GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανικά πυρά (εκ δεξιών) κατά της ΝΔ για τη "μιζέρια του χρέους"...

Τα πυρά του επίτιμου προέδρου του συγκυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης CSU Βαυαρίας, Εντμουντ Στόιμπερ, δέχθηκε η Νέα ...

Τα πυρά του επίτιμου προέδρου του συγκυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης CSU Βαυαρίας, Εντμουντ Στόιμπερ, δέχθηκε η Νέα Δημοκρατία για τη στάση της στην κρίση χρέους της Ελλάδας.
«Το δικό μας, συντηρητικό αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα. Φέρει μεγάλη ευθύνη για τη μιζέρια του χρέους. Είναι παρανοϊκό το ότι ειδικά αυτό το κόμμα βγάζει τον κόσμο στους δρόμους για να διαδηλώνει ενάντια στα μέτρα λιτότητας», εκτίμησε κ. Στόιμπερ, ο οποίος...
 είναι και επικεφαλής ομάδας εργασίας της ΕΕ για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας .
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Focus», ο κ. Στόιμπερ προειδοποιεί ότι οι συνέπειες της κρίσης μπορεί να είναι χειρότερες από αυτές της Lehman. «Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι άμεσα έκτακτη βοήθεια. Αυτό, ορισμένοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Η Γερμανία δεν έχει άλλη επιλογή από το να βοηθήσει τις χώρες της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν κρίση στα δημοσιονομικά τους, γιατί διαφορετικά θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο η ανάκαμψη της γερμανικής οικονομίας, προειδοποίησε από την πλευρά της η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ.
Στο ερώτημα αν «η κρίση χρέους στην ευρωζώνη μπορεί να απειλήσει τη γερμανική οικονομική ανάκαμψη», η Γερμανίδα καγκελάριος σημειώνει πως «αν δεν ενεργήσουμε όπως πρέπει, αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά ακριβώς αυτό -τονίζει- είναι που θέλουμε να αποφύγουμε και γι' αυτόν το λόγο λέμε ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία μιας χώρας». «Αντίθετα, θα πρέπει από τη μία πλευρά να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα των χωρών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, πώς να τους δώσουμε τη δυνατότητα να μειώσουν το χρέος τους, και από την άλλη πλευρά να δείξουμε αλληλεγγύη", προσθέτει η Γερμανίδα καγκελάριος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της..
Ενδεικτικά, η κ. Μέρκελ επισημαίνει πως «η χρεοκοπία της τράπεζας Lehman Brothers είχε ως συνέπεια στη Γερμανία μια πτώση σχεδόν 5% του ΑΕΠ», για να τονίσει στη συνέχεια πως μια επανάληψη ενός τέτοιου σεναρίου θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθεί.
Τη «γερμανική ευθύνη απέναντι στην Ευρώπη» υποστήριξε ένθερμα και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά την ομιλία του στην Μπούντεσταγκ. «Εμείς είμαστε αυτοί που επωφελήθηκαν περισσότερο από το ευρώ», σημείωσε, ζητώντας να περισσότερη αλληλεγγύη. Το ευρώ «έκανε πολύ καλό» στη Γερμανία και «γι' αυτόν το λόγο είναι καλό και δίκαιο να δεσμευτούμε για αυτό ως ένα ισχυρό νόμισμα», συμφώνησε και η Αγγελα Μέρκελ.
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/

9 σχόλια

  1. Επιτιμος και αυτος!!!!!!!

    Ειναι δυνατον οι κερδοσκοποι - μιζαδοροι Γερμανοι
    να ενδιαφερονται για την ανταγωνιστικοτητα των αλλων χωρων και την αναπτυξη τους,μαλλον να μην χρεοκοπησουν θελουν γιατι που θα βρουν χαζους να
    τους κλεβουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κίνημα Εξωπορτίστας ξαναχτυπά... στο ψαχνό: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 15.06 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    Νέα Ερυθραία 15.06.2011

    Το κίνημα των Εξωπορτίστας ξαναχτυπά: Αυτήν τη φορά διαδήλωση στο…ψαχνό!!!

    ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ όπως αυτό μας παραδόθηκε:

    Ένωση πολιτών «ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ»

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ.

    Τόπος συνάντησης: Την Τετάρτη 15/6/2011 και ώρα 6.00 μ.μ

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.

    Στην ΑΤΕ ΒΑΝΚ (Ελευθερίου Βενιζέλου 154, 14671 Νέα Ερυθραία) στρίβοντας δεξιά μπαίνουμε στην πλατεία Γεωργίου Παπανδρέου . Δίπλα είναι το σπίτι του Γιωργάκη στη συνέχεια της κατοικίας του παππού του (στη συμβολή των οδών Ρωμυλίας & Ελευθερίου Βενιζέλου).

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    Τηλ. Επικοινωνίας: 2107250898 & 2107250907-κινητό: 6985707087 dkollato@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και είναι παρανοϊκό επισης, πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θέλουν να ψηφίσουν τη ληστοσυμμορία της ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ! ετσι ειναι τα πραγματα ? κι' εγω νομιζα οτι η ΝΔ δεν φταιει σε τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαίως αγανακτεί ο κ.Εντμουντ Στόιμπερ.

    Δεν γνωρίζει τί εστί Ελληνική Δεξιά, και ΝΔ, ολα τα αποβράσματα της κοινωνίας, φοροφυγάδες, φοροκλέφτες, εργολαβοι εκβιαστές, κοινοί ποινικοί, ανθρωποι του υποκόσμου, μπάρ ξεκωλάδικα, χριστιανοί,

    ολοι ΝΔ ψηφίζουν για να εχουν το κεφάλι τους ησυχο, δεν τους αγγίζει αστυνομία ουτε Εφορία.

    Δικαστές δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ταξιτζήδες, φορτηγά, φαρμακεία,

    ολα τα κλειστά επαγγέλματα των νοικοκυραίων που,


    πρόσφατα ΑΝΟΙΞΕ ο Λοβέρδος,

    ολοι τους είναι φανατικοί Εθνικοφρονες, ΝΔημοκράτες, και Χριστιανοιιιιι.

    Ο Ομπάμα καλά κανει και μας υποστηρίζει, αφού παραδοσιακά,

    ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ

    και τα συμφέροντα της ΔΥΣΗΣ, ενιοτε και της ΑΓΡΙΑΣ,

    ΥΠΗΡΕΤΟΜΕΝ!

    Δεν καταλαβαίνω ομως το πείσμα των Γερμανών,

    ποτέ δεν είμασταν σύμμαχοί των, σε ολους τους πολέμους, με ηρωισμό αλλά και με δόλο, τους τους Γερμανούς πολεμήσαμε και πιστά υπηρετήσαμε ακόμα και ξενα προς την Ευρώπη συμφέροντα,

    Κακώς μας εδέχθησαν στην ΕΟΚ κακώς γίναμε μέλη της Ε.Ε. και αντί να μας πετάξουν εξω τώρα,

    επιμένουν να μας σώσουν.

    Οι Γερμανοί δεν σώζουν την μίζερη ΕΛΛΑΣ, σώζουν την χρεωκοπημένη Αμερική με τους Βαλκάνιους και Μεανατολίτες απατεώνες..για 3η φόρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωραία που τα λένε αυτοόι που είναι αραχτοί στα κότερα και τρώνε αστακούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην σκύβετε το κεφάλι! Μην τρομοκρατείστε! Ελληνικό νόμισμα εδώ και τώρα!
    Μόνο έτσι πληρώνουν οι έχοντες και όλοι γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο κατέχοντες, και αντιδρούμε ουσιαστικά στην δουλεία που μας έχει επιβληθεί από την εποχή του Βυζαντίου έως τις μέρες μας από τις οικονομικές αυτοκρατορίες που μας υποδουλώνουν για να μας εκμεταλλεύονται και να μας χρησιμοποιούν για δικά τους οφέλη. Αυτή η τόσο μικρή κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, μα τόσο πλούσια και αυτάρκης σε φυσικούς πόρους και ανθρώπινο πολιτισμό,ένα σημείο που ενώνει τρεις από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και σαν κάτοχός αυτής της μοναδικής γεωπολιτικής αξίας αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα που ορέγεται ο κάθε ισχυρός που επιθυμεί να κυριαρχήσει από την εποχή του Δαρείου έως τις μέρες μας, δεν έχει ανάγκη από την φιλία τέτοιων φίλων. από την συμμαχία τέτοιων συμμάχων, από τον συνεταιρισμό με τέτοιους εταίρους. Με υπεύθυνο, αδιάφθορο και άμεσα αυτοελεγχόμενο νομοθετικό σώμα, ανεξάρτητη και πραγματικά "τυφλή" Δικαιοσύνη, ξεπερνώντας και τα τελευταία σύνδρομα των κωλοβασιλέων, των κωλόγερων, των κωλοεθναρχών και των κωλοαπογόνων τους,εστιάζοντας στην ευρύτερη κοινωνική μόρφωση των νέων της και όχι σε μία πανάκριβη, στείρα και ανούσια εκπαίδευση που τους προορίζει για αυριανούς δούλους, η Ελλάδα μπορεί να κάνει πάλι την υπέρβαση και να προσφέρει πολιτισμό διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ανεξαρτησία της και την ελευθερία της από όλους αυτούς τους λαούς που αδυνατούν να δουν πιο μακρυά από την μύτη τους και να αντικαταστήσουν το "εγώ" με το "εμείς", διότι είναι μοιραίο για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο, δεχόμενοι τόσο μεγάλες πιέσεις, να εξελίσσονται ταχύτερα από τους υπόλοιπους πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της πρωτοπορίας, η οποία φανερώνει τον δρόμο και ορίζει την διαδρομή της ανθρωπότητας.
    Έλληνες τολμήστε και για ακόμα μία φορά επαναστατήστε και όλοι αυτοί που σήμερα σας πολεμούν όταν βρεθούν εκεί που πάλι πρώτοι εσείς θα πάτε θα σας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω μαζι σου 1.49.00 μ.μ.
    Θα ηθελα ωα γινοταν μια ερευνα σχετικα με τους οικονομικους εγκληματιες σε ποιο κομμα ανηκουν, νομιζω οτι το αποτελεσμα ειναι δεδομενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. LET IT BE KNOWN

    ND, CONSTITUTED,
    DOES NOT BELIEVE
    ON STRIKES OR RALLIES
    NOR IT PROHIBITS THEM.

    WHOEVER BELIEVES
    THAT CAN GUIDE IN THAT MANNER
    MUST BE DEEPLY "NYCHTOMENOS"

    CERTAINLY THE SAME APPLIES FOR YOU TOO Mr EDMUND STOIBER
    _________________________________________________

    LASST IHM BEKANNT,

    DASS ND, FESTGESETZT,
    NICHT AUF
    SCHLÄGEN GLAUBT, ODER SAMMLUNGEN
    NOCH ES SIE VERBIETEN.

    WHOEVER GLAUBT,
    daß DAS DADURCH FÜHREN KANN, DASS WEISE
    „NYCHTOMENOS“ TIEF ZWEIFELLOS SEIN

    MUSS, BEANTRAGT SELBE SIE AUCH Herrn EDMUND STOIBER

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση