GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κίνα δίνει δάνειο στην Ουγγαρία...

Την πρόθεση της Κίνας να αγοράσει ουγγρικά κρατικά ομόλογα και να χορηγήσει δάνειο ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ στην Ουγγαρία, ανακοίνωσ...

Την πρόθεση της Κίνας να αγοράσει ουγγρικά κρατικά ομόλογα και να χορηγήσει δάνειο ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ στην Ουγγαρία, ανακοίνωσε σήμερα από τη Βουδαπέστη, ο Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, ο Κινέζος πρωθυπουργός απέφυγε να...
 διευκρινίσει το ύψος των κρατικών ομολόγων που προτίθεται να αγοράσει η χώρα του. Δήλωσε πάντως ότι το Πεκίνοθα χορηγήσει δάνειο ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ στην Ουγγαρία μέσω της Εθνικής Κινεζικής Τράπεζας Ανάπτυξης για την προώθηση κοινών σχεδίων. Από την πλευρά του ο Όρμπαν σημείωσε ότι η Ουγγαρία κατέληξε σε «μια νέα συμφωνία μεγάλης σημασίας» με την Κίνα.
Ο Τζιαμπάο πραγματοποιεί τη δεύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία του, εννέα μήνες μετά την επίσκεψή του σε Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη Βουδαπέστη, θα μεταβεί στο Βερολίνο και το Λονδίνο.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό πρακτορείο

10 σχόλια

  1. Λυσσαξαν να κανουν κι αυτοί "πορτοκαλι" επανασταση και το αποτέλεσμα, τωρα, είναι να μην μπορείς να περπατησεις στη βουδαπεστη απο τους πολλους άστεγους που κοιμούνται στα πεζοδρομια. Και ακομα δεν τους έχουν κρεμασει αναποδα, ολους αυτούς που τους έβαλαν σε αυτην την περιπετεια. Αντε και στα δικά μας. Την ίδια ώρα που οι Εβραιοι πανηγυριζουν "αγοράσαμε τσαμπα την ρουμανια και παμε για άλλα.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ας αγοράσει και κανένα ... δισ δολλάρια από μας να μας καλύψει το ... 1% των αναγκών μας του επόμενου 6μήνου. Και μη ξεχνάμε ότι οι Ουγγαρέζες είναι Νο1 στη βιομηχανία πορνό ενώ εμείς μια Τζούλια βγάλαμε και αυτή την κάναμε "επωνυμη".

    Ωραία είδηση!!!! Χαχαχα ό,τι πρέπει για τους ελληναράδες με τις "δολοφνίες" Καραμανλή και τον φιλορωσικό άξονα κτλ κτλ κτλ. Καλά που τη βάλατε για να δώσετε ευκαιρία στους κομπλεξικούς να ξαναβγάλουν τη χολή τους για το ... Τζέφρυ τον φιλοαμερικάνο και αντικινέζο!!!!

    Σαμαράς Σαμαράς Σαμαράς η σωτηρία μας!!!
    ΑΥΤΟΣ θα φέρει τα 2 - 3 ψωροδις που ... λείπουν από την Ελλαδίτασ μας να χαμογελάσει λίγο κι ο φτωχος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6,39 ΚΑι ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΨΟΦΟΥ ΚΩΛΟ ΛΑγΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.......Ο ΦΤΩΧΟΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ 6.000.000 ΑΡΣΕΝΙΚΗ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.... ΛΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΣΕΝΙΚΗ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ.

    ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ
    ΟΧΙ GAY ΧΛΧΛΑΚΙΑ ΓΑΠΑΚΙΑ.
    ΤΡΥΠΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑ ΤΑ ..ΑΛΛΑ !!
    «Τρομοκρατεί» την Ευρώπη ο Σαμαράς...!!!!!

    «Τρομοκρατεί» την Ευρώπη ο Σαμαράς, λένε κάποιοι ευφάνταστοι Ευρωπαίοι .
    Τρομοκράτης ο πιο “καθαρόαιμος” αστός Έλληνας πολιτικός ;
    Καιρός ήταν.
    Ο Γιώργος τρομοκρατεί μόνο τους Έλληνες. «Διέσωσε» τη χώρα για μία ακόμη φορά.
    Χωρίς τους κατοίκους της.
    Γύρω στα τρία χιλιάρικα υπολογίζεται η κατά κεφαλήν επιβάρυνση από το Μεσοπρόθεσμο και η καταμέτρηση συνεχίζεται…

    Σου λέει αν η χώρα κατοικείται που θα βάλει τα φωτοβολταϊκά ο Σόιμπλε ;
    Επειγόντως ερημοποίηση…

    Οι Ευρωπαίοι έπαθαν σοκ και δέος με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Υπάρχει Έλληνας πολιτικός που λέει όχι ;
    Δεν μπορεί παρά να είναι η μετεμψύχωση του Οσάμα.
    Κρίμα που δεν ήταν και ο Γιούνκερ στη συνάντηση.
    Να τα άκουγε και αυτός ένα χεράκι…
    Θα στηρίξουν με νύχια και με δόντια τον Ω, Μάμα. Έχουν και plan B αν δεν περάσει το μεσοπρόθεσμο: Θα διασώσουν και λίγους κατοίκους για να προσέχουν τα πάνελ.

    Αν περάσει, οι μισοί και βάλε θα πάρουμε τα βουνά.
    Από άποψη.
    Επιστροφή στη φύση κι έτσι.
    Το αστικό περιβάλλον έγινε πολύ «φθηνό» για τα γούστα μας.
    Εκεί θα καλέσουμε τον οπλαρχηγό Αντώνη να πραγματοποιήσει το «Αντάρτικο» κατά της τρόικας.

    Η Κυβέρνηση-κουαρτέτο Τσολάκογλου-Παπανδρέου-Παγκάλου-Βενιζέλου θα εξαπολύσει εαρινή αντεπίθεση με όλα τα ΜΜΕ που ελέγχει.

    Αν μισό εκατομμύριο «Γκάντι» εμφανιστούν στην πλατεία στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, τίποτα άλλο δεν θα έχει σημασία.
    Ας το ψηφίσουν.
    Η αναγέννηση της χώρας θα έχει ξεκινήσει.

    Οι «τηλεφωνήτριες της τρόικας» θα είναι σύντομα παρελθόν.
    ________________________________________________
    Ναι, ρε ! Ας τρομοκρατηθούν και λίγο αυτοί. Μόνο εμάς θα κοψοχολιάζουν με μνημόνια και μεσοπρόθεσμα ;
    Καλά να πάθουν.
    Επάνω τους Αντώνη !!!

    Αν ο Αντώνης Σαμαράς τρομοκρατεί τους αρχιτρομοκράτες, προσφέρει ύψιστες υπηρεσίες στην Πατρίδα μας.
    Και ακόμα ούτε καν άρχισε.
    Κάτι ψιλές τους έρριξε.
    Τα καλύτερα έρχονται και σύντομα…..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πλατείες και ο Σαμαράς και ο Τσίπρας και ο Ρωμανιάς και ο ΜΑριάς και οι παπαρολόγοι στα μπλογκς επιμένουν
    να πτωχεύσουμε;

    Με τη μεγαλύτερη ευκολία του κόσμου, σου λέει ο άλλος, «έλα μωρέ, και τι έγινε; Να μην πληρώσουμε τα χρέη αφού αυτοί μας... χρωστάνε»! Του λες, «άμα δεν πληρώσουμε, θα πτωχεύσουμε». Σου απαντάει «ε, και λοιπόν; Και τι έγινε;». Τι έγινε άμα πτωχεύσουμε; Να σου πω εγώ, μεγάλε, γιατί μάλλον δεν σου το λέει κανείς. Είσαι δημόσιος υπάλληλος και παίρνεις, ας πούμε, σήμερα 1.500 ευρώπουλα; Πάρε 200 και πολλά σου είναι. Επίσης, επειδή δεν υπάρχουν αποθέματα, το κράτος δεν μπορεί να εισαγάγει καύσιμα. Αφού δεν μπορεί να εισαγάγει καύσιμα, πάρε με δελτίο 30 λίτρα τον μήνα να κινείσαι. Δεν υπάρχουν καύσιμα, δεν υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς. Και αν υπάρχουν, εκεί που το δρομολόγιό τους ήταν ας πούμε ανά 10 λεπτά, τώρα θα είναι ανά 2 ώρες, και αν... Και όποιος προλάβει να μπει (στο λεωφορείο, το τραμ, το τρόλεϊ). Δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε ενέργεια: με 30% εισαγόμενη ηλεκτρική ενέργεια το καλοκαίρι, πάρε 8 ώρες διακοπή ημερησίως για να μπορέσουν να έχουν όλοι ηλεκτρικό ρεύμα. Για να δω, τη θες ακόμη τη χρεοκοπία; Ή μήπως πρέπει να πεις κι ευχαριστώ σε αυτό τον τύπο, τον Γιώργο, που τρέχει σαν τον Βέγγο επειδή το έχει πάρει πατριωτικά το θέμα να μη χρεοκοπήσουμε;

    Και βέβαια, υπάρχει ο Γιώργος, υπάρχει και ο Σαμαράς. Τον έμαθαν στο εξωτερικό, σου λέει. Είναι ο άνθρωπος που αρνείται τη συναίνεση στην Ελλάδα και δεν θέλει να διασωθεί η χώρα, γιατί επιδίωξή του είναι να γίνει Πρωθυπουργός - τόσο εγωπαθής, ανεύθυνος και επιδιώκων την εξουσία με κάθε τίμημα, τα δημοσιεύματα τα λένε αυτά, όχι εγώ. Του την έβαλαν την ταμπέλα και δεν τη βγάζει με τίποτε. Ωστόσο δεν πρέπει να παραπονιέται, όχι. Εχει ευθύνη και ο ίδιος. Ακόμη και στη συζήτηση της Τρίτης είπε τα αδιανόητα: ότι μόλις γίνει πρωθυπουργος θα επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο! Με ποιον άραγε, όταν οι εταίροι του το έχουν ξεκόψει και το ΔΝΤ δεν θέλει ούτε να ακούσει; Μας δουλεύει; Είναι όμως φανερό ότι ψαρεύει σε θολά νερά - ό,τι πιάσει. Εδώ, έχει υποσχεθεί στους συνταξιούχους ότι θα επαναφέρει τις συντάξεις στα προ του Μνημονίου επίπεδα και δεν βρέθηκε ένας να τον ρωτήσει: «Αρχηγέ, με τι λεφτά; Και γιατί λες τόσο χοντροκομμένα ψέματα στους καημένους τους συνταξιούχους; Γιατί δεν τους σέβεσαι;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:46 ΠΑΜΦΤΩΧΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 6 000 000 ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ ΒΛΑΚΑ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΩ. ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ (ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ) ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΑΛΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ. ΕΙΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΕΙΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ, ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕ ΓΑΜΑΜΕ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την ανάγκη να υπάρξει ισχυρή επανεκκίνηση της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας αλλά και συναίνεση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων έτσι ώστε να διαφυλαχθεί ως υπέρτατο εθνικό καθήκον η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας επισημαίνει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος.

    Όπως επισημαίνει, ο χρόνος που έχει η χώρα μας για να πείσει την Ευρωζώνη και τις αγορές ότι μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα βιωσιμότητας του χρέους της τελειώνει ενώ τονίζει χαρακτηριστικά πως «όποιοι νομίζουν ότι αν φύγει το Μνημόνιο θα ξαναγυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση κάνουν μεγάλο λάθος».

    Τι παπάρας αυτός ο Διοικητάκος. Τους σχολιαστές στα μπλογκς τους ρώτησε για να τα πει αυτά; Ελικόπτερο για να φύγει έχει; Άσυλο εξασφάλισε; Μέσο τον Αυτιά τον έχει; Προπόνηση στο κλαψούρισμα έκανε; Άκου εκεί δεν έχει άλλη εναλλακτική... Και ο Σαμαράς τι είναι; Κανένας τυχαίος πολιτικάντης της ΝΔ; Τι λέτε ρε. Ο αβέρωφ προσωπικά τον είχε διαλέξει!!! Άκου δεν υπάρχει εναλλακτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Ολυμπιακοι ειδικοι.....

    Στην εισοδο του Σταδίου πολλοι αγωνιστες γιουχαισαν την κ. Μερκελ (κατω η Μερκελ, φωναζαν) οταν εμπαινε η Γερμανικη ομαδα, οχι ομως την ιδια την ομάδα.

    Αυτο ηταν μια πραξη αντιστασης οπως ειχε γινει επι Χιτλερ στους Ολυμπιακους, που πολυς κοσμος αποδοκιμαζε τον Χιτλερ!

    Στην εισοδο του σταδιου ηταν πολλοι φτωχοί πολίτες που κυταγαν τις κυριες Βρδινιογιαννη κλπ... αληθεια ποσα περνει μισθο η κυρια ως "πρεσβυς καλης θελησης"?? Καλης θελησης σημαινει τζαμπα και οχι με 50 χιλιαδες ??

    Να σταμματησουν οι "κυριες" αυτες το παραμυθι για τους φτωχους, για τα αρρωστα παιδακια, για την ελλαδα και να γυρισουν πισω τα κλεμενα που κλεψαν οι οικογενειες τους και τα εχουν ελβετια κλπ......

    που προκλητικοτατες επεδεικνυαν τις τουαλετες τους σε περιοδο που ο κοσμος πραγματικα πειναει και υποθηκευεται η Ελλαδα για να δωσουν τα χρηματα "δωρεαν" και τα 120 δις στην τραπεζα της καθε κυριας Λατση να τα βγαλει στην Ελβετια κλπ...

    Ουτε να μπουν μεσα αφηναν τους φτωχους οι σεκουριταδες λες και οι αγωνες ειναι μονο για πλουσιους, που ειναι και αυτοι φτωχοι για να περσασει η καθε κυρια..... Μαρια Αντουαννετα...

    Οσο για τον λογο της Δεσποτοπουλου κοντεψαμε να κλαψουμε απο τα γελια τετοια συγκινηση... για τα φτωχα για τα ππαιδακια πω πω ποσα εκατομυρια κερδος ειναι η δηθεν συμπονια?

    Δεν υπηρχαν συγκροτηματα παραδοσιακα με λαικους χορους να χοορεψουν και πληρωσαμε χιλιαδες του Μενουνος

    Στο τελος, αφου καταλαβαν οτι το μισο σταδιο ηταν αδειο και θα γινοντουσαν ρεζιλι διεθνως..

    ανοιξαν την πανω εισοδο και παρακαλουσαν τον κοσμο να μπει για ντεκορ στις καμερες!!

    Πολλοι δεν μπηκαν γιατι δεν ηθελαν πλεον την ξεφτυλα!
    Καλα κανανε ειπε ο δρ Κουτσουκος οταν οι εντιμοι πρασινοφρουροι του το ειπαν

    Νικος Πασοκ

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΑΚ ΝΤΕΛΠΛΑ:Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 575 ΔΙΣ! (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ: 350 ΔΙΣ!)

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ''ΞΕΧΝΑΕΙ'' ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση