GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή-φωτιά τριών στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια και την "κατασταλτική πολιτική" της ΕΛΑΣ...

ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Σύντροφε Γραμματέα, Εξοργισμένοι βιώνουμε σε προσωπικό επίπεδο, και παρακολουθούμε τις δύο τελευταίες ημέρες την άγρ...

ΜΟΝΟ στο PRESS-GR
Σύντροφε Γραμματέα,
Εξοργισμένοι βιώνουμε σε προσωπικό επίπεδο, και παρακολουθούμε τις δύο τελευταίες ημέρες την άγρια και βάρβαρη κατασταλτική πολιτική που η ΕΛΑΣ υλοποιεί, εις βάρος ειρηνικών στη συντριπτική τους πλειοψηφία διαδηλωτών, με αφορμή έναν ελάχιστο αριθμό κουκουλοφόρων. Σκληρή καταστολή είχε επιλεγεί και καταγγελθεί και σε προηγούμενες συγκεντρώσεις. Ωστόσο σήμερα ξεπερνά κάθε όριο και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη δημοκρατική ομαλότητα και παραβιάζοντας και τα πλέον στοιχειώδη δικαιώματα.
Έχουμε επανειλημμένα αντιταχθεί στην εφαρμοζόμενη, νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική των μνημονίων και του μεσοπρόθεσμου. Ξέρουμε επίσης ότι...
 τέτοιες συνταγές πουθενά στον κόσμο δεν εφαρμόστηκαν σε συνθήκες δημοκρατικής ομαλότητας.
Σας τονίζουμε ωστόσο, προκειμένου να το μεταφέρετε και στους αρμοδίους υπουργούς και στον πρωθυπουργό, ότι συνιστά επικίνδυνη πλάνη η άποψη ότι η κυβερνητική πολιτική θα μπορέσει να στηριχθεί στη βάση μιας βίαιης κατασταλτικής δράσης που θα εξοντώσει το λαϊκό κίνημα. Η άγρια καταστολή πρέπει να πάψει άμεσα και η νεοφιλελεύθερη πολιτική να ανατραπεί.
Η ευθύνη που σας βαραίνει είναι ιστορική και πρέπει να σταθείτε αντάξιοι αυτής.
Οι υπογράφοντες,
Δημήτρης Σακελλάρης , μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Θέμης Τζήμας, μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Αντώνης Ελευθεριάδης, μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

24 σχόλια

  1. Οταν η Αστυνομια αρχιζει να ριχνει χημικα, ολοι αναγκαστικα, γινονται κουκουλοφοροι/μαντηλοφοροι, απλα για να προστατευτουν απο τους καπνους.

    Γιατι οι διοικουντες την ΕΛ.ΑΣ. δεν δινουν εντολες ωστε να απομονοθουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ κουκουλοφοροι, οι οποιοι ειναι ευκολα αναγνωρισιμοι απο τα ιδια καδρονια που χρησιμοποιουν..(αληθεια, ποιος τους προμηθευει αυτα τα βιομηχανοποιημενα καδρονια)???..

    ...και φυσικα, δεν χρειαζεται ξυλο και κλωτσιες (οπως φαινεται καθαρα απο πολλες τηλεοπτικες μεταδοσεις..), απλα η συλληψη με ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και το βγαλσιμο της κουκουλας, καθως και η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ τους ωστε να ξερουμε ολοι ποιοι κρυβονται πισω απ' αυτες τις κουκουλες και να βοηθηθη η δουλεια του αρμοδιου Εισαγγελεα στην καταδικη τους.

    Το γεγονος οτι τα ανωτερω δεν γινονται, μας δινει αφορμη να αμφισβητουμε το αν η ΕΛ.ΑΣ θελει πραγματι να βρει τους κουκουλοφορους..

    Μηπως λοιπον εχουν δικηο, οσοι λενε οτι αυτοι (οι κουκουλοφοροι δηλαδη), ειναι πρακτορες των μυστικων υπηρεσιων εν διατεταγμενη υπηρεσια?

    Οι πολιτες ΔΕΝ ειναι εναντια στην Αστυνομια, οπως απεδειχθη απο τις καθημερινες ειρηνικες συγκεντρωσεις.

    Οι κουκουλοφοροι, πρεπει να απομονωθουν σαν 'ξενο σωμα' απο τους Αγανακτησμενους και, αν η Αστυνομια δεν τους συλλαμβανει, ας το κανουν οι χιλιαδες πολιτες που σιγουρα, μπορουν κι εχουν την θεληση να το πραξουν, απλα για να αποδειξουν την προβοκατσια αυτων των αθλιων υποκειμενων..

    Θανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KSEFTILISMENH FARA KALA SAS KANOUN KAI AS PIDANE OI EUROPEOI ECHETE NA FATE KOLODAKTYLO APO TOUS GERMANARADES POU THA PAEI SYNEFO OSO GIA THN ASTYNOMIA EAN THELATE NA PROFYLAKSETE THN ATHINA THA TO KANATE KAI THA TOUS EICHATE MPAGLAROSI TOUS KOUKOULOFOROUS AX POU EISE RE PATAKE NA TOUS KSESKISEIS TOUS KARIOLIDES!!!! AN KAI OPOS FENETE EKEI THA KATAKIKSETE, BANKRUPT AND DICTATORSHIP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι νεκροθάλασσα βοή χωρίς σεισμό,νιώθω για σε πατρίδα μου στα σπλάχνα χαλασμό!

    Ελλας Ελληνων Χριστιανών!!!!!!!!

    Και όχι κλεφταράδων Πολίτικων………

    Ζητω το Εθνος!!!!!!!!

    Ζητω ο Στρατος!!!!!!!!!

    Ζητω τα σοματα ασφαλειας!!!!!!!!!!

    Ζητω η 21 Απριλιου 1967!!!!!!!!

    Ζητω ο εθναρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ"...) ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΥΓΟΜΑΧΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ(!!!) (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑΜ.. ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ...

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ...

    ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΑΛΗ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗ...

    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόταση για τους αγανακτισμένους :

    ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν χρόνια σαν σήμερα, μια ομάδα στρατιωτικών με αρχηγό τον συνταγματάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο αναλαμβάνουν δια της βίας την διακυβέρνηση της χώρας.
    χρόνια αργότερα η γενιά (που υποτίθεται ότι μας έσωσε απ΄ τον δικτάτορα εμας και την χώρα μας) την οδήγησε την Ελλαδα μας σε μια άλλου τύπου «χούντα» με κέντρα αποφάσεων εκτός Ελλάδας πλέον κι απρόβλεπτη συνέχεια για τον δύστυχο λαό της.
    Για την ιστορία οι δικτάτορες (που άφησαν 0 «μηδέν» εξωτερικό χρέος ), δικαίως πέθαναν στην φυλακή;;. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η γενιά που ανέλαβε να αποκαταστήσει τις αδικίες και την δημοκρατία, θα πρέπει τουλάχιστον σήμερα να ντρέπεται… και ένα σεβαστό κομμάτι της να οδηγηθεί επιτέλους στην φυλακή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχως, εκει που φθασαμε ειναι πολλοι που αναπολουν δικτατορικες λυσεις.

    ...και για να τα πουμε εξω απο τα δοντια, μονο πρακτικες μιας δικτατοριας μπορουν να αρπαξουν απ' τον γιακα τους υπευθυνους αυτης της καταστασεως.. Ολους μαζι, και τον καθ'ενα ξεχωριστα, να τους ξετιναξουν στο τι ρολο επαιξαν σε οποια κυβερνηση υπηρετησαν, στο να φτασει η χωρα μας σ' αυτη την κατασταση.

    Οι μασονικες αδελφοτητες στις οποιες ανηκουν πολλοι απ' αυτους τους αθλιους, τους προστατευουν ομως μεχρι να 'περασει η μπορα'..

    Και να'σται σιγουροι οτι αυτος ειναι ο λογος που ποτε κανενας δεν τιμωρειται οπως πρεπει (βλεπε υποθεση Μαντελη..)

    Θα ηθελα καποιος να μας πληροφορηση ποσοι - και ποιοι - απο τους 300 (και τους παρατρεχαμενους τους) ειναι μασωνοι. Κι αυτο, γιατι αυτο ειναι το κεντρο ληψης αποφασεων, τα 'σκοτεινα κεντρα αποφασεων' για τα οποια πολλοι δημοσιογραφοι μιλουν, χωρις ομως να τολμουν να τα αποκαλυψουν ευθεως.. κι αυτο, γιατι πολλοι στα ΜΜΕ ειναι κι αυτοι μελη αυτης της καστας, δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε 30 Ιουν 2011 6:42:00 π.μ. βρες έναν αραπη να σε γαμιση να σου περαση ο καημός στον κολο σου αμα χύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΑΜΕΡΙΚΩΝΩΝ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΟΣΑΔ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ CIA ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πεδίο μάχης η Αθήνα - «Πνίγηκε» το Σύνταγμα στα χημικά

    Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Αθήνα με φόντο την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στο κέντρο της πόλης, οδομαχίες και πρωτοφανής σε έκταση χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ..ΠΕΡΙΣΕΨΕ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ..ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ODHGOI THS EUEL EINAI OI KOYKOYLOFOROI POY PERIMAZECAN TA MAT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ.

    ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΑΪΚΩΝ (ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΩΝ - ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;)

    ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ

    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ - ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΟΧΙ

    Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

    τρελλούτσικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι όλοι Μασόνοι κι Εβραίοι...

    ΖΗΤΏ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ!!!

    (ΧΙ-ΧΙ-ΧΙ-ΧΙ-ΧΙ-ΧΙ-)

    Που δεν ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΜΑΡΙ. ΚΑΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ GEORGE!!!! ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΗ ΦΡΟΥΡΑ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ ΣΕΚΟΥΡΙΤΑΤΕ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.....ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ....ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΟΥΔΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΛΠ...ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδια η ουσια ειναι οι αστυνομικοι να σταματισουν να ειναι μπατσοι, να πεταξουν την στολη και να ενωθουν με τον λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ζητω ο εθναρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος!!!!!!!!!!!!!!!

    Περιόρισε τα drugs θα καταστρέψεις κι' άλλα εγκεφαλικά κύτταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.
    ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ !!!!

    ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.
    ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ "ΜΑΖΕΨΟΥΝ" ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ.
    ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΓΙΝΕ ΘΡΥΨΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ.

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΓΙΑΤΙ ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΨΕΜΑΤΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ....

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.

    ΑΛΩΣΤΕ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !!!!!!!
    ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΈΨΑΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.

    ΓΚΕΓΚΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ?!?!?!

    ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ,
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ.

    ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ....
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ?!?!?

    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ !!!!!!!!!!!

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΣΘΕ ΑΣΧΕΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πότε θα πάψει επί τέλους η σκλαβιά των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους ίδιους και τους ίδιους συνδικαλιστές;
    Από πού βγαίνει ότι ένας που μπήκε στον συνδικαλισμό από τα είκοσι του μέχρι και να συνταξιοδοτηθεί θα είναι συνδικαλιστής και σε τέτοιο βαθμό που να μην δουλεύει αλλά να δουλεύει τους άλλους εργαζόμενους με μικροεκδουλεύσεις του τύπου, εγώ θα σε στείλω διακοπές τζάμπα όπως πχ. Συμβαίνει στη ΔΕΗ, εγώ θα μεριμνήσω για σένα στην μετάθεση, εγώ θα σε καλύψω τώρα που σε πιάσανε να κλέβεις δημόσιο χρήμα, εγώ θα φροντίσω για το διορισμό της κόρης σου, εγώ θα προβιβάσω διευθυντή, εγώ θα στριμώξω τον προϊστάμενο σου που σε στρίμωξε να δουλεύεις κλπ;
    Για να γλυτώσουμε από αυτούς τους αλήτες γιατί περί αλητών πρόκειται που βρήκαν τον συνδικαλισμό για βήμα που θα τους απαλλάξει για όσο θεωρούνται εργαζόμενοι από εργασία, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ασκούν εξουσία, που θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς να πλουτίσουν, που θα τους δώσει την δυνατότητα να τακτοποιούν τα παιδιά τους εξαργυρώνοντας την θέση τους, θα πρέπει να γίνει νόμος που να μην επιτρέπει να είναι κάποιος εργαζόμενος σε συμβούλιο σωματείου εργαζομένων και κατ’ επέκταση σε διοικητικές θέσεις σωματείου πάνω από δυο θητείες.
    Μόνο έτσι οι τίμιοι εργαζόμενοι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν αφέντες τους που μπροστά τους θα σκύβουν το κεφάλι υποτακτικά και πίσω τους σαν δειλοί θα τους βρίζουν.
    Μόνο αν πάψουν όλοι αυτοί να είναι μόνιμοι συνδικαλιστές θα πάψουν και οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν στα σωματεία τους σαν πρόβατα επηρεασμένοι από τον φόβο γιατί με φόβο τους βλέπουν και τρομοκράτες, ναι σαν τρομοκράτες γιατί αν ρωτήσετε ένα εργαζόμενο που θέλει να πει την αλήθεια ποιον φοβάται περισσότερο τον διευθυντή του ή τον συνδικαλιστή του θα σας πει τον συνδικαλιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αστε τα κροκοδιλεια δακρυα ρε καριοληδες!
    Χειροτεροι απο την χουντα καταντησατε παλιορεμαλια και εχετε το θρασος να το παιζετε ασχετοι!
    Αν εχετε τουλαχιστον ενα αρχιδι που σας περισεψε απο τον ευνουχισμο του ΒενιζελοΓιωργακη παραιτηθειτε ρε πουστρονια...
    Ντενεκεδες αγανωτοι,τεμπεληδες και χαραμοφαηδες..
    Τζουστττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μετά από τα γεγονότα με

    τους συνδυκαλιστές της ΕΘΕΛ και το βίντεο που τα κατέγραψε, δημοσιεύω χωρίς άλλες εξηγήσεις το παρακάτω παρελθοντικό σχόλιο για να αντιληφθείτε ότι υπάρχουν πολίτες που έχουν καταλάβει ποιοι δεν θέλουν την ανάπτυξη του ακηδεμόνευτου κινήματος της πλατείας.

    Σχόλιο 16/6/11 για τα γεγονότα στις 15/6/11
    Σε όλη την πολιτική αναμπουμπούλα διέφυγε ένα σημαντικό γεγονός που επιβεβαιώνει τη συμπαιγνία του παμφάγου κατεστημένου (μεταπρατικό κεφάλαιο, πελατειακό σύστημα, συντεχνιακός κομματικός συνδικαλισμός κλπ.). Ήμουνα στις προηγούμενες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Τα πάσης φύσης περιθωριακά - προβοκατόρικα στοιχεία φώλιαζαν στις εκδηλώσεις ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με κατάληξη πάντα τα επεισόδια στα οποία στρέφονταν οι φακοί της δημοσιότητας. Το συνδικαλιστικό κατεστημένο που ποτέ δεν εξέφραζε τους εργαζόμενους αλλά τις σκληρές συντεχνίες με τις παχυλές απολαβές και τα πάσης φύσεως προνόμια, σαφώς και δεν αισθάνονταν καλά με την ανάπτυξη του ακηδεμόνευτου δημοκρατικού κινήματος της πλατείας. Και βέβαια η οργάνωση κινητοποίησης στις 15 Ιούνη από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ήταν σίγουρο ότι αντικειμενικά θα οδηγούσε στην προσπάθεια αποδυνάμωσης του κινήματος αυτού. Οι εργατοπατέρες θέλουν και την πίτα αφάγωτη και το σκύλο χορτάτο. Δηλαδή με την εκδήλωση-πορεία στις 15 Ιούνη θα επιβεβαίωναν το ρόλο τους έναντι των συντεχνιών τους, συγχρόνως όμως θα λειτουργούσαν ως δούρειος ίππος για τους περιθωριακούς, μπαχαλάκηδες ή προβοκάτορες που με τη δράση τους θα δημιουργούσαν προβλήματα στο κίνημα της πλατείας. Κανένας εργατοπατέρας στο σύνταγμα. Αναρτήστε πανό με αυτό το σύνθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ντρεπομαι που ειμαι ελληνας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση