GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η απάντηση (σε βίντεο) του Βενιζέλου στον Σαμαρά...

Αρχική ομιλία Ευ. Βενιζέλου- απάντηση στον κ Σαμαρά from Evangelos Venizelos on Vimeo . Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τα video α...


Αρχική ομιλία Ευ. Βενιζέλου- απάντηση στον κ Σαμαρά from Evangelos Venizelos on Vimeo.
Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τα video απο τις ομιλίες του Ευ. Βενιζέλου στη συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου, εδώ: http://vimeo.com/evenizelos/videos

6 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΜΑΙ ΧΑΧΟΛΟΣ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΩ .
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ .
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ.
    ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνει στάση πληρωμών, δεν θα μπορούμε να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις ;

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ
    ΣΚΡΟΦΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΣΑΣ.

    Επειδή οι άρχοντές μας, λειτουργούν, όχι για το λαό, αλλά για τους δανειστές μας, ας δούμε μερικά απλά νούμερα, από τον προϋπολογισμό του 2011 - απολογισμό του 2010. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θα γίνει αν προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών ...των δανειστών, όχι των Ελλήνων φορολογουμένων. Εδώ είναι και το κρίσιμο ζήτημα: όταν τα..
    πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, τότε σίγουρα θα υπάρξει "στάση πληρωμών". Το ζήτημα όμως είναι πληρωμών ποιών; Για μας στάση πληρωμών σημαίνει στάση πληρωμών των δανειστών (δεν έχουμε κύριοι, δεν παίρνετε). Για τα παπαγαλάκια που τρομοκρατούν τον κόσμο, στάση πληρωμών είναι στάση πληρωμών μισθών κι συντάξεων.
    Το απλό ερώτημα είναι: αν έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα, γιατί να πληρώνουμε πρώτα τους τοκογλύφους και να μην πληρώνουμε πρώτα τους έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους;
    Δείτε μερικά απλά νούμερα που μιλάνε από μόνα τους:
    Με απλά λόγια:
    1) Τα φορολογικά έσοδα του κράτους είναι 53 δις και οι μισθοί-συντάξεις 22 δις. Το κράτος πληρώνει ανετότατα μισθούς και συντάξεις με το 40% μόνο των φορολογικών εσόδων.
    Ό,τι και να γίνει λοιπόν, μισθούς και συντάξεις, θα έχει να πληρώνει το κράτος !
    2) αν δεν είχαμε τους τόκους θα είχαμε πλεόνασμα.
    3) Τα έσοδα του κράτους φτάνουν να πληρώσουν τα πάντα, εκτός από τόκους !


    ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010
    ΕΞΟΔΑ ΕΣΟΔΑ
    ΜΙΣΘΟΙ 15.790 ΑΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ 21.408
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 6.230 ΕΜΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ 31.787
    ΚΟΙΝΩΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 15.089 ΛΟΙΠΑ ΜΗ ΦΟΡΟΛ. 4.606
    ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 8.702 ΕΣΟΔΑ ΔΗΜ.ΕΠΕΝΔ. 3.015
    ΤΟΚΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ 13.209 ΕΠΙΣΤΡ.ΕΣΟΔΩΝ 5.100
    ΠΔΕ (ΔΗΜ.ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ) 9.000
    συολο δαπανών 68.020 σύνολο εσόδων 65.916
    ΕΞΟΔΑ ΑΝΕΥ ΤΟΚΩΝ 54.811

    ΜΙΣΘΟΙ + ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 22.020 ΣΥΝ.ΦΟΡΟΛ.ΕΣΟΔ. 53.195


    Οι προϋπολογισμοί του κράτους δημοσιεύονται στο Υπουργείο Οικονομικών, μπορείτε να τους μελετήσετε και να βγάλετε και εσεις τα συμπεράσματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερός μπακάλης ο 10:25!!!!!!!!!
    Ο πρωταγωνιστής των δημοσκοπήσεων Σαμαράς γιατί δεν το λέει αυτό το ... γεγονός; Ο Τσίπρας γιατί δεν το λέει αυτό; Μόνο ο (Σαχλα)μαριάς, ο πυροβολημένος Μπέης και ο ΣΠΙΘΑΣ Θέλω-την-επιχορήγησή-μου Θεοδωράκης τα λένε, γιατί με κάποια υπερβολή πρέπει να συγκινήσουν για να πάρουν το ποσοστό τους αφού ξεκινούν από το μηδέν.

    Τα στοιχεία που διαβάζεις με τρόπο που σε βολεύει να πας να τα πεις στον ψυχίατρό σου όταν διαπιστώσεις ότι και η χώρα θα σωθεί και ο ... Τζέφρυ θα ζει και θα βασιλεύει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 10:54
    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ. ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ:

    "Η Ελλάδα θα αυτοκτονήσει εάν οι βουλευτές της δεν στηρίξουν τα νέα μέτρα που στοχεύουν στην αποφυγή μιας καταστροφικής χρεοκοπίας", ανέφερε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβοπουλος στους Financial Times.
    Μιλώντας στους FT, ο κ.Προβόπουλος εξέφρασε την ανησυχία του ότι η ελληνική οικονομική κρίση υποβαθμιζόταν από τους πολιτικούς για περισσότερους από 18 μήνες καθώς η χώρα βρίσκόταν ανιμέτωπη με μία πιθανή χρεοκοπία.
    "Δεν είχαν ποτέ στην πραγματικότητα έναν διάλογο σε αυτή τη χώρα για το τι πήγε στραβά. Στην Πορτογαλία η νέα κυβέρνηση δήλωσε ότι έρχεται μια δύσκολη διετία. Εμείς εδώ δεν είχαμε κάποιες αντίστοιχες συζητήσεις." είπε.
    "Η καταψήφιση το μεσοπρόθεσμου προγράμματος από τη Βουλή θα ήταν έγκλημα – η χώρα θα ψήφιζε για την αυτοκτονία της", συμπλήρωσε ο ίδιος.


    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ Ο ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ κ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ κ. ΜΠΕΗ ΚΑΙ κ.κ. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑΔΕΣ:

    1. ΕΙΤΕ Ο ΠΡΟΒΟΛΟΥΛΟΣ ΑΠΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
    2. ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΖΕΦΡΥ, ΓΙΑ ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΡΑΦΙΚΑ...

    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ε-ΓΚΛΗ-ΜΑ.

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 7 ΜΕ 12 ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ" ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ 19-20 (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!) ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <>
    Κύριε Βενιζέλο,
    Ο Σαμαράς σας είπε να προσέχετε σε τι συμφωνείτε
    και οτι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεσθε την κρίση
    ειναι λανθασμένος,
    κάτι που έχει ήδη ομοφώνως και εμπράκτως αποδειχθεί.

    Μόνο αν ο Σαμαράς έλεγε οτι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    θα είχατε απόλυτο δίκιο και ο λόγος σας
    δεν θα ήταν σπατάλη χρόνου.

    <>
    ----Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση