάνουν τόπο" και συνέχισε λέγοντας πως με κάποιον αξιόπουστα θα "υπάρξει πρωτογενές έλλειμμα", "αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος που θα τονώσει την ψυχική διάθεση και την υγεία του Έλληνα και θα αυξήσει τον τουρισμό, γι'αυτό είναι αναγκαία σκληρά μέτρα πείνας, κανό και ποδήλατο χωρίς αλυσίδα".

    Από την πλευρά της η ανεύθυνη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για προσπάθεια υποβάθμισης των κέντρων αδυνατίσματος που θα μειώσει ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη στην χώρα, ενώ συζητιέται και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του πασοκικού αξιόπουστα.Η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε πως δεν έχει πρόβλημα με το αδυνάτισμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί οι θείες του λαού,που ανέφερε ο πρωθυπουργός, να υποβάλλονται σε αντιδραστική αποτρίχωση και ιμπεριαλιστικό χαλάουα από τον κάθε ρεβιζιονιστή και οπορτουνιστή αξιόπουστα του Τζέφρυ,κάλεσε δε σε διαδήλωση τα εργατικά στρώματα.

    Ο τσαμπουκάς και κουκουλοφόρος Αλέξης Τσίπρας δήλωσε έκπληκτος για τις ρατσιστικές αναφορές και προθέσεις του Τζέφρυ,πράγμα που δεν περίμενε ποτέ από αυτόν,παρά το γεγονός ότι σ'όλα τ'άλλα είναι άχρηστος και τουφεκαλαύρης,ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας δήλωσε πρόθυμος να αλειφθεί με μέλι και να κυλιστεί γυμνός στο Σύνταγμα με τον κ.Πάγκαλο και Βενιζέλο,σημείωσε πάντως ως θετικό πως εφαρμοστής του προγράμματος θα είναι κάποιος αξιόπουστας.

    Τέλος ο λατρευτός μας Γιώργος Καρατζαφέρης,η σοβαρή και πάντα σταθερή αυτή φωνή του κοινοβουλίου,συμφώνησε με τον ένδοξο Τζέφρυ παρά τις αμφιβολίες που έχει για ελλειπή στοιχεία για το πρόσωπο του αξιόπουστα,για το καλό της έθνους όπως τόνισε,ενώ η πανέμορφη κ.Μπακογιάννη και ο τιτάνας κ.Κουβέλης δήλωσαν αλληλέγγυοι με το πρόγραμμα της σκληράς μαχόμενης κυβέρνησης.

    Για την Τηλε-Πράβντα Β.Ελλάδας (ΕΤ3)
    Θεοδώρα Αυγέρη,
    υπεύθυνη λογοκρισίας-τομεάρχης προπαγάνδας και ιδεολογικής κάλυψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ελλάδα είναι μπουρδέλο κράτος, δεν θα αλλάξει τίποτα είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τη Νέα Δημοκρατία. Εφ 'όσον υπάρχει διαφθοροκρατια δεν θα αλλάξει τίποτα. Να θυμηθείτε αυτό που είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ LIGHT, ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ (ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ)ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ)ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΣΙΝΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ
    ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ,ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ","ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ","ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ"
    ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΛΕΜΕ.......ΣΑΒΟΥΡΕΣ Ε ΣΑΒΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πώς ο Βενιζέλος «έφαγε» τους ανθρώπους του Γιώργου...
    Από το : newpost

    Για «πόλεμο» με τους βενιζελικούς ετοιμάζονται οι παπανδρεϊκοί, έστω και χωρίς τον… Γιώργο! Η πρώτη ανάγνωση της νέας κυβέρνησης οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο Ευ. Βενιζέλος τα πήρε όλα. Το αν θα του βγει θα φανεί τις ερχόμενες εβδομάδες. Γιατί και τα προβλήματα είναι πολλά και ο Γ. Παπανδρέου παραμένει πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Μέχρι τότε, όμως, αξίζει μια προσεχτική ανάγνωση του ανασχηματισμού, σε ότι αφορά στο παπανδρεϊκό μπλοκ.
    • Ο Γ. Ραγκούσης υποβαθμίστηκε σε υπουργό Υποδομών. Το υπουργείο του μοιράστηκε στα δύο. Στους παπανδρεϊκούς Ρέππα και Καστανίδη και τον βενιζελικό Κουκουλόπουλο.
    • Ο Γ. Παπακωνσταντίνου υποβαθμίστηκε σε υπουργό Περιβάλλοντος, για να γίνει υπουργός Εξωτερικών ο… Στ. Λαμπρινίδης!
    • Ο Χ. Παμπούκης υποβαθμίστηκε. Από αντ’ αυτού στο Μαξίμου και υπουργός Επικρατείας έγινε αναπληρωτής του Μ. Χρυσοχοΐδης.
    • Η Λ. Κατσέλη έμεινε εκτός κυβέρνησης.
    • Ο Δ. Δρούτσας και η Τ. Μπιρμπίλη έμειναν εκτός κυβέρνησης.
    • Ο Π. Μπεγλίτης και ο Στ. Λαμπρινίδης είναι εκτός κυβερνητικής επιτροπής.
    • Ο Π. Γερουλάνος έμεινε στάσιμος.
    • Ο Α. Λοβέρδος, ο πιο συνεπής υπουργός του Γιώργου, έμεινε στάσιμος.
    • Οι υποστηριχτές του το 2007 Θ. Πάγκαλος, Α. Διαμαντοπούλου, Μ. Χρυσοχοΐδης και Χρ. Παπουτσής έμειναν στάσιμοι.

    Αντίθετα, ο Ευ. Βενιζέλος «κούρεψε» τον Α. Λοβέρδο που ανέπτυξε ηγετικό βηματισμό, τον Γ. Φλωρίδη που είναι πλέον εκτός ΚΟ και τη Μ. Αποστολάκη που είχε μπει στην προηγούμενη κυβέρνηση χωρίς να τον έχει ρωτήσει.
    Είναι προφανές ότι στο παπανδρεϊκό μπλοκ ψάχνουν να βρουν από πού τους ήρθε.
    Άλλοι ρίχνουν ευθύνες στη Ρεγγίνα και άλλοι στον Αθανασάκη.
    Οι πιο τολμηροί τα βάζουν με τον Νίκο, τον αδερφό του προέδρου.
    Σε κάθε περίπτωση, έχουν αρχίσει να νιώθουν ότι δεν αρκεί για την επιβίωσή τους η στάμπα του προεδρικού. Ο Γ. Παπανδρέου φέρθηκε σα σε κηπουρούς ακόμη και στα κατ’ εξοχήν πολιτικά του στελέχη.
    Το γεγονός αυτό έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη τους στον πρωθυπουργό.

    Ορισμένοι από τους προαναφερθέντες σκέφτονται τον απογαλακτισμό τους και άλλοι ξεκίνησαν τα ραντεβού για να αντιμετωπίσουν την επέλαση των βενιζελικών. Οι συζητήσεις τους ξεκινούν από την απορία «μα τι έπαθε ο Γιώργος» και φθάνουν στο ερώτημα «εμείς τι κάνουμε».
    Έχουν ήδη δώσει την απάντηση. «Μπορεί ο Γιώργος να πήρε το δαχτυλίδι από τον Σημίτη αλλά αυτή τη φορά δε θα το δώσει στον Βαγγέλη
    χωρίς μάχη» !

    ΔΗΛΑΔΗ...ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛ-ΦΑΡΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ
    ΚΟΥΒΑΡΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚ ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι κολοτούμπες του Παντελή Οικονόμου
    __________________________________
    Θλίψη και απογοήτευση προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του υφυπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου για το μνημόνιο. Ο πολιτικός που μέχρι χθες έλεγε να καταγγείλει η κυβέρνηση το μνημόνιο, σήμερα το υπερασπίζεται με πάθος.

    Βλέπετε τώρα στρογγυλοκάθισε στην....
    υπουργική καρέκλα και …ξέχασε την κριτική που έκανε και κυρίως αποποιήθηκε τις απόψεις του.

    Μιλώντας στη βουλή ο Οικονόμου σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει στο χθες και στο σήμερα είπε απίθανα, άλλα άκρως πασοκικά, πράγματα:

    «Το ψήφισα. Βεβαίως και έκανα κριτική, αλλά υπάρχει η εξής απλούστευση, που μπορεί να γίνει θανατηφόρα στις μέρες μας: ότι όσοι ψήφισαν το μνημόνιο, το αγαπάνε.

    Και ότι όσοι δεν το αγαπούν, πρέπει να το καταψηφίσουν ακόμη και αν γίνει στάση πληρωμών» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ω καιροί, ω ήθη!

    Ω...Α Λ Η Τ Ε Ι Α ΠΑΣΟΚ!!!!
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση