GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγανάκτησαν και οι ένστολοι...

Από το http://asimpiestos.blogspot.com/ Στο σύνταγμα είχαμε μια αναπάντεχη συνάντηση. Ένας ένστολος αγανακτισμένος! Ο αγωνιστής του πολ...


Από το http://asimpiestos.blogspot.com/

Στο σύνταγμα είχαμε μια αναπάντεχη συνάντηση. Ένας ένστολος αγανακτισμένος! Ο αγωνιστής του πολεμικού μας ναυτικού Αθανάσιος Τσακάλης ήρθε να...
 υποστηρίξει τον αγώνα των αγανακτισμένων πολιτών και μιλάει έξω από τα δόντια! Μακάρι να μιμηθούν το θάρρος του και άλλοι ένστολοι πατριώτες και να στηρίξουν τον αγώνα του λαού. Απολαύστε τον!

4 σχόλια

  1. Α,ρε παληκάρι.Λιγότερους από τους 300 νταβαντζήδες που έχεις απέναντι σου ,να είχαμε σαν και εσένα ούτε που θα διανοούνταν να υπογράψουν την θανατική καταδίκη της χώρας και του λαού της.
    Δεν χάσαμε ρε παιδιά ακόμη την αξιοπρέπεια μας.
    Αντε τώρα να συγκρίνεις τα γυμνά από ηθική και αξίες ανθρωπάκια με ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ.
    Θα πέσουν σαν όρνεα να τον φάνε.
    Επιτέλους,ορίστε που νομίζατε ότι δεν υπάρχουν άξιοι και ικανοί ανάμεσα σας.
    Προστατεύστε τους ως κόρην οφθαλμού,γιατί αυτοί αποδεικνύουν στην πράξη ότι η ελπίδα δεν χάθηκε.
    Διαψεύδουν τους αρνητές της γνησιότητας και της προοπτικής του κινήματος εμπράκτως και ανιδιοτελώς.
    Δεν υπάρχει παντού σκοτάδι.Απλώς,κλειστά παντζούρια που δεν επιτρέπουν στο φώς να μπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΙΜΟΥ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΕ ΑΥΤΟΣ!ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ,Ο ΔΙΣΜΟΙΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΤΥΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΛΟΝΙΑ/ΕΠΩΜΙΔΕΣ? ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΑΝΑΠΟΔΑ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΖ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ, ΜΑΣ ΠΗΞΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που αγωνίστηκε αυτός ρε στην κατσαρόλα;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον Πρόεδρος της ΓΣΕΕ. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνον αυτός ο μισθός. Μια εποχή που αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν ευθύνες για εδώ που έχουμε φθάσει σε φορείς, δεν γίνετε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ να αμείβεται από μια υπηρεσία με 113.088 ευρώ και να έχει καταρρακωθεί ο εργαζόμενος. Εάν του απέμειναν στίγματα ευθιξίας πρέπει να παραιτηθεί. Θα τον δέρνουν και αντί να προστατευτεί θα προστεθούν και άλλη. Ας αποφασίσει.
    Υ.Γ. Από την ΓΣΕΕ πόσα παίρνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση