GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αγανακτισμένοι "απέλυσαν" τους βουλευτές της Κορίνθου...

Από το http://diogenis-press.blogspot.com/ ''Κύριοι, κυρίες εμείς σας προσλάβαμε και εμείς σας απολύουμε. Δεν μας εκπροσωπείτε...

Από το http://diogenis-press.blogspot.com/
''Κύριοι, κυρίες εμείς σας προσλάβαμε και εμείς σας απολύουμε. Δεν μας εκπροσωπείτε πια. Δεν σεβαστήκατε την χώρα που μας μεγάλωσε".
Οι αγανακτισμένοι πολίτες της Κορίνθου πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του νομού όπου έδωσαν ή θυροκόλλησαν, όπου βρήκαν κλειστά γραφεία, ψήφισμα στο οποίο αναφέρουν:
''Κύριοι, κυρίες εμείς σας προσλάβαμε και εμείς σας απολύουμε. Δεν μας εκπροσωπείτε πια. Δεν...
 σεβαστήκατε την χώρα που μας μεγάλωσε. Δεν σεβαστήκατε τους ηλικιωμένους. Δεν σεβαστήκατε τα όνειρα των παιδιών μας. Δεν σεβαστήκατε τίποτα και ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Η αυτοοργάνωση στις πλατείες θα φέρει την καταιγίδα στα κεφάλια σας''.
Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Ξυλοκάστρου με ανοικτή επιστολή καλεί τους βουλευτές Κορινθίας να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που προωθεί η κυβέρνηση.
Ανάμεσα σε άλλα στην επιστολή αναφέρουν: ''Σας καλούμε να μη συνδέσετε το όνομά σας με την επιχειρούμενη εκποίηση του μέλλοντος, του δικού μας και των παιδιών μας. Εάν δεν μπορείτε να υποστηρίξετε το ΟΧΙ, να παραιτηθείτε από τη θέση στην οποία σας στείλαμε. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν μας εκπροσωπείτε και διαφωνούμε ρητά με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γραφτούν τα ονόματά σας στην Ιστορία, είτε ως Λεωνίδας, είτε ως Εφιάλτης''

4 σχόλια

  1. Κατ'αρχην σταματηστε να λετε τους ανθρωπους "αγανακτισμενους", ο χαρακτηρισμος υποκρυπτει προθεση γελοιοποιησης..Οι ανθρωποι ειναι ξεσηκωμενοι και με την παροδο του χρονου θα μετατρεπονται σε μια κεραυνικη καταιγιδα που θα καψει οτιδηποτε βρεθει μπροστα της..ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΙ!!Το ζητημα ειναι να καουν αυτοι που πρεπει και οχι αθωοι ανθρωποι..πρεπει να καταγραφουν οχι μονο οι πολιτικοι αλητες, αλλα κυριως οι παρακεντεδες τους, που ειναι και η πραγματικη δυναμη της συμφορας μας. Να καταγραφουν οι λωποδυτες μαφιοζοι ολων των επαγγελματικων χωρων που εχουν κανει παραμαγαζο την ζωη των επαγγελματιων και των παραγωγων. να καταγραφουν οι λωποδυτες νταβατζηδες, οι οποιοι με τις πλατες πολιτικων αλητων πατρωνων εχουν κανει τη ζωη των απλων ανθρωπων κολαση με απειλες και αδικοπραγιες. Μεσα στο διαδικτυο ανεβαζετε ονοματα και στοιχεια των αποβρασματων πρεπει να κτυπηθουν αλυπητα μαζι με τα πολιτικα αφεντικα τους..Να μη χαριστουμε σε κανενα, ας βγαλουμε την λυσσα του ραγια που σπαει επιτελους την αλυσσιδα...
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Της πουτανας οι γιοι μας θελουν ζήτουλες στην ιδια μας την χωρα, μια χωρα ζητιανων που περιμενουν το φαγητο της επομενης ημερας απο την ελεημοσυνη των ξενων αφεντικων..Αυτη δεν μπορει να ειναι ζωη που αξιζει να ζησει καποιος, Καλλιο ο θανατος.Καλλιο ο θανατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είσαστε αγανακτισμένοι, ξεβολεμένοι είσαστε, 11:28.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTE ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ! ΕΣΥ 8:56 ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ Ε? ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΩΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση