GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κηπουροί...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Όλα άρχισαν από την δήλωση του Υπουργού Πολιτισμού κ. Παύλου Γερουλάνο...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Όλα άρχισαν από την δήλωση του Υπουργού Πολιτισμού κ. Παύλου Γερουλάνου. Ο συγκεκριμένος υπουργός έκανε την εξής δήλωση στην εφημερίδα Free Sunday «Αν δεν κάνω λάθος, ο κηπουρός του πρωθυπουργού δεν είναι μέλος της κυβέρνησης». Η δήλωση αυτή έγινε σε ανταπάντηση σχετικής δήλωσης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Φλωρίδη. Κι έτσι άρχισε αυτή η κωμική ιστορία.
Η ηγετική ομάδα του Γιώργου Παπανδρέου είναι περίεργοι άνθρωποι. Μπορεί τα γεροντάκια να παίρνουν τόσο μικρή σύνταξη, που να μην έχουν να πάρουν τα απαραίτητα, μπορεί τα οικονομικά προβλήματα να πνίγουν και να εξοντώνουν την μέση Ελληνική Οικογένεια, μπορεί το Κράτος να...
 μην προσφέρει πλέον τις στοιχειώδεις υπηρεσίες στον πολίτη, αλλά όλα και όλα!
Η ηγετική ομάδα του Γιώργου Παπανδρέου τα κάνει όλα αυτά γιατί θυσιάζεται για την πατρίδα! Και όταν κάποιος θυσιάζεται για την πατρίδα είναι απόλυτα φυσιολογικό να θεωρεί τους θεσμούς ιερούς και να δίνει την ύστατη και υπέρτατη μάχη για την προστασία τους. Έτσι και ηγετική ομάδα του Γιώργου Παπανδρέου. Μέσα στην παραζάλη της θυσίας για την σωτηρία της πατρίδας, θυμήθηκε ότι πρέπει να ξεκινήσει και την μάχη για την προστασία των θεσμών.
Πρώτος και καλύτερος, όπως προαναφέραμε ο κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος έδωσε μαθήματα δημοκρατικής τάξης αναφέροντας ότι ο κηπουρός του Πρωθυπουργού δεν είναι και υπουργός του. Ως γνωστός στη σύγχρονη Ελληνική Ιστορία είναι παροιμιώδης η έκφραση «Ο Βασιλεύς μπορεί να διορίσει για Πρωθυπουργό ακόμα και τον κηπουρό του». Αυτοί οι δύο (Γερουλάνος - Φλωρίδης), φαίνεται ότι αυτό είχαν στο μυαλό τους όταν ξεκίνησαν την συζήτηση για κηπουρούς και υπουργούς.
Δεύτερος στην σειρά ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτριος Δρούτσας. Ο συγκεκριμένος Υπουργός έχει μία διαφορά με τον κ. Παύλο Γερουλάνο. Ο πρώτος έχει εκλεγεί Βουλευτής (έστω και στο Επικρατείας). Ο δεύτερος δεν είναι ούτε Βουλευτής. Είναι όμως και οι δύο φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτός τα έβαλε με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκταση με τους βουλευτές όλων των κομμάτων. Άλλος κακός χαμός εκεί.
Έτσι δημιουργήθηκε το Κίνημα των Κηπουρών. Των φίλων δηλαδή του Γιώργου Παπανδρέου που αποφάσισαν να βγουν και να καταγγείλουν όλα τα κακώς κείμενα της Ελληνικής Πολιτικής πραγματικότητας.
Δυστυχώς όμως, όλοι αυτοί οι καλοί κύριοι και κυρίες δεν θίγουν το γεγονός ότι τα γεροντάκια παίρνουν σύνταξη που δεν καλύπτει ούτε τα στοιχειώδη και τα εισοδήματα της Ελληνικής οικογένειας κινούνται στα όρια της φτώχειας. Αυτά τα προβλήματα τα έλυσαν όταν αποφάσισαν να θυσιασθούν για να σώσουν την χώρα!
Η ηγετική ομάδα του Γιώργου Παπανδρέου έχει να επιδείξει πάρα πολλά επιτεύγματα στους 20 μήνες που κυβερνά την χώρα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Το κορυφαίο επίτευγμα. Η Υπουργός Περιβάλλοντος ουσιαστικά έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε κήπο-εργοτάξιο. Τώρα πως θεριεύει η ανεργία στον κατασκευαστικό τομέα. Είναι πραγματικά περίεργο. Ποίος ξέρει. Θα δούμε στο μέλλον.
Πρέπει να ηρεμήσουμε. Η σωτηρία της χώρας έρχεται. Την φέρνουν οι Κηπουροί!

8 σχόλια

  1. ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΡΟΥΚΑΝΕ,
    ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΕ ΒΟΥΤΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ ΦΥΓΕ !!!!!!
    ΠΕΙΝΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ηγέτες κυβερνούν και καθοδηγούν το λαό με τη δύναμη του παραδείγματος.
    Θα μπορούσαν οι πολιτικοί ηγέτες να συμφωνήσουν και να δώσουν ένα ισχυρό
    και δυνατό παράδειγμα τώρα που η χώρα διέρχεται τραγικές στιγμές όπως:
    • Περικοπή βουλευτικού μισθού κατά 50%
    • Καλλικράτης και στους βουλευτές (αναλογία βουλευτών πληθυσμού Ελλάδος με αυτά που ισχύουν στη Γερμανία (65-70 βουλευτές)
    • Όλοι οι Έλληνες ασφαλισμένοι να δικαιούνται μία μόνο σύνταξη ( κατάργηση της βουλευτικής – συνδικαλιστικής-νομαρχιακής-δημαρχιακής σύνταξης)
    • Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας και οι κλέφτες πολιτικοί ανεξαρτήτως χρώματος να πηγαίνουν φυλακή αφού θα δημεύεται η περιουσία τους και θα περιέρχεται στο Δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ηγέτες κυβερνούν και καθοδηγούν το λαό με τη δύναμη του παραδείγματος.
    Θα μπορούσαν οι πολιτικοί ηγέτες να συμφωνήσουν και να δώσουν ένα ισχυρό
    και δυνατό παράδειγμα τώρα που η χώρα διέρχεται τραγικές στιγμές όπως:
    • Περικοπή βουλευτικού μισθού κατά 50%
    • Καλλικράτης και στους βουλευτές (αναλογία βουλευτών πληθυσμού Ελλάδος με αυτά που ισχύουν στη Γερμανία (65-70 βουλευτές)
    • Όλοι οι Έλληνες ασφαλισμένοι να δικαιούνται μία μόνο σύνταξη ( κατάργηση της βουλευτικής – συνδικαλιστικής-νομαρχιακής-δημαρχιακής σύνταξης)
    • Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας και οι κλέφτες πολιτικοί ανεξαρτήτως χρώματος να πηγαίνουν φυλακή αφού θα δημεύεται η περιουσία τους και θα περιέρχεται στο Δημόσιο

    Οι θρησκευτικοί ηγέτες να αποφασίσουν να εκχωρήσουν το 50% τουλάχιστον της εκκλησιαστικής περιουσίας στο κράτος για τη μείωση του χρέους και να ηγηθούν προσπάθειας ανέγερσης του πεσμένου ηθικού του λαού.
    Οι κατέχοντες το πλούτο αυτής της χώρας να αποφασίσουν να ανοίξουν τα πουγγιά τους και να επαναπατρίσουν το χρήμα που έχουν βγάλει στο εξωτερικό νόμιμα ή παράνομα. Εάν είναι παράνομα να πάνε να το δηλώσουν αυθόρμητα εάν θέλουν να λέγονται Έλληνες για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ότι έπραξαν αυτό που έπρεπε.
    Γρηγορείται καιροί ου μενετοί ο λαός βλέπει, κρίνει και η ιστορία θα είναι αμείλικτη για αυτούς που ολιγώρησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλος πάντων, ότι ΚΑΙ ΑΛΛΟ να είναι ο κυπουρός του Πρωθυπουργού, τουλάχιστον ξέρει από κηπευτικά ή είναι για το θεαθείνε στην κατάσαταση του μισθολογίου και μόνον.

    Από την άλλη σε εποχές Δευκαλαιώνιων καταστροφών η εφαρμογή ιδεών δεν μετράει.

    Τουλάχιστον να επιζήσει η γνώσει ΠΕΡΑ ΑΠΟ τις επανηλλειμένες διαπιστώσεις επί κουτσομπολίδικων των διαπιστώσεων.
    καθώς
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    αλλά και "συν Αθηνά και χείρα κίνει" για να φτάσει στην ακτή ένα ..
    ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    Κατά τ άλλα κρατάμε τις φωτογραφίες και ονόματα αιχμής, για να συγκρίνουμε με τις αφίσες των υποψήφιων βουλευτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Νίκο "ΠΑΣΟΚ",άκουσα τον τύπο εκείνο που λέει πως είναι δόκτορας στο ζούγκλα ράδιο σε απόλυτο παραλήρημα και ειλικρινά έμεινα άναυδος.

    Ο απίστευτα τυφλός φανατισμός του,ο εμπρηστικός και διχαστικός του λόγος και η παροιμιώδης ευκολία στο να βάζει ταμπέλες σε συνανθρώπους,παραπέμπουν σε άλλες εποχές και σε άτομο προβληματικό,επικίνδυνο και διαποτισμένο από άκρατο φασισμό.

    Αν σε εκφράζουν οι θέσεις του,απόλυτο δικαίωμα σου,εγώ πάντως λυπάμαι πραγματικά γιά λογαριασμό του.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΚΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ".
    ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι υπάλληλοι της βουλής συνεχίζουν να παίρνουν τα επιδόματά τους ??? Δεν πιστεύω να τους τα πείραξε κανένας ????
    ΄Οσο για την εκκλησιαστική περιουσία η Τρώικα τι λέει ??? Μόνο τα ακίνητα του δημοσίου βλέπει ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δρομος ειναι ανοιχτος, και τα σκυλια δεμενα.

    Απο λογια χορτασαμε, απο μετανοημενους αλλα ψηφιζοντες, απο διαμαρτυρομενους αλλα το κομμα η πατριδα κλπ.
    Το λοιπον οποιος απο δαυτους ντρεπεται , προβληματιζεται, νοιωθει ενοχες, σκασιλα μας, το 1 το ψηφισε και ολα τα αλλα ειναι λογια της καραβανας.

    Τωρα ας παραιτηθουν, απο το ΠΑΣΟΚ., ας μην φυγουν ας μεινουν αλλα ανεξαρτητοι.

    Η πρωτη ψηφος στο Μνημονιο δεν παραγραφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση