GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βουή της πλατείας...

Γράφει η Λίνα Φυτιλή αποκλειστικά για το PRESS-GR Ξύπνησα με παράξενη διάθεση . Η τηλεόραση έπαιζε πάλι τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Εικόνε...

Γράφει η Λίνα Φυτιλή
αποκλειστικά για το PRESS-GR
Ξύπνησα με παράξενη διάθεση. Η τηλεόραση έπαιζε πάλι τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Εικόνες ασχήμιας, παρατράγουδα βίας. Ακρότητες που αποπροσανατολίζουν τη σκέψη και δίνουν ερείσματα στο κράτος να γίνει ακόμη πιο κατασταλτικό κι αντιδημοκρατικό. Οι ελπίδες του κόσμου αιωρούμενες σε τεντωμένο σκοινί, έτοιμες να σπάσουν.
Τι απροσδιόριστο καλοκαίρι κι αυτό! Φοβάμαι ότι τα γεγονότα της πλατείας ακολουθούν την...
ιστορία αυτής της χώρας. Μέσα στο σκεπτικισμό και την ένταση, οι καθημερινοί άνθρωποι μοιάζουν χαμένοι. Νιώθουν ότι δε έχουν καμία πολιτική επιλογή.
Γύρω όλα φωνάζουν αλλά αναρωτιέμαι: υπάρχει κάποιος ν΄ ακούσει στ΄ αλήθεια; Στους τοίχους τα συνθήματα προσπερνάνε άχρηστα. Το μόνο που διαβάζω είναι η αγωνία στα πρόσωπα, αυτή που δεν είναι πουθενά αλλού γραμμένη τόσο καθαρά, ούτε στους τοίχους, ούτε στα πανό, ούτε έξω από τα σχολεία.
Ίσως τελειώνει η εποχή που οι νέοι πλασάρονταν σαν καταναλωτικά αγαθά, που η ομοιομορφία μας τοποθετούσε όλους για πολλά χρόνια στο ίδιο ερμάρι, πακεταρισμένα μυαλά στα ραφάκια της παγκόσμιας τακτικής.
Όσο μεγαλώνει κανείς καταλήγει συχνότερα στο σωκρατικό: "εν οίδα ότι ουδέν οίδα". Μήπως αυτός είναι ο τρόπος να καταλάβουμε κάτι; Ξεμαθαίνοντας αυτά που ήδη νομίζαμε ότι γνωρίζουμε; Αποκαλύπτοντας την άγνοιά μας για όλες τις προσωρινές βεβαιότητες.
Η οικονομική ρευστότητα προφανώς θα συνεχιστεί. Το ίδιο κι οι φωνές στην πλατεία. (Ας ελπίσουμε όχι και τα επεισόδια). Γύρω μας όλα κραυγάζουν, συχνά δυνατότερα από όσο αντέχει η ανθρώπινη ακοή, επειδή είναι πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη ανάμεσα στα γεγονότα που βιώνονται αναποφάσιστα και στην επικαιρότητα που διχάζει, να ξεφύγουμε από όσες αρχές κατέρρευσαν κι από όλους αυτούς που δεν τις υποστήριξαν, όταν έπρεπε, με σθένος.
Εν κατακλείδει, με κάποιο τρόπο πρέπει να ξαναπιστέψουμε σε κάτι, να κινηθεί κάτι μέσα μας. Αν ισχύει η ρήση του Τσουκαλά ότι "οι ιδέες είναι πιο πεισματάρικες κι από τα γεγονότα", τότε δεν έχει σημασία αν θ΄ ακουστεί κάτι μες τη βουή της πλατείας. Σημασία έχει αυτή τη σκέψη να την κάνει ο καθένας από μας μέσα του, αποφεύγοντας τις κενές εικόνες που ως συνήθως μας σερβίρουν και τα αβαθή σχόλια, που τις συνοδεύουν.

13 σχόλια

  1. συμφωνω λινα η ιδεα της πλατειας δεν διαλυεται με τα ματ ,ειναι μια ηλιαχτιδα φωτος στο πεινασμενο οχι μονο υλικα αλλα και πνευματικα λαο.μενουμε ενωμενοι κα αγαπημενοι και ειμαι σιγουρος αυτο ειναι μονο η αρχη της αλλαγης που ερχεται απο την νεα γενια και θελουμε και την βοηθεια των αξιοπρεπων μεγαλυτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOKTRATI ESY SUPER STAR!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. <>
    Εμεις δεν αλλάζουμε ποτέ,
    πρώτα αντιδρούμε μάγκικα,
    σκεφτόμαστε αργότερα
    και οταν εχουμε ελεύθερο χρόνο
    χτυπάμε το κεφαλι μας στον τοιχο.

    (εσυ εξαιρείσαι)

    ¨Οποια ευθύνη για το περιεχόμενο του σχολίου
    την φέρω αποκλειστικά εγώ.


    Α!, είπα οτι πάντα φταίνε οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H στενοτητα φερνει δυσκολιες οιδυσκ φερνουν κρυο κι αυτο το σκοταδι.ισωσ αυτο θα μπορουσε να διαλυσει τη βουη τησ πλατεισ και να φερει καποια αλαγη.οι αξιοπρεπεις λενε αντρικιεσ κουβεντεσ και σημερα οταν ακουσ αυτη τη λεξη ειναι με σγχωρειτε ναξυνετε τα αρχ....!ΑΥΤΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!Μπορει τιποτε να μην ειναι οπωσ παλια ομωσ τιποτα δεν εχει αλαξει.θα επρεπε να ειμαστε αγαπημενοι να ειμαστε μαζι,θα επρεπε να ειναιολη η πλατεια αδελφια .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ..ΠΕΡΙΣΕΨΕ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ..ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ(ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ) ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΙΕΝΙΕΣ.ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΙΤΑΣ ΨΗΛΑ? ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΜΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ,ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΔΡΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ.ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.Η ΒΟΥΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΘΟΡΥΒΟ. ΥΓ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΞΕΧΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η ΜΑΦΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞ/ΞΕΙΣ ΑΠΟ Τ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ[ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ].ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ'ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ,ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΙΡΑΛ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ,ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ,ΟΠΟΥΔΙΕΤΑΞΑ ΜΑΖΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ[αναγκαστηκες να φανερωθεις].ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΒΙΑΣΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠ.ΤΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ.ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΕΣΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΘΙΣ ΕΑΥΤΟΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΤΟ ΕΠΙΚΗΝΔΥΝΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ'ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΙΡΑΛ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ''ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ'',ΟΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΜΑΖΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ[αναγκαστηκες να φανερωθεις].ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ. ΜΥΘΟΙ ΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΕΣΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΥ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ''ΓΝΩΘΙΣ ΕΑΥΤΟΝ''ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΗΝΔΥΝΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση