GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνστ. Μητσοτάκης εφ' όλης της ύλης...

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΚΑΪ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ, Τρίτη 14 Ιουνίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ Απόψε στις 23.00 στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρωθυπουργός Κων...

Από το Γραφείο Τύπου
του ΣΚΑΪ

ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ, Τρίτη 14 Ιουνίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ
Απόψε στις 23.00 στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε μία κρίσιμη στιγμή για την ελληνική Οικονομία μιλάει για όλα στον Αλέξη Παπαχελά. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ μετά από...
πολύ καιρό σε μία δημόσια παρέμβαση που θα συζητηθεί.

15 σχόλια

  1. Eleos pia me to vabir!!!
    Mas katestrepsan oi epi dekaeties dynastes mas kai akoma exoun apopsh!!!

    O kamenos o neofileleftheros Papaxelas, o praktoras ston gnwsto tou rolo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΓΙΑ ΜΟΥ........ ΦΤΟΥ...

    Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΟΣΠΗΛΙΑ

    ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πήρε ο διάολος τα κολοκάναλα
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΕΛΣΤΑΤ: Πτωτικά κινήθηκε ο τζίρος στον τομέα ενημέρωσης και επικοινωνίας το α΄ τρίμηνο εφέτος

    Πτωτικά κινήθηκε ο τζίρος στον τομέα ενημέρωσης και επικοινωνίας το α΄ τρίμηνο εφέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Εθνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

    Ειδικότερα:

    • Ο δείκτης κύκλου εργασιών στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις, παρουσίασε μείωση 20,1% το α΄ τρίμηνο 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α΄ τριμήνου 2010, έναντι μείωσης 7,1% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του 2010 προς το 2009.

    • Ο δείκτης κύκλου εργασιών στις δραστηριότητες προγραμματισμού και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, παρουσίασε μείωση 23% το α΄ τρίμηνο 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α΄ τριμήνου 2010, έναντι αύξησης 6,9% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του 2010 προς το 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα σε 3 χρόνια που ήταν πρωθυπουργός μας βούλιαξε στο χρέος, 14% έδωσε σε μόνο 1 χρόνο αύξηση στους υπαλληλους.

    ΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθε 3 μήνες να και ο Δράκουλας στο Σκαι... πόση αβάντα πια στο Μητσοακεϊκο?????
    ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα χρήσιμη η άποψη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ πιο ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ και πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ Αρχηγού που είχε ποτέ η Νεα Δημοκρατία την οποία ανέβασε στο Έβερεστ του 47%, για να πέσει άνανδρα και προδοτικά απο τους συμπιλοσαμαράδες.
    Ο αειθαλής Αρχηγός της Νίκης θα είναι πάντα στην καρδιά μας όλων όσων δώσαμε τη μάχη ενάντια στο βρωμερό καθεστώς πασοκ της δεκαετίας του 80 - όχι απο καρέκλες και πόστα αλλά στο δρόμο, τότε που τα πράγματα ήταν σκληρά και δύσκολα για τους Νεοδημοκράτες απλούς στρατιώτες της παράταξης της οποίας σήμερα ηγείται ντροπιαστικά ένας ΑΘΛΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    Ψηλέ μην παρασύρεσαι απο προσωπική πικρία (απολύτως δικαιολογημένη) σε παρεμβάσεις που ευνοούν τον φλωροτζέφρυ!Κάντο για μας - και είμαστε πολλοί που σε αγαπάμε. Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ θα φύγει απο την καρέκλα του αρχηγού. Εμείς θα μείνουμε στην παράταξη ό,τι και να γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην μπερδεύεστε. Τη νέα ταινία των "Στρουμφ" θα προωθήσει ο Δρακουμέλ. Άκουσα ότι ο Παπαχελάς θα έχει επί ποδός 5 Αρχιμανδρίτες και τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο για ευχέλαια και Αγιασμούς αμέσως μόλις τελιεώσει η εκμπομπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ=ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΩΣ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eλλάδα η χώρα της πουστιάς.
    Τον μοναδικό μεγάλο πολιτικό που έβγαλε τον τελευταίο αιώνα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον σνομπάρισε με τον ελεεινότερο τρόπο και προσπάθησε να τον πετάξει με τα βρωμερότερα μέσα στον κάλαθο των αχρήστων.
    Δείτε διαχρονικά τα σχόλια κάποιων ανώνυμων, μας αξίζει λοιπόν ή όχι η χρεωκοπία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, Α) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΒΛΕΠΕ.ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ Β)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΡΕΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΝΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009 ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ,,,,ΩΧ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!

    ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

    ΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

    ΟΥ !!!
    ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν κάποιοι στο παρελθόν κατηγορούνταν εύκολα και στέλνονταν στο πυρ το εξώτερον από την πλειοψηφία των βολεμένων Ελληναράδων τύπου «Πέρα-Βρέχει» και «Δε Βαριέσαι, μωρέ», ως νεο-φιλελεύθεροι (βλέπε Μάνος, Ανδριανόπουλος, Αλέκος Παπαδόπουλος κ.ά.), ενώ οι ίδιοι, ζητούσαν απλώς την οικοδόμηση μιας κανονικής, λειτουργούσας οικονομίας της αγοράς δυτικού τύπου, που να παράγει κι όχι μόνο να καταναλώνει τα «ξένα» (βλέπε πλάνο Μάρσαλ στον Ψυχρό πόλεμο και αργότερα ΕΟΚικά φράγκα...), ήταν οι μόνοι, που διέβλεπαν τον κίνδυνο της κρίσης που βιώνουμε σήμερα.

    Μην αυταπατάστε μερικοί, ότι αν σήμερα ήταν (οι …«τσαμπουκάδες» πολιτικοί του παρελθόντος) τύπου Ανδρέα ή «εθνάρχη» Καραμανλή (και ενώ ο κρατισμός και ο κρατικοδίαιτος «καπιταλισμός», που είχαμε, διαπερνούσε όλο το πολιτικό φάσμα- είχαμε την πιο κρατικίστικη Δεξιά, για τους γνωστούς «ελληνικούς» λόγους: να μπορεί να κάνει πολιτικό παιχνίδι με τα ρουσφέτια και τις προμήθειες…), με την «πυγμή» τους θα έκαναν κάτι διαφορετικό (αυτό που προσπαθεί να πείσει και ο Σαμαράς ότι μπορεί να κάνει σήμερα...)!

    Απλά σε εκείνες τις εποχές του διπολικού κόσμου (ψυχρού πολέμου ΕΣΣΔ-ΗΠΑ) και ενώ ήμασταν το ΙΔΙΟ ζήτουλες όπως και τώρα (πάλι δεν παράγαμε τίποτα και μόνο καταναλώναμε) , επιβιώναμε και περνούσαμε καλά για καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ο Α. Παπανδρέου ΚΑΙ ο Κ. Καραμανλής κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στη Δύση (ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΗΠΑ) λέγοντας τους ότι "εάν δεν μας δέχεστε με τα προβλήματα μας, τα χρέη μας και πριν απ' όλα ΕΑΝ ΔΕΝ τσοντάρετε, θα στραφούμε αλλού...υπάρχουν κι αλλού «πορτοκαλιές». Εξού και το παιχνίδι που έκαναν και ο Α. Παπανδρέου και ο Κων. Καραμανλής με αδεσμεύτους του τρίτου κόσμου, Άραβες, Σοβιετικούς κλπ.
    Και η απειλή τους ενίοτε έπιανε τόπο...

    Οι δυτικοί τί κάνανε, μέχρι το 1989??
    Κλείνανε τα μάτια και τσοντάρανε, συντηρώντας το μύθο της «Ισχυρής Ελλάδας» που καταναλώνει, αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια (ούτε οι Γερμανοί δεν το κάνανε αυτό!!) και «ώπα-ώπα στα μπουζούκια» , «δε βαριέσαι μωρέ», «οι Βόρειοι ασπροκώληδες νά'ναι καλά, να μας πληρώνουν τα κορόιδα», για να περνάμε εμείς οι εξυπνάκηδες οι Ελληναράδες μια χαρά!!!

    Δυστυχώς σε αυτήν την Μπανανία Ελλάδα ζούμε- των αεριτζήδων, των απατεώνων, του «δε βαριέσαι» και του «…έχει ο Θεός».

    Δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Καπιταλιστική χώρα!!!
    Ήμασταν και είμαστε μια αεριτζίδικη οικονομία "Τύπου" "οικονομίας της αγοράς", με 70% δημόσιο τομέα, με κρατικοδίαιτους απατεώνες επιχειρηματίες στραμμένους εξολοκλήρου στην εσωτερική αγορά (βλέπε Κράτος), αερολόγους πολιτικάντηδες με κύριο εργαλείο το ρουσφέτι και συντηρούμενοι οικονομικά από τη Δύση εδώ και 60 χρόνια (κι όχι με δικές μας δυνάμεις), μην τυχόν και τους φύγουμε κι αλλάξουμε "στρατόπεδο".

    Το παραμύθι όμως τελείωσε, όταν ο διπολικός κόσμος γκρεμίστηκε και πήρε τη θέση του η παγκοσμιοποίηση!
    Τότε εξέλειπαν πιά οι λόγοι που μας συντηρούσαν επί 60 χρόνια!!!
    Τώρα δεν τους είμαστε πλέον τόσο σημαντικοί και πρέπει να κολυμπήσουμε μόνοι μας!!!
    Δεν παίζουμε πλέον κανένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο στο νέο περιβάλλον, σε αντίθεση με τον Ψυχρό Πόλεμο, που συνορεύαμε με τον "εχθρό" (και μην ακούτε τις γελοιότητες εκπομπών, τύπου Χαρδαβέλλα, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε σημαντικοί, έχουμε πετρέλαιο κι άλλες μπούρδες!!!).

    Σήμερα κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί μας, ΕΑΝ δεν ήμασταν στο Ευρώ!!!
    Θα είχαμε την τύχη της Αργεντινής και άλλων χωρών και δεν θα ακουγόταν τίποτα για μας. Θα τραβούσαμε μόνοι μας το Γολγοθά μας!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το έχουμε γράψει και σε άλλο κείμενο και δεν μας πειράζει να το ξαναγράψουμε. …

    Ο Μητσοτάκης δεν ζει εξαιτίας της αγάπης του Θεού.

    Άποψή μας είναι ότι ζει εξαιτίας του σχεδιασμού του Θεού.

    Ο Θεός μάλλον τον κρατά ζωντανό, για να μην γλιτώσει αυτά, τα οποία πρέπει να υποστεί.

    Να δει να ορκίζεται πρωθυπούργος ο Σαμαράς ,ο Κούλης θυρωρός στην Συγγρού και η Ντόρα επίτιμος πρόεδρος του γηροκομείου των αποβλήτων...

    Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.

    Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος στον Θεό και να Τον θεωρεί τόσο διεστραμμένο, ώστε να δίνει ζωή στον Μητσοτάκη!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ελπίδα τού Μητσοτάκη και της Ντόρας είναι να γίνουν αμεσα εκλογές, έτσι ώστε το αποδυναμωμένο ΠΑΣΟΚ να αναγκαστεί να συμμαχήσει με το Ντοροκίνημα των αρπακτικών.

    ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι και να πει κανείς, για τον "Επίτιμο"... Αποστάτη της Ελληνικής πολιτικής σκηνής και για τον "ρόλο" της οσίας οικογενείας του, είναι λίγο...
    Ποιός ενδιαφέρεται πιά για τον Βρυκόλακα της πολιτικής ζωής, τον Εφιάλτη του σύγχρονου Ελληνισμού και την Δρακουλίνα κόρη του.

    Η φαμίλια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία.

    Η Οσία φαμίλια έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής τέσσερα από τα μέλη της (πατήρ ,υιός και θυγατέρα και εγγονός ) να αμείβονται πλουσιοπάροχα από το δημόσιο ταμείο όλοι οι συγγενείς και να θέλουν να δημοσυντηρούν τους υποτακτικoύς τους και κάθε πιθανόν οπαδό η σύμμαχο του νέου Ντοροκινήματος. 

    Το πόθεν έσχες της οσίας φαμίλιας ξεχειλίζει από κτήρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές,τραπεζικές καταθέσεις,κτλ.
    Είναι κοινό μυστικό ,αλλά ανομολόγητος ο τρόπος και τα μέσα με τα οποία αποκτήθηκε η τεράστια περιουσία και ο προκλητικός πλούτος της Όσιας Φαμίλιας του επιτίμου Φαταούλα …

    Ήταν φυσικό και επόμενο, ως αποτέλεσμα μία ζωής, όπου το προσωπικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια, είχαν κυρίαρχο ρόλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση