GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς εκλογές, κ. Σαμαρά;...

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΕΦΕΡΕ θαλασσοταραχή η ήρεμη δύναμη της λαοθάλασσας. Κι αν βγάλαμε ένα...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

ΕΦΕΡΕ θαλασσοταραχή η ήρεμη δύναμη της λαοθάλασσας. Κι αν βγάλαμε ένα βέβαιο συμπέρασμα, είναι πως το παρακράτος δεν πέθανε…εντελώς. Ξεπετάχτηκαν κουκουλοφόροι και αναρχικοί, καράφλες με σφυριά και «βοηθοί» με μισοξυρισμένο κεφάλι επί το έργον, άνετοι κι ανενόχλητοι κι ούτε μια κλεφτή ματιά προς τις δυνάμεις …τάξης, ασφάλειας και προστασίας της δημόσιας (και...
 ιδιωτικής) περιουσίας. Την ώρα που 5-6 «άνδρες» των ΜΑΤ κακοποιούσαν εξουδετερωμένο διαδηλωτή, ο φακός επιβεβαίωνε τη συνύπαρξή τους με την Αστυνομία και ο πολύπαθος έλληνας έκανε τους συνειρμούς και τις αναγωγές του στο παρελθόν.
ΚΙ αν οι ασφαλίτες και οι αστυνομικοί της βραδιάς του Γρ. Λαμπράκη κάλυψαν τους δολοφόνους και ο Καραμανλής δεν ήξερε(;) «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο», υπάρχει συνέχεια, με το παρακράτος λιγότερο, αλλά μοντέρνο και εκσυγχρονισμένο. Χωρίς να συλλαμβάνουν «οι άνδρες των ΜΑΤ», με μια δρασκελιά, έστω και ΕΝΑΝ κουκολοφόρο, να του ξεσκεπάζουν τη μούρη τραβώντας την κουκούλα και να φωνάζουν τις κάμερες. Ο εκπρόσωπος τους να «μπαλώνει» τα ανανεωμένα χωροφυλακίστικα κόλπα λες και απευθύνεται σε κρετίνους και με τον (εξαφανισμένο) κ. Παπουτσή να μη μας βγάζει απ’ τις απορίες. Κι ούτε, βέβαια, να αναφωνεί «ποιος κυβερνάει κ.λπ».
ΝΑ πάμε παρακάτω, ξεπερνώντας τους Αυτιάδες και των «επίλεκτων» της παρέας του που τσιρίζει (-ζουν) για τηλεθέαση υποτιμώντας τη νοημοσύνη του τηλεθεατή. Την κα Κανέλλη φωνασκούσα (ενίοτε βωμολοχούσα), το προσταυτικό τείχος των ομότεχνών της, την…αριστεροφροσύνη και το τάιμινγκ της «κλιμακτηρίου» της και να θυμηθούμε, μιας και η ιστορία διδάσκει(;). Ποιος και πώς ανέτρεψε τον Γεώργιο Παπανδρέου, μετά τον εκλογικό του θρίαμβο του 53%; Οι Αμερικάνοι. κι αυτό δεν λέει τίποτα (ως αυτονόητο). Ο κ. Μητσοτάκης κι αυτό μας λέει Αποστασία. Κι αν τον «Γαργάλατα» τον διαδέχτηκε ο «κατεψυγμένος» Τσιριμώκος κι αυτόν ο «Βούδας» Στεφανόπουλος, αυτά ήταν «σκαλοπάτια» για να έρθει η δεξιά στην εξουσία, με τον αείμνηστο Παν. Κανελλόπουλο Πρωθυπουργό! ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!
ΝΑ θυμηθούμε και τον «αχυράνθρωπο» του κ. Μητσοτάκη, πριν γίνει Πρωθυπουργός; Και, βέβαια, «τότε» το πρωθυπουργηλίκι ήταν…πόστο ζηλευτό. Σήμερα που βράζει ο τόπος και η έδρα έχει καρφιά, χρειάζεται τέχνη και μαεστρία και ο κ. Σαμαράς τα διαθέτει. Λες να «επικοινώνησε» με τον…Παππού του ο Γιώργος κι έπραξε το σωστό;

14 σχόλια

  1. ΕΙΔΗΔΗ

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ πΑΙΔΕΙΑς ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!!

    ΧΑ ΧΑ ΜΕΝΤΕΣ ?

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΤΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ!!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΗSΗ

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ πΑΙΔΕΙΑς ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!!

    ΧΑ ΧΑ ΜΕΝΤΕΣ ?

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚRΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ!!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω

    θα προτεινα για το παιδειας τον δρ κουτσουκο τον εντιμο αγωνιστη που πρωτος απο ολους εθεσε θεμα ανασχηματισμου εκανε μηνυση στον υπουργο οικονομικων και στηριξε τον γιωργο στα δυσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδαμε και το επίπεδο των προσωπικοτήτων που πλαισιώνουν τον Αντωνάκη και πρόκειται να συμμετάσχουν στην Κυβέρνηση του:
    Μανώλης,Πιπιλή, Καράογλου, Νικολόπουλος, Τασούλας, Αβραμόπουλος.
    Ε ρε γλέντια...

    Ο δε τρελαντώνης είναι χειρότερος και από χρεοκοπία. Φόρτωσε στη χώρα ένα πρόβλημα που το κουβαλάμε ακόμη, Σκοπιανό. Και στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε πάει εκβιαστικά με επτά προτάσεις και ο Καραμανλής τον πέταξε έξω κακήν κακώς. Ερευνήστε τα γεγονότα τότε και θα δείτε. Πριν λίγο καιρό μίλησε για τα δάκρυα του Καραμανλή και "δάκρυσε".
    Τόσο ψεύτης, υποκριτής, τυχάρπαστος και επικίνδυνος.

    Οι δε γλοιώδεις υπουργοί του Κουρασμένου πήραν σβάρνα τα κανάλια προκειμένου να κάνουν καλλιστεία για το μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο. Φρέσκαραν την καραμπογιά στο μαλλί και βγήκαν με το καλό τους χαμόγελο πεπεισμένοι πως έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στις καρέκλες τους. Βλέπε Παναγιωτόπουλο και λοιπούς.

    Ανθρωπάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΑΝΘΗ...Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ...!!!:

    Το «πάθημα» Σαμαρά ή ο καθένας και ο ... - [ Translate this page ]16 Ιουν. 2011 ...

    Το «πάθημα» Σαμαρά ή ο καθένας και ο «πόνος του»! : Οικουμενική Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. ..

    η μόνη αξιόπιστη λύση!


    Δρ.Κουτσούκος. Το «πάθημα» Σαμαρά ...


    xanthi-blogs.blogspot.com/2011/06/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναγνωρίζετε ρε καραμήτρηδες - μυαλοκομένη την ηλιθιότητα σας που στην αναμέτρηση Βενιζέλου – Παπανδρέου δείξατε το μέγεθος της ηλιθιότητα σας και ψηφήσατε τον Ποδηλάτη; Εσείς να τυραννιέστε σας χρειάζεται, εμείς οι υπόλοιποι γιατί να πληρώνουμε την ηλιθιότητα σας ; Ρε Γιώργο, τι τόθελες το Πρωθυπουργηλίκη μια Ελλάδα σε μουντζώνει. Δεν καθόσουνα στο εξωτερικών να χορτάσι ο κόλος σου ταξίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναγνωρίζετε ρε καραμήτρηδες - μυαλοκομένη την ηλιθιότητα σας που στην αναμέτρηση Βενιζέλου – Παπανδρέου δείξατε το μέγεθος της ηλιθιότητα σας και ψηφήσατε τον Ποδηλάτη; Εσάς σας αξίζει να τυραννιέστε, εμείς οι υπόλοιποι γιατί να πληρώνουμε την ηλιθιότητα σας Καραμήτρηδες ; Ρε Γιώργο, ρε Γιωργάκη μου τι τόθελες το Πρωθυπουργηλίκη μια Ελλάδα σε μουντζώνει. Δεν καθόσουνα στο εξωτερικών ρε πατσά μου να χορτάσι ο κόλος σου ταξίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές θα φανεί ποιός είναι Έλληνας πατριώτης και ποιός όχι. Ποιός βάζει το συμφέρον της χώρας πάνω από το προσωπικό του. Ας αποφασίσει επιτέλους ξεκάθαρα ο Γιωργάκης τι έχει στο θολομένο του μυαλό και αςμ αποφασίσει και ο Σαμαράς να μας πεί αν ξέρει πώς μπορούμε να βγούμε από τη κρίση. Ο λαός ξεπέρασε τους πολιτικούς και τους δείχνει το δρόμο. Όποιος πολιτικός μμιλάει σ΄'ημερα γιά το κόμματου είναι βαθειά νυχτωμένος. Ο λαός τα έχει φτύσει τα κόμματα ιδιαίτερα αυτά που κυβέρνησαν. Με το να περιμένει ο Σαμαράς να γίνει αυτός πρωθυπουργός ισχυριζόμενος ότι θα μας βγάλει από τη κρίση, αποτελεί εθνική μειοδοσία γιατί η χώρα καίγεται αυτή τηυ στιγμή και αυτός κρατάει κρυμμένη τη λύση όπως λέει ότι γνωρίζει! Ο Γιωργάκης σ΄γκωσε ψηλά τα χέρια. Η Ελ΄λάδα σήκωσε ψηλά τα πόδια! Μη προσπαθούν όμως και οι πολιτικοί που έφεραν τη χώρα ως εδώ να κερδοσκοπήσουν προσωπιθκά. Εξάλλου δεν έχεουν οι δυστυχείς να κερδίσουν τίποτα. Γιατί την επομένη της ανάληψης της εξουσίας θα έχουν σοβαρότατο πρόβλημα και εκείνοι. Ας κάτσουν σε ένα τραπέζι και ας πούν. Μαζί τα κάναμε και φέραμε τη χώρα ως εδώ, έλα τώρα να ξεμπερδέψουμε ΜΑΖΙ τα πράγματα. Αλλά μιά άλλη απορία μου νείναι τι στο διάβολο ζητάει εκλογές ο Τσίπρας αρχικά και δευτερευόντως η Παπαρήγα. Οι εκλογές θα σώσουν τη χώρα?Αυτή τη στιγμή οι εκλογές θα είναι απλά ένα ακόμη οικονομικό βάρος στη πλάτη του Έλληνα και αποτέλεσμα μηδέν. Χωρις να υποστηρίζω το ΛΑ.Ο.Σ νομίζω πως είναι πιό κοντά στη σημερινή πραγμαστικότηταομ αρχηγός του.
    Βάλτε μυαλό Έλληνες πολιτικοί γιατί ότι σπείρατε θα θερίσετε. Μόνο αν αφήσετε την κομματική σας ταυτότητα στο συρτάρι και κάτσετε γύρω από ένα τραπέζι και σκεφτείτε αποκλειστικά το συθμφέρον της χώρας . Γιατί αλλιώς αυό το κυνηγητό εναντίον σας δεν θα έχει τελειωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε όλη την πολιτική αναμπουμπούλα διέφυγε ένα σημαντικό γεγονός που επιβεβαιώνει τη συμπαιγνία του παμφάγου κατεστημένου (μεταπρατικό κεφάλαιο, πελατειακό σύστημα, συντεχνιακός κομματικός συνδικαλισμός κλπ.). Ήμουνα στις προηγούμενες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Τα πάσης φύσης περιθωριακά - προβοκατόρικα στοιχεία φώλιαζαν στις εκδηλώσεις ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με κατάληξη πάντα τα επεισόδια στα οποία στρέφονταν οι φακοί της δημοσιότητας. Το συνδικαλιστικό κατεστημένο που ποτέ δεν εξέφραζε τους εργαζόμενους αλλά τις σκληρές συντεχνίες με τις τεράστιες απολαβές, σαφώς και δεν αισθάνονταν καλά με την ανάπτυξη του ακηδεμόνευτου δημοκρατικού κινηματος της πλατείας. Και βέβαια η οργάνωση κινητοποίησης στις 15 Ιούνη από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ήταν σίγουρο ότι αντικειμενικά θα οδηγούσε στην προσπάθεια αποδυνάμωσης του κινήματος αυτού. Οι εργατοπατέρες θέλουν και την πίτα αφάγωτη και το σκύλο χορτάτο. Δηλαδή με την εκδήλωση-πορεία στις 15 Ιούνη θα επιβεβαίωναν το ρόλο τους έναντι των συντεχνιών τους, συγχρόνως όμως θα λειτουργούσαν ως δούρειος ίππος για τους περιθωριακούς, μπαχαλάκηδες ή προβοκάτορες που με τη δράση τους θα αποδυνάμωναν το κίνημα της πλατείας. Κανένας εργατοπατέρας στο σύνταγμα. Αναρτήστε πανό με αυτό το σύνθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Κίνημα αμφισβήτησης του Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ" βλέπει το "λαμπρακικό" in.gr.

    Η Βάσω θέτει θέμα ηγεσίας.

    Παραιτήθηκαν μέχρι στιγμής Φλωρίδης,Λιάνης,Νασιώκας,Σπηλιόπουλος.

    "Έλλειμμα στην διακυβέρνηση της χώρας" διαπιστώνουν οι Σαλαγιάννης και Λιντζέρης.

    "Εκχωρούνται κυριαρχικά δικαιώματα, και ετοιμάζεται το ξεπούλημα της πατρίδας μας και η πλήρης εξαθλίωση του ελληνικου λαού" καταγγέλλει η Σακοράφα.

    Γενική εξέγερση δηλαδή μέσα στο ΠΑΣΟΚ γιά την μνημονιακή πολιτική του Γιώργου.

    Και εσύ μας λες Θανάση ότι όλα αυτά είναι δάκτυλος ....αμερικανικός και δικές τους μεθοδεύσεις γιά να ανατραπεί μετά τον εκλογικό του θρίαμβο ο σημερινός πρωθυπουργός,και μας πας και καμμιά 50ριά χρόνια πίσω.

    Καταλαβαίνεις ότι πιθανόν να εκτίθεσαι έντονα με τα γραφόμενα σου?

    Είσαι too much Πασόκ θανάση,too much Πασόκ..

    ΚΠ

    Υ.Γ. Και εκτός μόδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νικολαιδη, το ΠΑΣΟΚ εχει σβησει παρτο χαμπαρι πρασινο κομματοσκυλο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Γιώργο αλλαξέτα όλα» Αναγνωρίζετε τι ευθύνες έχετε στον εαυτό σας και στην Πατρίδα με εκείνη την επιλογή σας το 07 ; Είχε φανεί από το 04 ότι δεν έκανα. Είχε μαζέψει τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο για τα κουκιά, αλλά ήταν δυνατό να συνυπάρξουν με το ΠΑΣΟΚ αυτή ; Μα το άλλο το είπε ο Βενιζέλος στην τηλεόραση ένα βράδυ, πριν το 07, ότι σε μια σύσκεψη που είχαν στα κεντρικά εμφανίστηκε με πέντε συμβούλους του. Δεν έπειθε με αυτά που έλεγε και παρόλα αυτά τι σας έπεισε ρε παιδιά και τον ψηφήσατε για πρόεδρο ; Με στεντόρεια φωνή ακούστηκε να του λέτε «Γιώργο αλλαξέτα όλα» Είπε, θα εξεταστούν όλες οι ΜΚΟ, Θα ματώσουμε, θα έκανε εξεταστική για την πώληση του «Γερμανός» και τόσα άλλα. Νοιώθετε ικανοποιημένη για την επιλογή σας ; Εγώ έπαψα να πιστεύω στο ΠΑΣΟΚ από το 85 τον Σεπτέμβριό. Το 07 ψήφησα Βαγγέλη μήπως και αλλάξει κάτι και επιστρέψω, διότι ήταν πλευρισμένο από κομπιναδόρους, σπεκουλαδόρους, τσανακογλείφτες και από άλλα, ερπετά επί το πλείστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eεεε Θανάση,
    μιά πού έγραψες γιά τόν "Γέρο τής Δημοκρατίας",
    τί σόϊ Δημοκρατία ήταν αυτή όταν ο Γ. Παπανδρέου
    έστελνε στά νησιά τούς αριστερούς καί ζητούσε
    συγχωροχάρτια ώς άλλος Πάππας?15% τού πληθυσμού.
    Δλδ ήταν Δημοκράτης ο γέρος Παπανδρέου?
    Πόοοοοσα θέλετε νά μάς τρελλάνετε απόγονοι τού
    Γκαίμπελς?
    Πόοοσα ρέ πράσινοι ινστρούχτωρες,πού έχετε
    θέσφατο τόν Γεροδημοκράτη πού αφάνησε αριστερές
    οικογένειες?
    Ραδίκια κομματογαβγάβ έεε ραδίκια αμόρφωτα...
    Σιγά μήν υπάρξει απάντηση..
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίμενε, Αναστάση-δικαίωμά σου.
    Ωστόσο, τόση..."ανιστορισιά" (για το συγκεκριμένο) δεν την περίμενα από σένα.
    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση