GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείπνο με την Αριάνα Χάφινγκτον...

Σε εστιατόριο της Κηφισιάς συνέφαγαν την Παρασκευή το βράδυ ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και   ελληνοαμερικανίδα Αριάνα Χάφινγκτον που ε...

Σε εστιατόριο της Κηφισιάς συνέφαγαν την Παρασκευή το βράδυ ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και   ελληνοαμερικανίδα Αριάνα Χάφινγκτον που είχε (πριν το πουλήσει πρόσφατα) το μπλογκ HuffingtonPost .
Η Αρ. Χάφινγκτον, που  βρίσκεται στην Αθήνα για τους αγώνες των Special Olympics, σχεδόν αμέσως μετά το δείπνο μπήκε στο twitter και....
 «πόσταρε» αυτή την φωτογραφία από τη συνάντηση.
«Δείπνο στην Κηφισιά με τον Έλληνα πρωθυπουργό, τη σύζυγο του και την αδερφή μου, Αγάπη» έγραφε στο tweet της. Μαζί τους στο δείπνο ήταν  Άντα Παπανδρέου και η αδερφή της κ. Χάφινγκτον.

13 σχόλια

  1. Γιατί όλοι χαίρονται και χαμογελούν πατέρα?

    ΚΠ

    Υ.Γ. Οι παλιότεροι θα καταλάβουν αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη σοφίτα!!!! και δεν είμαι παλιός...
    Ρε τη μέγαιρα τη Χαφι... Τα κανε τα φράγκα και τώρα είναι σημαίνον πρόσωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η Αντα μεσα στην καταθλιψη ειναι ρε παιδι μου σε καθε φωτογραφια,δεν της βρισκει καμια χωρα να σωσει κι εκεινη?Κοιτα μαγουλο ο ποναω που πονατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους ΤΟΥ Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
    Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες ,
    που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.i4cense.org/

    http://www.goodenergies.com/

    http://www.nytimes.com/2010/10/12/science/earth/12wind.html?hp

    http://www.cofraholding.com/en/default.asp

    η i4cense του Πρωθυπουργού μας Παπανδρέου

    Διαχειριστής και Ιδρυτής της Good Energies φαίνεται να είναι αυτό το παλληκάρι, στο ωραίο Zug της Ελβετίας.

    Η Good Energies λέει ότι διαχειρίζεται λεφτά της COFRA Holdings AG (και αυτοί στο Zug, με financial services σε συνεργασία με Βραζιλιάνικη τράπεζα(!), ακίνητα, δάνεια, και …Α.Π.Ε. Βέβαια, στο οργανόγραμμα, η Good Energies, είναι τμήμα της COFRA Holdings. Το μικρό αυτό μαγαζί φαίνεται να ιδρύθηκε από τους αδερφούς Cofra τον 19ο αιώνα και μοιάζει να την τρέχει η οικογένεια Brennikmeijer… (ο ένας είναι στην φωτό). Όσο ψάχνω αυτή την COFRA, και την θυγατρική της την Good Energies, συνειδητοποιώ ότι είναι λαβύρινθος και θα χαθώ, αλλά σας παρέθεσα αρχικά links, καλή περιπλάνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Margaret Papandreou, née Chant

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ;
    ΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Πείτε το μεγάλο όχι στον Έλληνα Γιέλτσιν…!!

    Η Ελλάδα αναζητά τον δικό της Πουτιν που θα διώξει από την εξουσία το Γιέλτσιν της Ελλάδας και θα αναλάβει να καθαρίσει την χώρα από την κόπρο του Αυγείου.

    O βρωμερός εθνοπροδότης Παπανδρέου λειτουργώντας ως ο Γιέλτσιν της Ελλάδας συνεπικουρούμενος από μια κάστα μικρών και...
    μοιραίων βουλευτών του κόμματος του ετοιμάζεται να μεγαλώσει και να διευρύνει την προδοσία που ξεκίνησε σκόπιμα ο ίδιος με το μνημόνιο ένα.

    Οι μικροί μοιραίοι και άβουλοι βουλευτές του καλούνται για μια ακόμη φορά να βάλουν την υπογραφή τους σε κάτι που ούτε οι ίδιοι πιστεύουν,αλλά άλλου είδους εξαρτήσεις πολιτικές οικονομικές και άλλες δεν τους αφήνουν να λειτουργήσουν με την συνείδηση και με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού που θα έπρεπε να διακρίνει τους εκπρόσωπους του λαού.

    Προειδοποιούμε όλους αυτούς που θα τολμήσουν να στηρίξουν με την ψήφο τους την διάλυση και το ξεπούλημα της χώρας μας ότι θα μας βρουν απέναντι τους σε κάθε τους βήμα.
    Στο πρώτο μνημόνιο μπορεί να υπήρχε το ελαφρυντικό ότι δεν ήξεραν, αυτή την φορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, τώρα ξέρουν και η προδοσία τους σε αυτή την περίπτωση είναι καθ όλα συνειδητή εγκληματική πράξη κατά του λαού και του έθνους μας.

    Καμία σιγουριά δεν θα πρέπει να αισθάνονται ψηφίζοντας το μνημόνιο –μεσοπρόθεσμο. Θα θεωρηθεί από τον λαό μας ως πράξη εσχάτης προδοσίας και θα ζητηθεί από τους δικαστές που θα τους δικάσουν που δεν θα είναι σίγουρα οι σημερινή δικαστική εξουσία να τους επιβληθεί ως τιμωρία για παραδειγματισμό η εσχάτη των ποινών.
    Μην αισθάνεστε την σιγουριά του σήμερα, καλυτέρα και προς όφελος σας είναι να αισθανθείτε την αβεβαιότητα του αύριο που είναι πολύ κοντά.
    Μην πέσετε θύματα προσωρινών ωφελημάτων αυτά δεν θα σας βοηθήσουν αύριο που θα είσαστε εκτός βουλής και που θα πρέπει να βρίσκεστε ανάμεσα μας.
    Μην βαρύνετε τις οικογένειες σας και τα παιδιά σας με το στίγμα της προδοσίας. Προστατέψτε τον λαό που σας ανέδειξε σε αυτό το αξίωμα.
    ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ. !!!!!!!!
    Για αυτούς που έχουν πάρει απόφαση να πουν το μεγάλο όχι.... Μην το ανακοινώνεται πουθενά γιατί θα πέσουν επάνω σας σαν τα κοράκια να σας εκβιάσουν να σας δωροδοκήσουν και να προσπαθήσουν να σας πείσουν να μην το κάνετε.
    Κάντε τους την έκπληξη κατά την διαρκεια της ψηφοφορίας

    Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι η λύση μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΕΞΕΤΑΣΗ DNA

    ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑ.......

    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..???

    πΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτα ελεγε πριν λιγο στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Μετά ρεύτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 26 Ιουν 2011 11:35:00 μ.μ.

    Μανος Πασοκ

    ================================================

    Μετά από παρατεταμένες βροχοπτώσεις,η άνοδος της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την έντονη ηλιοφάνεια,επιφέρουν την δυναμική ανάπτυξη των πράσινων φυτών.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση