GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μιμηθούν τη «βάση»...

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΩΡΕΣ «πολέμου» κι αυτοί…κομματίζονται . Όπως πάντα και για το πολιτικ...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΩΡΕΣ «πολέμου» κι αυτοί…κομματίζονται. Όπως πάντα και για το πολιτικό τους τομάρι. Άδουν, την ώρα της φωτιάς. Περίμενες μια στάλα σύμπνοιας και μόνο τη «διχόνοια τη δολερή» συναποφάσισαν να την κρατούν ψηλά και μη τους φύγει. «Τραβάει ο ένας για την ανατολή κι ο άλλος για τη δύση», ανηφορίζει και ο Μίκης για τη Θεσσαλονίκη. Με τις πολιτικές του «αμαρτίες» ο ίδιος, με τις φιλοδοξίες και το αντιπασοκικό τους πάθος οι επιτελείς του κι αρπάζοντας πόντους απ’ το «μπόι» του.
ΔΕΝ είναι ώρα για κόμματα και παρατάξεις-είναι ώρα για την Ελλάδα. Με οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα είτε με κυβέρνηση που θα προκύψει με τους κανόνες της δημοκρατίας. Και, βέβαια, ν’ αφήσουν τους λεονταρισμούς οι Μαριάδες...
 της πλατείας Αριστοτέλους. Γιατί, αν αυτή η…πονηρόφατσα (που βγήκε νωρίς και βιαστικός στην πιάτσα) τσιρίζει κι ονειρεύεται δίκες και καταδίκες, τον παραπέμπουμε στον κ. Μητσοτάκη. Έστησε το ειδικό δικαστήριο, έβαλε την τηλεόραση εντός, αλλά τα…γουνάκια δεν απέδωσαν. Το’ πιασε ο κόσμος πού το πάει (με τους αφανείς συνεταίρους του) και ξανάφερε τον Α. Παπανδρέου με «μισή χολή» κι αυτόν στην «σύνταξη».
ΤΟΥΣ θέλαμε μονοιασμένους, όπως οι «αγανακτισμένοι» της βάσης που γεμίζουν πλατείες. Τους θέλαμε (τους πολιτικούς) και μετανοιωμένους. Να ομολογούν υπογραμμίζοντας την ενοχή τους. Να βροντάνε καταγής τα κομματικά τους λάβαρα, να σιωπούν αντί να…κοκορομαχούν, να καταργούν προνόμια παραπανίσια, ακόμα και κάποιους να τα παρατάνε αηδιασμένοι. Δεν πρόσεξαν οι παραπάνω πόσο ήρεμη και σοβαρή είναι η λαϊκή διαμαρτυρία με τις χιλιάδες κόσμου στις πλατείες, που δεν αφήνουν σκουπιδάκι φεύγοντας. Αυτοί (οι εθνοπατέρες) αλλιώτικα είναι μαθημένοι. Να τους βγάζουν τις φωτοτυπίες οι «εργαζόμενοι» της βουλής, να τους αλλάζουν το ποτήρι με νερό πριν γυμναστούν στο γυμναστήριο και οι γυναίκες πριν φτιαχτούν στο κομμωτήριο (της βουλής)…Δεν πήραν το μάθημά τους και επιμένουν σε «συνήθειες» παλιές, εξοργιστικές, πλην…νομοθετημένες (απ’ τους ίδιους). Γιατί; Γιατί έτσι λειτουργούσαν, αυτή είναι η φύση τους ως πολιτικών και «φύσιν πονηράν ου ράδιον μεταβαλείν».
ΠΕΡΝΑΜΕ δύσκολες ώρες και επιβάλλεται τα κόμματα να μιμηθούν τη βάση. Να συναποφασίσουν για το καλύτερο, ενωμένοι όπως κι ο τελευταίος του Συντάγματος και του Λ. Πύργου. Μη το παίζουν «δάσκαλοι»-ο «μαθητής» τους ξεπέρασε σε ήθος πολιτικό κι ας ευθύνεται λιγότερο. Να ενωθούν σε μέτωπο κοινό με τον λαό, για την Ελλάδα την «ευκολόπιστη και πάντα προδομένη».

19 σχόλια

  1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΑ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ
    ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑ@@@@@@@@@.

    ΠΛΑΤΑΝΟΦΙΛΟΣ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αληθεια ποια αληθεια ....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΠΛΑΤΑΝΟΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΕΝΟΡΚΟΙ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ.........

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "και ξανάφερε τον Α. Παπανδρέου με «μισή χολή»"...
    Αφού το 81 περιφρονησε τον τιμιο ειλικρινή και ταπεινο Ράλλη..Και βγηκε στους δρομους ζητοκραυγαζοντας, "στις 18 Σοσιαλισμό"..Και από κοντα τα τσακαλάκια του τοτε ΚΚΕ εσ. "με τις σημαιες μας και τα λάβαρά μας"(.Λ.Κύρκος)...
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΆΘΟΥΝ!!!Να τους πιεί το αιμα ο γυιος του Αντρέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Never interrupt the liar
    when he is making a mistake.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Θου Νου

    Δεν σώζεις την Ελλάδα
    ρίχνοντας περισσότερο λάδι στην φωτιά.

    "make sure brain is in gear
    b4 operating mouth"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μινηθούν τη βάση!!!! ήμαρτον! τι ηθικολογίες είναι αυτές. Να τα ωρεί το σύστημα, κλέφτες , καθ'αρματα, δολοφόνοι, αθώοι, να τα βρούνε και όλα μέλι γάλα!!!

    Ζηλέψατε τον Μαριά; έχει κάνει δουλειά ο άνθρωπος. Σας αρέσει δεν σας αρέσει.

    Δείξτε και τη δική σας φάτσα να δούμε τι πονηρόφατσα είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα σκουλήκια καλό θα είναι να τα εξοντώνουμε. Ο τόπος μας λεηλατήθηκε και δεν πάει άλλο. Κατέστρεψαν τον λαό αυτού του τόπου, το μέλλων των Παιδιών μας και μας λες ρε σαχλαμάρα πως θα έπρεπε οι έντιμοι άνθρωποι να σιωπούσαν να μην το μαθαίναμε ότι υποθηκεύτηκε η Εθνική κυριαρχία, να μέναμε δηλαδή νυχτωμένη. Σε ακούσαμε εσένα, βλέπουμε τι καπνό φουμάρεις αλλά να ακούγονται και έντιμοι που μπορούν να σώσουν την Πατρίδα και έχουμε την δυνατότητα να αξιολογούμε. Έχω άσπρα μαλλιά και ξέρω και εγώ τι έγινε πριν το ειδικό δικαστήριο, γιατί εκεί είναι η ουσία. Ο κουτσόγιωργας υπουργός δικαιοσύνης στην κυβέρνηση του παπά ανδρέα έφτιαξε τον «κουτσονόμο» κομμένο και ραμμένο στα συμφέροντα του κωσκωτά, δεν ήξερε ο Πρωθυπουργός ; Της δεκάλεπτες προεκλογικές ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων το 1985 της θυμάσαι; Που ο παπά ανδρέας προκαλούσε τον μητσοτάκη να πάρει θέση για την ΑΤΑ, αυτός βέβαια ήταν ξεκάθαρος ότι θα την έκανε καλύτερη. Και βγήκε στην κυβέρνηση και μετά από δύο μήνες την καταργεί με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Που πήγαν τα πακέτα Ντελόρ 120 δις άσε τα δανικά; Άκουσα μέσα στην εβδομάδα τον κ. Καρυώτη Πανεπιστημιακό στην Αμερική να λέει ότι έπρεπε πριν 25 χρόνια να φτιάχναμε την ΑΟΖ ήταν η μοναδική εποχή , διότι σήμερα που η Τουρκία έχει ηγέτη , ναι όσο και να μας πικραίνει και εμείς έχουμε ποδηλάτη, δεν μπορούμε να φτιάξουμε ΑΟΖ ούτε Νότια της Κρήτης διότι την Γαύδο δεν μας την αναγνωρίζουν οι άραβες. Κατούρα λοιπόν τα πόδια σου μήπως συνέλθεις. Ο τόπος θέλει ηγέτη να μας βγάλει από τον όλεθρο. Όποιος έχει δυνατότητες να το επιχείρηση, να μας πείσει και δεν συζητιέται θα τον στηρίξει κάθε αξιοπρεπής Έλληνας . Tα σκουλήκια να εξοντωθούν. Άντε Καραγκιόζη γλύψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ.
    Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΣΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ. Η ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΕΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ "ΑΜΑΡΤΙΕΣ" ΤΟΥ ΜΙΚΗ, ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΜΒΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΟΝΙΜΑ. ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΑΜΑΡΤΙΕΣ" ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ. ΘΑ ΦΛΟΜΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!!ΠΕΤΑ ΤΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ (-τή) ανώνυμε.
    Το θέμα μας δεν είμαι...εγώ. Διατυπώστε, λοιπόν, την άποψή σας ήρεμα και χωρίς χαρακτηρισμούς (μου), γιατί αν κάνω το ίδιο, θα αισθανθείτε άσχημα, ακόμα κι ως ανώνυμος.
    Ευχαριστώ που με διβάσατε-θα έκανα κι εγώ το ίδιο για ΄σας και με πολύ ενδιαφέρον. Ιδίως αν γράφατε στη "βιτρίνα" του φιλόξενου PRESS-GR.
    Υ.Γ. Και, βέβαια, ενώ τόσο εύκολα κολλάτε ταμπέλες στους άλλους, δεν μας είπατε τη δικιά σας.
    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9.50
    Η "βιτρίνα" του φιλόξενου PRESS-GR δεν είναι Αυριανή του Κουρή.
    Εδώ οι πάντες και τα πάντα κρίνονται σχολιάζονται και χαρακτηρίζονται άμεσα από τον αναγνώστη που έπαψε να είναι φιμωμένος και αυτό είναι που κάνει την διαφορά μεταξύ της ενημέρωσης του χθες και της ενημέρωσης του σήμερα. Το μέσον έπαψε να είναι φασιστικό, ελεγχόμενο και μονόδρομο, εκδημοκρατίστηκε και δεν μπορεί να ελεγχθεί όπως παλιά γιατί είναι πλέον αμφίδρομο. Το γεγονός ότι τα blogs που φιλοξενούν σχόλια αναγνωστών επώνυμα και ανώνυμα (γιατί το όνομα είναι προσωπικό δεδομένο και συνεπώς ο κάτοχος του δικαιούται αλλά δεν υποχρεούται να το εκθέσει αν δεν υφίσταται ποινικό αδίκημα, προφανώς για λόγους αυτοπροστασίας) προηγούνται σε επισκέψεις των υπολοίπων,δείχνει απλά τις τάσεις και τις ανάγκες της ενημέρωσης οι οποίες ορίζονται τώρα από τον αναγνώστη και όχι από τον αρθρογράφο. Αν αυτή η αλλαγή κάποιους δεν τους εξυπηρετεί ας αρθρογραφούν μόνο σε blogs τύπου Αυριανής που έχουν συνηθίσει, οπου ισχύει η αρχή "μούγκα στην στρούγκα". Εκεί, ανενόχλητοι μπορούν να ζουν τον μύθο τους και να σερβίρουν τον μύθο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ OI 150 gay ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ
    ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ # ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ #

    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ
    ΣΕ BOLT ΓΡΑΦΗ ...6 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΑ Α4.

    ΣΕ 30 ΧΑΡΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΙΣΕΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    - ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάτων ο Τιμητής13 Ιουν 2011, 1:44:00 μ.μ.

    Ο ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑΧΕΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Η ΠΕΙΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΔΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Σ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θανάση ο κοσμάκης αντιδράει έντονα στην επαπειλούμενη διάλυση του μικρομεσαίου οικονομικού και κατά προέκταση κοινωνικού ιστού.

    Απλό είναι,γιά μεγάλο κομμάτι συνανθρώπων μας μπαίνει πλέον σοβαρά θέμα της απλής επιβίωσης,γιατί σου φαίνεται περίεργο?

    ΚΠ

    Υ.Γ. Ζητάς,ως ένα σημείο σωστά, σύμπνοια.
    Δεν σε θυμάμαι όμως και τόσο ....λαύρο όταν το ΠΑΣΟΚ (σου?) ως αντιπολίτευση κατέβαζε τα συνδικάτα του στον δρόμο κάθε τόσο παραλύοντας την οικονομική ζωή της χώρας.
    Αυτήν την μεροληπτική πολιτική συμπεριφορά σου καταμαρτυρεί η μεγάλη πλειοψηφία των σχολιαζόντων,άλλοτε με κόσμιο τρόπο,άλλοτε όχι.
    Γιατί είσαι,κατά την ταπεινή μου άποψη,σε μεγάλο βαθμό εκτεθειμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Foto του κ. Μαριά είναι επιλογή του PRESS-GR και όχι δική μου.
    (Εγώ αποστέλλω τη δική μου-το ξέρω πως σε κάποιους προκαλεί...αλλεργία-ωστόσο, τι να κάνουμε, είναι στοιχείο της αρθρογραφίας).
    Ίσως να' χεις δίκαιο, αγαπητέ Παναγιώτη, αλλά διατηρεί το δικαίωμα ο καθένας να πρεσβεύει ό,τι γουστάρει, άρα και (παλιό) ΠΑΣΟΚ. Δεν νομίζεις;
    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όχι και ότι γουστάρει. Όχι και ότι γουστάρει. Από πότε οι παπαγάλοι απέκτησαν και προσωπικό γούστο για αυτά που τους λένε να πούνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. ΑΠΑΝΤΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ, ΑΚΑΤΑΔΕΧΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση