GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεξαρτητοποιήθηκε (από το ΠΑΣΟΚ) ο βουλευτής Γ. Λιάνης...

Ο βουλευτής Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης, ανακοίνωσε με επιστολή του την ανεξαρτητοποίησή του, δηλώνοντας ότι «δεν πιστεύει πλέο...

Ο βουλευτής Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης, ανακοίνωσε με επιστολή του την ανεξαρτητοποίησή του, δηλώνοντας ότι «δεν πιστεύει πλέον στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης» και θεωρεί ότι «οδηγούμαστε σε φαύλο κύκλο».

29 σχόλια

  1. Έτσι θεωρεί ε;
    Μπράβο του!
    Κι εμείς που πεινάμε, τι θα κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν νομίζεις ότι έτσι θα ξεφύγεις από το γαμήσι στα πεζοδρόμια είσαι γελασμένος εξάδελφε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, Α) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΒΛΕΠΕ.ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ Β)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΡΕΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΝΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009 ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ , ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ , ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΕΣ , ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΥΣ .

    Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε που μας κυβερνούσε η ξαδέρφη του η Δήμητρα τι ωραία που ήτανε. Οι καφετζούδες οι χαρτορίχτρες ο Σοσιαλισμός και ο διασωληνωμένος. Πάει χάλασε ο κόσμος τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά θα κάνουμε,όταν διαπιστώνουμε ότι υπάρχει ψήγμα συνείδησης,εκεί που τους θεωρούμε όλους πουλημένους και κυρίως τον εν λόγω κύριο,να έχουμε την γενναιότητα να αναγνωρίζουμε ,να επικροτούμε και να συγχαίρουμε την αυτοκριτική και ανάληψη ευθύνης έστω και αν νοιώθουμε στο πετσί μας το *κάψε με Γιάννη και φέρε λάδι να γιάνει*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ Η ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΥΜΝΟΙ .
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΞΥΛΟ ΜΟΝΟ ΓΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΓΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. lakane oloi enas enas

    O george

    tha menei

    mono \
    me toys gey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτι τέτοια μουνόπανα βλέπω μπροστά μου να αντιδρούνε και ξανασυμπαθώ τον Παπανδρέου ... Όλα τα βρωμόσκυλα του παλιού κακού ΠΑΣΟΚ την κάνουνε. Μπας και γίνεται καλή δουλειά και δεν το ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι συμβαινει στο υπουργειο παιδειας?
    τα πιανουν για να καλυπτουν παρανομιες δεξιών?

    Η Διαμαντοπούλου τι ξερει??

    14 Ιουν 2011 6:10:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...


    την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη την γνωριζει η Διαμαντοπουλου Αννα που τα περνει και τα παει στην λεσχη??


    ελα ντε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΙΓΚΙ-ΝΤΡΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ. ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ "ΧΑΛΙ" ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΤΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ "ΔΟΥΛΕΜΑ" ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ANTE ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΚΑΡΙΖΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΕΦΕΡΕΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΟΝΔΡΑ.ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΕΙ .ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΗΧΑΝΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ .ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΕ,ΑΛΕ ΟΥΣΤ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κορυφαίο το σχόλιο του 7:10.
    ''Κάτι τέτοια μουνόπανα βλέπω μπροστά μου να αντιδρούνε και ξανασυμπαθώ τον Παπανδρέου ... Όλα τα βρωμόσκυλα του παλιού κακού ΠΑΣΟΚ την κάνουνε. Μπας και γίνεται καλή δουλειά και δεν το ξέρουμε;''

    Και βέβαια ο γλοιώδης ξάδελφος ανεξαρτητοποιήθηκε, όπως έκαναν και άλλοι ''αγωνιστές'' του θρήνου της ρέγγας (Δημαράδες, Σακοράφες κτλ.)
    Αν υπέβαλε παραίτηση, θα έπρεπε να αποχαιρετήσει την παχουλή βουλευτική αποζημίωση.
    ΄Εχω αηδιάσει με όλα αυτά τα πάμπλουτα υποκριτικά ''παιδιά του λαού'' που ταίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. άσε ρε ξεφτίλα λιανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7.10 έγραψες. Βλέπω τον Παπανδρέου αν την βγάλει καθαρή τώρα να παίρνει τα πάνω του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγά σιγά αρχίζει να αδειάζει η σκουληκοφωλιά. Ενας ενας με ελαφρα πηδηματακια να σωσει το τομαρι του.
    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ειναι διαχρονικό και θα πληρώσετε όλοι!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΞΑΔΕΛΦΕ ΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΙΟΤΕΨΕ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ena spiti otan pinai,arxizoun oloi ke panikobalonte,bazun kato to mialo tus ke skeftonte pu na brun fai.o gitonas tha su dosi mia,o xorianos ke kinos mia,ligo apo do ligo apo ki,boleuese gia ligo,ala kapia stigmi den su dini kanenas,bgale ta matakia su.auto sinebi stin ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΑΣΕ ,Ο ΠΟΝΟΣ , ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΦΕΙΔΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ Η ΤΟ ΣΟΜΠΡΕΡΟ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ .ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΝΔ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ,ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ....ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΓΛΩΣΣΑ.ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΙΑ 24 .
    ΟΛΟΙ ΧΥΜΗΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ,ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΛΟΥΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΑΤΕ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΔΕ ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ.ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ.ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΚΕΤΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ .ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ , ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΡΩΤΩ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΑΖΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΞΑΔΕΛΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. osoi υποστηριζουν απο αυτο το σαιτ ΠΑΣΟΚ ειναι πουλημενα δημοσιογραφακια,και το κανουν κατ εντολην ναστηριξουν τον Προδοτη Γιωργομαλακα.Οσο για τον Καραμανλη οι εχοντες λιγο μυαλο περα απο το τσενα κομματικο θα καταλαβουν γιατι σκοπιμα δεν μιλουσε μεσχρι τωρα και οτι επιστρεφει θριαμβευτης.Θυμηθητε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΙΓΑ 8΄9 ΘΑ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΦΡΑΓΚΗ,ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ,ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΥΤΕΛΗΣΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΤΟΥ
    ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΧΟΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κάποτε λέγαμε το μου,,, σλερνει καράβι. Εδώ όμως είχαμε το φαινόμενο το μου... νά κάνει και βουλευτές.Λογικά ο κ ΤΙΠΟΤΑ ! θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ. Βέβαια τι να πείς, για την προσφορά του και την έξυπνη ...παρέα του . Ο άνθρωπος είναι εξωγήινος . Απορώ πωσ έζησε τόσα χρόνια στη γη. Αλίμονο αν έχει τα αρχ....να παραιτηθεί τι θα ¨τραβήξουν¨οι γείτονες και οι γνωστοί του από τις μοναδικές παπάρες του. Κρίμα γιατί τώρα πως θα...ζήσουμε χωρίσ το μεγάλο αυτό απόντα της... πολιτικής και της... ζωής μασ. Ετσι μούρχεται να...κλαίω. Βρε ΟΥΣΤ σαλιγκάρια της σαχλοπάρλας! Ξερόλες της δεκάρας ...Πήγαινε να πείς κανένα ανέκδοτο στην ξαδέλφη, ΑΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν ξαναψηφισεις ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ αγραμματο που σου πουλαγε μουρη γιατι οργανωσε τους ολυμπιακους
    εβαλε την ελλαδα στο σκληρο πυρηνα της ευρωπης
    καταργησε τα τεκμηρια και το ΣΔΟΕ
    εδωσε φοροαπαλλαγες και κινητρα στους φραγκατους

    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αποκαλυψη

    Με τους δεξιους η Διαμαντοπουλου

    Εχει ακομα καθηγητρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ την Ευη Μποτσαρη με τα πλαστα πτυχια!!

    Νεοι άνθρωποι, νέοι θεσμοί»

    Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με νέα δομή, εκτιμά η Άννα Διαμαντοπούλου

    Η υπουργός Παιδείας, Διά βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου


    Αθήνα
    Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με νέα δομή, άλλη λειτουργία και ανθρώπους να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο, επισήμανε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

    Η κυρία Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι το πολιτικό σύστημα, έτσι όπως λειτουργούσε τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα, έφθασε στο τέλος του. «Η χώρα χρειάζεται νέους ανθρώπους, νέους θεσμούς», είπε η υπουργός υπογραμμίζοντας ότι στη σημερινή κυβέρνηση «έτυχε ο κλήρος να αντιμετωπίσει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους από τότε που συγκροτήθηκε το ελληνικό κράτος».

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    Ίσα ρε κουτοπόνηρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση