GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσκληση σε καθαρισμό του Σέιχ Σου...

Από την ΚΑΛΛΙΣΤΩ Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ χάρη στην υποστήριξη του ΟΤΕ, υλοποιεί για δεύτερ...

Από την ΚΑΛΛΙΣΤΩ
Περιβαλλοντική Οργάνωση
για την Άγρια Ζωή και τη Φύση

Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ χάρη στην υποστήριξη του ΟΤΕ, υλοποιεί για δεύτερη χρονιά φέτος, πρόγραμμα εθελοντικής δασοπροστασίας στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου. Για όλο τον Αύγουστο, εθελοντές και εθελόντριες αναλαμβάνουν να προστατεύσουν τον τελευταίο πνεύμονα πρασίνου της Θεσσαλονίκης αλλά και να ενημερώσουν τους επισκέπτες του δάσους σχετικά με τα μέτρα πρόληψης πρόκλησης πυρκαγιών.
Πριν την επίσημη έναρξη του προγράμματος, διοργανώνουμε δράσεις γνωριμίας με το Σέιχ Σου και...
 δράσεις καθαρισμού με σκοπό να απομακρυνθούν τα σκουπίδια τα οποία αποτελούν μία από τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης πυρκαγιών. Το Σάββατο στις 18 Ιουνίου σας καλούμε όλους να λάβετε μέρος στον προγραμματισμένο καθαρισμό.
Θα συγκεντρωθούμε στις 10 το πρωί στο σπιτάκι των Εθελοντών Δασοπροστασίας και αφού ακολουθήσει ενημερωτική εισήγηση από μέλη της Καλλιστώς για τις δράσεις του προγράμματος, θα ακολουθήσει πεζοπορική διαδρομή και καθαρισμός σε όποια σημεία χρειαστεί.
Καλό θα είναι να φοράμε όλοι και όλες αθλητικά παπούτσια, να έχουμε ένα παγούρι/μπουκάλι με νερό, να φοράμε καπέλο και μακρύ παντελόνι.
Γάντια και σακούλες θα προμηθεύσει η ΚΑΛΛΙΣΤΩ στους εθελοντές.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Λάζαρο Πούλιο 6945 770 942 και ηλεκτρονικά στο poulios@callisto.gr .
Φέτος το καλοκαίρι πάμε δάσος… Εσύ θα κάτσεις σπίτι;
Πώς θα φτάσουμε στο σπιτάκι των Εθελοντών Δασοπροστασίας;Μπαίνουμε στον περιφερειακό από την είσοδο της Τριανδρίας και κινούμαστε δυτικά. Μπαίνουμε στην είσοδο του Αγίου Παύλου. Το σπιτάκι βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το κτήριο της πυροσβεστικής.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση